Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Devil^Rose^^
Аз се регистрирах преди известно време но така и така не се представих. Та аз съм Нина на почти 18 съм и се присъединявам към "групичката" от Пловдив biggrin2.gif

П.П. Наистина някой път трябва да си направим среща wink.gif
Haley
Здрасти хора!!! Аз се казвам Мария,но всички ми казват Мия.На 14 съм.Ами тва е надявам се да е достатъчно
Jordan
Само аз ли останах непредставен... shocking.gif
Ми аз съм Йордан, от Горна Оряховица... wacko.gif ... за мой голям ужас уча икономика, специалност "посредник в митническа дейност"....гадна работа е.
На 18 съм, през март ще направя 19, колкото и невероятно да е...ще кандидатствам тая година филология или лингвистика с английски...дано ме приемат... unsure.gif
От баницата ми се падна "Яко Зубрене"...това сигурно е някакъв знак, че трябва да си налегна парцалите да уча...че иначе зле...
Гледам ОТН от...може би от октомври...не съм сигурен точно...и много се кефя естественоsmile.gif 3.gif
Eli_Baby
Миии казвам се Ели! От Пловдив съм на 16 , уча в Търговската гимназия в Плд иии много се кефя на ОТХ 4.gif
^Disaster^
Мммм...аз съм Виктор!От Монтана съм,уча в Природо-Математическа гимназия,11 клас съм,след месец ще правя 18 и се кефя супер много на сериалчето... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fr33ze_man
ОК начи аз се казвам Александър и сам от Пловдив естествено biggrin.gif наи-яките сме в Пловдив другите да не се обидите unsure.gif .На 13 сам в 7 клас в СОУ"КЛИМЕНТ ОХРИДКСИ" в Пловдив и така супер много се зарибявам по ОТН играя Баскетбол много тренирам в Академик и също играя бреик тва е от мен 4.gif 4.gif
RoXXy_
халоо biggrin2.gif на всички , радвам се че и вие много харесвате ОТН...и че ставаме все повече smile.gif, и че има и от други градове...

fr33ze_man ...подписа ти рулз направо...ингилиш, а? wink.gif smile.gif smile.gif ...just a joke
Ralna
Ели, Виктор, Александър, добре дошли biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 2 2006, 05:54 PM) *

fr33ze_man ...подписа ти рулз направо...ингилиш, а? wink.gif smile.gif smile.gif ...just a joke

18.gif 18.gif 18.gif

Иначе добре дошли :РрРР
^Mim0zKa^
Здрасти и от мен! Аз се казвам Мария и сам от бургас!За мен трябва да знаете 4е сам луда фенка на ОТХ ама наистина луда....6том гледам сериите по няколко пати..хахах пражете си изводите!Страшно много харесвам Чад голям е сладур!Еми това е на 14 години сам и мн се радвам че има толкова много почитатели на сериала!!!ЧАО 10.gif
Menna
Привет на всички новоприсъединили се!!! 2hi[1].gif 2hi[1].gif Наистина феновете на сериала се увеличават,което може само да ме радва 10.gif 10.gif
Narlot
zdraveite,hora!Az sa6to sam nova.Dnes za parvi pat vlizam.Kazvam se Mariana i sam ot Haskovo.Na 18 godini sam.Pobadnah savsem slu4aino na tozi serial predi tri dni.Ot togava izgledah 1 i 2 sezon.sno6ti gledah i parvite 4 serii na 3 sezon.napravo sam se pobarkala.Serialat mi e postoqnno v glavata.kakvo 6te pravq kogato svar6i?Iskam da vi pitam.Samo tezi tri sezona li 6te sa?

---mod edit
Последно предупреждение, пиши на кирилица!
Menna
QUOTE(Narlot @ Jan 3 2006, 04:34 PM) *

zdraveite,hora!Az sa6to sam nova.Dnes za parvi pat vlizam.Kazvam se Mariana i sam ot Haskovo.Na 18 godini sam.Pobadnah savsem slu4aino na tozi serial predi tri dni.Ot togava izgledah 1 i 2 sezon.sno6ti gledah i parvite 4 serii na 3 sezon.napravo sam se pobarkala.Serialat mi e postoqnno v glavata.kakvo 6te pravq kogato svar6i?Iskam da vi pitam.Samo tezi tri sezona li 6te sa?

Здравей Мариана 10.gif 10.gif
В момента излъчват 3ти сезон в САЩ и засега не сезнае дали ще има други сезони smile.gif
The Black Dragon
Здравейте на всички и от мен smile.gif Аз се регистрирах още миналата година ноември месец, ама не ми оставаше време да пиша, иначе четях wink.gif
rusi4kata^
ехееее голяма групичка се събрахме biggrin2.gif тия пловдивчани направо ни завзеха...стягайте се хора,трябва да ги надвием 10.gif хаха няма е бъзикам се 18.gif колкото повече толкова по-добре 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 4 2006, 01:21 PM) *

ехееее голяма групичка се събрахме biggrin2.gif тия пловдивчани направо ни завзеха...стягайте се хора,трябва да ги надвием 10.gif хаха няма е бъзикам се 18.gif колкото повече толкова по-добре 4.gif 4.gif 4.gif

да, пък тука от региона няма никой shocking.gif
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Jan 4 2006, 06:29 PM) *

да, пък тука от региона няма никой shocking.gif

еее карай все ще се намери някой скоро wink.gif гепи един плакат на ОТХ и тръгни по улиците...насам народе мн як филм 18.gif хахахаххаа изкуфявам вече сериозно blush.gif
Jordan
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 4 2006, 06:43 PM) *

еее карай все ще се намери някой скоро wink.gif гепи един плакат на ОТХ и тръгни по улиците...насам народе мн як филм 18.gif хахахаххаа изкуфявам вече сериозно blush.gif

абе то няма и плакати!иначе като нищо ще тръгна...само вие сте ми надеждата, тука май никой не го гледа тоя сериал...добре, че е тоя форум да си обсъждам филма, че иначе ще изперкам тотално rolleyes.gif
ей хора, някой да има плакат на ОТН случайно?!аз си купувам хай Клуб редовно и до сега само на Чад е излизал плакат 1crying[1].gif
Дайте да вземем да им пишем едно писмо, че тука 100 човека са запреритали за плакат на ОТН...би било добра идея... 2thin[1].gif
Narlot
QUOTE(Jordan @ Jan 4 2006, 07:23 PM) *

абе то няма и плакати!иначе като нищо ще тръгна...само вие сте ми надеждата, тука май никой не го гледа тоя сериал...добре, че е тоя форум да си обсъждам филма, че иначе ще изперкам тотално rolleyes.gif
ей хора, някой да има плакат на ОТН случайно?!аз си купувам хай Клуб редовно и до сега само на Чад е излизал плакат 1crying[1].gif
Дайте да вземем да им пишем едно писмо, че тука 100 човека са запреритали за плакат на ОТН...би било добра идея... 2thin[1].gif

само кажи каде да им пиша,защото аз не си купувап списанието,но ако пуснат такъв плат ще си го купя със сигурност 4.gif
Nasi
Здравейте на всички...

аз преди много време им бях писала за плакат, но така и не стана. sad.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jan 4 2006, 08:13 PM) *

Здравейте на всички...

Аз днес и оня ден им писах по няколко писма, дано да пуснат плакат
Narlot
QUOTE(Nasi @ Jan 4 2006, 08:13 PM) *

Здравейте на всички...

Дайте да се уговорим всички да им пишем.Мисля,че така може и да успеем
Jordan
значи има малък проблем...проблема идва от факта, че сериала не се излъчва в България официално(поне така мисля), т.е само разпространението му по интернет може да не стигне. Преди бяха пуснали плакат на LOST но той пък се излъчваше по някаква телевизия. То хубаво да ги залеем с писма ама мисля, че едно писмо от всички ни ще свърши по-голяма работа или пък не знам и аз...те по принцип хай Клуб много бавят плакати, много пъти обещават, че ще пуснат плакат след няколко броя а такъв така и не идва така, че това би се оказало доста трудно начинание да ги убедим да пуснат... 14.gif
някакви идеи? blink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 4 2006, 09:41 PM) *

някакви идеи? blink.gif

Еми те са писали статия за София и там нейната кариера, пише малко за Чад и за ОТХ, пък и плакат на Чад пуснаха... с малко мрънкане и писма може и да се сетят, че ако не за друго хората ще им купят тъпото списание само заради плаката biggrin2.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 4 2006, 11:02 PM) *

че ако не за друго хората ще им купят тъпото списание само заради плаката biggrin2.gif

4е то и без тва много от хората го купуват само заради плаката...аз например го купувам предимно заради него...много рядко има нещо пове4е, което да ме заинтересува да про4ета. даже миналоседми4ния брой още стои непокътнат... blink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 5 2006, 12:15 AM) *

4е то и без тва много от хората го купуват само заради плаката...аз например го купувам предимно заради него...много рядко има нещо пове4е, което да ме заинтересува да про4ета. даже миналоседми4ния брой още стои непокътнат... blink.gif

аз не го купувам никога, вземам плакати от една приятелка, която го купува wink.gif biggrin2.gif
rusi4kata^
хахаа хора на вас само една дума ви трябва и захапвате яко biggrin2.gif иначе тва е супер идея...ако имаше дори един плакат щеше да е супер unsure.gif аз никога не си играя да им пиша на ей такива списания и глупости...според мен няма смисъл само да си губя времето,щото тъй или иначе няма да направят тва дето искам mad.gif ама щом е за ОТХ може и да се жертвам blush.gif пийс biggrin2.gif
^Mim0zKa^
М да хора и аз сам ЗА да напи6ем писмо ако тва 6те ги накара да пуснат плакат4е на любимото ни сериал4е biggrin.gif И аз не си купувам списанието и даже ме е яд 4е е излязал плакат на 4АД 6тото тои ми е слабост .... sad.gif пак аз го нямам!!Карай нали цялото ми PC аьаь е пълно с негови снимки!!Еми тва ако ре6ите нещо да ДЕЙСТВАМЕ! 10.gif
Electrum
Здравейте и от мен.казвам се Евелина и съм от Пловдив smile.gif разбрах че от Английската не съм само аз фенка което много ме радва а също и факта че понякога се натъквам на не мои писания по чиновете в даскало свързани с ОТХ ...и аз като вас се надявам да гледаме любимия ни сериал и по телевизията скоро и затова вече писах на BTV и Nova tv...дано постигнем нещо а колкото до плакатите-мисля че е време да пунат постерче не само на Чад но и на сериала като цяло..OTH`RulZzZ 2thum[1].gif
ludoto_mimi
Добре дошла в клуба! 2hi[1].gif 4part[1].gif
Have fun happy.gif
RoXXy_
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 6 2006, 04:44 PM) *

разбрах че от Английската не съм само аз фенка което много ме радва а също и факта че понякога се натъквам на не мои писания по чиновете в даскало свързани с ОТХ ...

moon.gif
здрасти, кво става? кой клас си в ЕГ wub.gif
Electrum
9И клас съм.Ти кой клас си? и влизаш ли в mirc ?? .... може да се окаже че имаме доста общи познати biggrin.gif
RoXXy_
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 6 2006, 05:29 PM) *

9И клас съм.Ти кой клас си? и влизаш ли в mirc ?? .... може да се окаже че имаме доста общи познати biggrin.gif

еее млада си още biggrin2.gif .....аз съм 11клас, ама за познати се съмнявам...
нищуу, ти си влизай в канала на сериала, има и други от наш'то даскало wink.gif
Jordan
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 6 2006, 04:44 PM) *

а колкото до плакатите-мисля че е време да пунат постерче не само на Чад но и на сериала като цяло..OTH`RulZzZ 2thum[1].gif

преди няколко броя имаше плакат на Чад wub.gif , съжалявам, че си го изпуснала sad.gif
rusi4kata^
и аз го пропуснах за жалост 1crying[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 6 2006, 05:29 PM) *

Аз съм 9з 10.gif 10.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 6 2006, 10:21 PM) *

Аз съм 9з 10.gif 10.gif

ейййй и аз съм 9з...само дето уча в стара загора 10.gif хахаха 18.gif вие с какъв език сте?щото ние от ж до и сме с немски smile.gif
_Mimi_
Здравейте аз съм Мариана и сам на 15 години , от Айтос съм wink.gif от скоро се зарибих по One Tree Hill, но въпреки 4е съм в на4алото - адски много му се кефя 10.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 7 2006, 12:22 AM) *

ейййй и аз съм 9з...само дето уча в стара загора 10.gif хахаха 18.gif вие с какъв език сте?щото ние от ж до и сме с немски smile.gif

Еми при нас а,б,в,г - немски; д,е,ж,з,и,к - английски
_HriS_TinA_
QUOTE(_Mimi_ @ Jan 7 2006, 12:32 AM) *

Здравейте аз съм Мариана и сам на 15 години , от Айтос съм wink.gif от скоро се зарибих по One Tree Hill, но въпреки 4е съм в на4алото - адски много му се кефя 10.gif

Ооооооо Мимееееее здрасти ду6ко ,е ве4е сме 2-4ки от Айтос радвам се 4е стана една от НАС 4.gif 4.gif 4.gif !!! 6те ти хареса убедена съм и скоро 6те се 4уди6 за6то неможе да се отлепи6 от компа .... мммм пристра6тява6то е,Be careful !!! dry.gif Хохо айде мило до нови сре6ти 10.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Jan 4 2006, 09:41 PM) *

значи има малък проблем...проблема идва от факта, че сериала не се излъчва в България официално(поне така мисля), т.е само разпространението му по интернет може да не стигне. Преди бяха пуснали плакат на LOST но той пък се излъчваше по някаква телевизия. То хубаво да ги залеем с писма ама мисля, че едно писмо от всички ни ще свърши по-голяма работа или пък не знам и аз...те по принцип хай Клуб много бавят плакати, много пъти обещават, че ще пуснат плакат след няколко броя а такъв така и не идва така, че това би се оказало доста трудно начинание да ги убедим да пуснат... 14.gif
някакви идеи? blink.gif

Как така едно писмо от всичкиconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
Аз попринцип съм доста постоянна и през ден двапускам поедно писъмнце от анонимните си пощи, вече изпратих 3 или 4, и си продължава, моля се, мрънкам, карам се, дано да пуснат плакатче...........
_Mimi_
Ами и ако тук е толкова яко колкото и One Tree Hill зна4и при вси4ни слу4ай 6те се пристрастя 10.gif 10.gif 10.gif
Ralna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 7 2006, 01:37 AM) *

6те ти хареса убедена съм и скоро 6те се 4уди6 за6то неможе да се отлепи6 от компа .... мммм пристра6тява6то е,Be careful !!! dry.gif Хохо айде мило до нови сре6ти 10.gif

Ха Resident Evil направо wink.gif
Chad'sMistress
Здравейте на всички луди фенове!какво да ви кажа,казвам се Тони и може да се причисля към Пловдивската групичка защтото съм от Асеновград.Междудругото познавам мн от Английската,надявам се да се запозная и с тези които са фенки.На 18 съм и си паднах по серияла наи-вече защото съм луда по Chad Michael Murray и ....го обичам просто blush.gif Гледам сериала от юли месец,изгледах 2та сезона за седмица и половина и зарибих още доста хора по него,всеки които е гледал 1 серия само,не спира да го гледа 4.gif Даже с една приятелка скоро се смяхме защтото тя е на 2ри сезон-края и каза 4е даже го е санувала....а на мен ми се случи същото когато бях на тези серии,а и двете санувахме Найт....сигурно ме мислите за луда ама си е така 1eyeb[1].gif радвам се 4е сте супер мили всички дано продължаваме в същия дух!
Ralna
Добре дошла Тони biggrin.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Ralna @ Jan 7 2006, 01:49 AM) *

Как така едно писмо от всичкиconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
Аз попринцип съм доста постоянна и през ден двапускам поедно писъмнце от анонимните си пощи, вече изпратих 3 или 4, и си продължава, моля се, мрънкам, карам се, дано да пуснат плакатче...........

Споко като го пуснат по Нова, ще видите какво ще става wink.gif ( Ууупс, изпуснах се, но такова писмо им писах, че няма как да не го пуснат rolleyes.gif )
Ralna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 7 2006, 10:51 AM) *

Споко като го пуснат по Нова, ще видите какво ще става wink.gif ( Ууупс, изпуснах се, но такова писмо им писах, че няма как да не го пуснат rolleyes.gif )

О браво, ако го пуснат значи ти си виновника, wink.gif дано наистина да го пуснат biggrin.gif
Electrum
аз на BtV се отказах вече да пиша ама на NOVA вчера за 4-ти път й го възхвалявах...ако сички вкараме лудата органазация скоро ша го пуснат само за да спрем да им пишем така че давайте хорааа... 4potrivam[1].gif
rusi4kata^
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 7 2006, 10:51 AM) *

FrAgMaKeR дано си прав smile.gif ако наистина го пуснат по нова телевизия ще спретнем едно купонче специално в твоя чест...само дето няма как да се съберем всички,тъи като всеки е от различен град,но то тва е друг въпрос 10.gif хаха но ще го отпразнуваме по някав начин спокс wink.gif
Menna
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 7 2006, 02:35 PM) *

FrAgMaKeR дано си прав smile.gif ако наистина го пуснат по нова телевизия ще спретнем едно купонче специално в твоя чест...само дето няма как да се съберем всички,тъи като всеки е от различен град,но то тва е друг въпрос 10.gif хаха но ще го отпразнуваме по някав начин спокс wink.gif

10.gif 10.gif Хихи,те да го пуснат пък ние със сигурност ще измислим нещо 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.