Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
eL
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 7 2006, 02:22 PM) *

аз на BtV се отказах вече да пиша ама на NOVA вчера за 4-ти път й го възхвалявах...ако сички вкараме лудата органазация скоро ша го пуснат само за да спрем да им пишем така че давайте хорааа... 4potrivam[1].gif

YaHeL`` браво 4.gif току що и аз спретнах едно "кратичко" писъмце от около 250 думички на НОва.... понеже ще пускат "Алф" по БТВ-то се обнадеждих biggrin2.gif ..а за него се бяхме събрали цяла дружинка... да пускаме периодично по някое друго писмо ... Сега щом и FrAgMaKeR се е включил ... работата става сериозна 3.gif mrgreen[1].gif Дръжте се медии идвамеее !! go_team.gif
ludoto_tedi
и аз писах няколко пъти.сега пак ще пусна едно писъмце даже може и повече от едно tongue.gifдано да го пуснат тва ще е просто.....smile.gif
Nasi
И аз ще пусна!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
The Black Dragon
Аз не искам да дават OTH по телевизията. Като знам кви преводи жалки им праскат и като сложат някоя лелка да превежда Брук и... 16.gif
Живо доказателство са окепазените Lost и Twin Peaks.
Хаха и един от най-големите бисери на БГ преводачите - по принцип в Туин Пийкс има Дамата с дънера, а на български я превеждат, като Жената с клона 14.gif

Така че стискайте палци да не чуем от някъде какво са направили Натън и Хайли и майката на Лукас Кейрън Роул 9.gif
Ralna
QUOTE(The Black Dragon @ Jan 7 2006, 10:21 PM) *

Аз не искам да дават OTH по телевизията. Като знам кви преводи жалки им праскат и като сложат някоя лелка да превежда Брук и... 16.gif
Живо доказателство са окепазените Lost и Twin Peaks.
Хаха и един от най-големите бисери на БГ преводачите - по принцип в Туин Пийкс има Дамата с дънера, а на български я превеждат, като Жената с клона 14.gif

Така че стискайте палци да не чуем от някъде какво са направили Натън и Хайли и майката на Лукас Кейрън Роул 9.gif

Ми като тръгнат да го пускат им пиши да ги пуснат със суб а не с дублаж wink.gif
The Black Dragon
QUOTE(Ralna @ Jan 7 2006, 10:24 PM) *

Ми като тръгнат да го пускат им пиши да ги пуснат със суб а не с дублаж wink.gif

Даа и си мислиш, че някой ще ги пусне със субтитри. За игрален филм става, ама за сериал по национална телевизия със субтитри едва ли...
Ама и не е само тва причината. Аз по принцип мразя едно мое любимо нещо да става масово харесвано. Примерно сега както сме си тука една групичка от верни OTH фенове е супер яко. А като го пуснат по ТВ и куцо и сакато ще запищи какъв як сериал, гледал ли си го, ала бала... Мноо се нерва така. Както стана и с Lost и с Twin Peaks. Като чух че ще ги дават по телевизията и ми се приплака направо. Ай поне OTH да оставят на мира19.gif
Специално в това отношение за серийните филми съм голям егоист, защото знам какъв кеф и каква тръпка е да чакаш една серия да излезе и...абе всичко. А не на готово да ти се поднася
Sia
Привет и от мен smile.gif Казвам се Десислава и сьм от Варна rolleyes.gif На "One tree hill" попаднах случайно през октомври ако не ме льжи паметта wink.gif тогава си теглих др сериал и нямах, и време, и място да се занимавам с него ( каква грешка ) 16.gif, но като гледах колко се пишеше за него се пристраших и си изтеглих 1-та сериика и после ... за една седмица изгледах и 2-та сезона smile.gif От актъорите познавах само Chad от филмите които сьм гледала и Hilarie от TRL разбира се wink.gif Вьв форума влизам отдавна и наскоро се регнах, но все не ми оставаше време, за да пиша. Сега сам в сесия и си напрягам мозака по цял ден с глупости, но и не мога да се отделя от PC-то, за да видя какво става с вас хорца smile.gif и сериалчето ми smile.gif Надявам се и аз да получа вип карта icon_peace.gif кьм форума и вас, за да се радваме заедно на нашите любимци 4.gif
^Mim0zKa^
Добре до6ла Sia!! biggrin.gif А хора относно писмото и аз сега 6те пусна едно !!!!И дано наи накрая да благоволят да напраят не6то по вапроса тея "сладури" от НТВ 4е....хахах!!Аиде 4ао засега 2bye[1].gif
Electrum
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 8 2006, 02:46 PM) *

Добре до6ла Sia!! biggrin.gif А хора относно писмото и аз сега 6те пусна едно !!!!И дано наи накрая да благоволят да напраят не6то по вапроса тея "сладури" от НТВ 4е....хахах!!Аиде 4ао засега 2bye[1].gif

помниш ли неска кво си говорихми в mIRC...начи ние тука сме една групичка хора и секи едва издържа да пуснат новия епизод а представете си ако го пуснат в ефир кво ше стане...масово зарибяване по ОТХ...не че имам против smile.gif ама няма да се отрази добре пък и сме достатъчно психясалите до сега по филма 20.gif
^Mim0zKa^
Хахахах мм да YaHeL`` наистина сме много зарибени си4ки по серияла ама се пак мисля 4е и другите заслужават да усетят от магията на ОТХ за която дори и не предполагат ! rolleyes.gif
BoOTy
здравейте аз се казвам неда също съм от пловдив и много се радвам че не съм единствената фенка от моя градец.за сериала научих от една френдка която вече беше на втория сезон.реших да видя за ко стаа въпрос и взе че адски мноу ми хареса останалото е история.само мога да кажа че вече веднъж го изгледах и сега пак съм стигнала до втори сезон smile.gif
Electrum
QUOTE(BoOTy @ Jan 10 2006, 03:16 PM) *

здравейте аз се казвам неда също съм от пловдив и много се радвам че не съм единствената фенка от моя градец.за сериала научих от една френдка която вече беше на втория сезон.реших да видя за ко стаа въпрос и взе че адски мноу ми хареса останалото е история.само мога да кажа че вече веднъж го изгледах и сега пак съм стигнала до втори сезон smile.gif

Олеее ui супер много се радвам да те вида тука а и мисля че ся е момента да ти благодаря шото ти си единия `виновен` да го гледам тоя сериал...а и пловдивчаните се увеличаваме rolleyes.gif което е страхотно! ама кат се замисля тва от кой град сме няма голямо значение когато става въпрос за ОТХ 4.gif
BoOTy
Оле, тва ти ли си? Обичкам та.
nikol_ina
здр на всички казвам се Николина ама сичкими казват Нина на 14год съм от Горна Оряховица и аз като сичкивас съм мн жестоко зарибена по ОТХ по едно време мн се бях отчаяла че ще сам единствената от го ама слава богу не се оказа така ОТХ ми показа една друга странана живота за която не бях и педполагала така де се каже ми отвори очите "за живота от нещата и нещатаот живата"(както се пееше в еднапесен 10.gif 10.gif 10.gif ) мн ще се радвам да се сприятеля с вас айде за сегатова от мен
Galeto^
Здр. Аз съм Галето(с ударение на "а" biggrin.gif ) От София съм, на 16 и съм луда на тема О.Т.Х. Сравнително скоро започнах да го гледам, но му се кефя максимално! smile.gif Форумчето също много ме радва и хората в него! 4.gif : rolleyes.gif

---mod edit:
Моля те пиши на кирилица. Веднъж беше предупредена с Лично Съобщение.
dimitar1212
Аз съм Димитър и съм от Русе /май единствен/.Сериалът е неповторим,просто единствен по рода си.Радвам се,че има и други,които са запалени по него.
Buhti4ka
QUOTE(dimitar1212 @ Jan 14 2006, 09:36 AM) *

Аз съм Димитър и съм от Русе /май единствен/.Сериалът е неповторим,просто единствен по рода си.Радвам се,че има и други,които са запалени по него.

Аз съм родена в Русе ама това май не се брои. Е, една година учих там, но от много отдавна не съм се връщала.
Ithilmor
Здравейте всички smile.gif Казвам се Десислава, на 23 години съм, от Свищовsmile.gif Случайно научих за форума, за което много се радвам разбира сеsmile.gif Надявам се да прекарам много приятни мигове тукtongue.gif
rainbow`eyes
Здравейте всички! Казвам се Яна и съм от Пловдив (от английската smile.gif ). За One Tree Hill бях чувала само, но не го бях гледала (до преди една седмица). Сега съм още в началото, но бързо ще наваксам, защото сериалчето ми хареса още от първата серия. Жалко че го знаят сравнително малко хора.
Браво на всички фенове,форумът е супер! 4.gif Поздрави от мен smile.gif )
James towel keeper
Здравейте! Аз съм Виолина от София, можете да ми казвате Ина или Вили, без значение за мен happy.gif
Запалих се по ОТХ от един друг форум, и тук сега виждам една приятелка, здрасти адашке 10.gif Има и още, защото сериала е THE BEST и има много мноооооооооооооогооооооооооооо фенове!!!!!!!!!!! Той е най-добрия!!!! biggrin.gif
Ralna
Привет на всички, добре дошли.
Здрасти адашке как си?
RoXXy_
QUOTE(rainbow`eyes @ Jan 20 2006, 02:48 PM) *

Здравейте всички! Казвам се Яна и съм от Пловдив (от английската smile.gif ). За One Tree Hill бях чувала само, но не го бях гледала (до преди една седмица). Сега съм още в началото, но бързо ще наваксам, защото сериалчето ми хареса още от първата серия. Жалко че го знаят сравнително малко хора.
Браво на всички фенове,форумът е супер! 4.gif Поздрави от мен smile.gif )

уо ощщее??
мисля, че вече Английката се превръща в ОТН SchOOl
може да го прекръстим 18.gif

btw...Хай biggrin2.gif
James towel keeper
QUOTE(Ralna @ Jan 21 2006, 12:40 PM) *

Привет на всички, добре дошли.
Здрасти адашке как си?

Здрасти мила! О ами екстра съм! Вече имам малко повече време, и влизам по форумите 10.gif
Ами ти? как я караш?
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Jan 21 2006, 04:08 PM) *

Здрасти мила! О ами екстра съм! Вече имам малко повече време, и влизам по форумите 10.gif
Ами ти? как я караш?

Ми аз пък нямам много време ама влизам във всички форуми, много се радвам, че дойде в тоя форум wink.gif
James towel keeper
Аз също се радвам!!! Форума е много хубав и си прекарвам супер тук happy.gif happy.gif happy.gif
ПП: Подписа ти е жесток, направо жестикулярен wub.gif
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Jan 21 2006, 08:02 PM) *

Аз също се радвам!!! Форума е много хубав и си прекарвам супер тук happy.gif happy.gif happy.gif
ПП: Подписа ти е жесток, направо жестикулярен wub.gif

оу мерси и твоя 4.gif
tedito
Здравейте,казвам се Теодора.От пловдив съм и съм на 16.Гледам OTH от около 1 година и направо съм пристрастена към сериала. smile.gif В момента си свалям 11 серия от 3 сезон и направо нямам търпение да я гредам.Много се радвам че толкова хора харесват филма и сте се рещили да се запознаете.Надявам се да ме приемете в голямото ви семейство на феномете на One Tree Hill и да можем да си говорим и помагаме тоносно филма smile.gif Междо другото виждам 4е има много хора ст Английската-е бройте ме и мен 10.gif .Засега чао от мен и приятни минути с ОТН!!!!
Menna
QUOTE(tedito @ Jan 25 2006, 01:12 PM) *

Здравейте,казвам се Теодора.От пловдив съм и съм на 16.Гледам OTH от около 1 година и направо съм пристрастена към сериала. smile.gif В момента си свалям 11 серия от 3 сезон и направо нямам търпение да я гредам.Много се радвам че толкова хора харесват филма и сте се рещили да се запознаете.Надявам се да ме приемете в голямото ви семейство на феномете на One Tree Hill и да можем да си говорим и помагаме тоносно филма smile.gif Междо другото виждам 4е има много хора ст Английската-е бройте ме и мен 10.gif .Засега чао от мен и приятни минути с ОТН!!!!

2hi[1].gif 2hi[1].gif 2hi[1].gif
Здрасти,Теди,както и на всички новоприсъединили се 10.gif
ohmy.gif Обаче наистина много хора сте от Пловдив 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Jan 25 2006, 01:19 PM) *

ohmy.gif Обаче наистина много хора сте от Пловдив 18.gif

Ще превземем света. 4potrivam[1].gif

Иначе добре дошли на всички. biggrin2.gif welcomeani.gif
tedito
И аз много се изненадах като видях колко хора има от пловдив! biggrin.gif Няма лошо,нали знаете-колкото повече толкова повече! smile.gif Все пак сериала е уникален!!
rainbow`eyes
уо ощщее??
мисля, че вече Английката се превръща в ОТН SchOOl
може да го прекръстим

btw...Хай

Хаха, това за името не е лоша идея. happy.gif Аз се сетих и друго нещо - нали във вестника (Делта те) има Review на филми, музика и други (поне преди имаше). Та може някой да напише кратка статия за One Tree Hill, така и други хора сигурно ще започнат да го гледат smile.gif Ако сте съгласни, мога да говоря с едно момиче от моя клас, тя май отговаря за тия неща...

Приятна ваканция на всички!
tedito
QUOTE(rainbow`eyes @ Jan 25 2006, 01:43 PM) *

Хаха, това за името не е лоша идея. happy.gif Аз се сетих и друго нещо - нали във вестника (Делта те) има Review на филми, музика и други (поне преди имаше). Та може някой да напише кратка статия за One Tree Hill, така и други хора сигурно ще започнат да го гледат smile.gif Ако сте съгласни, мога да говоря с едно момиче от моя клас, тя май отговаря за тия неща...

Приятна ваканция на всички!

това за вестника не е лоша идея!Аз също познавам 1 момиче което се занимава с тия неща.Би било много готино ако всички разберат колко е як филма.Браво за идеята rainbow`eyes.Ще се постарая да направя нещо по въпроса ! но за сега да се радваме на ваканцията и естествено да гледаме ОТН!!!:)
Nasi
Здравейте всички!!!!!!!

Идеята за вестника е супер!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Сега ще се хвалим кой кого познава ли? Еми аз пък познавам един от редакторите 10.gif 10.gif
Иначе това наистина е добра идейка, сега всеки като си пусне връзките из вестника... Между другото тъй като се съмнявам, че някой може да напише по добро ревю от Румен, може да позваме неговото (разбира се не всичката информация shocking.gif ) и най-отдолу пишем естествено откъде е информацията - oth.ggbit.info? Хем ще си направим реклама, хем ще запознаем хората с ОТХ? biggrin2.gif
tedito
Ей,супер!!Като се обединим ще покажим на всички че сериала е №1!!!Призовавам всички да се постараем и да пуснем малко връзки!!!УспеХ!!! 4.gif
rainbow`eyes
Радвам се че харесахте идеята biggrin.gif
Само че май сме закъсняли за следващия брой, не съм много сигурна, но май ще излезе другата седмица. Та евентуално за по-нататък...

Между другото тъй като се съмнявам, че някой може да напише по добро ревю от Румен, може да позваме неговото (разбира се не всичката информация ) и най-отдолу пишем естествено откъде е информацията - oth.ggbit.info? Хем ще си направим реклама, хем ще запознаем хората с ОТХ?

Съгласна съм, това Review е супер.
RoXXy_
хора, хора, хора peace1.gif
идеята за вестника е добра, доста дори
ама ми е чудно само аз си се чувствам всякаш някой ще ми вземе нещо, ако ОТН стане супер популярен и всеки почне само за тва да говори wacko.gif wasntme.gif
а пък така се чувствам "богоизбрана" , че съм една от малкото...хах
абе сигурно така говоря, щото аз като им разправям на сички колко е готин сериала и никой не ме послуша... 19.gif 19.gif

едит:не ме слушайте, доста егоистично от моя страна.... 2.gif
rainbow`eyes
а пък така се чувствам "богоизбрана" , че съм една от малкото...хах

честно казано съм съгласна с теб. В моя клас например само аз и още няколко човека гледаме сериала и е много яко да си го обсъждаме (btw те са доста по-напред от мен, аз съм още на 1-ви сезон blush.gif )а пък другите обикновено казват "Еее, пак ли тоя сериал обсъждате!..."
Hannibal
Здрасти и от мен.Казвам се Явор и съм от София.На 17 години съм(след месец ставам на 18) и съм голям фен на сериала smile.gif
^Mim0zKa^
Идеята за вестника наистина е много добра само 4е.....ух нз ама така като сме си по малко е готино !Сагласна сам с Roxxy...и мен никой не ме слу6а дори като си нарисувах на ре4ника с думите по френски(на кой му пука...хахах)4е там отпреде сърцето 4ервеното дето гори станааа супер яко и ватре си написах Оne Tree Hill и секи ме пита кво е тва и аз обяснявам ама те..."ъ-ъ" blink.gif
mirka
QUOTE(rainbow`eyes @ Jan 25 2006, 04:26 PM) *

честно казано съм съгласна с теб. В моя клас например само аз и още няколко човека гледаме сериала и е много яко да си го обсъждаме (btw те са доста по-напред от мен, аз съм още на 1-ви сезон blush.gif )а пък другите обикновено казват "Еее, пак ли тоя сериал обсъждате!..."

В нашия клас е същото,само че напоследък на все повече им става интересно за какво си говорим и след време предполагам,че и те 6те почнат да гледат 4.gif
А идеята за вестника е страхотна!Трябва да просветим хората какво да гледат 10.gif
Devil^Rose^^
Като някакво избрано общество ninja.gif и ОТХ ни извисява до друго ниво, което другите (простосмъртните) не могат да разберат и не могат да достигнат cannabis.gif

P.S 18.gif 18.gif 18.gif
scandalous_girl
Здравейте! Аз съм Петя, на 15 години, от Пловдив. И аз съм от английската гимназия. Започнах да гледам oth, когато беше вече излязъл 1 сезон. Просто се влюбих в този филм( каква изненада).Обичам да обикалям форуми за oth,но все не намирам време да пиша. В момента чакам всеки нов епизод на филма с нетърпение smile.gif .
solenka
Здравейте на всички новодошли! biggrin.gif Като гледам хората от Английската в Пловдив започнаха да никнат като гъби в тоя форум. 18.gif 18.gif 18.gif
Хейли
Здравейте аз се казвам Детелина и съм на 17 години.Днеска се регнах във форума много ми харесва сериала One Tree Hill вече е един от любимите ми сериали biggrin.gif smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Здравейте и от мен! 2hi[1].gif Аз съм Жаклин на 16 от София!Вече съм луда фенка на One Tree Hill,а по принцип съм си фенка на Чад!Покрай филма започнах да харесвам и София,жалко че се разделиха! sad.gif Както и да е!Форума много ми харесва,да не говорим за сайта!Искам да благодаря на всички които са помогнали за създаването му и за разработването,както и на тези,които превеждат субтитрите! 2bye[1].gif
Electrum
Олее не знам вече кво да мисля..страшно се радвам че феновете от "ЕГ Пловдив" сме все повече и ако преди като съм говорила някъде за ОТХ чувах "К`фо е тва" а сега чувам " Тоя сериал го знам" ама пък ся се чувствам леко wacko.gif (confused)! На мнение съм че всяко нещо което стане прекалено комерсиално започва да тъпее...може един вид да съм егоист rolleyes.gif ама не искам скоро всеки 2-ри да го гледа...квото и да става - ОТХ`RulZzZ tongue.gif
Life_is_a_Bitch
HI и от мен 2hi[1].gif Аз съм Даниела и съм от Пловдив. На 16 съм. Много съм запалена по One Tree Hill ( както и вие) Започнах да го гледам главно заради Чад, но в последствие ми стана един от любимите сериали, а и запалих и от класа по него - то просто веднъж да го видиш се пристрастяваш. Та както и да е - форума е страхотен и се радвам, че вече съм част от него! 2thum[1].gif
illii
Здравейте всички smile.gif От София съм и съм на 16 biggrin.gif
elli
аз съм Ели от София smile.gif здравеите всичкиии
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.