Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Sweet November"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Mrs.Ackles
Така... имам едно въпросче. smile.gif Макар че историите в "Sweet November" (2001) и в "A Walk to Remember" (2002) са леко различни, и в двата филма мацката умира. Ако сте ги гледали, кой ви въздейства в по-голяма степен? Кой ви хареса повече като сюжет, като актьорска игра и... на кой плакахте повече? Като цяло.. кой е по-добрият филм?

Лично мнение: Аз съм с две ръце за "Sweet November", изплаках си очите... буквално! Обожавам Чарлийз Терон, а двамцата с Киану са страхотна, макар и само екранна, двойка. Сюжетът беше адски затрогващ, а пък краят... cry.gif Музиката също беше по-добра... Не мисля, че някой, някога може да настигне този филм.
Който е направил грешката да не го гледа, бързо да сваля от zamunda-та.

hristin4e
аз гласувах за A walk to remember... той ме трогна повече от Sweet November (който също е страшно добър филм!)...
но не може да се каже със сигурност, защото въпреки, че както си написала и двете умират накрая.... начина по който живеят живота си е доста различен... и начина по който го приемат като цяло rolleyes.gif
club135
Е, хубаво, че разказа края и на двата филма...
dEniChka
A walk to remember - за него гласувах tongue.gif
ThePinkDuck
Спор няма и двата филма са невероятни. Гласувах за "Sweet November" , защото той повече ми хареса. Там историята и идеята за това как трябва да изживееш последните си дни най-пълноценно искренно ме трогнаха. Чарлийз Терон показа какво е да обичаш живота! Много ми беше мъчно на края и на двата филма, но по-голяма следа в мен остави "Sweet November".
*PeyT*
Sweet November е класи над A walk to remember , според мен. Замисъл, сюжет, актьорски състав и игра.. всичко е перфектно. Този филм е невероятен! Гледала съм го доста пъти и не мисля, че някога ще ми омръзне! worthy.gif Страшно ме разчувства винаги... особено начинът, по който свършва, в съчетание с неевроятната песен, която звучи (Enya - Only time).. cry.gif Нямам думи... 8.gif
Колкото до A walk to remember... rolleyes.gif Хубаво филмче, но някак си малко по-банално скалъпено.. Най-готиното момче в училище изведнъж се влюбва страшно в `най-задръстената` своя съученичка и естествено претърпява пълна метаморфоза, превръщайки се от повърхностен тип в улегнал и зрял човек, знаещ какво иска от живота и моментално от обиждащ става защитаващ.. rolleyes.gif Типичен холивудски предсказуем сюжет.. Още в началото ми беше ясно как ще се развият нещата и че най-вероятно тя ще се окаже болна особено след "Обещай ми, че няма да се влюбиш в мен".. biggrin2.gif Не искам да обидя феновете на филмчето.. наистина, хареса ми, даже вчера отново го гледах, като го даваха по Тв-то, просто не спада в графата с тези, които са ме очаровали или изнадали по някакъв начин.. нито пък успя да ме разплаче..
Мисля, че е ясно къде отива моя глас. biggrin2.gif
Menna
Определено "Sweet November" . wink.gif
ladysunshine
За Sweet November само съм чувала и съм чела ревюта, но не съм го гледала, затова казвам A walk to remember. Има един филм с Джош Хартнет Here on Earth, който е с подобна история и също е много хубав. А преди доста време по бтв бяха давали един филм с подобна история, но момчето беше спортист и умираше, ако някой се сеща?
Adorkable
Цитат(*PeyT* @ Aug 21 2007, 01:50) *
Sweet November е класи над A walk to remember , според мен. Замисъл, сюжет, актьорски състав и игра.. всичко е перфектно. Този филм е невероятен! Гледала съм го доста пъти и не мисля, че някога ще ми омръзне! worthy.gif Страшно ме разчувства винаги... особено начинът, по който свършва, в съчетание с неевроятната песен, която звучи (Enya - Only time).. cry.gif Нямам думи... 8.gif
Колкото до A walk to remember... rolleyes.gif Хубаво филмче, но някак си малко по-банално скалъпено.. Най-готиното момче в училище изведнъж се влюбва страшно в `най-задръстената` своя съученичка и естествено претърпява пълна метаморфоза, превръщайки се от повърхностен тип в улегнал и зрял човек, знаещ какво иска от живота и моментално от обиждащ става защитаващ.. rolleyes.gif Типичен холивудски предсказуем сюжет.. Още в началото ми беше ясно как ще се развият нещата и че най-вероятно тя ще се окаже болна особено след "Обещай ми, че няма да се влюбиш в мен".. biggrin2.gif Не искам да обидя феновете на филмчето.. наистина, хареса ми, даже вчера отново го гледах, като го даваха по Тв-то, просто не спада в графата с тези, които са ме очаровали или изнадали по някакъв начин.. нито пък успя да ме разплаче..
Мисля, че е ясно къде отива моя глас. biggrin2.gif

Agree worthy.gif .
Само дето на мен A Walk To Remember хич не ми хареса.
DesiTo
Гласувах за "Sweet November". happy.gif
Страхотен филм, много повече ми хареса. Страшно въздействащ е. А и актьорския състав е много по-добър.
smallville_f
Цитат(DesiTo @ Aug 24 2007, 18:45) *
Гласувах за "Sweet November". happy.gif
Страхотен филм, много повече ми хареса. Страшно въздействащ е. А и актьорския състав е много по-добър.

Съгласна happy.gif 4.gif
Mai4et0
A walk to remember blush.gif
Peyton___
A walk to remember това е филма невероятеннннннннн
pussy^^
A walk to remember wink.gif
DeSeRt^RoSe
A walk to remember определено и Sweet November не е лош,но не ми хареса много
ALeX4e7y^
Не знам защо трябва да се избира между тези два филма,защото сюжетите им са доста различни,но както и да е.
Аз гласувам за Sweet November,въпреки че никой от двата филма не ме е грабнал с нещо по-смециално.
Mrs.Ackles
Цитат(ALeX4e7y^ @ Sep 3 2007, 16:35) *
Не знам защо трябва да се избира между тези два филма,защото сюжетите им са доста различни,но както и да е.

Написала съм защо!
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 19 2007, 12:56) *
Макар че историите в "Sweet November" (2001) и в "A Walk to Remember" (2002) са леко различни, и в двата филма мацката умира.
♥Didito♥
Охх,и A Walk To Remember и Sweet November 10.gif
fenkanabrooke
Без да се замислям - A walk to remember e по - добрия във всяко едно отношение. wink.gif smile.gif rolleyes.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 8 2008, 18:16) *
Без да се замислям - A walk to remember e по - добрия във всяко едно отношение. wink.gif smile.gif rolleyes.gif

8.gif Подкрепям напълно! rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Цитат(moni_hs @ Aug 9 2008, 06:20) *
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 8 2008, 18:16) *

8.gif Подкрепям напълно! rolleyes.gif

Мда и аз smile.gif Sweet November смея да твърдя, че не ми хареса особено.
PayTon__
"A Walk to Remember"
elitu
Цитат(PayTon__ @ Aug 9 2008, 21:48) *
"A Walk to Remember"

Напълно съм съгласна.Определено ми хареса повече.
ZuZka yeah
Sweet November не съм го гледала, обаче бях гледала A Walk To Remember и не ми хареса, така че може би ще го гледам, за да мога да допринеса за анкетата. biggrin.gif
IFITu
Гледала съм и двата филма, но определено А walk to remembere ме разчувства и ми хареса много повече. При Sweet November въобще не пролях нито една сълза, пак е хубав, някак не ми подейства smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.