Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: aria
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
aria

Име: Елена,викат ми Ели(най-често),Ел,Елс или Еличкa;за прякор някои хора от форума ми викат биричката;Много си харесвам името,но мразя да се обръщат към мен с цялото име,предпочитам съкращенията.

Години: 18

Местожителство: село София,на края на гората... отлево на големия бор...

Ръст: 177см

Тегло: От 3 годинки насам съм 55 килца и си ми е добре tongue.gif

Коса: Средно дълга,кестенева,къдрава,непослушна... biggrin2.gif ...

Очи: Топлокафяви,широко отворени за света около тях smile.gif

Семейно положение: Свободна и волна пеперудка wink.gif и сега за сега смятам да си остана такава smile.gif

Братя и сестри: Нямам

Зодия: Бяло скорпионче(но не жиля много често) wink.gif

Кариера: Живея студентски живот в УНСС,направление Икономика, което ще рече малко учене и много кафе и забавление mrgreen[1].gif Мда хубаво е в Щутгарт

Интереси: Емииии кво да кажа тука... обичам да се виждам с приятели,да чета книжки,да гледам филмчета,да спортувам от време на време (по малко тенис,ски,кънки),ходя на разходки в планината,мноооого обичам да ям шоколад,без шоколад се побърквам просто biggrin.gif ... последното ми занимание е студентското кафе,много е забавно smile.gif ... еми тва е май smile.gif

Характер: Леко избухлив но за щастие бързо ми минава и не се сърдя дълго на
никого.Има неща които бих искала да променя в себе си.Позитивно настроена съм към света и гледам да се усмихвам често smile.gif

Музика: Главно ретро.Иначе слушам почти всичко,без чалга и техно,транс (добре де признавам си - понякога ходя на чалга дискотеки,готино е,но колкото за купона,иначе в нас никога не бих си пуснала чалга biggrin.gif )

Филми: Xаресвам много филми.Но не обичам ужаси и психо(с някои изключения).Също не мога да кажа кой ми е любимия актьор,просто има такива които ми харесват и които не ми харесват smile.gif

Цветове: Червено и зелено

Домашни любимци: Ох,тук има доста за разправяне...кучета и котки колкото щеш у
нас... една немска овчарка... една каракачанка(инато говедо biggrin.gif )... две котки...

Обичам: Приятелите ми и семейството,хубавото време,природата,книгите,да ям сладки работи...и т.н....и т.н.

Мразя:: Лъжата и лицемерието

Девиз:Живей така,че като се обърнеш назад да си доволен от това,което си направил.

Друго,което може да се каже за мен е,че съм странен екземпляр,понякога изкрейзвам и изглежда,че не съм съвсем с всичкия си.Хич не ми пука какво мислят другите за мен,важното е аз да се харесвам smile.gif все пак в допустимите граници де smile.gif
Много организиран човек съм,мразя работи от типа "от днеска за днеска".Като реша нещо и никой не може да ме откаже в това отношение съм голям инат.
Мразя да ЧАКАМ независимо дали хора или рейсове,които закъсняват после ги псувам яко biggrin.gif (приятелите ми вече се научиха да бъдат точни biggrin.gif )

Ииии накрая... ами да,тва на снимката горе е моя милиост tongue.gif

Ако има нещо,което искате да знаете за мен - питайте,ще отговаряммм... smile.gif

smile.gif smile.gif smile.gif
Craft
Снимчици в галерията ни няма ли да сложиш unsure.gif smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(aria @ Aug 16 2007, 17:26) *
Тегло:една дама не се пита за теглото й.Не че аз имам какво да крия,но все пак...

Абе то и за години не се пита ама ей на, има ги... tongue.gif
И наистина не вярвам някой да откаже да види някоя и друга твоя снимчица... blush.gif
aria
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 16 2007, 17:25) *
Цитат(aria @ Aug 16 2007, 17:26) *
Тегло:една дама не се пита за теглото й.Не че аз имам какво да крия,но все пак...

Абе то и за години не се пита ама ей на, има ги... tongue.gif
И наистина не вярвам някой да откаже да види някоя и друга твоя снимчица... blush.gif

Годините се крият когато минеш 30-те.А колкото до килограмите всички си мислят,че тежа най-много 40кг.Е,като пусна снимки ще ви кажа колко съм bigwink[1].gif За тях ще трябва да почакате,в момента нямам на компа.но скоро ще ме видите,щом толкова държитеsmile.gif

unvisioble
Добре дошла сред нас! rolleyes.gif
Крадец на рози
Хубаво име :>
aria
Обещах като пусна снимки да си кажа всичко,т.е. колко килца съм.Признавам си - 55 съм.
Ето ги и моите снимки: Море Гърция
Гледайте и се радвайте.
vikihill96
Ами перфектно бих казал biggrin2.gif ! А като се сметне,че харесваш и Star Wars happy.gif - направо мноого перфектно 4.gif !!! Много хубави снимки smile.gif , както и цялата темичка-представяне всъщност wink.gif !!!
adoration_
Една от малкото останали разумни и мислещи тинейджърки smile.gif
aria
Хехе,много благодаря за тези хубави отзиви и на vikihill96 и на adoration_ blush.gif smile.gif smile.gif
Morska~Vu6ka
оле кво си сладко о.О

По характер си приличаме определено biggrin.gif За музиката те поздравявам, малко като теб са останали...

а за животинките като го видях това, вече те обичам biggrin2.gif

Мацка <3
vasinka_{P}
От мненията ти съм останала със супер впечатление, мисля че имаш готин характер, а и си голяма сладурана
Bebssii
Незнам защо , но ми напомняш за момичето , което бях преди време....
ThePinkDuck
Ехей, много готино същество! Едно такова висоооко. Имам афинитет към високи хора! Много весела и приятна личност. Обикновенно рядко се съгласявам с мненията и тука, но на живо е друго положението! Муахахха! mrgreen[1].gif
ZzoOoMeR
Много интересно момиче ! Определено прави впечатление в коментарите си със своята интелигентност , а на живо е и дори по-готина от колкото @ThePinkDuck я изкара ( : )
aria
Хихих,мерси,мерси.От толкова комплименти взех да се изчервявам blush.gif blush.gif blush.gif biggrin2.gif
never_mind
Ми да, готина си... само да се поотпуснеш малко, притеснителна ми се виждаш tongue.gif ...
aria
Цитат(never_mind @ Oct 23 2007, 14:10) *
Ми да, готина си... само да се поотпуснеш малко, притеснителна ми се виждаш tongue.gif ...

Ами да,малко съм притеснителна,но работя по въпроса wink.gif
noizqk
що нема снимка... мислете и за нуубовете малко бе blush.gif
*koteto*
наи гоиямата сладорана която някои е виждал,единствения нормаиен човек на земята и наи важнот истинска приятеика 36_1_41.gif саштинско ангеиче много си я обичкам!!!
divata_airis
Оохо, моята сестричка шоколадохоличка...Хах...Време беше да ти открия темата и да те прослава тука като шокоманиак (ако някой все още не знае де). Много си готина...хитруша си падаш (поне в РИ, което е много готино в интерес на истината biggrin2.gif ) Кефиш ме отвсякъде...и нямам търпение да отворим тема с ново шокопарти да видим там какви ще ги изкараме wacko.gif

П.П. И си моята зодия...ми какво да кажа...Скорпи Forever!!!
aria
Мерси душичке smile.gif

А за партито... едва що свършихме първото и имам желание вече за второ biggrin.gif

Цитат
П.П. И си моята зодия...ми какво да кажа...Скорпи Forever!!!

Еми нашта зодия си е най хубавата smile.gif какво да се прави smile.gif
dEniChka
Ми не знам... mrgreen[1].gif Пропуск някьв и от моя страна mrgreen[1].gif

Ти си голяяяямм сладурр,страшна приятелка..Душичкаааааа blush.gif Виртуал Систьр biggrin2.gif

Психо Психо .. biggrin.gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif (huggggggggg)
tania
Много миличка и добричка. bigarmhug.gif
aria
Актуализирахме малко инфото тука,щот беше стаааро-прастаро biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Малиии ква снимка. Недей така, разтуптя ми се сърцето...
aria
Е то тва е целта mrgreen[1].gif
Госпожица Вещицата
Aма някое момче ще получи heartbreak... После какво ще го правим?

П.П. По отношение на това за "мразя да се обрщат с мен на цяло име" веднага ми хрумва: "Елена, Елена, дете на дивата пустиня..." 18.gif 16.gif God, I really, really need some sleep.
aria
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 5 2008, 00:16) *
Aма някое момче ще получи heartbreak... После какво ще го правим?

П.П. По отношение на това за "мразя да се обрщат с мен на цяло име" веднага ми хрумва: "Елена, Елена, дете на дивата пустиня..." 18.gif 16.gif God, I really, really need some sleep.

О неее тази песен непрекъснато ми я пеят biggrin2.gif вече я мразя.

А на момчето ще му правим изкуствено дишане biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Само ако си заслужава. Иначе ще кажем после пред всички, че е бил баннат.
vIkToRsHeFa
"Елена, Елена, дете на дивата пустиня..."
Ааааа падна ми в очите, Анатема! biggrin.gif
Това в кръгана шегата де, относно снимките дам отдавна в скайпа е с по-актуални такива. А за момъка.. Требе и да е от София... Че ще вземе да се гътне иначе на втория ден като няма кой да му прави изкуствено дишане... biggrin.gif

ПП. Лол, днес съм в адски добро настроение! 3.gif
aria
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 5 2008, 10:54) *
Само ако си заслужава. Иначе ще кажем после пред всички, че е бил баннат.

Ние ще го подберем така,че да си заслужава.А колко му е после да го покрием с едната фантичка biggrin2.gif

Цитат(vIkToRsHeFa @ Oct 5 2008, 11:04) *
"Елена, Елена, дете на дивата пустиня..."
Ааааа падна ми в очите, Анатема! biggrin.gif
Това в кръгана шегата де, относно снимките дам отдавна в скайпа е с по-актуални такива. А за момъка.. Требе и да е от София... Че ще вземе да се гътне иначе на втория ден като няма кой да му прави изкуствено дишане... biggrin.gif

ПП. Лол, днес съм в адски добро настроение! 3.gif

И песни за мене пеят rolleyes.gif
Абе и да не е от София ще го прикоткаме тука tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.