Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кевин Федерлайн в Оne Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Menna
Кевин Федерлайн в Оne Tree Hill

К. Федерлайн ще отдели време от напредналата си програма, за да вземе участие в хитовата драма на CW - One Tree Hill. K-Fed, както е известен, ще бъде в guest stars списъка на сериала. Не е ясно колко време ще продължи участието му.
Кевин е известен още като бившият съпруг на Бритни Спиърс.

Повече по темата тук (+ малко съдържание на спойлери)

Credit: Eonline
susito
олеее ужас...не знам за вас,но лично аз не мога да го понасям!Не знам как ще бъде,като актьор и изобщо не ми се вписва в сериала!
Nasi
Когато си помисли човек, че по-лошо не може да стане ще намерят с нещо да ни изненадат 18.gif 18.gif 18.gif.

Ето го в действие, RollinVIP. Днес за първи път го видях, обаче 18.gif . Може и Бритни да поканят. 18.gif
Mrs.Ackles
Господи, Боже мой.. 1 (2).gif Този е много... мазен. emoticon1 (16).gif emoticon1 (19).gif Явно Марк тотално е решил да ни откаже от сериала. Дано поне е добър актьор тоя Кевин, въпреки че малко се съмнявам.
♥Didito♥
Ауу мале тоя е ужасен,как може само да развалят сериала пффф yuk.gif yuk.gif
brooke_scott
Цитат(brooke_23 @ Aug 21 2007, 16:51) *

напълно подкрепям мнението ти sick1.gif
brooke'n'lucas
Цитат
Ауу мале тоя е ужасен,как може само да развалят сериала

Подкрепям с две ръце и два крака. Кевинчо е ужасен. Пффф...не мога да го понасям. Дано да не се задържи дълго в ОТН.
vasinka_{P}
Аууу тоя е отвратителен, не мога да го понасям. Защо не поканиха някой по готин, например Джъстин biggrin2.gif Явно вече им се изчерпват идеите
Катeто
как може тоя некадърник да го поканят,само дано няма връзка с Пейтън,че няма да го преживея 18.gif
black1wolf
Нито сте го видяли как играе нито нищо. Не разбирам що го мразите толкоз.
Mrs.Ackles
Цитат(black1wolf @ Aug 21 2007, 22:16) *

Не го мразим, просто ни е противен. 10.gif Но си прав.. не знаем как ще се справи като актьор, но и това ще стане ясно.
♥Didito♥
Цитат(black1wolf @ Aug 21 2007, 22:16) *

Ние не го мразим,ами просто той е противен иде ми да му : 12.gif два в лицето ,4е да се се опрай.Той как играе незнам,но за това си има време да видим( за жалост),но аз още си мисля и ще си остана на мнение,4е само ще развали сериала. mad.gif
renito818
Според мен е подходящ за ролята на някъв изпълнител (нали тва ще играе) Кво му е толкоз на момчето....мн си е добре даже...може да ни изненада и като добър актьор....НИщо не се знае happy.gif
ladysunshine
Цитат(vasinka_{P} @ Aug 21 2007, 19:18) *
Аууу тоя е отвратителен, не мога да го понасям. Защо не поканиха някой по готин, например Джъстин biggrin2.gif Явно вече им се изчерпват идеите

ахам ахам happy.gif Щял да отдели време от програмата си? О боже.. Може само да се радва, че са го удостоили с такова внимание да го включат в сериала. Може и да пасне на ролята нали ще е певец. Ама никак не го харесвам. Дано да е само за няколко епизода и да не забърква каши
acm_pippo
Вчера си мислех, че немога да бъда потресен от нищо повече, но ето че можело. К-фед wacko.gif laugh.gif Откъде го измъкнаха и аз незнам. Може пък Марк също да не го харесва и чрез сериала ще го унижи biggrin.gif
solenka
sick1.gif sick1.gif sick1.gif Само това остава! Ужас!
mimi_k5
Тоя грозник само ще развали сериала 12.gif blabla[1].gif 1iangr[1].gif mad.gif .Само той липсваше. mad.gif 16.gif
CheerFuL-F
Ужас! Тоя го ненавиждам съгласявам се с mimi_k5, че тоя ще развали сериала
nadora
Цитат(vasinka_{P} @ Aug 21 2007, 20:18) *

ideqta e mnoooooooooooooogo dobra
bo7evka
Необиждайте човека, все пак той ще отдели време от напрегнатата си програма 18.gif
black1wolf
Само мен ли не ме дразни ?
Gossip Girl
И мен не ме дразни изхождайки от факта, че не съм го видяла как играе.
В крайна сметка външния му вид или връзките му с Бритни и така нататък, нямат нищо общо със сериала. Мога да изредя поне 100 актьори, чиято визия ни най-малко не ми допада, но се възхищавам на играта им. Айде първо да го видим как се справя. Мисля, че ще е честно. Не казвам, че е следващия носител на Оскар, но поне заслужава първо да погледнем как играе, пък после да му се нахвърляме. Може да не е добър актьор в крайна сметка, но ако още отначало си отрицателно настроен към нещо, после не можеш да оцениш плюсовете му.
Е, това си е моето мнение, но все пак...
Syleena
Цитат(brooke_scott @ Aug 21 2007, 17:53) *
Цитат(brooke_23 @ Aug 21 2007, 16:51) *

напълно подкрепям мнението ти sick1.gif

не само ти sick1.gif
ladysunshine
Цитат(Prinston Girl @ Sep 1 2007, 02:44) *
И мен не ме дразни изхождайки от факта, че не съм го видяла как играе.
В крайна сметка външния му вид или връзките му с Бритни и така нататък, нямат нищо общо със сериала. Мога да изредя поне 100 актьори, чиято визия ни най-малко не ми допада, но се възхищавам на играта им. Айде първо да го видим как се справя. Мисля, че ще е честно. Не казвам, че е следващия носител на Оскар, но поне заслужава първо да погледнем как играе, пък после да му се нахвърляме. Може да не е добър актьор в крайна сметка, но ако още отначало си отрицателно настроен към нещо, после не можеш да оцениш плюсовете му.
Е, това си е моето мнение, но все пак...

Абсолютно си права! Аз както винаги избързвам с негативното си мнение, но нищо чудно да не е толкова лош. Плюс това Бетъни е казала, че се е държал професионално, така че според мен можем да и се доверим на преценката smile.gif
aiwii
уууууууу отврат 0027[1].gif тоя немога да го понасям грам, пък камоли да го гледам в един от най - яките сериали 0039[1].gif
ThePinkDuck
Хей човека винаги е на ниво. Само аз ли съм го гледала в CSI? Както и да е. Танцува наистина страхотно(то тва му е професията), но и опрделено има актьорски заложби! Ся как ше се представи тука ще разберем догодина. Снимките бяха обещаващи! Иначе мене лично ме кефи и като външен вид и като поведение. Дано поне той внесе малко живот в сериала. Ама ако не друго поне ми даде повод да гледам сериала!
girl_from_hell
толкова ли е ужасен ... и аз съм го гледала в CSI и не ми е направил такова впечтление, всъщност не го зная го какъв е ама от вашите мнение направо.. ме отчаях те
Menna
Аз пък въобще си нямах идея кой е този преди да пусна новината. 18.gif 18.gif
Най-малкото изглежда забавен. biggrin.gif
dimitar1212
Този за пръв път го виждам-но има много мазна физиономия.Може и да пасне за отрицателен герой-нали някой трябва да замени Дан 18.gif Само да не го съберат с Брук,че тогава вече ще откача 19.gif
Nasi
На мен ми е безразличен. Не съм го гледала като актьор и не мога да кажа дали щ есе справи. Ще видим.

Вчера са обявили, че ще участва в повече епизоди от предвиденото.
[dEs]
Цитат(Nasi @ Sep 18 2007, 10:28) *
...Вчера са обявили, че ще участва в повече епизоди от предвиденото.

Щов ще играев още серии може да е добър като актьор. Не се знае. Аз само съм го чувала и за пръв път го виждам, ама изглежда ако не друго поне забавен и ще е интересно да го гледаме.
angel_girl
На мен ми е антипатичен. А колкото и добре да играе... като не ми харесва-не изгарям от желание да го гледам. Особено в ОТХ. Ще го видим. Но наистина, ако го съберат с Брук... Ще е УЖАС!
MoLlY
Не ми пука кой ще участва стига Брук,Пейтън,Нейтун,Хейли и Люк да са в сериала!!!!!!Оле луда съм по тоя сериал!!!!Ама никак не ми се чака до Януари!!!! wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Ledeno_stydena
Ох,само това оставаше,тоя смотаняк...не стига,че като се залепи за Бритни й съсипа живота,а сега иска и нашето яко сериалче да го смъкне до посредственото му ниво.Аз лично нито искам да виждам как играе,нито да се обвързва ,с който й да е в сериала...А относно каква роля би му отивала,мога да кажа-ролята на боклук. rolleyes.gif rolleyes.gif
^Mim0zKa^
абе защо говорите така.. wacko.gif какви са тези прибързани мнения.. нито знаете каква роля ще играе нито пък знаете как е въобще актиорската му игра.. стига злобни коментари вече wink.gifтъпо е.. не за друго dry.gif
p.s пък и съм сигурна че полвината женски.. след първите серия ще се влюбят веднага в него така 4е.. biggrin2.gif ;]
Ledeno_stydena
Е,ще му видим играта каква ще е ...и кой ще се влюби в него,само да не е Брук... rolleyes.gif
-=DooMDeviL=-
е аре спокойно па вие тои няма да става главен герой най-много да има някъв концерт или не6то такова или да заеме мястото на крис келър.а дано е така
SweetDreams
biggrin2.gif Значи пак ще гледам ОТХ biggrin2.gif
FluFi
Ухх аз гледах серийте с него.Ужасна роля игра!Антипатичен ми е ..
brooke_fen4e
Напълно съм съгласна emoticon1 (42).gif ...В сериите играе като някакъв самоуверен дет нищо не може да напрай без текстовете на Мия 18.gif 18.gif ....От коментарите ви си мисля,че и в живота си той е така! new_all_coholic.gif
leyton_oth
Цитат(vasinka_{P} @ Aug 21 2007, 20:18) *

дам идеята за Джъстин е ПЕРФЕКТНА
FintiFlushka
Ужасна роля игра .. добре че вече го нямаа ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.