Adorkable
Aug 22 2007, 20:08
Megan Fox

Пълно име:Меган Денис Фокс
Място на раждане:Тенеси,Сащ
Братя/сестри:По-голяма сестра
Връзки:Браян Остин Грийн
Корени:Ирландски,Френски и Индиански
Височина:5'6"
Коса:Тъмно кестенява
Очи:Сини
Filmography:
1. How to Lose Friends & Alienate People (2008) .... Sophie Maes
2. Transformers (2007) .... Mikaela Banes
3. Transformers: The Game (2007) (VG) (voice) .... Mikaela
4. "Hope & Faith" .... Sydney Shanowski (29 episodes, 2004-2006)
5. Crimes of Fashion (2004) (TV) .... Candace
6. "The Help" .... Cassandra Ridgeway (3 episodes, 2004)
7. Confessions of a Teenage Drama Queen (2004) .... Carla
8. "Two and a Half Men" .... Prudence (1 episode, 2004)
9. "What I Like About You" .... Shannon (1 episode, 2003)
10. "Ocean Ave." (2002) TV Series .... Ione Starr
11. Holiday in the Sun (2001) (V) .... Brianna Wallace
Photos:

Лично мнение:Страхотна е тази мацка,нищо чудно,че я наричат "следващата Анджелина Джоли" има страшен потенциял момичето.На външен вид е просто невероятна-адски е секси,красива и чаровна.Аз знам още от Hope & Faith,където фероинята й ми е любима.Да се надяваме,че занапред ще я виждаме в много успешни филми и телевизионни серияли.
Gossip Girl
Aug 22 2007, 21:01
Оле, обожавам я...Невероятна е. Много красива и сексапилна. Просто...Много харесвам и актьорската й игра. Личното ми мнение като човек, който не е най-запален по Джоли е, че може и да я мине, ако й го предвиждат...Пак казвам, че много я харесвам.
sladuranka
Aug 23 2007, 13:06
Много ме кефи, макар да съм я гледала досега само в "Трансформърс". А щом я сравняват с Анджелина, дано я надмине по успех. Макар че като видях годеника й щях да умра - човека е на 34 години, а тя на 21 години
ThePinkDuck
Aug 23 2007, 20:08
Mrs.Ackles
Aug 23 2007, 20:14
Не съм гледала нито един филм с нея, но изглежда сладка..
П.С. Не се заяждам, но не виждам как ще мине Анджелина по каквото и да било! Дори да я наричат "Следващата Анджелина Джоли", нищо не се знае. Мисля, че прекалено се изсилвате..
ladysunshine
Aug 27 2007, 21:33
Гледала съм я в Confessions of a Teenage Drama Queen, където не ми направи мн впечатление. Гледах я и в "Two and a Half Men". От там май я помня. Симпатична е
divata_airis
Aug 27 2007, 23:30
Леле, тая мацка е страшна...много ми е сладка и някак естествена. Много ме кефи.
angel_girl
Sep 30 2007, 14:13
Меган Фокс е страшно сладка. Но още май няма запомнящи се роли, освен тазгодишната в "Трансформърс".
А пък не се знае. След известно време наистина може да стане следващата Джоли. Изглежда невероятни и има страшен сексапил.
Th3_SpY
Oct 12 2007, 19:55
Много е яка тая, бих я масажирал едно хубаво oxaaa
vasinka_{P}
Oct 12 2007, 23:34
Не съм гледала филм с нея, но ми изглежда страшно секси.
Много яка мацка! Ултрасексапилна, чаровна и невероятно красива е!
Много я харесвам!
Готина е

Гледала съм я в Confessions of a Teenage Drama Queen и Транормърс,много добре играе,дано скоро ни зардва с някой хубав филм
angel_girl
Dec 9 2007, 13:08
От твоята уста в ушите на продуцентите!
Дано да гледаме някое филмче с нея. Кефи си.
А за Confessions of a Teenage Drama Queen съвсем бях забравила. Иначе и там играе страхотно ролята!
♥Didito♥
Dec 10 2007, 10:24
Гледала съм я в Confessions of a Teenage Drama Queen много ми хареса там,не съм я гледала другаде,но Меган ми изглежда изключително красива и магнетична някак..много ме кефи.Дано за напред да има много успехи
dragon_girl
Jan 15 2008, 21:05
Много краси и талантлива,също и много сладка!
Не съм гледала нито един филм с тази мадама, обаче е нереално красива!
Има невероятно излъчване. Евала!
The_Storm
Feb 10 2008, 21:05
Ами да, красива е!
И е една от многото, които стават известни благодарение на външния си вид, не на таланта. Като почне да се снима в по сериозни проекти, тогава мога да кажа нещо повече за нея.
ThePinkDuck
Apr 24 2008, 03:19
FHM Online обяви днес класацията си за Топ 100 Най-сексапилни жени на света за 2008. Звездата от Transformers зае челната позиция! Миналогодишната победителка беше Джесика Алба.
Топ 10
1. Megan Fox
2. Jessica Biel
3. Jessica Alba
4. Elisha Cuthbert
5. Scarlett Johansson
6. Emmanuelle Chriqui
7. Hilary Duff
8. Tricia Helfer
9. Blake Lively
10. Kate Beckinsale
11. Hayden Panettiere
За останалите посетете сайта на най-сексапилното списание в света -
FHM.
eragon16
Jun 2 2008, 18:44
В "Сестри по неволя" и "Трансформърс" е направо страхотна. Все така Мег!
djesito
Jun 3 2008, 07:39
О тя е много красива,симпатична,абе много е сладичка.Не съм гледала много филми с нея,но много ме кефи.
sonofsparda
Jun 3 2008, 08:11
И аз много я обичам Мег.

Току-що започна работа по новия "Трансформърс". Много обещаваща млада актриса. И да, аз също изобщо няма да се учудя ако след десетина години е като кака Анджи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.