Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Ralna
Ей Теди голяма си кукла, Мег и ти си супер, 4.gif Добре дошло на новото безименно момиче от Добрич biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(MeG @ Mar 6 2006, 02:36 PM) *

Здравейте. Казвам се Маргарита

Мислех, че сме на изчезване.. rolleyes.gif Welcome wink.gif
Devil^Rose^^
Ей сладурани wink.gif хубави снимки 4.gif
Аз скоро ще се снимам и аз ще кача нещо blush.gif И welcomeani.gif на всички новодошли
Nomad
здравейте на всички, Деян -16г от Враца ,фенче естествено smile.gif
Jordan
asl pls 18.gif
нещо за снимки ли се заговори? ohmy.gif
ето двенки, ма не се смейте blush.gif
Цък unsure.gif
Цък това е на 2ри този месец. само за протокола да спомена че не ставам на 14 а на 19!
MeG
Ralna мерси мерси blush.gif ludoto_mimi няма такова нещо лейди 0106[1].gif
ludoto_mimi
А кой е казал, че ставаш на 14? 18.gif 18.gif
Jordan
на по-малко ли изглеждам? sad.gif
rusi4kata^
Jordan,в тази скромна къщурка ли живееш...хахаах 10.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Jordan
тва ми е лятната резиденция biggrin2.gif
rusi4kata^
ХеХе happy.gif Jordan,виж ся как ме занимаваш...даже забравих да кажа добре дошли на новите хора 16.gif biggrin2.gif wazupppp people 10.gif
ludoto_mimi
Не, бе, Данчо супер си, какво ти има, че да изглеждаш на 14? smile.gif biggrin.gif
Ralna
Данчо много си си готин и хич не приличаш на 14-се годишен, то вярно, че ние дето сме родени около чернобил сме малко изостанали ама недей така, супер си 4.gif Добре дошъл на Деян biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мен малко ме нямаше но сега искам да кажа Добре дошли на всички!
И помеждодругото всички сте големи сладури на снимките! 10.gif
Nomad
QUOTE(Ralna @ Mar 7 2006, 03:22 AM) *

Данчо много си си готин и хич не приличаш на 14-се годишен, то вярно, че ние дето сме родени около чернобил сме малко изостанали ама недей така, супер си 4.gif Добре дошъл на Деян biggrin.gif

мерси черси happy.gif
^Mim0zKa^
Еее добре до6ли на вси4ки нови ОТХ фен4ета smile.gifИ да ви кажа 4е вси4ки сте супер сладури smile.gif
Айде сега ето ме и мен smile.gif http://photobucket.com/albums/e2/mim4o_bs/...image&test=test
~Bruk~
Всички сте си супер яки rolleyes.gif wink.gif smile.gif Мен лично много ме кефите biggrin.gif 10.gif wink.gif

Ето ме и мен http://i43.photobucket.com/albums/e360/Sum...to/DSC05550.jpg
ludoto_mimi
И двете сте големи сладурки. biggrin2.gif 4.gif
Sunshine_Angel
http://img.elmaz.com/photo/334165-2-a.jpg
ами ...това съм аз rolleyes.gif
pool^babygirl
Еее от форумчето на Уан Три Хил сме се събрали само хубави хора - всички сте големи сладурковци biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вярно си е!Сички сте големи сладури!
sweetie
Здравейте и от мен smile.gif Аз съм Мария от добрич на 16 biggrin.gif зарибих се по сериала страшно много wacko.gif защо ли?!:))))супер много се радвам че попаднах тук съвсем случайно 10.gif кефя се много във форума rolleyes.gif поздрави на всички
zlat
Големеми сладури сте вскички smile.gif
Menna
Привет и на всички новодошли 2hi[1].gif
Пу,пу,пу.......че и хубави,че и с хубав вкус към сериали biggrin.gif
Много сте сладички всички happy.gif Мимски,какво си намислила казваш с тези снимки? rolleyes.gif
Еми,снимката ти с Фреди Меркюри(ако не се лъжа е той) blush.gif е жестока 3.gif
Jordan,трябва да ни поканиш някой път на гости.Особено ми хареса втория етаж....
такъв уют лъха от него 18.gif Междувпрочем си голям симпатяга blush.gif blush.gif biggrin2.gif

Ето ме и мен
Девойчето долу в средата,с дънковото яке.
Andy_Roddick
Здравейте,аз сам нов тук... smile.gif от пловдив сам,11 клас в английската.... и за тези,който искат да ме видят ето: http://photobucket.com/albums/f46/Andy_Rod...urrent=pic3.jpg
Alanna
Здравейте, фенове на Оne tree hill!!! Направо луднах по този сериал...страхотен е!! wub.gif Много се радвам, че има и други като мен 4.gif Форумчето и сайта са страхотни wink.gif
ThePinkDuck
Е какво мога да кажа освен едно голямо WELCOME EVERYBODY!!!Аз също си мислех , че сме на изчезване ама то като се замисля тая наща прода трудно изчезва! 18.gif Много съм забавна нали!Е както и да е , исках да приветствам всички новодошли и да кажа , че много се радвам на снимките! mrgreen[1].gif
~*Haley*~
И аз съм новичка тукsmile.gifНо гледам ОТН от миналото лято и много му се кефя!!!Аз съм на 15 години от Софияwink.gif
valenceto
И аз съм нова във форума,но гледам ОТН от мин год.Супер е!!! 4.gif
SmEsHkA`
Привет на всички и аз съм нова във форума.Казвам се Михаела и и също като вас съм луда по сериала biggrin.gif сега чакам 17 епизод на 3ти сезон някой да знае кога ще го има в нета mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
Ехе 3.gif Привет народе smile.gif С всеки изминал ден се увеличаваме go_team.gif
А колкото до 17 еп той ще излезе на 29 март доколкото си споням wacko.gif виж темата за по сигорно wink.gif
lacertiliq
мииии здравейте аз сам Ели .....и страшно много се кефя на ОТН worthy.gif
но май не сам единствената 10.gif
ludoto_mimi
Замислям се да сложа задължителни условия в тази тема. 2thin[1].gif

1. Име
2. Възраст
3. Град
4. Допълнителна информация (по желание)

Всички знаем, че харесвате ОТХ, все пак какво иначе правим тук, но нали е тема за запознанства. Обикновено хората като се запознават казват такива неща. wink.gif И все пак няма да е лошо ако си отворите профила във форума и си напишете данните (име, възраст, град) там. Така е много по-лесно за всички.
lacertiliq
2sor[1].gif Значи казвам се Ели от София сам и сам на 17 години!!!! 5angel[1].gif
ludoto_mimi
Не съм искала да звучи все едно се карам, така че не се извинявай. Просто напоследък всички се крият. Най-много името да си кажат. Добре дошла и have fun. 4.gif
eL
QUOTE(lacertiliq @ Mar 16 2006, 05:39 PM) *

2sor[1].gif Значи казвам се Ели от София сам и сам на 17 години!!!! 5angel[1].gif

Oooуу адашка ... какъв кеф 3.gif Даже сме "екрани" по години 18.gif ХАха както казва баба ми ... Дуубре дошлаа 4.gif
lacertiliq
Мерсииии...... 4part[1].gif имам една приятелка която също се казва Ели ие от класа ми тя също се е регистрирала в форума..... 1clap[1].gif
eL
QUOTE(lacertiliq @ Mar 16 2006, 07:49 PM) *

Мерсииии...... 4part[1].gif имам една приятелка която също се казва Ели ие от класа ми тя също се е регистрирала в форума..... 1clap[1].gif

Нашествието на Ели-тата 11.gif Ураа ... 13.gif

п.с. Мимски предложи много добра идея ... подкрепям я с две ръчички icon_peace.gif и понеже аз отдавна съм си казала и годинки и всичко ... хах happy.gif само със снимки още не съм се изевявала ... ама не се и крия blush.gif повечето са ме видяли вече ... ето ме : http://ggbit.info/gallery/index.php?cat=10730 bigwink[1].gif
v88
Здравейте казвам се Вики на 17 и съм от София!запалих се по oth някаде към зимната ваканция благодатрение на Elli която е от класа на lacertiliq и съответно от моя клас и така!та филмчето е мн мн яко и мн се кефя че си имаме сайт ![4]
Sunshine_Angel
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 16 2006, 05:28 PM) *

Замислям се да сложа задължителни условия в тази тема. 2thin[1].gif

1. Име- Eли
2. Възраст - 23
3. Град - Пловдив
4. Допълнителна информация (по желание) горе-долу каква? wink.gif

<Radost>
Здравейте!Много се кефя на този сериал.През тази ваканция, т.е. за около 1 седмица успях да изгледам 2 и 3 сезон на отх.И сега направо нямам какво да правя.Наистина сериалчето ме супер, за разлика от о.с. , който е толкова лигав.Много харесвам Лукас и Брук.Абе всичките са готини!!
ludoto_tedi
1.Tеди tongue.gif
2.16
3.Стара Загора
4.ами аз съм малко луда тва си е мое менние разбира се,но не се срамувам от този фак.обожавам сериала и независимо от всичмко искам да не свършва!обичам ви smile.gif

ето ме и мен на снимчици
ludoto_mimi
Ти си имаш всичко написано, но добре, че даде пример. 4.gif 4.gif Снимката е по желание. Ако и по-свободен текст, де. Не си в казармата, всичко да е по точки. 18.gif Но благодаря за помощта и welcome back. happy.gif
Electrick
Емии... тъй както сте почнали поне сам нов и сам любител на сериал. Казвам се Галин. На 16 години (тая годинка ще навърша 17) от Раковски. blush.gif

Това съм аз wink.gif
^Mim0zKa^
Абе аз като казвам 4е тука сме си най яките фен4ета..сам много права!И по характер и на ван6ност вси4ки сте големи сладурковци....хихихи както оби4ам да казвам smile.gifДобре до6ли на вси4ки нови ОТХ-запалянковци тука е супер..няма да сажелявате smile.gifИ са6то така супер много се радвам 4е се увели4аваме все пове4е и пове4е smile.gif
П.С Хахахаха Миме пак сложи ред тука..ахаха! Ама вземи дай и ти една сним4ица мили4ка smile.gif 10.gif
ludoto_mimi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 18 2006, 04:15 PM) *

П.С Хахахаха Миме пак сложи ред тука..ахаха! Ама вземи дай и ти една сним4ица мили4ка smile.gif 10.gif

18.gif 18.gif 18.gif
rusi4kata^
ludoto_mimi ,ти хубаво даде тази идея за снимките,ама ти наистина не си си сложила твоя 10.gif 18.gif хаха аз само казвам де happy.gif blush.gif
Menna
Шефчето е опасна работа! 10.gif Само се подсмихва хубаво,пък ние си слагаме снимките! 18.gif 18.gif
Добре дошли на Ели,Галин,Вики и Радост! biggrin2.gif
Sunshine_Angel
mmm имам си адашки тук супер smile.gif
girl_from_hell
мой снимчици може да видите на тези два адрес

http://snimka.bg/album.php?album_id=19321

http://www.sladur.com/www/Detailed/8223.html

абе не съм много за гледане ама тука сме си приятели така че няма порблемче smile.gif

ам междодругото нз дали спомняте времето колко бях ме малко в форумчето или пък в канала се броях ме на пръсти и колко все повече ставаме ей това супер и мисля че е чудесно и как едно хубаво сериалче ни събра толкова хубави хора на едно място smile.gif а и нека ставам все повече както се казава колкото повече толкова по весело smile.gif) biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.