Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Forgotten"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Mrs.Ackles

Година: 2004
Жанр: Драма/Трилър
Производство: САЩ
Времетраене: 96 минути

Актьори: Джулиан Мур, Гари Синийз, Доминик Уест, Тод Гарнър, Антъни Едуърдс, Робърт Уисдъм, Кристофър Ковалески и др.

Режисьор: Джоузеф Рубен Сценарист: Джералд Ди Пего
Оператор: Анастас Н. Михос Продуцент: Брус Коен
Музика: Джеймс Хорнър

Сюжет:
Тели (Джулиан Мур) е напълно объркана. Повече от година е минала от смъртта на малкия й син Сам (Кристофър Ковалески) в самолетна катастрофа. Съсипаната майка най-сетне е започнала да преодолява мъката с помощта на психоаналитика д-р Мънс (Гари Синийз) и грижите на съпруга си Джим (Антъни Едуардс). Тели иска да се върне на работа, а Джим горещо подкрепя нейното желание. И внезапно започват да се случват странни неща. Колата й не се оказва там, където я е паркирала. Една чаша за кафе сякаш се изпарява във въздуха. А от семейните снимки изчезва лицето на сина й. Сякаш никога не го е имало. Тели обвинява мъжа си, който шокиран я уверява, че двамата нямат дете. Психиатърът го подкрепя, твърдейки, че Тели страда от дългогодишно психическо разстройство след спонтанен аборт. В библиотеката, където тя се опитва да намери вестникарските статии за катастрофата, такива просто не съществуват. Все по-ужасена, жената издирва алкохолизирания баща на едно от децата, загинали в самолета с нейния син. Той първоначално твърди, че никога не е имал дете. Тя е толкова настойчива, че човекът се обажда в полицията. Ала заедно с полицаите пристигат двама агенти на Националната служба за сигурност. Откога ли тя се занимава с несъществували деца? Кой владее силата да изтрива хора и защо? Сценаристът Джералд Ди Пего ("Феноменът") съчинява историята на "Забравени" по един свой сън, в който баща и майка виждат как лицето на сина им бавно изчезва от една фотография. Разказът тръгва а ла "Мементо", минава през очакванията за "Шесто чувство", обаче отива в съвсем неочаквана посока. Режисьорът Джоузеф Рубен ("Добрият син", "Да спиш с врага") много точно е подбрал звездния си актьорски състав, но както той, така и изключителните му изпълнители разчитат на публика, която обича предизвикателствата и не си пада по летаргията на предвидимите сюжети. В един филмов спектакъл, напомнящ сюрреалистичните визии на Салвадор Дали, зрителската летагрия е изключена.

Официален сайт: "The Forgotten"

Лично мнение: За филма казват, че е 'Най-голямата изненада след Шесто Чувство', което за мен е наистина вярно. За настигане... не може и да се говори, но признавам, че беше много интригуващ, динамичен и ме държа в напрежение до самия край.. Общо взето доста добър филм. Заслужава да отделите част от времето си, за да го гледате. smile.gif

Свали от ТУК
ThePinkDuck
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 18 2007, 23:22) *
Лично мнение: За филма казват, че е 'Най-голямата изненада след Шесто Чувство', което за мен е наистина вярно. За настигане... не може и да се говори, но признавам, че беше много интригуващ, динамичен и ме държа в напрежение до самия край.. Общо взето доста добър филм. Заслужава да отделите част от времето си, за да го гледате. smile.gif

Че не може да се сравнява с "Шесто чувство", не може наистина. Напълно съм съгласна с казаното от госпойца Екълс! mrgreen[1].gif
vivata123
Ааа, страхотен филм беше..
Наистина много оригинален и добре направен филм.
Miss_Duff
Един от филмите,които гледам с голямо ядоволствие. smile.gif Много интересен,неочакван,напрегнат..Страхотен.
PoLiTy'
Сюжетът ми се струва интересен,ако го намеря някъде,непременно ще го гледам 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(PoLiTy @ Aug 19 2007, 12:10) *
ако го намеря някъде,непременно ще го гледам 4.gif

Заповядай
Jordan
Трилър и Сай-Фай+Джулиън Мур= готин филм rolleyes.gif
Почитателите на заплетени мистериозни трилъри ще харесат и този филм на прекрасната Джулиън Мур. Така че не с еколебайте много biggrin.gif
jivitu
Ами няколко дни подред сестра ми все ми мрънкаше да изтегля да го гледаме тоя филм и аз все се правих че не съм я чула,щот по принцип няма вкус като става въпрос за филми..ама филмчето се оказа доста яко.
nyuu
Абе поредната супер фантастика за тия извънземни! biggrin.gif
Но иначе замисъла на филма, връзката майка-дете много добре е пресъздадена. Определено трябва да се гледа филмчето. smile.gif
tania
Нещо не ми допадна. Бях супер изморена като го гледах, но сюжетът ми се стори мн как да кажа... фантасмагоричен.
vasinka_{P}
Крайно време е и аз да го гледам филм. Още като излезе исках да го гледам, но не ми се отдаде възможност. Чувала съм само хубави отзиви, аз харесвам такива объркани и фантастични истории biggrin2.gif
Bloody_Tears
Скоро го гледах и много ми хареса smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.