Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Играх играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2
WarezRu
Смених името на темата към предложението си може да добавите и скриин шоти smile.gif
WarezRu
Никой ли нищо не играе?
radotooo
Warcraft , Counter-Strike 1.6 ....други игри нети трябват smile.gif
Hacko
Most wanted, Star Wars Battlefront II, Counter strike 1.6
Lord Ico II
Wings of war,Torino 2006 и Rome total war за ся тва. 1sun[1].gif
WarezRu
Скриин шоти ?
TheDarkOne
Aliens vs Predator 2, Fallout 2, Arcanum : of steamworks and magic obscura, Icewind dale 2, Rollcage Stage.
melkor
Half-Life 2 - Уникална игра. Страхотна графика, комбинирана с невероятна атмосфера на съспенс и музика. Просто няма какво друго да ви кажа за играта, трябва да я видите сами. За мое огромно съжаление обаче не поиска да тръгне под Линукс.
WarezRu
QUOTE(melkor @ Feb 13 2006, 02:23 PM) *
Half-Life 2 - Уникална игра. Страхотна графика, комбинирана с невероятна атмосфера на съспенс и музика. Просто няма какво друго да ви кажа за играта, трябва да я видите сами. За мое огромно съжаление обаче не поиска да тръгне под Линукс.

М,до сега съм чувал и виждал само за Dedicated Server под линукс-но наистина жалко че не можеш да я играеш...игрицата е дива графика,звук нещо като доом 3 smile.gif кога ли пак ще направят такава игра wink.gif

http://images.google.bg/images?q=Half-Life...%BD%D0%B8%D1%8F
Sothebys
QUOTE(WarezRu @ Feb 13 2006, 05:07 PM) *

М,до сега съм чувал и виждал само за Dedicated Server под линукс-но наистина жалко че не можеш да я играеш...игрицата е дива графика,звук нещо като доом 3 smile.gif кога ли пак ще направят такава игра wink.gif

http://images.google.bg/images?q=Half-Life...%BD%D0%B8%D1%8F

WTF как можа да сравниш HL2 с бозицата DooM3.Просто нямат нищо общо.
WarezRu
QUOTE(Sothbiss @ Feb 13 2006, 08:16 PM) *

WTF как можа да сравниш HL2 с бозицата DooM3.Просто нямат нищо общо.

Имат,графиката и звукат.
amd
Според мен,това са игрите,който всеки уважаващ себе си геймър би трябвало да е играл.!

Tribes: Vengeance /\ MX vs. ATV Unleashed /\ Xpand Rally /\ Mafia /\Grand Theft Auto: San Andreas /\ peace1.gif
dp_mitko
QUOTE(amd @ Feb 14 2006, 02:37 PM) *

Според мен,това са игрите,който всеки уважаващ себе си геймър би трябвало да е играл.!

MX vs. ATV Unleashed[peace1]

А извинете , че се отконявам от темата но искам да попитам "амд" как е премахнал пози бъг,който ти забявя клавиатурата??
melkor

Tribes: Vengeance /\ MX vs. ATV Unleashed /\ Xpand Rally /\ Mafia /\Grand Theft Auto: San Andreas /\ peace1.gif

Според мен игрите които всеки уважаващ себе си геймър трябва да е играл са: Wolfenstein 3D, Doom 1 & 2, Dune 1 & 2, Warcraft 1 & 2, The Legend of Kyrandia, King's Quest, Space Quest, Lands of Lore, Goody, Livingstone, Space Invaders, Arkanoid, Popcorn и още много други.
amd
QUOTE(dp_mitko @ Feb 14 2006, 05:22 PM) *

MX vs. ATV Unleashed[peace1]

А извинете , че се отконявам от темата но искам да попитам "амд" как е премахнал пози бъг,който ти забявя клавиатурата??

Ами ,при мен нямаше бъг или ако е имало не съм разбрал но превъртях играта изцяло с всички возила 4.gif
Sothebys
Препоръчвам играта Splinter Cell:Chaos Theory, но в режим Coop play.С един приятел цъкахме и досега подобно нещо не бях играл, уникално е, а аз все пак не играя игри от вчера, като се има предвид, че 1вата ми видео игра е Rambo, която се явава бащата на 8-битовите. biggrin.gif
TheDarkOne
Mech Warrior 4 Mercenaries
Dudunkov
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Melee (2005) 10.gif 10.gif 10.gif

Cкрийн шуутове:
vIkToRsHeFa
Едно време превъртях една много готина игричка която се казваше Enclave наистина беше много готина! Ето малко скрийнове:
IPB Image
IPB Image
Наистина много приятна игрица... вече поостаряла но все пак си заслужава!
dp_mitko
QUOTE(Sothbiss @ Feb 15 2006, 10:27 AM) *

Препоръчвам играта Splinter Cell:Chaos Theory, но в режим Coop play

И аз съм на това мнение няма по яка игра от този жанр(изобщо има ли?!?!?!),но наисрина е яка "горещо" ви я препоръчвам !!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Крадец на рози
Aura -тази игра ме е държала нощи пред pc-to
OTH_fenka
Need for Speed most wanted! Много е зарибяваща. 4.gif
g0blin
От поредицата Need For Speed признавам, само частите от 1 до 5 (Porsche Unleashed).Вече по-новите са малко фантасмагорични и дори ако имаш лека представа от двигатели с вътрешно горене, ще ти се сторят смешни всичките глупости с азота...пък да не говорим, че визуалния тунинг даже дразни на моменти!
Ако гоните реализъм (идеалната комбинация между графика и физика на управлението), Live For Speed S2 определено ще Ви запали...аз лично признавам, че това е най-реалистичният симулатор, който някога съм играл.Играта можете да изтеглите от официалният сайт ( http://www.liveforspeed.net ), след което да играете на нея в мрежа или соло, без да има нужда от серийни номера или крак.Колите се отключват с определен брой кредити, но ако някой желае, може да си потърси из google.com UNLOCKER-a на играта, но проблема е, въпросния ънлокър работи само в Single Player.
За игра голяма 400 MB, смея да твърдя, че графиката е много добра!
И все пак ако търсите абсолютния екшън, не се захващайте с тази геймка.Имайте едно на ум, че това все пак е симулатор, а не поредната серия на NFS, т.е. не очаквайте бясни преследваници по улиците на голям град, пълен с полиция и препятствтия от рода на срутени мостове или 100 метра липсваща настилка, която трябва да прескочите със засилка от 360-420 км/ч(визирам NFS...все пак ако искам да летя, ще си изтегля Microsoft Flight Simulator).
Не Ви препоръчвам и да се захващате с играта, ако нямате волан с педали или пък джойстик(аз лично играя с джойстик, но е далеч по-трудно)

Това са наградите, които играта е спечелила по геймърските изложения:
-The AutoSimSport "Best simulation" award,
-The AutoSimSport "Sim racing personality of the year" went to Victor van
-The BHM "Game of the year" award,
-The BHM "Best multiplayer" award,
-The BHM "Best physics" award.
amd
Ако гоните реализъм (идеалната комбинация между графика и физика на управлението), Live For Speed S2 определено ще Ви запали...аз лично признавам, че това е най-реалистичният симулатор, който някога съм играл.Играта можете да изтеглите от официалният сайт ( http://www.liveforspeed.net )
======================================================================
Ако я имаш на харда качи играта в фтп-то,ако може,.? smile.gif
boomearst
QUOTE(melkor @ Feb 13 2006, 02:23 PM) *

всичко дето казваш е вярно , но пропускаш лошите неща:малките паячета дето се кашират и ми вадят акъла като ми скочат на екрана, недоизпипания геймплей почти няма разлика в шуутинга между двете халф лайф.за графиката и другите неща няма спор уникално аа и оше нещо забраих да кажа някой мисий са толкова дървени че не ти прай кеф да ги играиш и с много скука преминаваш на другото
never_mind
QUOTE(boomearst @ Apr 1 2006, 12:18 AM) *

всичко дето казваш е вярно , но пропускаш лошите неща:малките паячета дето се кашират и ми вадят акъла като ми скочат на екрана, недоизпипания геймплей почти няма разлика в шуутинга между двете халф лайф.за графиката и другите неща няма спор уникално аа и оше нещо забраих да кажа някой мисий са толкова дървени че не ти прай кеф да ги играиш и с много скука преминаваш на другото

Хич не съм съгласен... btw една от най-добрите игри, които съм играл е The Thing.Уникална атмосфера, отлична графика и звук, много добър гаймплей... няма минаване без autoaim, заради малките гадини, дето едвам ги уцелваш, въоръжен с пушката и фенерчето... няма да говоря много... яко някой иска, да я пробва, няма да съжалява...
IPB Image
Крадец на рози
Има една игра която е останала в сърцето ми..играл съм много и изглежда по вашето мнение съм един несамоуважаващ се играч,но играя това което ми харесва ,а не това което трябва.Играта е Pirates of the caribbean,ще се радвам ако има някой друг който да я пробва или да я е играл.Уж имала много бъгове,уж била много зле.но не са много игрите на които можеш да се загубиш в горите на някой остров нали ?А самите острови да са около 8,да имаш битки по суша и вода,всички да са направени много изпипано,и изобщо играта е направена от човек който е имал желание за работа ...
Someone©
Най-яките игри DooM2 и Quake2 4.gif
_CarlCox_
Аз ви препоръчвам Vietcong. Ако си падате по военни игри като мен тази трябва да я изиграете.
Друга, която ви препоръчвам е Halo: Combat Evolved (скоро и в bg.wikipedia). Рекорда ми за продължителност на игра е 12 часа. Друга игра досега не ме е задържала толкова. За съжаление продължението ще тръгва само под виста и май няма да го играя скоро.

Скрийншоти:
Halo: Combat Evolved
Vietcong
Vietcong
Titan
Играл съм супер много игри, но ето тези ви препоръчвам горещо:

Unreal Tournament 2004
The Godfather ™
NFSMW
GTA: Vice city
Warcraft 3: The frozen throne
The movies
Fable: The lost chapters
Guilty Gear XXL
Wolfenstein - Enemy Territory
Call of Duty 2
Worms - серията

ей това са класики най-доброто за мен smile.gif
WarezRu
Сложи малко шотове.
marauder
Аз ви препоръчвам да пукате от по-новите игрички Elder Scroll's: Oblivion невероятна е ! smile.gif
Dudunkov
А аз ви препоръчвам Hearts of Iron II Doomsday!
Малко инфо:
Format: ISO
Platform: PC
№ of CD/DVDs: 1 CD
Genre: Strategy
Release Date: April 4, 2006

Едит:Има и БЪЛГАРИЯ
morfi
Thief : Deadly Shadows
9.5/10 като се има предвид че имам доста завишени критерии за игри
Страхотен стелт.Не бях го играла досега,макар че не е нова игра.В пъти по-добър от SC макар че те имат много малко допирни точки ..

Tomb Raider:Legend
6.5/10
Готин задник,нова фасада,скучни загадки,нищо което да ме затрудни поне малко.Нищо общо с предните части - Tomb Raider умря.Като се сетя колко часове съм седяла на тройката ..

За n-ти път - Soul Reaver 2
10/10
Любимата ми от LoK поредицата,макар че ще е богохулство да кажа че някоя част не ми харесва.Няма друга такава просто!
g0blin
amd,качил съм ти архива на играта тук:
ftp://ftp.ggbit.info/ruf/Live for Speed 2.rar
mirkov_em
ако сте любители на шутари ви препорачвам ''far cry'' . много е добра и има отлична графика
3pacalypse Now
SILENT HILL най-великата игра!!!!
never_mind
SiN Episode 1: Emergence

Много яка игра! Използван е Source енждина от HL2... невероятна графика, музика, атмосфера и още какво ли не... все едно играеш култовата HL2, но с нови нива...
Damien
Както каза benjamino4oo найстина Silent Hill е една от най-яките игри който сам играл и просто мога да ви кажа че си заслужава всичките части на сайлант хил.
Другата игра която си заслужава да видите е Far Cry
i The Da Vinci Code
lubchoh
QUOTE(never_mind @ May 13 2006, 16:26) *

SiN Episode 1: Emergence

Много яка игра! Използван е Source енждина от HL2... невероятна графика, музика, атмосфера и още какво ли не... все едно играеш култовата HL2, но с нови нива...

Фен съм на Half-Life... Нещо повече маниак съм на тема Half-Life ( но не и на Counter Strike, Team Fortress ... ) Минах през HL2 два пъти на различни трудности и тея неща за атмосферата дето ги говориш са пълна глупост... Защо ли, ами защото 60% от времето обикаляш на открито и караш джипки. Това да не е Delta Force ... Няма чара на пъвата част тая игра,ама хич. Звука е посредствен, AI-то на гадовете е посредствено, историята е посредствена, енджина е добър, но не е използван добре.
По-добре изиграй HL1 два пъти, отколкото HL2 веднъж.
А ако искаш атмосфера, играй DooM III... Ако ти стиска ...
never_mind
Играл съм Doom 3 два пъти... стиска ми... колкото до HL2, това е твое мнение, аз не мисля така. Може и да са пълна глупост, но все пак трябва да уважаваш чуждото мнение.
Craft
Син еписодиес също не е лоша препорачвам я.Подбна е на халф лаиф 2
TheDarkOne
Аз препоръчвам Deus Ex 2 на всеки, който има нерви да изтърпи бъговете.
lazarcho
Така,исках мннието по този въпроси ж евроком инфо-то,сега искам да чуя и предложенията тук.Значи-лятото не съм в Пловдив и логично и пц-то ми не е тук.Ако може предложете някаква игрица,която би ме държала буден пред монитора цяло лято.Ако съм си избрал някое от вашите предложения,ще си едитна поста за да спрете с тях(есествено освен ако и някой друг не търси същата помощ)Игрите могат да бъдат от сякакав жанр.Благодаря предварително!!
never_mind
HL2, The Suffering и двете части... баш за през нощта са wink.gif
TheDarkOne
Neverwinter Nights + Shadows of the Undrentide + Hordes of the Underdark
Baldur's Gate 1&2
Arcanum
Fallout 1&2
Legacy of Kain - Soul Reaver 1
Legacy of Kain - Soul Reaver 2
Legacy of Kain - Blood Omen 2 (ама е слабичка откъм история)
Legacy of Kain - Defiance
Aliens vs Predator 2
Gallactic Civilizations 2 (страхотна е!)
Deus Ex 1&2
Robot Arena 2 : Design and Destroy (ще я кача на торента)
Warlords : Battlecry 3
The Thing
The Call of Chtulhu
F.E.A.R.
Chaos League
numti
Guild Wars, Hitman:Contracts, Vampire The Masquerade, Evolution GT, GTA SanAndreas wink.gif
Immor7aL
Еми аз главно играя RPG-та и по точно Online smile.gif. Препорачвам ви Lineage2 (уникална игра), WOW, Hero, RF online. Но иначе WC3:TFT си заслужава вниманието сащо smile.gif Ако желаете може да ги пробвате smile.gif
The Shaman
Превъртях Total Overdose смесица между GTA,Макс Пейн и т.н.Има си своите качества.Давам оценка за аудио 10/10,графика 7/10 на моменти по-добра от GTA.Гейм плей 8/10.Заслужава си.
Sharo
Аз пък превъртях днес "Splinter Cell Chaos Theory". Много яка игрица.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.