Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ThePinkDuck
Цитат(Jordan @ Oct 12 2007, 11:21) *
18.gif аз против правилата на тайния съвет ще сложа две снимки.
Познай човека зад фотоапарата 10.gif

А Патка на запой някой виждал ли е 18.gif

Цитат(Menna @ Oct 12 2007, 13:59) *
Тази последната ме свали от стола. 18.gif 18.gif 18.gif

А леле, а мене ме задави със сандвича!
ИНАЧЕ подозирам, че скоро постове, снимки и всякакви лични вещи като глава и крайници на един потребител от мъжки род ще започнат, не до там мистериозно, да изчезват! 15.gif
Jordan
аааа, без заплахи, че имам и други компромати, ще ги пусна да ти се смеят 18.gif

ThePinkDuck: Оооо така ли ще си говориме? Внимавай че и аз не падам по-долу по отношение на компромати... 15.gif
n3s1
Ей,здравейитеsmile.gif Нова съм във форума и викам дай да се представя.Станислава се казвам.По сериала се запалих съвсем скоро и в момента гледам 1 сезон smile.gif Чад Майклъ Мъри е моя фаворит.Много го харесвам... smile.gif Е,в общи линии това е от мен.Надявам се ука да срещна много нови приятели smile.gif
haley scott-nathan
Цитат(Ralna @ Nov 25 2005, 21:45) *
Приятно ми е да се запизнаем, аз много се кефя на това филмче, гледам го от сряда, едни приятелки ме зарибиха, иначе съм гледала всички серий тука 2 дни само тва правя щото съм болна и съм си в къщи. Надявам се да си прекарваме добре във форума.

Здравейте на всички,а се казвам Мария,на 14 години от Ботевград,и съм нова във форума,но въпреки това се надявам да се сприятеля със всички Фенове на Три Хил!Може да ми пишете в профила ми и също така,който желае може да ме намери във скайпа си,аз съм го написала в профила,там може да го видите!Надявам се скоро време да се намери някой и да ми пише.Моите любимци са Хейли и Нейтън,също така и Брук . smile.gif smile.gif smile.gif
lm.people
Здравейте и от мен! От доста време съвсем скромно /без да пиша/ се подвизавам в този сайт и във форума и доооооста ми харесва, а ето че сега явно е дошло времето да се запознаем официално smile.gif Цялото ми име е Анушка, но всички ме наричат Ани. На 16 години съм и съм от София. За филмчето... ммм направо се влюбих в него и сега очаквам с огромно нетърпение новите серии. Щастлива съм, че има сайт като този, надявам се да ни бъде много приятно smile.gif
ThePinkDuck
Добре дошли на всички новобранци. МОЛЯ спазвайте правилата на форума и престоя ви тук освен полезен ще бъде и супер приятен!
Jason_Pain
Здравейте, казвам се Петьо и съм голям фен на сериала. Надявам се да се запозная с готини хора във форума и да разменяме мнения (и опит tongue.gif). biggrin2.gif
Bloody_Tears
Добре дошли Ани, Стаси, Мими (адашке biggrin.gif) и Петьо. Приятно прекарване из форума, уверявам ви, че ще намерите много нови приятели smile.gif Нали така Мушмулче bigarmhug.gif
devilio
Здравейте,всички!!Казвам се Димчо(викайте ми Ди).На 17 съм от София,уча в ТОХА в Банкя.Много голям фен съм на сериала,както и на Smallville,Supernatural,Gossip Girl и др..Надявам се тук да се запозная с много готини хора,други фенове на сериала и да си прекарам страхотно. Ако искате да знаете нещо друго за мен...питайте 2hi[1].gif
^Mim0zKa^
леле..леле wacko.gif старитее кучета къде сте rolleyes.gif unsure.gif
п.с Взехте нещо много да ми липсвате smile.gif)
ludoto_mimi
Цитат(^Mim0zKa^ @ Nov 20 2007, 20:00) *

Тук сме... някои. unsure.gif
^Mim0zKa^
Става опасно.. blink.gif трябваа да се държим.. smile.gif))))))) hahaha
ThePinkDuck
Цитат(^Mim0zKa^ @ Nov 20 2007, 20:00) *

А?! Ние сме ти липсвали! Ти почна да се вясваш от дъжд на вятър! Ей ше те бия (и не само аз) последните няколко години драстично взе, че порастна и почна да ни забравяш. НИЕ обаче не сме те забравили 15.gif . Та като спомена mimi, все още сме тука. Мотаме се, чистим след... невнимателни потребители и се радваме на съществуването си.

Което ми напомня, че всеки път като я видя тая тема и се учудвам, че тоя сериал все още привлича хора... ама може би щото още не са стигнали до новия сезон... ама това е друууга тема...

УЕЛКЪМ на всички новодошли! Радвам се, че има още софиянци. Скоро пак ще си спретваме сещичка, която за мое щастие е на форума, а не на ОТХ раздела. Та предполагам ще се видим там! mrgreen[1].gif

П.С. Мимозке, ние здраво сме се хванали на хорото и държиме. Къде си ти се пита в уравнението?
miim4eto
Здравейте! Аз съм Мария на 15 от Бургас. Регистрацията ми не е нова, но пиша от скоро. Тук е мн приятно и всички са супер biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(miim4eto @ Nov 27 2007, 15:25) *
Здравейте! Аз съм Мария на 15 от Бургас. Регистрацията ми не е нова, но пиша от скоро. Тук е мн приятно и всички са супер biggrin2.gif

Здрасти! Добре е 4е си се събудила и почваш да пишеш biggrin2.gif айде очаквам тогава да виждам повече твои мнения smile.gif
Jordan
Стари кучета ли спомена някой? blink.gif И да не се включа?Аз?
Как, тъй! Един човек поне да се затъжи. Хубави бяха времената преди година-две...
Мимозке, с теби ше се виждаме ли в селото ви,а?
^Mim0zKa^
БЯХААА .. бяха ;( Като се сетя.. че висях тук денонощно и направо ужас... ама то тогава и серияла беше по различен и ние бяхме по малки.. unsure.gif Патенцее smile.gif Аз съм винаги на хорото даже и да не влизам толкова често.. винаги ще съм на тва дълго дълго хоро (sun) И да знаете че абсолютно никой не съм забравила .. smile.gif)))))))))) А пък Йори при първа възможност ще отидем на селото ми хахах 10.gif mrgreen[1].gif (H) (hug)
^FANTAZIA^
Здравейтее!! smile.gif Казвам се Гери би ми било много приятно да се запозная с по голямата част от фенове на ОТХ в този форум.Другоо какво да добавя,за да си имате най-малка напредства за мен...Значии скоо направих 16 години,от София съм и уча в едно даскало в кв.Младост.Запалих се по сериалчето още от миналата година изгледала съм всички епизоди и сега с нетърпение чакам да излезе новият сезон 10.gif ..Мой любим актьор в ОТХ е Пейтън 4.gif Е това е засега.
love_chadmurray
Аз се казвам Деница и съм от Враца.Вече от 1 година се кефя на One Tree Hill и съм изгледала сезоните по няколко пъти.One Tree Hill е най-якия сериал happy.gif !Колкото и да го гледам,никога няма да ми омръзне и венаги откривам нещо ново.Който иска,може да ми пише на скайп:punky_girl94
brooke_scott
^FANTAZIA^, love_chadmurray, добре дошли моми4ета, приятно прекарване със форум и ще видите колко е як оттук smile.gif и да сте редовни ей tongue.gif
^FANTAZIA^
Цитат(brooke_scott @ Jan 3 2008, 13:56) *
^FANTAZIA^, love_chadmurray, добре дошли моми4ета, приятно прекарване със форум и ще видите колко е як оттук smile.gif и да сте редовни ей tongue.gif

Ей мерси rolleyes.gif ,ще бъдеме поне от моя страна smile.gif А тии откъде си?Как се казваш?
brooke_scott
Цитат(^FANTAZIA^ @ Jan 4 2008, 21:09) *
Ей мерси rolleyes.gif ,ще бъдеме поне от моя страна smile.gif А тии откъде си?Как се казваш?

Виж Тук wink.gif
Fixy
Име: Пламен
Години: 17г.
Тегло: 85кг.
Височина: 186см.
Очи: черно-кафеви или обратно smile.gif
Коса: черна;)
Зодия: Водолей
Местожителство:Плевен
Семейно положение:няма такова :>
Прякор: Fixy
Работа: засега никаква smile.gif надявам след година две да почна да си бачкам нещо през свободното време smile.gif
Как ми викат: Fixy :>
Слушам: според настроението,мога от чалга до метъл да слушам,но попринцип слушам рок,алтернатив,хип-хоп зависи не обичам да си слагам граници smile.gif
Любими филми:The Prestige,Vanilla sky,Top gun,300,Beowulf,Hide and seek,A beautiful mind etc...
Любими сериали:One Tree Hill,Friday Night Lights,The O.C.,Heroes,HouseM.D.,Gossip girl,Prison break...smile.gif
Хоби:Тук включвам любимите ми спортове,защото с нито един не се занимавам професионално.Баскетбол разбира се е на челна позиция,обичам я тая игра,сега чакам да изчезне снега и да излезна да поиграя.Американският футбол ми е другата страст,играя до колкото ми позволяват условията и екипировката smile.gif
Книга: A brief history of time - Stephen Hawking
Обичам:Купони с приятели,да разцъкваме по кафенца да са разкарваме,обичам да спортувам и да ходя на фитнес :)Обичам момичтата <- особено много smile.gif(blush)
Мразя:Фалшиви хора,който единствено целят да се харесат като не бъдат себе си.Различни морфове,който се променят постоянно според очаванията на другите.Мразя също,когато очаквам сезона на любимия ми сериал да е пълен и да разбера че е орязан на полвина smile.gif
Снимки:
http://i229.photobucket.com/albums/ee19/tt...23/IMG_0287.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee19/tt...15052007188.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee19/tt...12062007164.jpg
gabci3
аз се казвам Габриела,и наистина много се радвам че мога да контактувам с други фенове на Три Хил-това е най-хубавия сериал happy.gif
djesito
ЗДРАВЕЙТЕ!ЗА мен е голяма чест да пиша във форума на най,най-якият сериал!На мен също регистрацията не ми е от скоро,но просто сега започнах да пиша повече!Е казжам се Джесика и сам на 14 години и няколко месеца...абе скоро првя 15 smile.gif!От софия съм и моите любимци от сериала са БРУК И ЛУКАС!Е всички ме кефят,но те са си на първо място за мен!Тук във форума е много забавно и аз (макар да се повторя)се надявам тук да намеря много приятели!Е това е накратко! smile.gif smile.gif smile.gif
ThePinkDuck
Уелкъм на всички новодошли! МОЛЯ запознайте се с правилата на форума, преди да пускате ТЕМИ или ПОСТОВЕ, и ги спазвайте. Така престоя на всички ще е освен полезен и много приятен! mrgreen[1].gif
Magic
Крис, на 32 ( скоро на 33 )
Гледам сериала от тази година, след като случайно попаднах на него по FoxLife. Естествено вече съм изгледал всички излезнали епизоди и нямам търпение да излезнат следващите.
ludoto_mimi
Добре дошъл. smile.gif

Явно все пак има полза от излъчването на сериала по БНТ и Фокс Лайф.
Brooke
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 1 2008, 20:00) *
Добре дошъл. smile.gif

Явно все пак има полза от излъчването на сериала по БНТ и Фокс Лайф.

Хаха,направо,след като майка ми ми каза преди седмица : "Абе ти помниш ли го онзи сериал ,за който ми говореше преди време и в него участва онази от "Кънки с остър връх",те сега да не би да го дават по ФохЛайф...?,той бил интересен и тн.''
И почна да ми обеснява нещо за геройте и да ме пита какво ставало 18.gif и разни такива,голям смях.Ама това ,че го дават един път в седмицата не и се понрави,щяла да забравя какво е станало и сега не знам дали пак го е гледала,ама ми беше много забавно като ми го каза това .
ludoto_mimi
E, то и баба ми го гледаше по БНТ. Даже като свърши първи сезон ми се обади да ме пита ще има ли още. Като се разбра, че ще дават и втори сезон й се обадих и тя ми каза, че вече една друга баба й казала новината. 18.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 1 2008, 21:05) *
E, то и баба ми го гледаше по БНТ. Даже като свърши първи сезон ми се обади да ме пита ще има ли още. Като се разбра, че ще дават и втори сезон й се обадих и тя ми каза, че вече една друга баба й казала новината. 18.gif

е те бабите знаят кво да гледат 18.gif 10.gif
meri_to
здравейте... и аз съм от скоро във форума и искам да се представя.... Казвам се Мирела на 16 год. от София.. приятелите и близките ми казват Мери... Надявам се да намеря едни добри приятели.. !
Pearly_girl
Хах.. аз дали писах тук smile.gif Казвам се Рали от София и това е biggrin.gif Много ми е приятно biggrin.gif biggrin.gif
Nornyana
Ок и аз да се представя понеже съм новичка blush.gif Казвам се Дина на 14 от асеновград,наскоро почнах да гледам сериала но бързо станах голяма фенка smile.gif И мисля че той ми помогна в някой отношения да надрастна възраста си и да осъзная че светът около мен smile.gif
The Scott Brothers:]
Привет Дина имаме вила над Асеновград в с.Яврово.
Хай на всички.Аз съм Иво на 17 от Пловдив Уча в Търговската гимназия.Има ли някой от там?
Иначе изгледах всички серии за 2 семици и нещо. biggrin.gif И съм много зарибен. smile.gif
poLyto
[b]Здравейте и от мен :Рр . . казвам се Поли, от София на 16 smile.gif живея в Младост 2, уча в 39 СОУ, зодия овен .. относно музиката ... слушам почти всякаква, основно хаус и черно, но иначе и всичко друго, стига песента да ми харесва. Обичам да чета, въпреки, че нямам много време и рядко успявам да прочета някоя книга. Почитателка съм на фентъзито . . . за ОТН - започнах да го гледам преди доста време ... изгледах 1 и 2 сезон за седмица и половина ... в момента отново съм си ги изтеглила, докато чакам следващите епизоди от 5 сезон, поне да има каквод а гледам ... амии толкова за мен
fenkanabrooke
Здравейте!!Аз съм Кристина и съм на 15 години.От Пловдив съм и уча в ЕГ Пловдив.Имам много интереси и следенето но ОТХ е само едно от тях.С удоволствие бих се запознала с вас. rolleyes.gif
Swe3t_Dr3am
Здравей те! Казвам се Пламена и съм на 13 години от Русе /след 1 месец ставам на 14/ . Харесвам One tree hill от няколко месеца laugh.gif happy.gif И до сега съм успяла да изгледам почти всички серии. smile.gif Ще се радвам да се запозная с всички.
Jordan
Привет, новаци! Надявам се да прекарвате добре наоколо, защото понякога е доста забавно. Прочетете правилата, като нещо задължително, има много полезни неща там.
Форума ви обича, обичайте го и вие! biggrin2.gif
ludoto_tedi
Мен не ме обича вече ,така че не вярвайте на Джо...

И все пак добре дошли на всички новаци и дано не се откажете да гледате ОТХ след някой друг епизод tongue.gif wink.gif
dReAmSsS
2hi[1].gif Здравейте и от мен smile.gif Аз се казвам Теди и съм от Петрич...на 14 съм... tongue.gif
daisy_91
хей, здравейте всички icon_peace.gif аз съм Маргарита от Ловеч... и тук също е пълно с фенове на сериала, както предполагам навсякъде де biggrin2.gif
heili
ами здравейте и от мен.Аз съм Хели приятно ми е smile.gif от Бургас съм на 19г. съм rolleyes.gif и както предполагам тук е пълно с фенове на ОТH 4.gif smile.gif
vasinka_{P}
Добре дошли на всички в форума. Пожелавам ви приятно прекарване тук biggrin2.gif

П.П. Гледам имаме си още едно бургазлийче biggrin2.gif biggrin2.gif
welinity
2hi[1].gif казвам се Велина, на 22 , впечатлена от ОТХ и доста други сериали, но в момента този ми е манията!
bombino
Здравейте казвам се Петя от град Добрич и мнооооого ме кефи сериала просто нямам думи.
^HiLaRy_DuFF
Hey Петя и аз съм от Добрич.
Мая
Нека и аз е изкажа. Казвам се Мая от В. Търново, на 18 (без няколко дни...) biggrin2.gif От скоро гледам сериалчето и съм доста впечатлена
mixmaxshow
Казвам се Максим на 16 години и съм от любимият град на Иван и Андрей Перник.
elitu
Здравейте 2hi[1].gif Казвам се Ели и съм от Пазарджик на 16 години и половина biggrin.gif .Една приятелка ми каза за ОТХ и аз мн се запалих по сериалчето.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.