Цитат(Apfh @ Aug 29 2007, 20:04)

....Освен това съм разочарован много от гледната ви точка - за да бъде добър един актьор трябва да има само хитове, така ли?! Това е глупаво.
Амм, надявам се че не визираш и мен в този случай с това "ви" в гледната точка

!!! Защото не помня да съм казал нещо от сорта-"щом няма само хитове даден актьор-значи ни става
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
". Надявам се че не е тъй, защото от подписчето ми, а и от доста от изказванията ми е ясно на коя филмова поредица с участието на Марк Хамил съм "пожизнен фен"

!!! Но тук и идва разликата ми с много други фенове на разните му там поредици и сериали-аз никога не възприемам(или поне се стремя) даден актьор/актриса само с една дадена роля

!!! Или само пък с "хитови заглавия". Мен ме е яд просто, че голяма част от зрителите по света не са приели Марк с другите му игрални роли(това се отнася и за всички други "уж типажни" актьори-това винаги ме е дразнило

, да свързваш някой само с опрееделена роля или тип на игра

). Вярно че от решението на Марк анимацията със сигурност е спечелила извънредно много,но мен винаги ми се е искало да го гледам и в повечко игрални филми освен в SW. Та дотук с тази тема. Колкото за мнението ти за Том и разсъждението защо трябва да приеме ролята на Супермен във филма-може би си прав, а може би не-да направят евентуалния филм,пък ще решим тогава. Сега само ще спорим-"за" или "против",но само на лична основа ,а няма да спорим пред конкретни факти

!!! Всеки трябва да има обаче шанс да се докаже като разностранен актьор, да видим дали тази бъдеща роля ще помогне на Том в това начинание-Аз му го пожелавам искрено

!!!