Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
pool^babygirl
Аз съм Анелина на 16 години от Сливен. Филмчето започнах да го гледам когато тъкмо започваше трети сезон а сега чакам с нетърпение всяка следваща серийка.
PiToMeN
QUOTE(rainbow`eyes @ Jan 25 2006, 06:26 PM) *

честно казано съм съгласна с теб. В моя клас например само аз и още няколко човека гледаме сериала и е много яко да си го обсъждаме (btw те са доста по-напред от мен, аз съм още на 1-ви сезон blush.gif )а пък другите обикновено казват "Еее, пак ли тоя сериал обсъждате!..."

Да, защото ни изолирате от разговорите си, ние сме онеправданите smile.gif
Успех със статията във вестника, обещавам да не си го купя smile.gif
rainbow`eyes
Да, защото ни изолирате от разговорите си, ние сме онеправданите

Горкият изолиран Тошко... 1eyeb[1].gif утре при Бришимов ще ти разкажа по-подробно за какво става въпрос в OTH biggrin.gif обещавам

Успех със статията във вестника, обещавам да не си го купя

Ами няма проблем...знам, че не ти харесва идеята. Надявам се поне предния брой да си си купил.. 5angel[1].gif
PiToMeN
QUOTE(rainbow`eyes @ Feb 3 2006, 11:05 PM) *

Горкият изолиран Тошко... 1eyeb[1].gif утре при Бришимов ще ти разкажа по-подробно за какво става въпрос в OTH biggrin.gif обещавам

Ами няма проблем...знам, че не ти харесва идеята. Надявам се поне предния брой да си си купил.. 5angel[1].gif

/офф
Е, как няма да си купя вестника с интервю с моята дама !
Само че нещо пропусна да дойдеш при бришко, да не се притесни, че няма да успееш да ми разкажеш за какво става дума ?
/офф
Ralna
QUOTE(Хейли @ Jan 29 2006, 07:43 PM) *

Здравейте аз се казвам Детелина и съм на 17 години.Днеска се регнах във форума много ми харесва сериала One Tree Hill вече е един от любимите ми сериали biggrin.gif smile.gif

Здрасти мила добре дошла, ей ние половината форум се нанесохме тук, супоер 4.gif
Добре дошли и на останалите нови членове. Радвам се, че се множим 3.gif
^Mim0zKa^
Добре до6ли на вси4ки нови biggrin.gif И аз супер много се радвам 4е феновете на One Tree Hill стават все пове4е и пове4е!Да продалжаваме в са6тия дух!! smile.gif
ludoto_mimi
Сега в 04:35 сутринта ме озари една мисъл.

Ние хубаво се запознаваме, но всъщност не се знаем. Звучи малко несвързано, но искам да кажа, че никой не си е сложил снимка в профила освен 4-5 човека.(И аз нямам де, но това са подробности rolleyes.gif ). Та мисълта ми е, нека ако някой иска да си сложи, или пък само за нас да се гледаме тук. Просто предложение. blush.gif

П.С:Ако не ми хареса какво съм писала, най-много да си изтрия поста сутринта.(на обяд) 18.gif
SetKoen
Здравейте,аз съм Ники на 14 от София...интересувам се от ОС,Комикси,Баскет,Анимация,Музика,Web disign..ако някой се интересува повече ЛС wink.gif
pool^babygirl
ludoto_mimi на мен идеята ми харесва дори точно вчера и аз си мислих за нещо подобно, но както и да е smile.gif Само ще съм ви благодарна ако ми кажете как става работата с това или да сложиш картинка в поста си или линкче.
П.С. Съжелявам ако има вече такъв въпрос
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 04:35 AM) *

Сега в 04:35 сутринта ме озари една мисъл.

Ние хубаво се запознаваме, но всъщност не се знаем. Звучи малко несвързано, но искам да кажа, че никой не си е сложил снимка в профила освен 4-5 човека.(И аз нямам де, но това са подробности rolleyes.gif ). Та мисълта ми е, нека ако някой иска да си сложи, или пък само за нас да се гледаме тук. Просто предложение. blush.gif

П.С:Ако не ми хареса какво съм писала, най-много да си изтрия поста сутринта.(на обяд) 18.gif

Хубава идея мила, ама аз нямам снимка на компа, та нека ви се опиша. Висока съм 143 см. тежа 113 кила косата ми е постригана на купичка и съм с резидав цвят на гривата, кават, че веждата ми е вежда говежда, ама аз си я харесвам, зъбите ми са малко криви, жълти има и черничко, от доло ми липсват само 4 зъба ама тва са подробности. Имам лека гърбичка 30 санитметра само в нея ми е чара. Очите ми са оранжеви и леко криви, ама тва е за да гледам какво става около мен. Носът ми е като на Джеки Чан. Единият ми крак е по-къс от другия затова малко се килвам на страни като ходя. Между пръстите на ръцете имам ципи като на патешки крачета, ама тва ми помага да плувам по-добре, като изключим факта, че немога да плувам и потъвам като шамандура. Кожата ми е снежно бяла (по простата причина, че цялата съм в гнойни пъпки). Ми тва съм аз, направихте ли си точна представа? 10.gif
Loshka
Здравейте! smile.gif Казвам се Инна и съм от Велико Търново. Обожавам One Tree Hill... Първите два сезона ги изгледах за 5 дни, бях откачила направо. rolleyes.gif Сега нямам търпение да излезе всеки нов епизод... Реших, че докато чакам, мога да обсъждам/гадая/очаквам с други хора като мен. biggrin2.gif Не, че сме някаква секта, де... biggrin.gif
Devil^Rose^^
Ralna ти си мацка и половина бе 4.gif
А Мими само не разбрах какво точно ще рече "или пък само за нас да се гледаме тук" blush.gif иначе идеята не е лоша smile.gif
Ralna
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 02:40 PM) *

Здравейте! smile.gif Казвам се Инна и съм от Велико Търново. Обожавам One Tree Hill... Първите два сезона ги изгледах за 5 дни, бях откачила направо. rolleyes.gif Сега нямам търпение да излезе всеки нов епизод... Реших, че докато чакам, мога да обсъждам/гадая/очаквам с други хора като мен. biggrin2.gif Не, че сме някаква секта, де... biggrin.gif

Добре дошла в наща малка "секта" biggrin.gif
An4eTo
Много готино biggrin2.gif С всеки изминал ден ставаме все повече 4.gif wink.gif 4.gif
ludoto_mimi
Ralna, добре, че не можеш да ме видиш как се търкалям по земята от смях. 18.gif 18.gif 18.gif

Devil^Rose^^, ами това ще рече, че ако не искате да си слагате снимка на профила, тоест всички да ви гледат, можете да постнете едно линкче само в тази тема. И сега да кажа как се слага линк или картинка в поста за pool^babygirl biggrin.gif

За Картинка:
1. Копираш линка на снимката.Например www.blabla.com/snimka.jpg
2. Натискаш ето този бутон -> IPB Image и там paste-ваш линка, който си копирала.

Само за Линк:
1. Пак копираш линкчето на картинката(www.blabla.com/snimka.jpg).
2. Натискаш ето този бутон -> IPB Image и пак paste-ваш линкчето. Пробвай да видим обяснила ли съм смислено. 18.gif
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 02:49 PM) *

Ralna, добре, че не можеш да ме видиш как се търкалям по земята от смях. 18.gif 18.gif 18.gif

Ама мила защо ми се смееш недей така, че ще ме уручасаш, знам, че съм неземна красавица, признавам малко по-красива се описах, ама кво да ти кажа, господ е бил в преповдигнато настоение като ме е създавал. biggrin.gif
Loshka
QUOTE(Ralna @ Mar 5 2006, 02:44 PM) *

Благодаря! biggrin2.gif Обещавам да бъда съвестна сектантка. biggrin.gif
Ralna
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 02:54 PM) *

QUOTE(Ralna @ Mar 5 2006, 02:44 PM) *

Благодаря! biggrin2.gif Обещавам да бъда съвестна сектантка. biggrin.gif

А така браво 4.gif
ludoto_mimi
Добро дете. Получаваш бонбонче. biggrin.gif 10.gif
pool^babygirl
Добре явно аз ще съм първа със постването на снимки smile.gif Самоснимах се и съм в домашна обстановка smile.gif
http://img382.imageshack.us/img382/6578/244ap.jpg ---> ето ме
Ralna
Ей мила много си готинка, малко не си на фокус, ама тва ще да е от самоснимането 4.gif
ludoto_mimi
Голям си сладур. smile.gif biggrin.gif Айде другите, не се срамувайте. 4.gif
Loshka
QUOTE(pool^babygirl @ Mar 5 2006, 03:34 PM) *

Добре явно аз ще съм първа със постването на снимки smile.gif Самоснимах се и съм в домашна обстановка smile.gif
http://img382.imageshack.us/img382/6578/244ap.jpg ---> ето ме

Да, наистина, голяма сладурана си. 4.gif
pool^babygirl
Мерси blush.gif blush.gif
Ама хора не се срамувайте давайте и вие tongue.gif
Life_is_a_Bitch
е аз ще ви дам линк към флиртчето - http://flirt4e.com/picgallery.php?u=162217
е какво мислите?
Loshka
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Mar 5 2006, 08:28 PM) *

е аз ще ви дам линк към флиртчето - http://flirt4e.com/picgallery.php?u=162217
е какво мислите?

4.gif Сладурана си и ти. smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
ето ме и мен
http://images03.snimka.bg/000179348.jpg
sydney
2hi[1].gif здравеите,аз съм Натали biggrin.gif и съм маниачка на тема One Tree Hill 10.gif 5angel[1].gif 2083[1].gif
Ralna
Даниела и Жаки много сте готини 4.gif Натали добре дошла biggrin.gif
sydney
QUOTE(Ralna @ Mar 5 2006, 09:06 PM) *

Даниела и Жаки много сте готини 4.gif Натали добре дошла biggrin.gif

благодаря много 36_1_55[1].gif
ludoto_mimi
Сладури сте и двете! biggrin.gif 4.gif
An4eTo
Дани, Жаки, Ани големи сте сладурки wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
мерси blush.gif blush.gif blush.gif
Life_is_a_Bitch
Мерси и от мен
Spasy
Абе тез от Монтана къде учите smile.gif
И аз съм от там.. Виолета съм.. на 15 smile.gif
http://www.spaska.sladur.com
ThePinkDuck
Ако някой случайно е пропуснал да забележи невероятната ми снимка на самия профил , ето ви други 2 да ми се порадвате какъв качествен кретен съм : Познавате ли тоя зад мене и само вижте колко съм нагла . mrgreen[1].gif
Eli_Baby
Ейй ми то както сме почнали със снимчиците най-добре да си направим една тема "Галерия на феновете на ОТХ" или нещо подобно... rolleyes.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Eli_Baby @ Mar 5 2006, 10:51 PM) *

Ейй ми то както сме почнали със снимчиците най-добре да си направим една тема "Галерия на феновете на ОТХ" или нещо подобно... rolleyes.gif

Не, не тук си ги пускайте. Аз съм намислила нещо. rolleyes.gif
Ralna
Вио, Емилия много сте готинки и вие двете, 4.gif В тоя форум само красавици бе 3.gif
Eli_Baby
Еми ето ме и мене http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=179624 blush.gif
Ralna
QUOTE(Eli_Baby @ Mar 6 2006, 11:12 AM) *

Еми ето ме и мене http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=179624 blush.gif

Голям бонбон си мила 4.gif
Sunshine_Angel
Здрасти на всички. Казвам се Ели
MeG
Здравейте. Казвам се Маргарита и аз съм от Пловдив biggrin2.gif уча в Иконома biggrin.gif Много му се кефя на сериалчето,номер 1 е !
Loshka
QUOTE(MeG @ Mar 6 2006, 02:36 PM) *

Здравейте. Казвам се Маргарита и аз съм от Пловдив biggrin2.gif уча в Иконома biggrin.gif Много му се кефя на сериалчето,номер 1 е !

Добре дошла. smile.gif Аз се кефя на аватара ти... rolleyes.gif
Ralna
Здравейте Ели и Маргарита, Добре дошли
Sunshine_Angel
Ralna благодаря smile.gif
Ralna
QUOTE(Sunshine_Angel @ Mar 6 2006, 03:15 PM) *

Ralna благодаря smile.gif

Няма защо wink.gif
ludoto_tedi
здравейте biggrin2.gif
аз имам сминка на профила,но все пак ще дам линк:цък
^^HeLa^^
2hi[1].gif аз съм от Добрич и много харесвам сериала и се радвам че ще мога да си говоря с вас за сериала.
MeG
Снимкаааа
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131822 blush.gif Loshka радвам се mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.