Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Because I Said So
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
hristin4e

Световна премиера: 02/02/2007
Жанр: Комедия / Драма
Студио: Universal
Режисьор: Майкъл Лехман
Сценарист: Джеси Нелсън
Участват: Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Lauren Graham, Piper Perabo, Stephen Collins, Ty Panitz

Незабравима комедия която показва какво се случва когато
майка се бърка в живота на своята дъщеря и най-вече в избора и за мъж.

снимки: 1, 2, 3
[dEs]
Филма беше доста забавен, имаше незабравими моменти, но може да се гледа не повече от 2-ти след това леко изблоднява.
vasinka_{P}
Сладко филмче, много ми хареса играта на Даян Кийтън biggrin2.gif
**Sophia**
Съвсем скоро си изтеглих този филм..и ми хареса..забавен беше blush.gif !Манди Мур много ми хареса в филма..беше мн хубава и според мен си игра ролята доста добре biggrin2.gif ..Забавно и интерестно филмче. smile.gif
Brooke
Филма като цяло беше готин,имаше доста смешни моменти,представянето на Манди Мур и Даян Кийтън беше на ниво,но не знам нещо му липсваше rolleyes.gif .Честно казано едва ли бих го гледала втори път.
Jordan
филма определено е доста забавен. Изтеглих го заради Лоурън Греъм, от Гилмор Гърлс, но пък после като видях, че участват и Манди Мур и Пайпър Перабо...стана ми още по-забавно biggrin2.gif
Неветоятен отбор сестри- Лоърън, Пайпър и Манди rolleyes.gif
hristin4e
напълно съгласна съм с Jordan, отначало си свалих филма заради Лоурън Греъм, но пък и трите сестри ги бяха избрали много добре, заедно с майката и мъжете.... smile.gif впечатляващ филм wink.gif
ThePinkDuck
Една причина имаше да го почна тоя филм, а го догледах задари две. Това са Лоурен Греъм и Манди Мур. Филма е завидно скучен дори за романтична комедия. Не предлага нищо кой знае какво като актьорска игра, реплики или нещо подобно. На моменти доста издиша. Незнам защо Манди все я слагат в такива сладникави роли като с тая лисича муцунка хич не и отиват. Както и да е. За убиване на времето и ако не искате след 30 мин да си спомняте какво сте гледали - този филм е перфектият избор. mrgreen[1].gif
ladysunshine
Бях го изтеглила филма и посоро започнах да го гледам, но беше доста скучен(поне в началото). След товяа ме прекъснаха и още не съм го догледала ( не бързам особено)
jivitu
Стращно много се накефих на тва филмче...Единствения филм,който е с участието на Манди Мур и ми харесва biggrin2.gif
angel_girl
И на мен ми хареса. Супер забавен е. Но в края малко си става боза... Пък и честно казано, не бих могла да го гледам повече от 5 пъти, което е нищо, сравнение с филм, които наистина ми е харесал(тях ги гледам най-малко 20 пъти biggrin.gif ).
dEniChka
Цитат(**Sophia** @ Aug 29 2007, 16:34) *
Съвсем скоро си изтеглих този филм..и ми хареса..забавен беше blush.gif !Манди Мур много ми хареса в филма..беше мн хубава и според мен си игра ролята доста добре biggrin2.gif ..Забавно и интерестно филмче. smile.gif

Напьлно те подкрепям ! biggrin2.gif
Hell's angel
Поредното сладникаво филмче с щастлив край. Като цяло беше скучен, но имаше и някои проблясъци.
tru
Цитат(Hell @ Sep 21 2007, 20:55) *
Поредното сладникаво филмче с щастлив край. Като цяло беше скучен, но имаше и някои проблясъци.

Горе-долу и моето мнение е такова. dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.