Име: Елена,викат ми Ели(най-често),Ел,Елс или Еличкa;за прякор някои хора от форума ми викат биричката;Много си харесвам името,но мразя да се обръщат към мен с цялото име,предпочитам съкращенията.
Години: 18
Местожителство: село София,на края на гората... отлево на големия бор...
Ръст: 177см
Тегло: От 3 годинки насам съм 55 килца и си ми е добре
Коса: Средно дълга,кестенева,къдрава,непослушна...
Очи: Топлокафяви,широко отворени за света около тях
Семейно положение: Свободна и волна пеперудка
Братя и сестри: Нямам
Зодия: Бяло скорпионче(но не жиля много често)
Кариера: Живея студентски живот в УНСС,направление Икономика, което ще рече малко учене и много кафе и забавление
Интереси: Емииии кво да кажа тука... обичам да се виждам с приятели,да чета книжки,да гледам филмчета,да спортувам от време на време (по малко тенис,ски,кънки),ходя на разходки в планината,мноооого обичам да ям шоколад,без шоколад се побърквам просто
Характер: Леко избухлив но за щастие бързо ми минава и не се сърдя дълго на
никого.Има неща които бих искала да променя в себе си.Позитивно настроена съм към света и гледам да се усмихвам често
Музика: Главно ретро.Иначе слушам почти всичко,без чалга и техно,транс (добре де признавам си - понякога ходя на чалга дискотеки,готино е,но колкото за купона,иначе в нас никога не бих си пуснала чалга
Филми: Xаресвам много филми.Но не обичам ужаси и психо(с някои изключения).Също не мога да кажа кой ми е любимия актьор,просто има такива които ми харесват и които не ми харесват
Цветове: Червено и зелено
Домашни любимци: Ох,тук има доста за разправяне...кучета и котки колкото щеш у
нас... една немска овчарка... една каракачанка(инато говедо
Обичам: Приятелите ми и семейството,хубавото време,природата,книгите,да ям сладки работи...и т.н....и т.н.
Мразя:: Лъжата и лицемерието
Девиз:Живей така,че като се обърнеш назад да си доволен от това,което си направил.
Друго,което може да се каже за мен е,че съм странен екземпляр,понякога изкрейзвам и изглежда,че не съм съвсем с всичкия си.Хич не ми пука какво мислят другите за мен,важното е аз да се харесвам
Много организиран човек съм,мразя работи от типа "от днеска за днеска".Като реша нещо и никой не може да ме откаже в това отношение съм голям инат.
Мразя да ЧАКАМ независимо дали хора или рейсове,които закъсняват после ги псувам яко
Ииии накрая... ами да,тва на снимката горе е моя милиост
Ако има нещо,което искате да знаете за мен - питайте,ще отговаряммм...