Хайде и аз да си кажа още в началото... Няма да участвам в конкурса. Просто искам да разкрия една малка част от себе си, за да може вие да ме опознаете по-добре (за тези, които още не са го направили).
Мамка му, днес си направих почти цялата тема, но без да исках я изтрих.

Карай.. почвам отначало.
Име: Стефани /
Години: 15
Дата на раждане: 14.05.1993
Следователно съм зодия
Телец.
Очички: Сини като небето
.gif)
[някои хорица твърдят, че са синьо-зелени..?!?

]
Косичка: Тъмно руса (по принцип е страшно къдрава, но напоследък постоянно я изправям...)
Девиз: Имах, но понеже не го използвах доста дълго време, сега не го помня..
Статус: Ммм, свободна...
Домашен любимец: Костенурка... водна... умря...
Характер: Ей тук бях писала доста и сега малко ме мързи да се описвам отново, но ще опитам..
По принцип се старая да гледам оптимистично на всичко, което става около мен, но понякога съм огромен песимист. Общителна, забавна,
умна, избухлива, злопаметна, отмъстителна, фанатична, артистична, искрена (най-вече към близките си хора), пряма... Ужасно съм инатлива, и когато си наумя нещо, трудно някой може да ме накара да си променя мнението. Не съм влюбчива, но когато си харесам някого наистина, не го разлюбвам лесно.. Не съм романтична и даже ме разсмиват разни клиширани обяснения в любов и т.н... Лесно се паля, но в повечето случаи ми минава бързо. Не мога да се сърдя дълго на никого. Умея да прощавам, но
никога не забравям... Не съм суеверна и почти не вярвам на подобни глупости, че ако счупиш огледало ще имаш 7 години нещастна любов, например... Не знам дали мога да мразя, но определено мога да обичам много силно. Предполага се, че имам много приятели, но истинските могат да се преброят на едната ми ръка. Суетна съм. Имам самочувствие, но то е в рамките на нормалното. Никога не съм се мислила за нещо повече от останалите. Не деля на грозни и красиви хора, уважавам всички. Не съм и расист!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Мразя несправедливостта. Мразя наглите хора, изкарват ме извън нерви. Не винаги съм от най-лъчезарните, и когато не съм в настроение, мога да вгорча живота на всички около мен. Смея да твърдя, че съм добра приятелка. Винаги съм готова да се притека на помощ.. дори на хора, които не са ми чак толкова близки. Чувствителна съм и лесно се разстройвам. Никога не съм се правела на силна или че не ми пука за нищо, себе си съм. Предполагам, че точно това качество приятелите ми харесват най-много в мен. Обичам да съм център на внимание, но не постоянно... Обичам да излизам (с хубава компания, разбира се.. иначе никой не може да ме накара...), но харесвам и домашната обстановка. С хубав филм в ръка.. мм, супер.

Или съм много мила, или пълната противоположност, но никога по средата. Все пак се старая да бъда по-скоро първото.

Заяждам се само когато някой ме е предизвикал, никога не го правя без причина. Способна съм на всичко за семейството и приятелите си. Честна съм, не обичам да лъжа (освен, ако не говорим за благородна лъжа..

). Не умея да игнорирам хората, които са ме наранили по някакъв начин... Имам доста вредни навици, но по-добре да не ги споделям сега...

Ценя парите, мога да спестявам и никога не съм била прахосница. Мога да бъда постоянна.. поне така мисля. Имам воля. Сменям настроенията си доста често, но е имало случаи, в които ми е било гадно дни наред. Мога да се забавлявам, но има моменти, в които скуката надделява и не мога да измисля какво да правя... Четенето не ми е любимото занимание, но го правя. Намират се и интересни книги. Също така съм откровена и мога да се разкрия напълно не само пред близките си хора. Голям перфекционист съм.
Сигурна съм, че съм пропуснала най-важните неща, но то винаги става така..

Знам и че едва ли ще са много хората, които ще прочетат този ферман, но тези, които го направят, ще са опознали доста голяма част от моята особа.
Интереси: Тук ще съм кратка, обещавам. Обичам да пея, да се правя на шут

.. преди събирах салфетки.
.gif)
Сега колекционирам абсолютно всичко свързано с Аngelina Jolie (точно заради нея се наричам 'фанатична'

)... Голяма киноманка съм, не мога да живея без филми. Също така ценя хубавата музика..

Актьорите, по които съм луда са: Giulio Berruti, Jensen Ackles, Johnny Depp и не на последно място - Владо Карамазов..
Ааа, забравих да добавя, че преди събирах насекоми.. Хващах ги и ги препарирах. Беше забавно, докато баба ми не ги намери...

Сега се сетих, че когато бяхме малки със сестра ми хванахме една хлебарка (Евлогия или Евдокия се казваше... не се сещам точно). Доста време си я гледахме в кофичка от течен шоколад...
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
В убийството й отново е замесена баба ми...
Тааа... това беше май.. Бях напълно откровена и се надявам да го оцените.
Първа Галерия (която включва мои снимки)
Втора Галерия (потвърждаваща моята мания към Jolie

)