Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Menna
В тази тема може да обсъждате всички спойлери, около новия сезон!

Премиера на четвърти сезон:
27 Септември 2007, 22 епизода.
dudenceto
smile.gif Много се радвам че е възможно Дерек и Лекси да нямат връзка tongue.gif
brooke_scott
Изи е мн готина, а как така Алекс и Лекси и Изи и Марк - не е 4естно искам Алекс и Изи заедно ;(
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Aug 18 2007, 17:01) *
Изи е мн готина, а как така Алекс и Лекси и Изи и Марк - не е 4естно искам Алекс и Изи заедно ;(

и аз ги искам двамата!Много са готини.
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Aug 18 2007, 16:01) *

Абе къде го пише тва, че Изи и Марк и Алекс и Лекси? Аз не го видях. Иначе и аз си ги искам заедно. Големи сладурчета са двамата
[dEs]
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2007, 10:48) *

Абе къде го пише тва, че Изи и Марк и Алекс и Лекси? Аз не го видях. Иначе и аз си ги искам заедно. Големи сладурчета са двамата

Абе както винаги аз не съм разбрала, но Изи и Марк този Марк дето спа с Адисънconfused.gif
dudenceto
Цитат(desitoo_91 @ Aug 22 2007, 15:44) *
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2007, 10:48) *

Абе както винаги аз не съм разбрала, но Изи и Марк този Марк дето спа с Адисънconfused.gif

Дам,същия tongue.gif wink.gif
[dEs]
Леле хахахахх да готина двойка ама.....хахах просто не мога да спра да се смея. Пак ще има драма и триъгалници в изобилие това хич не ми харесва.
Menna
Преместих някои от коментарите със съдържание на спойлери тук, защото не всеки, четящ темата за новините, ще има желание да знае какво предстои да се случи с героите. wink.gif

Ако има желание, Деси може да добави нещата, които беше написала в другата темa.
Катeто
нещу май забравихме тази тема,няма ли някакви новини unsure.gif
ladysunshine
Джордж ще бъде стажант на Мередит
За Лекси вече има инфо, така че продължавам за другите стажанти

Claire(Tymberlee Chanel)

Graciella(Gloria Garayua )

-Също така пише, че някой от стажантите ще започне връзка с някой от лекарите(може би става въпрос за Лекси)
-Интересно е, че май във втори епизод се появява майката на Бърк, за да види Кристина
-Във втория епизод ще има пожар в някакъв блок и ще има доста ранени, с които докторите да се справят, включително и жената предизвикала пожара Марла. Тя се събижда в болнижата без да знае къде е и как е попаднала там. Оказва се, че е заспала с цигара в устаат и е предизвикала пожара
-Около 4 епизод ще се върне Ева
-В пети епизод ще празнуват Хелоуин
-Няколко жени от болницата, отритнати от един и същи мъж, основават нещо като клуб. Предполага се, че този мъж е Марк
Катeто
Сисе,мерси много за инфото emoticon1 (44).gif

ladysunshine
Няма защо ако не ме домързи може да преведа още
DesiTo
Sneak Peek 1

Sneak Peek #2
brooke_scott
мерси мн за клип4етата smile.gif Алекс има ужасна брада, как може да оклепат така sick1.gif малко ми прили4а на Кийт от ОТХ 16.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Sep 11 2007, 09:27) *
мерси мн за клип4етата smile.gif Алекс има ужасна брада, как може да оклепат така sick1.gif малко ми прили4а на Кийт от ОТХ 16.gif

ем да не е особено добре с тая брада, ама не е чак болка за умиране и така си е хубав(нали е Алекс :Р)
bo7evka
хаха как на бързо им разясниха правилата 18.gif
Zenityyy
biggrin2.gif ооо ще видите как ще се хилим когато Кристина вземе да ги строява biggrin.gif милите стажанти biggrin2.gif още малко остана до премиерата на 1 еп. от новия сезон
[dEs]
Цитат(Zenityyy @ Sep 13 2007, 17:25) *
biggrin2.gif ооо ще видите как ще се хилим когато Кристина вземе да ги строява biggrin.gif милите стажанти biggrin2.gif още малко остана до премиерата на 1 еп. от новия сезон

Ще се хилим и то как нали няма нас да строяват.
koti987
Да Кристина много яко ги строява мн ме кефят вс епизоди досега,но Изи и Джордж въобще не трябва да са заедно много са смешни 18.gif 18.gif
brooke_scott
Цитат(koti987 @ Nov 5 2007, 23:58) *
Да Кристина много яко ги строява мн ме кефят вс епизоди досега,но Изи и Джордж въобще не трябва да са заедно много са смешни 18.gif 18.gif

и аз тва викам sick1.gif
Катeто
Аз така като ги гледам няма да се задържат много,пък и не е логично и е тъпо,според мен Алекс и Изи пак ще се съберат,Алекс си я обича и тя ще се усети rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 2 2007, 10:10) *
Аз така като ги гледам няма да се задържат много,пък и не е логично и е тъпо,според мен Алекс и Изи пак ще се съберат,Алекс си я обича и тя ще се усети rolleyes.gif

aуу дано! worthy.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 11:01) *

aуу дано! worthy.gif

Е да надявам се така да стане, но в спойлерите пишеше, че Изи ще бъде с Марк... Ама то така като гледам не останаха много епизоди и кога ли ще се съберат.
Катeто
Цитат(desitoo_91 @ Dec 2 2007, 11:58) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 11:01) *

aуу дано! worthy.gif

Е да надявам се така да стане, но в спойлерите пишеше, че Изи ще бъде с Марк... Ама то така като гледам не останаха много епизоди и кога ли ще се съберат.

Ох Изи всички ги мина biggrin2.gif Със Слоун изобщо няма да си ходят dry.gif
[dEs]
Еми те по болниците явно много обичат да се опознават в стаите за почивка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Според мен ще си ходят двамата заедно...
ladysunshine
Еми то в спойлерите пишеше, че Изи ще е с Марк, а Алекс с лекси. Алекс и Лекси вече се събраха. изи и Марк нз за кога ще се зарибяват. Тя Изи нали беше с Джордж и сигурно в следващия епизод вече ще се разделят. А Марк той нали последно си падаше по Хан
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 3 2007, 21:28) *
Еми то в спойлерите пишеше, че Изи ще е с Марк, а Алекс с лекси. Алекс и Лекси вече се събраха. изи и Марк нз за кога ще се зарибяват. Тя Изи нали беше с Джордж и сигурно в следващия епизод вече ще се разделят. А Марк той нали последно си падаше по Хан

ужас, тия съвсем се забрайха dry.gif
[dEs]
То Марк ако може всички да ги мине ще бъде много щастлив... То не беше Адисън, Хан, по едно време Мередит. Как още не е налетял и на Кристина...
Катeто
За мен най-чките двойки са дерек-мер,алекс-изи,джордж-кали,кристина-бърк,а марк с адсън...когато бяха така сякаш сериала беше по инт,сега само се чудят кой с кой да съберат.не се ли усещат,че е тъпо unsure.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 6 2007, 07:54) *
За мен най-чките двойки са дерек-мер,алекс-изи,джордж-кали,кристина-бърк,а марк с адсън...когато бяха така сякаш сериала беше по инт,сега само се чудят кой с кой да съберат.не се ли усещат,че е тъпо unsure.gif

и аз тва се чудя, баси заспалите dry.gif
П.П. двойките ми са същите, може би без кали и джордж, просто не ме кефят нито заедно нито поотделно
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 6 2007, 18:16) *

П.П. двойките ми са същите, може би без кали и джордж, просто не ме кефят нито заедно нито поотделно

И мойте двойки са същите. А що се отнася до Кали и Джорд по-добре да са заедно, че да не се пречкат mad.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 6 2007, 19:19) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 6 2007, 18:16) *

И мойте двойки са същите. А що се отнася до Кали и Джорд по-добре да са заедно, че да не се пречкат mad.gif

о да, определено
ladysunshine
Току що прочетох, че Дени ще го върнат в сериала и реакцията ми беше shocking.gif 16.gif ("Fan favorite Denny Duquette, played by Jeffrey Dean Morgan, is returning to ABC's medical drama") Някой да е чул нещо по въпроса. Нали умря как така ще го връщат....

-Другия спойлер е, че нещата между Кали и Ерика щели да бъдат неловки, както и че Кали ще има някаква сцена с Марк, но последния спойлер не е потвърден.
-Някой (при това някой главен) иска да напуска Сиатъл Грейс. Засега е сигурно, че не е Кристина.

За жалост няма никаква информация около Алекс и Изи sad.gif
bani
Цитат(ladysunshine @ Aug 9 2008, 17:26) *
Току що прочетох, че Дени ще го върнат в сериала и реакцията ми беше shocking.gif 16.gif ("Fan favorite Denny Duquette, played by Jeffrey Dean Morgan, is returning to ABC's medical drama") Някой да е чул нещо по въпроса. Нали умря как така ще го връщат....

-Другия спойлер е, че нещата между Кали и Ерика щели да бъдат неловки, както и че Кали ще има някаква сцена с Марк, но последния спойлер не е потвърден.
-Някой (при това някой главен) иска да напуска Сиатъл Грейс. Засега е сигурно, че не е Кристина.

Ааааа Дени shocking.gif Извини ме за глупавия въпрос,но за кой сезон говорим?
ShoPpinG_GirL
Кога ще почва новият сезон,че не съм много наясно? blush.gif
Syleena

Вчера четох в един сайт, че Катрин Хийгъл ( Изи) искала да напуска сериала или поне има такива слухове. Жалко ще е ако я махнат.
dudenceto
Grey's Anatomy 05x01 Promo

ShoPpinG_GirL сериала започва на 25ти септември с 2-часова премиера
brooke_scott

• Относно Дени, предполагам, че някой ще има някво преживяване между живота и смъртта (нещо като Мередит в 3-ти сезон) и да вижда духове, за да го върнат. Това ми звучи най-логично, иначе нямам обяснение, освен нечий flashback. Ама не ме интересува много-много. xD
  • А за Изи и Алекс ето тук има малко инфо 3.gif :
    Where we Left off: The doctors of SGH ended the season sucking face. Derek and Meredith sealed their reunion with a candlelit clinch. After Rebecca had a breakdown, Alex turned to Izzie for comfort, possibly rekindling their flame. "They're in a better place now," says creator Shonda Rhimes. "They will grow together." Callie planted a wet one on Erica and George gave Lexie a friendly smooch. Even the Chief kissed and made up with his spouse.
    What's next: Derek finally ditches the trailer. "He is going to come and live in my house," Pompeo reveals. "And that becomes a problem. He tries to say I have to throw my roommates out. And I consider it." Lexie falls for an oblivious George. And after putting her through the emotional wringer last season, Rhimes says Bailey will find a better balance of work and marriage.
    Fresh man: A dashing army doctor Owen Hun will rock Cristina's world.
    Stone-cold fox: "Dead Denny," Izzie's fiance who died before they could tie the knot, makes an appearance in the first episode.
    She kissed a girl: What's up with Erica and Callie? Says Rhimes, "We had some great meetings with GLADD to talk about her attraction to other women later in life. Callie is exploring what that means, but it doesn't necessarily mean she's gay. But it might."
    (ако някой иска да го преведа да каже)
    credit: TV Guide

• Тук можете да видите снимки от 1-ви епизод на 5-ти сезон Dram A Little Dream Of Me (тия нещо почнаха да крадат заглавия biggrin2.gif )
  • Kevin McKidd ще се присъедини към каста и ще играе някакъв любовен интерес за Кристина. Най-после и за нея нещо след Бърк.
  • Колкото до Катрин и скандала, който стана покрай оттеглянето й от номинациите, не мисля, че тя ще напусне, освен ако сценаристите не решат да я убият unsure.gif
  • снийк пийкове от 1-ви епизод: 1, 2
vasinka_{P}
Само не ми казвайте че Дерек умира, тва е само сън или нещо такова нали sad.gif huh.gif unsure.gif shocking.gif
Syleena
Аз се заемам с превода.
Дерек едва ли умира, защото иначе щеше да пише, че актьора напуска сериала.
А за Дени имам едно мнение - в епизода когато мередит се удави, той и каза, че има недовършена работа и че стои с Изи, защото иска да е до нея и трябва тя да я види щастлива. Сега ако стане нещо с нея и Алекс Дени е свободен един вид. Аз така мисля.
Като преведа ще постна.
Syleena
Докъде стигнахме:Лекарите от Сиатъл Грейс завършиха сезона с целувки. Дерек и Мередит запечатаха събирането си с прегръдки на свещи. След срива на Ребека, Алекс се обръща към Изи за утеха, вероятно разпалвайки отново техния пламък. "Те са на по-добро място сега," казва сценаристката Shonda Rhimes. "Те ще израстват заедно." biggrin2.gif Кали целуна Ерика с език а Джордж целуна приятелски Лекси. Дори шефа целуна и се сдобри с жена си.
Какво следва: Дерек най-накрая зарязва караваната. "Той ще дойде да живее при мен," разкрива Помпео. "И това става проблем. Опитва се да ми каже да изгоня съквартирантите си. И аз го обмислям. "Лекси хлътва по Джордж, който е в неведение. И след като я подложи на емоционално изцеждане миналия сезон, Rhimes казва, че Бейли ще намери по-добър баланс между работата и кариерата. rolleyes.gif
Ново попълнение: Енергичния военен доктор Owen Hun ще "разтресе" света на Кристина. biggrin2.gif (Това е Kevin McKidd )
Stone-cold fox: "Мъртвия Дени" ще се появи в първи епизод.
Тя целуна момиче: Какво става с Erica и Callie? Rhimes казва: "Имахме чудесни срещи с GLADD(нямам си на идея какво е това, сигурно някаква асоциация) да си поговорим за нейните влечения към жени в късен етап от живота й. Кали разучава какво значи това, но това не означава, че тя непременно е хомо. Но би могло."
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.