Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честит ви първи трейлър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Това не е онзи трейлър, който бях обещал, че ще доставя веднага щом го пуснат от шоуто на G4. Но ето ви този от телевизия CW, който визира всички сериали и някои актьори от сериалите. Тук може да видите Ерика Дюранс... лелей, колко си е променила визията т'ва моме младо :>

Връзка: Fall Preview - CW
MaHeKeHa
Темата е с тендеция за обновяване, ако пуснат другите клипове от Fall Preview и телевизия CW.
vikihill96
Нищо че не са още онези трейлърчета за които говореше- Сега като отново видяхме Ерика и колко меко казано яко изглежда, вече мога(поне аз) да успокоя малко топката. Защото като знам как ще изглеждат другите, като знам и като цяло какво ни очаква...просто няма да предполагам повече какво предстои, защото се вижда, че накрая ще "гушна букетчето" от кеф 10.gif 10.gif !!! А иначе очакваме и другите трейлърчета happy.gif happy.gif !!!
MaLkIq_MuKi
Мерси Емо, макар че очаквах нещо по така да са пуснали sad.gif
Apfh
Твърде малък ТВ спот. Том го дадоха само веднъж, Ерика ... ммм smile.gif ...
Чакаме споменатите в предишната тема трейлърчета... хайде че нямам търпение. biggrin.gif
free_soul
Цитат(MaHeKeHa @ Aug 24 2007, 21:52) *
лелей, колко си е променила визията т'ва моме младо :>

Хехехе, според мен и другите моми няма да останат назад. А и Кара ще хвърли ръкавицата, летейки си из Смолвил няляво надясно с роклички/панталонки/ дано и полички : )
vikihill96
Цитат(free_soul @ Aug 26 2007, 10:03) *
Цитат(MaHeKeHa @ Aug 24 2007, 21:52) *
лелей, колко си е променила визията т'ва моме младо :>

Хехехе, според мен и другите моми няма да останат назад. А и Кара ще хвърли ръкавицата, летейки си из Смолвил няляво надясно с роклички/панталонки/ дано и полички : )

Да и ще гледаш как линейките също ще "хвърчат" из целия Смолвил, заради сърдечните удари дето ще докара на мъжката част от населението 10.gif 10.gif !!! Ах леле не мога да го дочакам следващия още по-голям или по-скоро по-добре наситен с неща от новия сезон трейлър happy.gif happy.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.