Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Matt Damon
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Miss_Duff
Matt Damon

• Място на раджане: Кембридж
  • Роден на: 8 октомври 1970г.
  • Зодия: Везни
  • Първата му забележителна роля е през 1992г. в тийн драмата School Ties.
  • Сред многобройните му роли са на смъртоносен измамник в Талантливият Мистър Рипли,хитър крадец в Ocean's Eleven и
    шпионин,загубил паметта си в Ултиматумът на Борн.
  • Учил се е да свири на пиано заради ролята си в Талантливият Мистър Рипли
  • Спрял е да пуши чрез хипноза.

Филмография
Ocean's Thirteen (2007)
The Bourne Ultimatum (2007)
The Departed (2006)
The Good Shepherd (2006)
The Brothers Grimm (2005)
Syriana (2005)
The Bourne Supremacy (2004)
OCEAN`S TWELVE (2004)
Stuck On You (2003)
THE BOURNE IDENTITY (2002)
OCEAN`S ELEVEN (2001)
Legend of Bagger Vance, The (2000)
Third Wheel, The (2000)
Titan A.E. (2000)
All the Pretty Horses (2000)
THE LEGEND OF BAGGER VANCE (2000)
Talented Mr. Ripley, The (1999)
THE TALENTED MR. RIPLEY (1999)
DOGMA (1999)
SAVING PRIVATE RYAN (1998)
ROUNDERS (1998)
Chasing Amy (1997)
Rainmaker, The (1997)
GOOD WILL HUNTING (1997)
Courage Under Fire (1996)
Glory Daze (1996)
Good Old Boys, The (1995)
Geronimo: An American Legend (1993)
SCHOOL TIES (1992)
Rising Son (1990)
Good Mother, The (1988)
Mystic Pizza (1988)

Снимки

ladysunshine
айде аз да съм първата, която да пише за мат. той е много добър актьор. първо го гледах в лепнат за теб. много весело филмче. и там ми направи впечатление, че е много симпатичен и много добре се справи с ролята. след това го гледах и в saving private ryan
PoLiTy'
Супер е направо,многооо ме кефи.След като го гледах в The Bourne Ultimatum,много ми хареса и изгледах още 3 филма с негово участие smile.gif
ani4ka_89
За Мат мисля, че е много добър актьор. На външност на моменти ми се струва много сладък, а пък после не толкова, но все пак го харесвам, симпатяга е.
smallville_f
Много го харесвам.Голям чаровник е и добър актьор ...В Бандата на Оушън [1,2,3] и филмите за Борн ми пълни душичката ... Брилянто игра и в "От другата страна" и "Спасяването на Редник Райън" [ cry.gif ] Мога само да му пожелая успехи и занапред!!!
HiLaRy`DuFf{}
Не ми харесва особенно .. в хубави филми играе и ролите му са добри .. но не ми харева dry.gif
dEniChka
Много сладурест тип ... smile.gif
ThePinkDuck
Ах, много го харесвам този човек. Признавам, че след The Departed вече никога няма да гледам на Джейсън Борн по същия начин, но си заслужаваше жертвата. Първият филм който гледах и мой любим с негово участие си остава Good Will Hunting. Невероятен филм, а Оскарът който си поделиха с Бен Афлек беше напълно заслужен. В Борн поредицата е страхотен, героят му е супер правдоподобен и адски му отива. В The Departed вече казах, че тотално намразих героя му, ама героя на Марк накрая му даде да се разбере. В момента Мат е сред най-добрите и скъпо платени актьори в Холивуд и то напълно заслужено. Здравo работи и много се радвам, че получи звезда на Алеята на Славата. mrgreen[1].gif
Raul4o
Ще го запомня главно в трилогията "Борн" и в "Спасяването на редник Райън".Два страхотни филмa,а трилогията ми напълни душата.Леко съм изненадан че е получил място в Алеята на славата,но все това е едно от признанията за добре свършената му работа.Не е от любимите ми актьори,но нямам нищо против да го гледам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.