MaHeKeHa
Aug 24 2007, 08:42
Известна американска кабелна телевизия на име G4 има шоу което се казва "Атака по сериала" и въпреки аналогията и предвид факта, че Смолвил е сериал на телевизия CW, това е ГОЛЯМ успех за Смолвил, тъй като от вътрешни източници (гледам, че сега го има и в Криптонсайт) разбрах, че днес предстоят ГОЛЕМИ НОВИНИ за Смолвил именно в това шоу "Атака по сериала"
Именно там ще бъде разкрита ГОЛЯМАТА НОВИНА. Отново от мои хора разбрах, че това ще бъде "Sneak Peak - кратък поглед" върху предстоящия сезон. И точно тогава ще дойдат трейлърите и бъдете сигурни, че те ще бъдат записани и следватолно предоставени точно тук.
Така че дерзайте днес вечерта, или утре... сутринта.
Ето ви и уеб сайта: G4 Atack on the Show
Нов ъпдейт:
Туко-що ми подшушнаха, че възможната ГОЛЯМА новина е участието на "Wonder Woman" в Смолвил. Защото акцентите/ГОЛЯМА НОВИНА ще визират нов герой в Лигата на Справедливостта.
В интервюто си на "Комикс-връзка" Ал Гоуф каза: Никога не казвайте НИКОГА за Жената Чудо. Винаги сме искали да участва Смолвил и... след което Малс му прекъсна интервюто съвсем умишлено. Не казвам, че е 100% сигурно, това което написах, но хората/източниците трудно ме подвеждат за такива новини.
НОВ ЪПДЕЙТ (28.08.2007)
Ето ви видеото, в което се потвърждава новината за г-н Уелинг и още няколко интересни факта. Да, Том Уелинг ще бъде новият Супермен.
Връзка: G4 TV - JLA Новини
sonofsparda
Aug 24 2007, 08:52
Оооу, да - тръпките почнаха да ме побиват вече.
Аз очаквам да кажат кой ще играе Зор-Ел(сигурно ще е някой известен) и да разяснят работата с клонинга на Лана, вероятно ще пуснат и първия трейлър,защото доста сериали имат вече промо трейлъри време е и нашия да има тъкъв.
vikihill96
Aug 24 2007, 09:20
Цитат(toho @ Aug 24 2007, 09:56)

Аз очаквам да кажат кой ще играе Зор-Ел(сигурно ще е някой известен) и да разяснят работата с клонинга на Лана, вероятно ще пуснат и първия трейлър,защото доста сериали имат вече промо трейлъри време е и нашия да има тъкъв.
Ми така си е - време е вече поне едно трейлърче да пуснат най-сетне. То горе-долу месец остана до премиерата, тъй че а дано видим най-сетне нещо "in the flesh". А иначе като цяло "краткия поглед" върху новия сезон сигурно ще ми докара сърцебиене(заради редица неща....

). Айде чакаме с нетърпение

!!!
free_soul
Aug 24 2007, 09:47
Най-сетне, ще видим желаното видео и разяснения към 7 сезон. Надявам се поне видеото да е 15-20 минути.
Цитат(free_soul @ Aug 24 2007, 10:47)

Най-сетне, ще видим желаното видео и разяснения към 7 сезон. Надявам се поне видеото да е 15-20 минути.
Е то не се знае дали ще го пуснат тва са си само наши жалания и спекулации
vikihill96
Aug 24 2007, 18:28
Цитат(toho @ Aug 24 2007, 10:52)

Цитат(free_soul @ Aug 24 2007, 10:47)

Е то не се знае дали ще го пуснат тва са си само наши жалания и спекулацииЕми време е и нашите спекулации и желания да станат реалност. Няма само ние да стоим да гледаме отстрани как другите се кефят на трейлърчета и други екстрички. Искаме и ниеееее....

!!!
MaHeKeHa
Aug 24 2007, 21:25
Темата е обновена:
И още веднъж ме хваща яд, че не мога да си настроя он-лайн телевизиите ;(
Чакаме видео...
Новината найстина е супер!...
vikihill96
Aug 24 2007, 22:39
Ако това се окаже истина- отивам "да се гръмна" още утре....бааа, не съм толкова тъп бе, да не съм луд, че да пропусна появата на WW

!!! А дано има нещо вярно в това предположение. Пък и вярно-голяма новина- трейлърите ще са хубаво нещо, показването на неща от новия сезон-също, но за "голяма новина" може би трябва нещо наистина специално. Абе дано,дано

- "щтишкаме" палци

!!!
free_soul
Aug 25 2007, 00:13
Еха...просто превъзходно. За мен е неописуема радост да видя младата принцеса. Ще бъде нещо незабравимо, в това няма спор. А доколкото актрисата - коя ли ще е тя?
Green_Arrow
Aug 27 2007, 19:23
Браво браво , много се радвам , че Wonder Woman ще стане част от Смолвил.
MaHeKeHa
Aug 27 2007, 23:16
Темата е обновена:
Всъщност докато слушах новото клипче ми хрумна нещо, което доста добре върза нещата. В началото, когато разбрах, че Роут и Бейл са отказали, бях едновременно щастлив, че на Том е възложена ролята и също толкова ядосан, защото исках същите лица от филмите да ги видя и в общият филм. Въобще идеята за сменяне на актьор и поставянето на ново лице винаги ми е била антипатична и съм бил разочарован от филма преди да излезе.
В случаят обаче може би има доста повече логика в избора на Том. Как така? В "Superman Returns" Кларк вече не беше толкова млад (30 поне). Лигата възниква преди този момент и би било редно да видим доста по-млад Супермен (където Том пасва перфектно). Плюс това, ако не се лъжа беше обявено, че Green Lantern ще бъде Хал Джордан, който по хронология май беше първият член на лигата носещ зеленият пръстен, което потвърждава, че любимите ни герои ще са млади. Единствено ме е яд за Бейл, тъй като пасва идеално в този профил (млад е пък и "Batman Begins" проследява отново началото на прилепа, което пасва идеално).
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.