Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
SuxLose?
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 18 2006, 05:15 PM) *

Абе аз като казвам 4е тука сме си най яките фен4ета..сам много права!И по характер и на ван6ност вси4ки сте големи сладурковци....хихихи както оби4ам да казвам smile.gifДобре до6ли на вси4ки нови ОТХ-запалянковци тука е супер..няма да сажелявате smile.gifИ са6то така супер много се радвам 4е се увели4аваме все пове4е и пове4е smile.gif
П.С Хахахаха Миме пак сложи ред тука..ахаха! Ама вземи дай и ти една сним4ица мили4ка smile.gif 10.gif

Мисля , че аз ще съм първия дет' ще се размине с т'ва ....
1.Пешо , Пех , Пеца , Пепо (кой както му изнася)
2.фифтийн
3.Асеновград
4.Не мисля , че ще е пресилено , ако кажа , че съм един от първите , които са почнали да гледат ОТХ , още когато за първи път почнаха да се качват сериите , набързо си ги свалих, изгледах първата и останах ей така -> shocking.gif , в същото време бях радостен , че се е появил един такъв готин сериал worthy.gif
Иначе аз съм от тез по-обемните индивиди happy.gif , слушам всякаква музичка (без музика живота ми не е съдържателен) , влюбен съм в баскетбола (една от причините да си сваля сериала) и т'ва е в общи линии.....
За съжаление и снимки имам
ludoto_mimi
Здрасти Пешоооо. biggrin.gif Добре дошъл при нас и дано си прекараш чудесно. biggrin2.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Хихихихи аз си избирам Пецата smile.gif
Та така здрастии Пеца добре до6ъл в светът на ОТХ smile.gifГарантирам ти 4е няма да ску4ае6 ОПРЕДЕЛЕНО 10.gif
angel_mm
Казвам се Ангел
Всички приятели ми казват Ачо
Нов съм тук от седмица може би
Но този прекрасен сериал сърца събира smile.gif Защо да не се опитам да се събеа и с вас и да ме впишете някак си в обстановката на Тези прекрасни Актьори в лицата на Брук,Лукас,Нейтън,Хейли и Пейтън
благодаря
SuxLose?
благодаря и на двете за топлото посрещане , аз казвам "Здравей!" на Ачо.....
pool^babygirl
Привет Пешо и Ачо и добре дошли welcomeani.gif
Devil^Rose^^
Мъжете във форума се увеличават biggrin.gif Добре дошли smile.gif
april^^
Eлее, аз съм я проспала тая темичка да му се невиди 14.gif Е...никога не е късно smile.gif
Така,казвам се Катя и съм от Несебър(иначе уча в Бургас).Приятелите ми викат Кат 18.gif
Обожавам хубавата алтернативна музика,рисуването,ходя на уроци по китара,а най най обожавам да ходя по концерти punk.gif и купончета лятото biggrin.gif Снимката ми е в профила...
Тва е...много сте готини всички от форума и се радвам,че се множим bigarmhug.gif

Добре дошли на Пешо и Ачо welcomeani.gif
angel_mm
Благодаря на всички за посрещането , имена няма да споменавам за да не излезе че благодаря само на тях.
Благодаря за Вниманието
Обичан ви така както обичам ОТХ, а последното споменато обичам МНОГО
Menna
QUOTE(april^^ @ Mar 26 2006, 10:20 PM) *

Eлее, аз съм я проспала тая темичка да му се невиди

Кати,нали знаеш по-добре късно отколкото никога! 18.gif 10.gif

Добре дошли на Пешо и Ачо! biggrin2.gif Като се има предвид броя на момчетата във форума сте доста ценни попълнения! 10.gif
angel_mm
Да не скромнича но явно сме от тези който могат да се изказват за "лигавите" работи които другите премълчават
SuxLose?
QUOTE(Menna @ Mar 26 2006, 11:07 PM) *

QUOTE(april^^ @ Mar 26 2006, 10:20 PM) *

Eлее, аз съм я проспала тая темичка да му се невиди

Кати,нали знаеш по-добре късно отколкото никога! 18.gif 10.gif

Добре дошли на Пешо и Ачо! biggrin2.gif Като се има предвид броя на момчетата във форума сте доста ценни попълнения! 10.gif

да , забелязах това , което е жалко........за момчетата , които не влизат 18.gif biggrin2.gif
girl_from_hell
хихи колкото повече момчета толкова по дубре smile.gif 4potrivam[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 27 2006, 02:24 PM) *

хихи колкото повече момчета толкова по дубре smile.gif 4potrivam[1].gif

Хахаха гледай да не ги изплашиш 18.gif 10.gif
girl_from_hell
хихих как ще ги изплашаsmile.gif
аз вече си харесах един... blush.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 27 2006, 03:39 PM) *

хихих как ще ги изплашаsmile.gif
аз вече си харесах един... blush.gif

ХАах какво повече им трябва 10.gif че и обожателка ( можеби обожателки wink.gif ) си намериха покрай филмчето. Лошо няма нали така момчета ... остава и някой да се оплаче 16.gif
Lolipop
Здравейте,аз вече съм се представяла в тази тема,но искам да кажа още нещо за себе си,а то е че тренирам ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ!Това е любимият ми спорт,просто е върха!Много съжалявам,че България няма традиций във фигурното и имаме толкова малко състезатели.От малкото най-много изпъкват Албена и Максим,които наистина са най-добрите!Не знам как тя го кара да се състезават за България(защото той е руснак),a България е малко като трън в очите на съдийте,но наистина ме радват много!Това си е наистина победа(на Световното първенство),да се състезаваме със Канада(на техен терен),за която казват,че във всеки квартал има пързалка,или пък с Русия,която си е цяла федерация,и пак да ги бием!В другите категорий си имаме състезатели,но те са под всякаква критика,но не ги виня,защото някои от тях тренират тук в България,а за жалост пързалките тук са само 2 9.gifМного ми се иска фигурното пързаляне да се развие и тук,и нашите състезатели да не бягат да тренират в Щатите и Русия!
Това стана като реч,ама айде... dry.gif
ludoto_mimi
Речта ми хареса. И наистина си права. Трябва да се направи нещо по този въпрос, но за жалост не сме ние хората да построим пързалки. dry.gif А ти продължавай с тренировките, за да ни прославиш някой ден. 4.gif 4.gif

п.с. Тук вече може да пишете за фигурното, защото е свързано с наш човек. wink.gif
april^^
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 27 2006, 08:13 PM) *

п.с. Тук вече може да пишете за фигурното, защото е свързано с наш човек. wink.gif
Yess 4.gif
LuCaS|ScOTT
Ми реших и аз да се представя Казвам се АнГеЛ от В.Търново на 17 години занимавам се с Футбол biggrin2.gif Тва е главното аа и бтв сериалчето е ВърХът!!! КаКто и вие НегоВите феНчеТа 4.gif 4.gif 4.gif Сичките сТе СуПеР biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(LuCaS|ScOTT @ Mar 28 2006, 05:12 PM) *

Ми реших и аз да се представя Казвам се АнГеЛ от В.Търново на 17 години занимавам се с Футбол biggrin2.gif Тва е главното аа и бтв сериалчето е ВърХът!!! КаКто и вие НегоВите феНчеТа 4.gif 4.gif 4.gif Сичките сТе СуПеР biggrin.gif

Къде учиш? biggrin2.gif
angel_mm
Добре си дошъл , Сега станахме два "Ангела" 15.gif
SuxLose?
Добре дошъл...! Няма ли някой дявол да влезе..... :П
LuCaS|ScOTT
Добре сте ме заварили biggrin2.gif ЛуДо МиМИ в Радиото ти дане си случайно от Вт ай аз щте те намеря в чата дан бавя тука темата 4.gif
<Radost>
Ами и на мен ми е приятно да се запознаем, аз съм Радост и съм от Пловдив.Много се кефя на тва сериалче.За една седмица през грипната ваканция успях да изгледам 2 и 3 сезон.Просто е страхотен и постоянно го препоръчвам на моите приятели.Има ли някой от вас от Руската в Пловдив?
april^^
Добре дошла, Радост welcomeani.gif

П.П.Аз съм от Руската,ама в Бургас 18.gif 18.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(april^^ @ Mar 30 2006, 07:05 PM) *

П.П.Аз съм от Руската,ама в Бургас 18.gif 18.gif

А,полека ти си от Бургас shocking.gif ...хехех аз съм във Френската в Бургас 18.gif 18.gif

P.S-Здравеййй Радост 4.gif !!!
april^^
Ихаа ,сериозно? 3.gif Аз от Френската много хора познавам wink.gif Иначе съм от Несебър,ама си уча в Бс wacko.gif
ludoto_tedi
хора чао ви !!!аз заминавам за пловдив.а неделя ще съм в софия.и понеделник пак в пловдив и не знам кога ще се върна.чао много ще ми липсвате!!!!
angel_mm
лек път и приятно изкарване ,или лека работа
Devil^Rose^^
Е кво става тук confused.gif Всички заминават нанякаде .... ще ми липсвате sad.gif Приятно изкарване на всички bigarmhug.gif
Summer
Здравейте на всички! smile.gif blush.gif
Казвам се Марги, на 14 години съм от София. Отдавна съм регистрирана, но скоро започнах да пиша просто защото още не бях изгледала всички епизоди на OTH. Освен този невероятен сериал харесвам също О.С., спорта (баскетбол, плуване, сноуборд), киното, музиката...общи интереси. Ще се радвам тук да се запозная с нови готини хора, а по досегашните ми впечатления всички сте такива!
happy.gif
kisssi`
Здрасти хора,много се кефя че има толкоз мн хора,които се кефят на тоз сериал като мен.Аз съм Кристина и съм от Китен,ама иначе уча в Бургас и съм там на квартира.Аз малко късно научих за този филм,но по-добре късно отколкото никога се пак.Направо съм луда по ОТХ бляяя :РР Много ми е приятно да се запозная с всички вас.Надявам се феновете да стават се повече и повече,заслужава си! :Д
april^^
Множим се4.gif
Здравейте,Марги и Криси wink.gif Добре сте ни дошли welcomeani.gif
SuxLose?
QUOTE(april^^ @ Apr 3 2006, 12:12 AM) *

Множим се4.gif
Здравейте,Марги и Криси wink.gif Добре сте ни дошли welcomeani.gif

Ние сме си цяла нация , мен ако питаш , добре дошли хора!
kisssi`
Благодаря ви много ! biggrin.gif Жалко,че още няма нови епизоди,защото тука вкащи ще полудея,таз ваканция ще ми е доста скучна без това сериалче,освен ако не си го пусна отначало да го гледам... Амии,ще се виждаме често тука вече biggrin.gif
Ash
такааа..значи аз си пи6а тука в тоя форум от известно време и някои може да са ме сре6тали, ама време е да се запознаем официално вече, че не се говори с непознати smile.gif аз сам Ани обаче никои никога не ме е наричал така, всички ми казват Аsh и сам от френската в пловдив. приятно ми е да се запознаем smile.gif
Menna
Привет на Радост,Марги,Криси и Аsh! 2hi[1].gif
Добре сте ни дошли! 10.gif
Summer
Благодаря smile.gif blush.gif Със сигурност ще си прекарваме добре тук...
pool^babygirl
QUOTE(Ash @ Apr 4 2006, 05:32 PM) *

аз сам Ани

ей адашка си имам 1clap[1].gif
welcomeani.gif everybody
kisssi`
Приятно ми е и на мене biggrin.gif Аз уча в ПМГ Бургас.
kisssi`
_HriS_TinA_ ти кой клас си във Френската biggrin.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(kisssi` @ Apr 5 2006, 09:31 AM) *

_HriS_TinA_ ти кой клас си във Френската biggrin.gif

welcomeani.gif welcomeani.gif welcomeani.gif
Хей ...леле о6те едно моми4е от Бургас и то в една и съ6та сграда у4им 3.gif - хаха ...хахах - 9-ти клас съм а ти ? rolleyes.gif
kisssi`
10 г клас съм. До колкото знам във френската има доста фенки на ОТХ..незнам ко чакат още и не са се регнали тука biggrin.gif biggrin.gif
solenka
Ами аз от страшно много време съм във форума и доколкото си спомням не съм писала в тази тема. Казвам се Елена и съм от Пловдив. Уча в Професионална Гимназия по Строителство, Архитектура и Геодезия. Май месец съм абитюрентка и съм луда на тема James Lafferty и по - малко луда на тема One tree hill. 18.gif 18.gif 18.gif
kisssi`
solenka а кой клас си там?Щот иам един приятел който сега е последна година там biggrin.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(kisssi` @ Apr 5 2006, 10:02 PM) *

....До колкото знам във френската има доста фенки на ОТХ....

Да продължа :....половината от които съм ги зарибила аз... 18.gif 18.gif

Сори за офф-а - "Hey everybody" 10.gif
kisssi`
Напълно е възможно..аз разбрах там за от десетите класове едни момичета...
OTH_fenka
Здравйте! От доста време се зарибих по сериала но още на съм се представила. Казвам са Мариета и съм от Пловдив. 4.gif Виждам че има доста хора от Английската е аз съм от Руската съседи сме. Ако има някой от там може да се запознаем. smile.gif
BoOTy
QUOTE(Ash @ Apr 4 2006, 06:32 PM) *

такааа..значи аз си пи6а тука в тоя форум от известно време и някои може да са ме сре6тали, ама време е да се запознаем официално вече, че не се говори с непознати smile.gif аз сам Ани обаче никои никога не ме е наричал така, всички ми казват Аsh и сам от френската в пловдив. приятно ми е да се запознаем smile.gif

ето още една мадама от френската 4.gif здравей Ash и аз съм оттам радвам се че не съм само аз вече във форума
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.