Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Kickin It Old Skool"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Apfh
Бих искал да ви насоча към едно филмче, което преди малко изгледах - "Kickin It Old Skool" се казва и съм сигурен, че ще бъде невероятна комедия за всеки фен на Смолвил. Защо ли ?... ами Майкъл е в една от главните роли (злодеят, нищо ново rolleyes.gif ).

Само заради тази роля му свалям шапка на човека! Играе перфектно персонажи си, който е на светлинни години от Лекс Лутър! Гарантирам, че изненадата ви ще е пълна,... mrgreen[1].gif (погледнете аватара ми и ще придобиете малка представа)
Аз самият в първият момент, когато го видях трябваше да вляза в imdb за да се уверя, че найстина е той. shocking.gif biggrin2.gif

Ето ви линкчета към филма:

"Kickin It Old Skool" @ Замунда
"Kickin It Old Skool" @ Арена

Линк към филма в iMDB.
toho
Бих го гледал но тоя Джейми Кенеди ми е толкова противен,че ми се ... sick1.gif
Apfh
Е той тук играе пълен идиот (дете в тялото на възрастен). Все пак си струва само заради Майкъл да се зяпа. Макар сюжета да е слаб има доста смешни моменти филмчето.
vikihill96
Абе може и да си го изтегля филмчето, само и само да видя Майкъл с коса 10.gif 10.gif !!! Едва ли ще е някакъв връх на съвършенството филма,ама щом е с него ще прекараме в смях някой и друг час happy.gif happy.gif !!!
smallville_f
Вики, Майкъл с коса го гледай в Poolhall Junkies или Midnight in the garden of Good and Evil (там се появява към края буквално за секунди, ама видът на зализаната му руса коса е безценен wacko.gif ). Наистина препоръчвам Poolhall Junkies, особено ако случайно си фен на билярда! happy.gif
А тоя филм го чакам още от Април... тъй че що го видим!!! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
free_soul
Хехе, ще трябва да се намери време да го изгледам smile.gif
3pacalypse Now
Филм4ето е мн яко smile.gif
Mr. Winchester
Филмът го гледах наскоро и не е лош , ама ина4е Дж. Кенеди си играе идиот като във всички други филми biggrin.gif , а Майкъл рулира от всяъде, Apfh, аватарати е скрийн от този филм нали smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.