Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бригада (2002)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
hristin4e

Режисьор: Алексей Сидоров
Сценарист: Игор Поробльов
Участват: Сергей Безруков, Димитрий Дьожев, Павел Мяков, Владимир Вдовиченков, Екатерина Гусева, Андрей Панин, Валентина Теличкова, Сергей Апрелски, Виталий Безруков, Николай Йорменко, Дариа Поверенова, Ян Цапник
Държава: Русия
Година: 2002
IMDB

Резюме:

През 1989 г. Саша Белов се връща от армията. Докато е отсъствал, животът в страната е станал друг. Приятелите му от детството Пчелата и Космос са станали рекетьори. Саша узнава, че любимата му е изменила. Изяснявйки отношенията си с нея, Белов се сблъсква с „покровителя” на Лена – криминално проявеният Мухата. Между тях възниква непримирима вражда, неволен свидетел на която става роднина на Мухата – лейтенант от милицията Каверин. Пчелата и Космос уговарят Саша да започне да се занимава с рекет. Категорично отказвайки, той се готви за постъпване в институт. Фил заработва пари като участва в боеве без правила. Приятелите отиват на един от боевете да поддържат Фил. Там се оказва и Мухата. Неговата цел е да убие Белов. Избухва масов бой, след който милицията намира трупът на Мухата. По внушение на Каверин, Белов е обвинен в убийство. Космос успява да скрие Саша извън града.
Стараейки се да помогнат на Белов, приятелите се опитват да отложат делото. Майката на Саша се обръща за помощ към бащата на Космос, който заема високо положение в обществото.Укривайки се на вила извън града, Саша се влюбва в съседско момиче-цигуларка – Оля. Забравяйки за опасността, той я последва в града. Оля е очарована от Саша, но случайно узнавайки, че той е обявен за издирване, скъсва отношения с него. Желаейки да ободрят Саша приятелите му организират шумно парти, което привлича вниманието на полицията...

Soundtrack
ogata
Това ми е любимия руски сериал !

Линк към торент за сваляне - Всичките 15 серий + БГ субтитри

vasinka_{P}
Това ми един от най любимите сериали. Имам всичките серии и съм ги гледала по няколко пъти. Разбрах че ще правят и втори сезон, надявам се да излезе по скоро biggrin2.gif biggrin2.gif
ogata
Цитат(vasinka_{P} @ Aug 27 2007, 20:27) *
Това ми един от най любимите сериали. Имам всичките серии и съм ги гледала по няколко пъти. Разбрах че ще правят и втори сезон, надявам се да излезе по скоро biggrin2.gif biggrin2.gif

Прочети всичко от този линк , да разбереш колко скоро ще излезе бригада 2 18.gif
Jolly_GirL
Серияла наистина е мнного интересен,за жалост съм гледала само 1вите 8 епизода,но като цяло замисълът му е добър smile.gif
PoLiTy'
Сериалът е много добър.Не съм гледала всичките серии,но ми беше мн инересен образа на Саша.Когато намеря време,ще го догледам,защото наистина си заслужава.
girl_from_hell
а някой друг да знае от къде да си дръпна саутрака или поне тази началната песничка, а това в първия пост е само 2 сек
hristin4e
линка който съм дала е цялата песен, но няма значение може и да има проблем
друг линк
още един линк
дано да стане вече...
Tedds
Филма е жесток,много интересен беше.
girl_from_hell
Цитат(hristin4e @ Aug 28 2007, 13:16) *
линка който съм дала е цялата песен, но няма значение може и да има проблем
друг линк
още един линк
дано да стане вече...

мерси много еми незнае при мене имаше проблем в онзи линк, но от тези си я дръпнах

даже си го бях купила преди време на двдта всичките серии на сериала и мисля, че си заслужаваше направо си е велико филмчето
black1wolf
Е уникален сериал просто. Мн е добър . Един от лбимите ми. tongue.gif
GeRiTo0o
Да сериала отдавна го гледах още като излезе и имам само хубави спомени smile.gif Наистина сериала е супер як .. Саша рулз worthy.gif А и музиката и особено песента с която почваше - много добра...
DeSeRt^RoSe
Невероятен сериал,страшно мн ми харесва.Мисля да го гледам още един път.
divata_airis
обожавам го този сериал, супер много се бях зарибила по него, ама ме е яд че няма продължение и накрая как само чиврих че убиха приятелите му....ама беше временно, накрая умрях от кеф че ги изби...
"И зиме и лете е един и същ, що е то?
- Знам, знам, Белия."
muhumorko
Страшен shocking.gif
Възхитен бях след всяка серия blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.