Sweet November е класи над
A walk to remember , според мен. Замисъл, сюжет, актьорски състав и игра.. всичко е перфектно. Този филм е невероятен! Гледала съм го доста пъти и не мисля, че някога ще ми омръзне!

Страшно ме разчувства винаги... особено начинът, по който свършва, в съчетание с неевроятната песен, която звучи (Enya - Only time)..

Нямам думи...
Колкото до
A walk to remember...

Хубаво филмче, но някак си малко по-банално скалъпено.. Най-готиното момче в училище изведнъж се влюбва страшно в `най-задръстената` своя съученичка и естествено претърпява пълна метаморфоза, превръщайки се от повърхностен тип в улегнал и зрял човек, знаещ какво иска от живота и моментално от обиждащ става защитаващ..

Типичен холивудски предсказуем сюжет.. Още в началото ми беше ясно как ще се развият нещата и че най-вероятно тя ще се окаже болна особено след "Обещай ми, че няма да се влюбиш в мен"..

Не искам да обидя феновете на филмчето.. наистина, хареса ми, даже вчера отново го гледах, като го даваха по Тв-то, просто не спада в графата с тези, които са ме очаровали или изнадали по някакъв начин.. нито пък успя да ме разплаче..
Мисля, че е ясно къде отива моя глас.