Име: Таня
Години: 18
Очи: Сини, но мнoгo хора твърдят, че са зелени, така че и аз вече не знам.
Коса: Кестенява
Зодия: Рибки
[b]Местожителство: Пловдив
Прякори: Като малка имах много, но нешто ги хвана липсата.
Работа: Още съм ученичка - 12 клас
Любим стил музика: По принцип няма стил, който да не слушам ( освен поп-фолк), но няблягам най-вече на rock, metal, punk, alternative
Домашни любимци: През какво ли не съм минала, рибки, хамстери, морски свинчета, костенурки, мишки, папагали, кардаринки, кучета, котки... Много обичам животните, но вече не ми остава време да се грижа за тях. Сега си имам тарантула, най- непретенциозното животинче.
Характер: Ми тук би трябвало да ме опише някой познат, но като цяло съм разбран човек. Допадат ми естествените хора. Понякога съм прекалено пряма с близките ми и се случва да ги наранявам. Мисля, че се изнервям прекалено лесно и не мога да се сърдя на никой, макар и много да е сгафил с мен. Гледам да съм колкото се може по-засмяна и позитивно настроена. Много държа на приятелите си и семейството си. Не пия, не пуша - непорочна отвсякъде
Хобита: Имам ли свободно време гледам да го прекарвам с приятелите си. Обичам да ходя на екскурзии до най-различни кътчета на България. Понякога ме хваща и филмовата вълна. Запалена сам и по биографиите на писатели, учени, политици и т.н.