Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Титаник
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
tru
Тhe best movie ever .. at least for me ..
Гледала съм го много пъти , повече от които съм плакала , особено когато Ди Каприо потъва на дъното. Филмът си е класика и си заслужава гледането.
lori9bonboni
Филма е много хубав, но накрая е гадно, че Джак умира... 1crying[1].gif
naley_
ех този титаник ((: невероятен филм,няма да си кривя сърцето!!
moni_hs
Най-добрият филм на всички времена! blush.gif
djesito
Невероятен!!!Нямам думи.Всеки път като го гледам,винаги ме разчувства.Класика,просто класика!
aria
Цитат(lori9bonboni @ Aug 13 2008, 12:53) *

Ох кво му ревете толкоз на тоя? shocking.gif Верно че добра я направи ролята,ама чак пък толкоз blink.gif
moni_hs
Цитат(aria @ Aug 20 2008, 23:04) *

Ох кво му ревете толкоз на тоя? shocking.gif Верно че добра я направи ролята,ама чак пък толкоз blink.gif

Мен лично много ме разчуства филма всеки път, когато го гледам и на някои моменти не мога да не се сдържа да ревна, но не всички са длъжни да реагират по този начин, зависи си от човека... happy.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 20 2008, 23:14) *
Цитат(aria @ Aug 20 2008, 23:04) *

Мен лично много ме разчуства филма всеки път, когато го гледам и на някои моменти не мога да не се сдържа да ревна, но не всички са длъжни да реагират по този начин, зависи си от човека... happy.gif

Абсолютно, така си е worthy.gif worthy.gif worthy.gif
traiana
Охх,филма си е повече от невероятен! worthy.gif Гледала съм го много пъти-и по телевизията (а те го дават често) и на компютъра и винаги успява да ме разчувства и колкото да не искам започвам да плача!Мога да го гледам много пъти без да ми омръзне rolleyes.gif
mak3-l0ve
Цитат(tru @ Jul 30 2008, 08:20) *
Тhe best movie ever .. at least for me ..
Гледала съм го много пъти , повече от които съм плакала , особено когато Ди Каприо потъва на дъното. Филмът си е класика и си заслужава гледането.

Напълно съм съгласна rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.