Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
PayTon__
Аз съм Сани , на 16години от София 10.gif Много харесвам сериала и с нетърпение чакам 6 сезон.
za_psihoto^f
2hi[1].gif Аз съм Таня, приятно ми е rolleyes.gif На 15 години съм от Добрич biggrin2.gif
Brooke89
Zdraveite smile.gif kazvam se Qnica ot 6umen na 18 god. Nova sam vav foruma..... smile.gif 4akam s netarpenie 6 sezon.
fenkanabrooke
Здравей Яница, добре дошла. Само да ти кажа, че тук се пише на кирилица. wink.gif smile.gif
Bad`Girl
Здравейте! Аз съм Ани, на почти 13 (след по-малко от 4 месеца ставам), от София smile.gif
peyton_lucas_brooke
Ооох Пешо от София,Младост.. на 14 години 6 месеца и няколко дни..
™ῆǻŁėỹ Å&F™
Десислава на 12години и 4 месеца
summer77881
Здравейте и от мен казвам се Полина и съм на 16 години живея в град Добрич. Изгледах всички серии на ОТх за по малко от месец и сега с нетърпение чакам септември за следващата!!!
traiana
Привет и от мен biggrin2.gif ..Аз съм Траяна (Тити) на 13 години от град Пловдив!Много си харесвам ОТХ и чакам 6-ти сезон с нетърпение 4.gif
badbaby22
Аз съм Радостина, от Златоград, почти на 14! Това лято разбрах за сериалчето и бях впечатлена! smile.gif Ще ми се да бъда в притяелски отношения с поне част от вас!
vasinka_{P}
Добре дошли на всички фенчета biggrin2.gif Желая ви приятно прекарване във форума.
ralichka_21
Скороо открих форума...харесват ми темите...радвам се да видя, че има толкова много и готени фенова на сериал, който не е излъчван в Б-я (като изкл 1я сезон по фокса)....та аз съм Ралица от Русе....зодия козирог...все още ученичка в Професионална гимназия по икономика и управление "Елиас Канети" със специланост "митническа и данъча администрация".....фенка съм на спорта...всякакъ вид...на всякаква музика...отворен като цяло човек...
sladur4etyyy
здравейте на всички.аз съм от ловеч.много се радвам че имам възможността да обсъждам този страхотен сериал с вас.гледам го от скоро ,но ми е много интересен.наистина е страхотен!!! worthy.gif
ekaterina_markova
Здравейте, аз съм Екатерина (Кати) happy.gif ,на 15 години съм от Добрич bigwink[1].gif
φριέηďşẅїТђβξήЄ₣і†
Цитат(KiD^ViCiOuS @ Nov 25 2005, 23:21) *
хахха...Пловдив е мястото smile.gif и аз съм от Пловдив smile.gif
така като гледам колко фенове има в Пловдив да вземем да си спретнем една Оne Tree Hill среща biggrin.gif

Здравеите и аз съм от Пловдив нов съм във форумчето супер е,а за срещтата нема проблеми biggrin2.gif сериалчето е варха за 2 седмици гледах и 5те сезона сега нямам търпениа да излезе 6 ако изкате оставям Skype:renown98 които иска да пи6е там rolleyes.gif
By_YoUr_SiDe
Здравейте! Аз съм Деси от Пазарджик, не гледам ОТХ отдавна, още съм една на 3-ти сезон, но сериала е наистина страхотен! rolleyes.gif
DeViL_AsS
ТЕййй аз не помня дали съм се писала ама айде пак ако съм biggrin.gif
Значии казвам се Пламена(Мена) на 15 и съм от Горна Оряховица(уча у ВТ) ии се зарибих по ОТН миналото лято и съответно зарибих и бест фрто си ии абе тва ОТН е голяма зарибявка smile.gif
Аа и съм Лейтън фенка smile.gif
mR.DiSCo
Здрасти smile.gif Аз съм Пламен на 14 от Търговище и уча в 1 СОУ ''Свети Седмочисленици'' - известно е това училище ,че там са получени най-високи резултати за кандидат-студентски изпити(след 7-ми клас) по български език и литература 2008 година в България smile.gif Почнах да гледам ОТХ от Февруари 2006 година ии съм гледал сезоните от 1 до 4 по няколко пъти вече , то и пети почнах да повтарям smile.gif
Брукас фен докрай smile.gif
SuMmeR_
Аз съм Ралица от русе съмм , уча в СОУЕЕ :} на One tree hill съм на 2 сезонн .. но скоро ще съм на 3ти спр мн ме зарибява това сериалче biggrin2.gif blush.gif
Jordan
Цитат(DeViL_AsS @ Oct 13 2008, 20:53) *
ТЕййй аз не помня дали съм се писала ама айде пак ако съм biggrin.gif
Значии казвам се Пламена(Мена) на 15 и съм от Горна Оряховица(уча у ВТ) ии се зарибих по ОТН миналото лято и съответно зарибих и бест фрто си ии абе тва ОТН е голяма зарибявка smile.gif
Аа и съм Лейтън фенка smile.gif

biggrin2.gif имало и други от Горна
поздрави:)
FintiFlushka
Здравейте,казвам се Ели от София .. На 15 годинии съм ;] Голяма ОТХ фенка съм,зариbих и доста мой приятели .. Фенка съм на Хейли и Нейтън и Лукас и Пейтън (като двойки) Мм харесват ми и като двойка Брук и Лукас,но не им е писано да са заедно .. Като отделни персонажи всички ми харесват .. Сериала като цяло според мен си е идеален и показва истиския живот .. Нямам оплаквания biggrin.gif
sweet_girl_14
2hi[1].gif Здр на всички аз съм Вики от София на 14....................Голяма ОТХ фенка съм 1eyeb[1].gif 1eyeb[1].gif

4part[1].gif OTH THE BEST 4-EVER 36_1_41.gif
chadmurray_fenka
Ммм...аз съм Деси от Разлог и съм на 16 години... Здравей на всички.

А и най-важното ЛЕЙТЪН фенка съм wub.gif rolleyes.gif happy.gif
Lancer
Здравейте и от мен smile.gif аз съм Пламен от Плевен smile.gif на 16 години. smile.gif
Брукас фен до края на сериала (нищо не се знае smile.gif ) ама за сега съм май само Брук фен biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.