Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Mrs.Ackles
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Mrs.Ackles
Хайде и аз да си кажа още в началото... Няма да участвам в конкурса. Просто искам да разкрия една малка част от себе си, за да може вие да ме опознаете по-добре (за тези, които още не са го направили). smile.gif
Мамка му, днес си направих почти цялата тема, но без да исках я изтрих. 14.gif Карай.. почвам отначало.

Име: Стефани / Години: 15 biggrin2.gif

Дата на раждане: 14.05.1993
Следователно съм зодия Телец. tongue.gif
Очички: Сини като небето 1 (4).gif [някои хорица твърдят, че са синьо-зелени..?!? blink.gif ]
Косичка: Тъмно руса (по принцип е страшно къдрава, но напоследък постоянно я изправям...)
Девиз: Имах, но понеже не го използвах доста дълго време, сега не го помня.. rolleyes.gif
Статус: Ммм, свободна...
Домашен любимец: Костенурка... водна... умря... sleep.gif

Характер: Ей тук бях писала доста и сега малко ме мързи да се описвам отново, но ще опитам..
По принцип се старая да гледам оптимистично на всичко, което става около мен, но понякога съм огромен песимист. Общителна, забавна, умна, избухлива, злопаметна, отмъстителна, фанатична, артистична, искрена (най-вече към близките си хора), пряма... Ужасно съм инатлива, и когато си наумя нещо, трудно някой може да ме накара да си променя мнението. Не съм влюбчива, но когато си харесам някого наистина, не го разлюбвам лесно.. Не съм романтична и даже ме разсмиват разни клиширани обяснения в любов и т.н... Лесно се паля, но в повечето случаи ми минава бързо. Не мога да се сърдя дълго на никого. Умея да прощавам, но никога не забравям... Не съм суеверна и почти не вярвам на подобни глупости, че ако счупиш огледало ще имаш 7 години нещастна любов, например... Не знам дали мога да мразя, но определено мога да обичам много силно. Предполага се, че имам много приятели, но истинските могат да се преброят на едната ми ръка. Суетна съм. Имам самочувствие, но то е в рамките на нормалното. Никога не съм се мислила за нещо повече от останалите. Не деля на грозни и красиви хора, уважавам всички. Не съм и расист! mrgreen[1].gif Мразя несправедливостта. Мразя наглите хора, изкарват ме извън нерви. Не винаги съм от най-лъчезарните, и когато не съм в настроение, мога да вгорча живота на всички около мен. Смея да твърдя, че съм добра приятелка. Винаги съм готова да се притека на помощ.. дори на хора, които не са ми чак толкова близки. Чувствителна съм и лесно се разстройвам. Никога не съм се правела на силна или че не ми пука за нищо, себе си съм. Предполагам, че точно това качество приятелите ми харесват най-много в мен. Обичам да съм център на внимание, но не постоянно... Обичам да излизам (с хубава компания, разбира се.. иначе никой не може да ме накара...), но харесвам и домашната обстановка. С хубав филм в ръка.. мм, супер. happy.gif Или съм много мила, или пълната противоположност, но никога по средата. Все пак се старая да бъда по-скоро първото. rolleyes.gif Заяждам се само когато някой ме е предизвикал, никога не го правя без причина. Способна съм на всичко за семейството и приятелите си. Честна съм, не обичам да лъжа (освен, ако не говорим за благородна лъжа.. rolleyes.gif ). Не умея да игнорирам хората, които са ме наранили по някакъв начин... Имам доста вредни навици, но по-добре да не ги споделям сега... 18.gif Ценя парите, мога да спестявам и никога не съм била прахосница. Мога да бъда постоянна.. поне така мисля. Имам воля. Сменям настроенията си доста често, но е имало случаи, в които ми е било гадно дни наред. Мога да се забавлявам, но има моменти, в които скуката надделява и не мога да измисля какво да правя... Четенето не ми е любимото занимание, но го правя. Намират се и интересни книги. Също така съм откровена и мога да се разкрия напълно не само пред близките си хора. Голям перфекционист съм.
Сигурна съм, че съм пропуснала най-важните неща, но то винаги става така.. 18.gif Знам и че едва ли ще са много хората, които ще прочетат този ферман, но тези, които го направят, ще са опознали доста голяма част от моята особа. smile.gif

Интереси: Тук ще съм кратка, обещавам. Обичам да пея, да се правя на шут biggrin.gif .. преди събирах салфетки. 1 (4).gif Сега колекционирам абсолютно всичко свързано с Аngelina Jolie (точно заради нея се наричам 'фанатична' blush.gif )... Голяма киноманка съм, не мога да живея без филми. Също така ценя хубавата музика.. music.gif Актьорите, по които съм луда са: Giulio Berruti, Jensen Ackles, Johnny Depp и не на последно място - Владо Карамазов.. inlove.gif smoke.gif
Ааа, забравих да добавя, че преди събирах насекоми.. Хващах ги и ги препарирах. Беше забавно, докато баба ми не ги намери... glare.gif Сега се сетих, че когато бяхме малки със сестра ми хванахме една хлебарка (Евлогия или Евдокия се казваше... не се сещам точно). Доста време си я гледахме в кофичка от течен шоколад... mrgreen[1].gif В убийството й отново е замесена баба ми... emoticon1 (68).gif
Тааа... това беше май.. Бях напълно откровена и се надявам да го оцените. smile.gif

Първа Галерия (която включва мои снимки)
Втора Галерия (потвърждаваща моята мания към Jolie rolleyes.gif )
ogata
Уникална е wink.gif . Страхотен човек е макар да я познавам само от 20 реда smile.gif
devon
Това момиче е невероятно...Незнам какво повече мога да кажа за нея...
qwe123
Стеф, до колкото те познавам си страхотна. От това, което прочетох пак си вадя изводи, че си супер готина smile.gif Освен това споделяме една обща страст (коя ли biggrin.gif) А, и да, на снимката си изумителна! Невероятна снимка, наистина 4.gif worthy.gif
Mrs.Ackles
Ехе, много ви благодаря и на тримата. blush.gif Много се радвам, че имате такова мнение за мен.
Цитат(qwe123 @ Aug 16 2007, 23:32) *
Освен това споделяме една обща страст (коя ли biggrin.gif)

Хах, наистина коя ли? biggrin2.gif Сигурно на хората вече им е омръзнало от нашата мания, но няма как... rolleyes.gif
Крадец на рози
Синеочке, ти си :>
susito
Мнооооого забавна,готина,мила...Стеф ти си страхотен човек!Радвам се,че те познавам...хъгчета и кисчета :*

П.П.Ти наистина си фанатична на тема Анджелина...като ти разглеждах втората галерия стоях така о_О
Mai4et0
Само почнах да чета тва с характера и напрао blink.gif Сякаш го бях писала аз... с мн малки изключения wink.gif
Ама не спомена, че си кучка shocking.gif 19.gif Как може
confused.gif Тва в кръга на шегата ест 10.gif Кефиш ! 4.gif
*PeyT*
Рядко може да срещнете толкова интелигентно 14-годишно момиче.. А като прибавим към това невероятното й чувство за хумор и всичките й други страхотни качества... С две думи - сестра мечта. 10.gif Кажете ми как да не се чувствам горда.. biggrin2.gif Е, естествено, има си доста трески за дялане, но то кой няма?! rolleyes.gif
smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Mai4et0 @ Aug 17 2007, 14:18) *
Само почнах да чета тва с характера и напрао blink.gif Сякаш го бях писала аз... с мн малки изключения wink.gif
Ама не спомена, че си кучка shocking.gif 19.gif Как може
confused.gif Тва в кръга на шегата ест 10.gif Кефиш ! 4.gif

Хех, радвам се.. значи доста си приличаме, защото направо си излях душата. biggrin.gif Абе, аз съм и кучка понякога, но само понякога! mrgreen[1].gif
Мерси иначе. happy.gif
Цитат(*PeyT* @ Aug 17 2007, 14:46) *
Рядко може да срещнете толкова интелигентно 14-годишно момиче.. А като прибавим към това невероятното й чувство за хумор и всичките й други страхотни качества... С две думи - сестра мечта. 10.gif Кажете ми как да не се чувствам горда.. biggrin2.gif Е, естествено, има си доста трески за дялане, но то кой няма?! rolleyes.gif
smile.gif

Не трябваше да те оставям да ми пишеш коментар.. чак пък интелигентна? 1 (4).gif За треските.. имам си доста за дялане, така е.. tongue.gif
И аз се гордея с теб, обичкам те! emoticon1 (45).gif
Цитат(susito @ Aug 17 2007, 12:24) *
П.П.Ти наистина си фанатична на тема Анджелина...като ти разглеждах втората галерия стоях така о_О

Аз винаги казвам истината. emoticon1 (63).gif emoticon1 (5).gif
10x, Сис, Крадец... rolleyes.gif
vasinka_{P}
Много готино момиче, останала съм с много добро впечатления от нея, а и е голяма сладурана biggrin2.gif
Bloody_Tears
Охх, моята невероятна съпруга! Страхотна приятелка и съпруга biggrin.gif Обичам те, знаеш си го! Винаги мога да ти се доверя за всичко! Рядко се срещат толкова страхотни хора! Продължавай да бъдеш себе си и омагьосвай всеки около теб (ама много внимавай с момчетата 9.gif laugh.gif )
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ! bigarmhug.gif emoticon1 (55).gif inlove.gif emoticon1 (28).gif emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (45).gif iloveu.gif
Mrs.Ackles
vasinka_{P}, благодаря много. blush.gif
Цитат(Bloody_Tears @ Aug 17 2007, 21:22) *
Охх, моята невероятна съпруга! Страхотна приятелка и съпруга biggrin.gif Обичам те, знаеш си го! Винаги мога да ти се доверя за всичко! Рядко се срещат толкова страхотни хора!
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ! bigarmhug.gif emoticon1 (55).gif inlove.gif emoticon1 (28).gif emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (45).gif iloveu.gif

emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif inlove.gif emoticon1 (44).gif Много те обичам! emoticon1 (45).gif
Цитат(Bloody_Tears @ Aug 17 2007, 21:22) *
Продължавай да бъдеш себе си и омагьосвай всеки около теб (ама много внимавай с момчетата 9.gif laugh.gif )

Хах, ще внимавам, обещавам.angel1.gif
dEniChka
Цитат(ogata @ Aug 16 2007, 22:39) *
Уникална е wink.gif . Страхотен човек е макар да я познавам само от 20 реда smile.gif

4.gif Супер си мацка,много радваш,хубавичка си,а и си умна tongue.gif Стабиляга .. mrgreen[1].gif
Refuse
Деничка ми взе думите от устата направо smile.gif Мацката е стабиляга tongue.gif
Mrs.Ackles
Цитат(denichka_mnt @ Aug 18 2007, 12:12) *
4.gif Супер си мацка,много радваш,хубавичка си,а и си умна tongue.gif Стабиляга .. mrgreen[1].gif

Цитат(Refuse @ Aug 18 2007, 16:01) *
Деничка ми взе думите от устата направо smile.gif Мацката е стабиляга tongue.gif

Благодаря ви много. rolleyes.gif
brooke_scott
мн мн готина си, мн ме радваш и мн ти се кефя smile.gif)))))))))
Gossip Girl
Стеефф, слънце, супер си..Супер интелигентно и добро момиче. Винаги, когато сме говорили ми е било супер приятно. Всъщност ти си втория човек, с който се запознах тук 18.gif 18.gif , още помня.
Пък и да не те познавах само затова, че харесваш Дженсън щеше да си ми симпатична.

ПП. Хаха, това май е и втората тема, в Представяне освен моята, в която се разписвам. 18.gif
ПП2. Недей да се променяш. Страхотен човек си.
ПП3. На патерици да ти честитя обичката на веждата.
ladysunshine
Много ме кефиш smile.gif Много обичам водни костенурки. Бтв много готино име си и избрала :Р
nadezhda_had
Стефито си е супер ,много ме кефи. tongue.gif Луда фенка е на Дженсън и София ,Анджелина Джоли и т.н.,прави страхотни клипове и графики,които обожавам и гледам горе-долу еднакви сериали. smile.gif Нещо взехме рядко да се засичаме ,но винаги ми е много приятно да си лафя с нея. biggrin.gif
Mrs.Ackles
Woow, не е истина откога не съм си влизала в темата.. 16.gif
Много ви благодаря на всички. blush.gif
Жани, Наде, особено на вас двечките. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Цитат(Gossip Girl @ Oct 9 2007, 17:56) *
ПП3. На патерици да ти честитя обичката на веждата.

Охх, само не ми напомняй, че ми става толкова гадно.. cry.gif Ако ми прочетеш блога, ще разбереш за какво говоря.. sad.gif
Цитат(ladysunshine @ Oct 9 2007, 19:04) *
Много обичам водни костенурки. Бтв много готино име си и избрала :Р

Хехе, мерси, но всъщност хората, които ми я подариха, избраха името... на мен ми допадна. mrgreen[1].gif
Tedds
Много хубаво костенурче имаш smile.gif И аз си имам,ама това ми е второто,щото с първото се случи случка,за която само аз съм виновна sad.gif Иначе мисля че си много добра,мила и умихната smile.gif Бъди все такава smile.gif
ani4ka_89
Стеф, просто не знам как съм пропуснала да се разпиша тук, ама ти знаеш, че аз си те обичам. Страхотен човек си, не се променяй bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Катeто
Винаги съм мислила,че си поне на 18,а си колкото мен,даже малко по-малка 18.gif Иначе съм останала с много добро впечатление за теб,много миличка happy.gif На снимките си много сладка и имаш страхптни очи 4.gif Много успехи през 2008ма и много сбъднати мечти smile.gif

Titan
Рядко пиша в подобни теми, нооо... нямам думи просто, не можах да се сдържа. biggrin.gif Ако найстина съвпадаш с образа, който създаде в моята глава... WOW. biggrin.gif Хареса ми описанието за характера ти, намирам доста сходни черти, но и доста противоположности. ;P
unvisioble
О, Боже! Няма такъв съвпъдък, честно! Все едно си описала мен. 16.gif
Цитат
Ужасно съм инатлива, и когато си наумя нещо, трудно някой може да ме накара да си променя мнението.
Цитат
Не съм романтична и даже ме разсмиват разни клиширани обяснения в любов и т.н... Лесно се паля, но в повечето случаи ми минава бързо. Не мога да се сърдя дълго на никого. Умея да прощавам.

Цитат
Предполага се, че имам много приятели, но истинските могат да се преброят на едната ми ръка. Суетна съм. Имам самочувствие, но то е в рамките на нормалното. Никога не съм се мислила за нещо повече от останалите. Не деля на грозни и красиви хора, уважавам всички. Не съм и расист! [mrgreen]Мразя несправедливостта. Мразя наглите хора, изкарват ме извън нерви. Не винаги съм от най-лъчезарните, и когато не съм в настроение, мога да вгорча живота на всички около мен. Смея да твърдя, че съм добра приятелка. Винаги съм готова да се притека на помощ.. дори на хора, които не са ми чак толкова близки. Чувствителна съм и лесно се разстройвам.

Цитат
Или съм много мила, или пълната противоположност, но никога по средата. Все пак се старая да съм по-скоро първото. rolleyes.gif Заяждам се само когато някой ме е предизвикал, никога не го правя без причина. Способна съм на всичко за семейството и приятелите си.

Спирам до тук. Но всъщност по-удачно беше да копна цялото ти представяне. 18.gif
Излишно е май да споменавам, че на всичкото отгоре си моята зодия, а и името ти... Стефани... Не, наистина е съвпъдък.
А пък Анджелина...

П.П. Забравих да спомена, че си много, много хубава. rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Titan @ Jul 8 2008, 00:13) *
Рядко пиша в подобни теми, нооо... нямам думи просто, не можах да се сдържа. biggrin.gif Ако найстина съвпадаш с образа, който създаде в моята глава... WOW. biggrin.gif Хареса ми описанието за характера ти, намирам доста сходни черти, но и доста противоположности. ;P

Мерси.. Ааа, може би трябва да ми опишеш образа, който си си създал, за да видим дали представата ти отговаря на реалността...? rolleyes.gif

Цитат(unvisioble @ Jul 8 2008, 17:15) *
О, Боже! Няма такъв съвпъдък, честно! Все едно си описала мен. 16.gif

Спирам до тук. Но всъщност по-удачно беше да копна цялото ти представяне. 18.gif
Излишно е май да споменавам, че на всичкото отгоре си моята зодия, а и името ти... Стефани... Не, наистина е съвпъдък.
А пък Анджелина...

Права си.. има доста неща, по които си приличаме.. tongue.gif
Btw, винаги си ми била страшно симпатична. smile.gif

Цитат(unvisioble @ Jul 8 2008, 17:15) *
П.П. Забравих да спомена, че си много, много хубава. rolleyes.gif

Много ти благодаря.. Подобно. smile.gif

П.П. Темата ми е леко обновена, защото някои от нещата се промениха... Ако на някой му се занимава да чете наново... good luck..! =D

Edit: Теди, Ани ( emoticon1 (44).gif ), Кате, мерси за коментарите. :]]
sonyx
Mrs.Ackles зашоо не си моя фенка smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Супер си Стефани ( Адашка smile.gif ) .... мн си сладка .. smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(sonyx @ Jul 11 2008, 23:45) *
Mrs.Ackles зашоо не си моя фенка smile.gif

mrgreen[1].gif
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 16 2008, 18:28) *
Супер си Стефани ( Адашка smile.gif ) .... мн си сладка .. smile.gif

Хах, мерси много, мацка. Подобно. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.