Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tania
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
tania

Име: Таня
Години: 18
Очи: Сини, но мнoгo хора твърдят, че са зелени, така че и аз вече не знам. shocking.gif
Коса: Кестенява
Зодия: Рибки smile.gif
[b]Местожителство: Пловдив
Прякори: Като малка имах много, но нешто ги хвана липсата.
Работа: Още съм ученичка - 12 клас
Любим стил музика: По принцип няма стил, който да не слушам ( освен поп-фолк), но няблягам най-вече на rock, metal, punk, alternative punk.gif .
Домашни любимци: През какво ли не съм минала, рибки, хамстери, морски свинчета, костенурки, мишки, папагали, кардаринки, кучета, котки... Много обичам животните, но вече не ми остава време да се грижа за тях. Сега си имам тарантула, най- непретенциозното животинче.
Характер: Ми тук би трябвало да ме опише някой познат, но като цяло съм разбран човек. Допадат ми естествените хора. Понякога съм прекалено пряма с близките ми и се случва да ги наранявам. Мисля, че се изнервям прекалено лесно и не мога да се сърдя на никой, макар и много да е сгафил с мен. Гледам да съм колкото се може по-засмяна и позитивно настроена. Много държа на приятелите си и семейството си. Не пия, не пуша - непорочна отвсякъде angel1.gif .
Хобита: Имам ли свободно време гледам да го прекарвам с приятелите си. Обичам да ходя на екскурзии до най-различни кътчета на България. Понякога ме хваща и филмовата вълна. Запалена сам и по биографиите на писатели, учени, политици и т.н.
fNatic.
Ййооу това канапенце ми е познато smile.gif Караоке style. Готина си rolleyes.gif
ogata
Ааа , веднъж сме се виждали , но е много сладка smile.gif
tania
Мерси за постовете. С повечето от вас не се познавам отблозо, защото съм нова във форума, но скоро и това ще стане smile.gif
LiQuIfY
Какво мога да кажа за нея много готина и свястно момиче поне от разговорите които съм провел със нея го разбрах smile.gif
3pacalypse Now
Нъ Елеян Жинъ Му wink.gif
unvisioble
"Познавам" я бегло, но от постовете й съдя, че е интелигентна млада жена, а от снимките - че е много хубава. rolleyes.gif
never_mind
Супер е...
Magic LSD
Аве хубавка е blush.gif .
3pacalypse Now
Мн точна wink.gif
SoARoN
Цитат(3pacalypse Now @ Dec 14 2007, 14:49) *
Мн точна wink.gif

да не сте стреляли на някое стрелбище заедно mrgreen[1].gif
ама така де прав си искам да кажа rolleyes.gif
3pacalypse Now
Добре , че не казах " Мн пекана " biggrin.gif
Bloody_Tears
Не те познавам много добре, но от впечатленията ми от форума, мисля, че си страхотен човек smile.gif
vasinka_{P}
Много готин човек, голяма сладурана, не мога да кажа лоша дума за теб. Много ме кефиш, само готини впечатления имам от теб smile.gif biggrin.gif mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.