Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Осъзнавате ли наистина кое е уникалното на този сериал???
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
real_fan
аз съм влюбена в този сериал,но разли4ното между мен и много други фенове на този филм,е 4е знам при4ината, осъзнала съм кое то4но го прави уникален за мен,кое ме накара да се влюбя в него.преди време си мислих 4е всеки гледа този филм поради при4ините,заради които и аз,много наивно нали? blush.gif но не знам къде то4но,не съм сигурна дали въобще беше в този форум,бях про4ела едно мнение,което направо ми заби шамар в лицето 16.gif ,един по4итател/ка на сериала беше писала,4е наистина мн му се кефи,но като давали моментите с треньорът ги махал/а,защото му/й били много ску4ни/тъпи worthy.gif ....и преди да мога да си поема дъх,да се възтановя от про4етеното,видях следващото мнение,което беше в подкрепа на предното и гласеше 4е наистина са мн ску4ни тези разговори с него,и се запитах наистина ли хората не осъзнават къде се крие красотата на филма,наистина ли не се развълнуват в моментите ,в които героите говорят за истинските неща,наистина ли нари4ат ску4ни диалозите в филма,мъката и радостта която се споделят 4рез тях,нима това не са нещата за които и ние искаме да говорим ,но не ни достига смелост да ги наре4ем с истинските им имена,или пък още по лошо няма на кой да ги кажем,и ако наистина желанието на двете по4итателки се сбъдне,а именно да се махнат "ску4ните"моменти,тогава ску4ен за мен ще стане целия филм,просто един от вси4ки
това Е МОЯТА ПРИ4ИНА да нари4ам този филм уникален,това Е МОЯТА ИСТИНА ,която открих в него, но знам 4е ВСЕКИ СИ ИМА СВОЯ,затова споделете коя е вашата confused.gifще се радвам наистина да я нау4а
ThePinkDuck
Когато за първи път прочетох за сериала реших да не го свалям , точно защото пишеше че е много обвързан с баскетбол , а аз не му се кефя , мноооого тъпо нали!Все пак реших да опитам и нещеш ли точно тези сцени и разговори с треньора и до сега ми харесват най - много.Това е един от малкото сериали в които не искам да променям нищо .Напълно съм съгласна е с теб(ако правилно съм те разбрала) , че сериала показва истинските неща от живота и затова го харесваме толкова много .Всеки от нас намира по нещо от себе си в героите и се асоциира с тях.Ако гледаш и слушаш внимтелно много можеш да научиш особено от тренера!!!На мен сериала особено ми харесва заради силната воля с която са надарени героите , с желанието и способноста им по един или друг начин да се оправят във всяка ситуация!!!Аз не го приемам като поредния тийн сериал , има нещо по особено в него...някаква "магия"!!! smile.gif
real_fan
красивото в живота е ,4е 4овек никога не остава сам в това което мисли или прави smile.gif
_HriS_TinA_
Леле когато про4етох написаното от теб наистина много се зарадвах 4е има хора които поглеждат филма от тази страна от която ти вижда6 филма ...и абсолиутно 4естно мога да ти кажа 4е напълно споделям мнението ти ....и аз ли4но обожавам този филм не го деля на ску4ни моменти и хубави моменти а го приемам в истинската му цялост 4естно казано обожавам мислите които вкарват във филма изкарала съм си всяка една от тях и се опитвам да вникна в смисълът и ... и мисля 4е наистина успявам и ако по4на да изреждам лиубимите си от тях сигурно няма да ми стигне страницата wink.gif за6тото всяко е индивидуално само по себе си всяко е истинско и ценно... наистина се радвам 4е си написала вси4ко това ... и напълно те подкрепям smile.gif е тва е от мен.... biggrin.gif
ludoto_mimi
Да си призная честно не помня как започнах да го гледам този сериал... мисля, че във форума на subs.unacs.bg като влязох за пръв път там, и видях темата за ОТХ, беше си новичка, azdeaz тъкмо беше превела чвата серия и си търсеше помощ. Видях, че има някакви серии на сървъра и свалих чви епизод да го видя... Просто тогава разбрах, че този сериал е различен, не е като останалите тийнейджърски сериали. И така се зарибих и аз по него. А също за това допринесе и баскетбола, хубавата музика... И не смятам, че сцените с треньора са тъпи и скучни. Всъщност са доста поучителни и се говори за истинските неща в живота - например когато Пейтън говореше с него за майка си и Маут за онази Ерика... щом искат съвет от него значи е преживял много и има опит, а не някой си дядка там wink.gif

ThePinkDuck, аз също не си падам по баскетбола, но само когато трябва да го играя. Иначе харесвам филми за баскетбол. Наскоро гледах един много хубав - Coach Carter. Пробвай да го гледаш, може да ти хареса biggrin2.gif
ludoto_tedi
Аз страшно много харесвам Чад Мъри още от "Историята на пепеляшка" и много ги харесах(него и Хилари Дъф)като двойка.Вярно е бях голяма негова и нейна фенка ,но не се рових из сайтове за тях.Напълно случайно тази година април месец прочетох в Хай клуб че тои се е оженил за София.И от тогава започна много да ме дразни.Бях голяма фенка на The O.C., обожавах го този сериал и през лятото като се рових из сайтове на филма и форуми видях няколко снимки на Чад със София и други на Чад с Хилари(Пейтън) и си помислих че тоя филм ще е много тъп и само като виждах ,че някъде го споменават филма и излизах извън кожата си!Много му се дразнех ,но накрая си казах"Дай да видя за какво вдигат толкова шум!Какво толкова имам в този филм че е така гледан!" и си изтеглих 1-ви епизод Пилотния.Не си представях ,че ще стане така.След няма и втората минута този филм толкова ме плени ,че го гледах с такъв интерес със какъвто не бях гледала никога какъвто и да е филм!Нямах търпение да изгледам всички епизоди на този филм!Дърпах ги супер бавно и бях на тръпки-какво ли ще стане в следващия епизод!и така до днес!чесно да си кажа не мога да обясня какво толкова ми харесва ,но само едно мога да кажа-че ме промени ,започнах да гледам на нещата по по-различен начин,промени стила ми на музика които слушах(преди слушах чалга а вече като си пускам музика даже не се сещам за чалгата!)сега слушам само песните от филма и други от този стил!Обожавам ги!Този филм ни показжа че найтина има много ценни неща в този живот и че независимо от всичко има хора които ще са до нас във всеки момент-независимо добър или лош!но за жалост като че ли тези хора са вече на изчезване!:/
storm
Леле като гледам как сте се влюбили в този сериал и колко го хвалите , взе да ми става интересно и накрая трябва и аз да взема да го гледам , макар е започнах първи епизод да гледам и нещо не ме впечатли , макар че заспах по средата , беше 2 през нощта , но ако може да помоля някой от запалените фенове с няколко изречения да ме въведе в историята с по 1-2 думи за всеки герой smile.gif
real_fan
QUOTE(joro @ Nov 20 2005, 09:01 PM) *

Леле като гледам как сте се влюбили в този сериал и колко го хвалите , взе да ми става интересно и накрая трябва и аз да взема да го гледам , макар е започнах първи епизод да гледам и нещо не ме впечатли , макар че заспах по средата , беше 2 през нощта , но ако може да помоля някой от запалените фенове с няколко изречения да ме въведе в историята с по 1-2 думи за всеки герой smile.gif

ok,ще ти обясня за какво става въпрос,е не аз де,защото ме мързи да пиша толкова,но го взех от един др форум за филма :

Историята е свежа, а ако сте любители и на баскетбола, тогава това е сериал точно за вас, защото главните герои са двама братя баскетболисти, само че семейните им отношения са доста заплетени. Баща им е истински гадняр, който всички мразят, той е напълно незаинтересован от единият си син и отделя цялото си внимание на другият.

Напълно изоставен от баща си Лукас живее с майка си и работи при чичо си Кийт. През свободното си време обича да играе баскетбол в парка, а според всички е много добър в играта. Родният му баща Дан, обаче дори не го поглежда и почти не говори с него, той има друго семейство, богата жена, успешен бизнес и син - Нейтън, който е най-добрият играч в училищният отбор.

Проблемите започват, когато отборът остава без повечето си играчи и треньора вика в отбора таланта Лукас. Двамата братя се мразят и немогат да бъдат в един отбор заедно, всичко се решава в една игра 1vs.1 между двамата, но в крайна сметка никой не напуска отбора. Освен това, Лукас започва да се сближава с Пейтън - гаджето на Нейтън, той пък за да му го върне започва тайно да се среща с неговата приятелка Хейли. От там нататък се случват много големи обрати и интригата се завръзва все повече, докъто в края на сезона нещата са почти нормални, като изключим един любовен триъгълник, едно бебе, което трябва да се опази от лудата му майка, един развод, един сърдечен удар, една изневеря по братски и един неочакван брак в гимназията.

и ти го написах (копнах rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ) само защото ми хареса подписа ти и изре4ението към него
FrAgMaKeR
QUOTE(real_fan @ Nov 20 2005, 09:28 PM) *

ok,ще ти обясня за какво става въпрос,е не аз де,защото ме мързи да пиша толкова,но го взех от един др форум за филма..

Кой друг форум, (ето го тук!), май месец тази година е не е много подробно и изчерпателно, но пак е някакво въведение в нещата..

Иначе за филма е трудно да се добие някакво впечетление докъто не се изгледат първите 4-5 епизода от сезон 1.. а като стигнеш до края на сезона няма да имаш търпение да започне втория.. после третия.. wink.gif
AZDEAZ
Да се върнем обратно на темата. Иначе постъпката не беше добра и аз не я толерирам.

Знам, че каквото и да кажа за сериала винаги съществува вероятност да ме заподозрете в пристрастие. Но за мен филмът е любим, защото се говори за нещата от живота. Онези, за които всеки от нас се е терзал и са поднесени по изключително приятен начин, сценарият е страхотен не само от към идея какво да става в сериала, ами най-вече в диалозите между героите. Онова, което най-много ми харесва е, че повечето герои не останаха еднопластови, а всеки от тях претърпя някаква метаморфоза и израстване - някои повече, някои по-малко. А също така, че сценаристите имат добро чувство за ритъм, тъкмо когато нещата станат твърде сериозни ни поднасят по някоя майтапчийска серия и после обратно в драмата. Още едно доказателство, че сериалът държи сметка за истинския живот, който не е нито бял, нито черен - а в различни нюанси на сивото. Ама айде да не се отплесвам.

Общо взето всеки намира за себе си отговора, защо го гледа и предполагам, че за повечето от нас мотивът е различен, важното е че го гледаме, а още по-важното е да си правим някакви изводи от сериала, защото според мен филмите не трябва да бъдат само и единствено за забавление, а и за обогатяване.

Айде спирам, че почвам да звуча като баба ви.
Menna
Сериала си е уникален!
Мога да го гледам до омръзване biggrin.gif
И сценаристите отдавна съм ги признала,но мен лично от всичко най-много винаги ме грабват финалните сцени,съпроводени с някой приятен саунд-и може би най-вече заради това се зарибих по сериала.
ludoto_mimi
QUOTE(AZDEAZ @ Nov 20 2005, 09:54 PM) *

Айде спирам, че почвам да звуча като баба ви.

Ти си ми любимата баба. biggrin2.gif 4.gif

А иначе това за края на всеки епизод(респективно началото) и на мен много ми харесва, защото както и хубава музичка има и хубава мисъл... обаче в 6-ти епизод как ги намразих тия сценаристи... кой им даде идеята да ми сложат накрая стихотворение?!?!? 19.gif 19.gif (Грр, как мразя стихотворения на английски, пък кво остава за превод...)
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Nov 19 2005, 09:31 PM) *

Аз страшно много харесвам Чад Мъри още от "Историята на пепеляшка" и много ги харесах(него и Хилари Дъф)като двойка.Вярно е бях голяма негова и нейна фенка ,но не се рових из сайтове за тях.Напълно случайно тази година април месец прочетох в Хай клуб че тои се е оженил за София.И от тогава започна много да ме дразни.Бях голяма фенка на The O.C., обожавах го този сериал и през лятото като се рових из сайтове на филма и форуми видях няколко снимки на Чад със София и други на Чад с Хилари(Пейтън) и си помислих че тоя филм ще е много тъп и само като виждах ,че някъде го споменават филма и излизах извън кожата си!Много му се дразнех ,но накрая си казах"Дай да видя за какво вдигат толкова шум!Какво толкова имам в този филм че е така гледан!" и си изтеглих 1-ви епизод Пилотния.Не си представях ,че ще стане така.След няма и втората минута този филм толкова ме плени ,че го гледах с такъв интерес със какъвто не бях гледала никога какъвто и да е филм!Нямах търпение да изгледам всички епизоди на този филм!Дърпах ги супер бавно и бях на тръпки-какво ли ще стане в следващия епизод!и така до днес!чесно да си кажа не мога да обясня какво толкова ми харесва ,но само едно мога да кажа-че ме промени ,започнах да гледам на нещата по по-различен начин,промени стила ми на музика които слушах(преди слушах чалга а вече като си пускам музика даже не се сещам за чалгата!)сега слушам само песните от филма и други от този стил!Обожавам ги!Този филм ни показжа че найтина има много ценни неща в този живот и че независимо от всичко има хора които ще са до нас във всеки момент-независимо добър или лош!но за жалост като че ли тези хора са вече на изчезване!:/

същото се случи и с мен 4.gif
ludoto_tedi
радвам се найстина.аз си мислех че всички от тук са си харесали сериала още като са слушали мнения за него.т.е искали са да започнат да го глоедат а аз бях скептична найстина!
wi7ch
Както много от вас аз съм много голяма почитателка на Чад. Първо в Freaky Friday а после и във приказва за пепеляшка. Когато се рових из филмографията на Чад видях ОТХ. Но мислех че е филм и започнах да го търся. И не знам как но не го намерих. И преди 2 месеца попаднах на него в арената и видях че е сериал. Изтеглих си 2-ри сезон, но не го гледах а потърсих и 1-ви. И така още от първата гледана серия се запалих по него. Много ми хареса това че намирах себе си в много от ситуациите. И мож би около 2 седмици ходех само на училище и после веднага в нас. И изгледах и двата сезона. Много пъти съм плакала, много пъти съм се смяла.Много ми беше тъжно като сериите свършиха. И хоп след 3-4 седмици ето го и 3-ти сезон. Не съм се радвала за нищо друго толко. И сега една серия я гледам по няколко пъти, защото не мога да не гледам цяла седмица. Просто няма друг такъв сериал. Много съм щастлива че съществува този форум и има с кого да споделям меннието си, защото са малко хората които познавам и са гледали филма. Всичките сте много готини smile.gif
Ralna
Аз го харесвам защото действието е много динамично забелязахте ли? Аз например като гледах първите 10 серий имах чувството, че цяла година съм го гледала щото се случиха толкова много неща, уникално. А и забелязах, че тук го няма синдрома на звездата, в смисъл, че Чад е най-изявената звезда от всички актьори, другите са много безизвестни, но действието не се върти около него само в първите серий беше главно за него как се чувства и как се опитва да се интегрира в общество което не го одобрява, а сега дават всичко за всички и не отделят повече внимание на един и по-малко на друг, много завладяващ е този филм.
Може да прозвучи изтъркано, но все едно има някаква магия в него, защото се разказва за някви най-обикновенни неща, неща които могат да ти се случат, а не свръх естествени неща каито са в другите филми или забогатяване от раз и тем подобни. Наистина някой не намират послеанието което носи филма, на мен са ми казвли, аз тоя или оня не го харесва и затва го превъртам, а точно на тези разговори които се превъртата както казвате вие трябва да се обръща особенно внимание. Жалкото е, че още не го дават в БГ и няма такава популярност каквато има в другите страни. Само хорас със собствен компютър и денонощен нет има възможността да гледа филмчето което е жалко но всепак е така. Иначе, филмчето е уникално
common_sense
аз примерно гледам тоя сериал имено заради "онези" моменти! рядко се случва в наши дни човек да открие филм, и то сериен, и то за тинейджъри, който да е толкова задълбочен. всички онези моменти, в който се вмъкват мисли на писатели са невероятни! 3.gif да не говорим, че персонажите в филма са адски различни като хора - един с един еднакъв няма! всеки си има своя история, различна от тази на другия и сама по себе си адски истинска... smile.gif признавам, че героите на Нейтън и Брук са ми любими и те правят филм аоще по-интересен за мен! wacko.gif невероятен е филма!!!

а на тези, които го гледат, колкото да убият времето ще кажа - по-добре изобщо не го гледайте! 9.gif
OTH_fenka
Осъзнавате ли наистина кое е уникалното на този сериал? ДА 3.gif
Сриала е супер, тва е нещо което казвам за пореден път. Просто си разглеждах стари теми и рабелязах тази, която е една от първите. Актъорите са добри и те първа започват кариерите си. Ами тва е от мен за ся. wink.gif
Alma
Знаете ли, толкова бързо изгледах всички епизоди и някакси за мен отпечатакът, който този сериал оставя е уникален в сравнение с другите. За 2 седмици живота ми в действителност се промени, открих много възможни гледни точки и сега някакси успявам да реагирам по адекватно! Четейки предните коментари мога само да кажа, че това е един от малкото сериали които събира толкова успешно различни жанрове и за това достига по лесно, общо взето до всеки ,който го гледа, независимо какво търси...има за всекиго по нещо! wub.gif
Ето това за мен е уникалното в Три Хил! blush.gif
~*Haley*~
Сериалчето е уникално...наистина има за всеки по нещо!! wink.gifЛично на мен ми харесват много неща но най-голямо впечатление са ми направили философските "лафчета" rolleyes.gif
etIto
И аз я забелязах тази теми4ка наскоро но все не ми оставаше време да седна и да напиша нещо
Всащност сам сагласна с мненията ви за това какво прави сериала уникален.
Но искам да добявя нещо и от мен.ОТН ни показва че светат не е само черно и бяло има и сиво и това че винаги когато имаме нужда от някои независимо дали за някоя щуротия или за лубовен въпрос дори за савет винаги ще има някои които да ни помогне и да ни насочи в правилната посоко.И затова и самите разговори и сцените,дори и музиката са толкова важни,защото се развиват теми и случки които по един или друг начин са се случили или ще се случат в нашия живот.И са голям самоучител и ни показват че не само нашият живот не е приказка и най-важното сутринта е по мадра от вечерта

ПС.Мале това маи е наи далгият ми пост и се развих на далго и на широко ама така го чувстава и абе това е от мен blush.gif
brooke*
не мисля,че човек може да каже,че е супер фен на даден филм без да харесва някои сцени от него-та в този случай той не харесва филма!един филм се оценява от всеки момент,всяка сцена!и точно това е най-ценното в този филм-нещата от живота-ИСТИНСКИТЕ неща!това е уникалното на филма!
Хейли
А ве този сериал е уникакел.Просто няма друг като него номер 1 4.gifКво да кажа уникалното изобщо е всичко самите герои,актъорите изобщо един филм със много мисли за живота и размисли.Направо бих казала че този филм си заслужава и Оскар biggrin2.gif biggrin.gif НОМЕР 1 4.gif 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
Незнам дали сте чели предишните постове, но ако сте трябва да сте забелязали, че аз съм първата писала в тази тема. Изтъквам този факт, защото когато го направих очаквах да съм единствената + създателката на темата! За моя радост не беше така и въпреки всичко хората писали тук са доста малко което ми се струва странно! Постът ми тук беше първият ми пост в този форум, а точно тази тема ме убеди, че си заслужава да поостана, че може би ще намеря хора със сходни интереси! Познах!
Малко се поотклоних, но идеята ми беше друга! Сега чета старите постове и се сещам защо сме почнали да гледаме сериала. Почнах да се замислям и защо продължаваме. Стана ми странно как един филм успя да създаде толкова нови приятелства и да ни накара да умуваме заедно за бъдещето на герои толкова истински колкото и измислени!
Незнам дали този пост е за тук или не! Просто исках да благодаря на създателката на темата и да кажа, че в средата на 1ви сезон мислех за невъзможно сериала да ми хареса повече. Мислех и, че ще си останем 15 човека които да пишем във форума, но слава Богу съм грешала! Дано и други се навият да споделят какво точно намират в сериала и какво е онова нещо което ги кара да чакат с нетърпение новата серия! mrgreen[1].gif
real_fan
създателката на темата също ти благодари,повяравай ми wink.gif ,затова, че писа след мен,и накара следващия след теб и той да пише,което пък подтикна и по следващия и така лека полека спрях да се питам,защото получих отговор на въпроса си,разбрах че истинските хора са повече от повърхностните,разбрах ,че ние младите лесно и искренно се обединяваме край общи интереси и разбирания,разбрах,че можете да оцените уникалното и не на последно място - разбрах ,че много хора слушат или поне започнаха да слушат хубава музика worthy.gif ,различна от планетните мега парчета
Ecstasy
Един слънчев ден си търсех сериал и попаднах на One Tree Hill.В характеристиката му пишеше "драма" и просто си помислих,че всички драми са истински филми ,точно защото в тях не всичко свършва щастливо,в тях винаги има нещо повече,в тях има части от живота...И бях права това не е някое сериалче ,това е нещо неописуемо,в което никога незная какво ще стане.Ето за това точно One Tree Hill ме изпълва с живот .
brooke*
QUOTE(ThePinkDuck @ Jun 9 2006, 00:38) *

Незнам дали сте чели предишните постове, но ако сте трябва да сте забелязали, че аз съм първата писала в тази тема. Изтъквам този факт, защото когато го направих очаквах да съм единствената + създателката на темата! За моя радост не беше така и въпреки всичко хората писали тук са доста малко което ми се струва странно! Постът ми тук беше първият ми пост в този форум, а точно тази тема ме убеди, че си заслужава да поостана, че може би ще намеря хора със сходни интереси! Познах!
Малко се поотклоних, но идеята ми беше друга! Сега чета старите постове и се сещам защо сме почнали да гледаме сериала. Почнах да се замислям и защо продължаваме. Стана ми странно как един филм успя да създаде толкова нови приятелства и да ни накара да умуваме заедно за бъдещето на герои толкова истински колкото и измислени!
Незнам дали този пост е за тук или не! Просто исках да благодаря на създателката на темата и да кажа, че в средата на 1ви сезон мислех за невъзможно сериала да ми хареса повече. Мислех и, че ще си останем 15 човека които да пишем във форума, но слава Богу съм грешала! Дано и други се навият да споделят какво точно намират в сериала и какво е онова нещо което ги кара да чакат с нетърпение новата серия! mrgreen[1].gif

worthy.gif
Devil^Rose^^
Спомням си че когато влязох във форума тази беше една от първите теми, които видях. Честно казано не очаквах много от нея, а по скоро някакви излияния за колко са яки актьорите и музиката... Но не бях права, отвъд това се крие самия смисъл на филма и това че все повече и повече хора го разбират. Това което ми харесва в One Tree Hill е че той ти показва живота - истинският живот, този който е навън, дори твоя собствен. Няма измислици и винаги хепиенд. Той те учи на живота и ти дава премерена доза мъдрост, ако си способен да я разбереш и да се поучиш от нея разбирасе. Незнам дали в началото съм разбирала всичко това, но с времето разбрах че филма наистина е уникален и времето което съм му отделила не е загубено и всяка секунда си е струвала и съм спечелила нещо. smile.gif .............
Valeto
Ето я и моята история... biggrin.gif
За OTH чух преди месеци, но честно да си призная по заглавието, не знам защо сметнах, че е някакъв филм на ужасите, с някакви фантастики и ей такива. След това една приятелка ми го похвали, каза че бил много готин. Тогава реших да си дръпна няколко серии от първи сезон и след време да видя за какво става въпрос.
По същото време аз и сестра ми доста се запалихме по O.C. и едва ли не гледахме през час-два по някоя серия от втори сезон. Случи ни се обаче веднъж една от сериите да ни прави проблем и да не тръгва. Тогава нямахме следващата да я пуснем и решихме да си пуснем първа серия на ОТН. Но тогава понеже нямахме и желанието, може би, просто ни се стори някак скучен и по средата го спряхме. Малко след това ми се наложи цяла седмица да си стоя в къщи, понеже бях болна и тогава реших да почна да го гледам пак. И тогава ме обвзе манията. Толкова интересен ми стана, че не спирах да го гледам, пусках сериите една след друга и цял ден не спрях да го гледам.
Просто сериалът е много различен и много реален. В него се крият много истини за живота, много поуки и изводи, които ние можем да си направим. И аз много харесвам мислите в края на всяка серия и се опитвам да надниква във всяка от тях.
Не ми се беше случвало някакъв подобен сериал да ме превземе толкова, но ОТН успя, безспорно. Уникален е!!! worthy.gif
scandalous_girl
Започнах да гледам One Tree Hill миналата година януари. По повод рождения ми ден реших,че трябва да започна ново сериалче. Като ги разглеждах филмите попаднах на Оne Tree Hill. Бях му видяла корицата преди и реших,че него ще гледам. Голяма роля в избора ми имаше е Чад. И така пуснах си първия епизод. По принцип на мен в началото нищо не може да ми хареса,но тук имаше нещо различно,в One tree Hill имаше нещо различно. През първите епизоди не разбрах кое точно е причината да не спирам да го гледам,да го тълкувам(дори и сама,защото тогава имаше единици,които гледаха филма или въобще чували го). Да,както всички вие и аз рабрах,че това не е само някаква измислица,че не само показват добрите неща от живота и ни забавляват,но показват и истинските,защото животът не е само веселие. Според мен дори създателите са действали рисковано,защото на американците им се харесват пове4е екшъни или разтоварващи филмчета. Уникалното на този сериал е,че те кара наистина да се замислиш кое е важно в този живот,той ни поучава,защото ние се стремим да не допуснем глешките на героите. Не знам за вас,но през всичкото време(откакто го гледам) аз имам и по-различно мислене. Преди имах детско мислене,не се замислях много за важните неща,но сега вече не е така,израстнах и съм убедена,че една от причините е и този сериал. А пък може и уникалността му да се крие в това,че той може да хипнотизира хората и да ги накара с часове да седят пред компютъра,втренчили очи. Не знам точно отговора на този въпрос,единстеното важно за мен е, че One Tree Hill съществува. smile.gif
fresh_girl
Съгласна съм с вас!Този филм ни показва живота такъв какавто е.Понякога е странен,понякога-плащещ,понякога-щастлив...и цялата тази история е толкова истинска и точно това ни кара да продалжаваме да го гледаме.Всеки намира себе си в някой от героите,преживява всичко заедно с него..среща се всеки ден с тези персонажи,все едно ги познава и с всеки изминал ден разбира все по-нови неща за героя...не знам,за мен този филм не е просто сериял! blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Съжалявам че чак сега пиша но напоследък нямах много време!
Та по въпроса!
Започнах да гледам филма някъде януари и си нямате напредстава за колко бързо време го изгледах!Просто свършваше единя епизод и веднага си пусках другия!А ако не се беше изтеглил само си мислех какво ще стане и чаках с нетърпение!
Просто този сериял е единственият който ми е влезнал до такава степен под кожата,че постоянно мисля за него и говоря за него на приятелите ми!Даже си бях принтирала повечето мисли от филма и ги разнасях секи ден в училище и си ги четях,защото в тези мисли,а и въобще в този филм се крие толкова много истина,и всеки един от нас намира малка част от себе си в този филм и за това толкова много му харесва!
Филма не е захаросан и не завършва с ХЕПИ ЕНД ами напротив има драма,трагедия,динамичен е и те държи в напрежение какво ще стане накрая!
Не знам за вас,но аз лично намерих себе си в няколко от историйте във филма-едната е любовния триъгълник между Брук-Лукас-Пейтън и както съм казвала вече нищо че харесвам Брукас вътрешно Лейтън са ми любимците, и другото което е и аз като Пейтън когато съм наранена или не съм в настроение си изливам душата с творчество само че не с рисуване ими със стихотворения!
Еми какво да ви кажа много се изписа до сега че филма е уникален и аз подкрепям 100% това мнение,защото просто няма 2-ри като него!!!
GaRgAmElKa
за филма прости нямам думи тои е мн пов4е от уникален!!!направо сам престрастена гледала сам по4ти всяка серия по мн пове4е от 2-3 пати оби4ам този филм
{LoNeLy_GiRL}
Ето моята история:
Започнах да гледам ОТХ след като гледах "Къщата на восъка" и по чиста случайност чух да се говори за него,реших да се включа.Всички споделяха,че се кефят,че точно Чад е оживял и изведнъж някой каза,че ако искаме толкова да си го гледаме/Чад/,нека си свалим ОТХ,и без това филмчето било готино.Не го взех на сериозно,но веднъж видях,че беше на първа страница в сайта,в който свалям и реших да дръпна 1 серия.Допадна ми.Ден след ден все повече серии свалях,беше ми страшно интересно!Филмът наистина е уникален,не е като другите тийн филмчета.Тук се говори за истински неща,за такива,които наистина се случват в реалния живот.Самият факт,че вече и майка ми го гледа показва,че сериала не е просто губене на времето,а филмче,което показва нашата действителност.
Искам да се похваля и,че вече 4 мои приятели го гледат,след като съм им разказала накратко за какво става въпрос. 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Хахаха и аз запалих вече 3-ма мои приятели!Пращах им нон-стоп клипчетата на Отн и те почнаха да го гледат!Сега съм в процес на зарибяване на другите! rolleyes.gif
KaRaMeL_
По доста странен начин се запалих по ОТН. Всички говореха за този сериал, това онва, а аз все си мислех, че е някакъв тъп най-вече заради заглавието blush.gif Когато разбрах за ОТН гледах ОС и бях напълно обсебена от него, и понеже виждах доста хора да говорят за ОТН колко сериозен, колко вълнуващ е този сериал, реших да го оставя ва ваканцията и да го гледам. Като почнах да го свалям, междувременно свалих и саундтраците към филма, изслушах всяка песен и нито една не ми хареса ohmy.gif и тогава си казах, че и филма няма да ми хареса. Когато започнах да гледам филма, не знам защо само че исках всичките 22 серии на 1 сезон да ги изгледам на един дъх. Още като видях героите, мнението ми се промени коренно. ОТН промени начинът ми на мислене през последната 1 седмица, не съм и очаквала, че може да има такъв поучителе сериал. Сериал, който ме караше на всяка една серия да плача, да се вълнувам за всичко ставащо.
Ice^Ice^Baby
Ами мен една приятелка ми каза че бил супер як... А почнах главно заради баскетбола щото съм фенка и съм играла преди години. Все пак трябва да призная че моментите с баскетбола не са толкова много или натрапчивил
Но причината поради която много ми харесва е че те си говорят много и по важни теми. Има толкова хубави мисли. А филмите са добри когато могат да ти кажат нещо за теб..... Героите са много истински и те си имат слабости и проблеми. И все пак ме карат да искам технийя живот
angel_devil_1
Аз започнах да гледам сериала преди около месец!Бях чувала за него само от една приятелка съвсем случайно.Но главната причина да започна да го свалям и да го гледам е друга. Това лято за мен се оказва страшно скучно, доста време прекарвам вкъщи и трябваше да убивам времето по някакъв начин. Първоначално свалих само една серия, защото не бях сигурна, че ще ми хареса.И така се започна.Сигурна съм, че знаете за какво става въпрос. wink.gif
Сериала просто няма равен. Както някои от вас казват в него има някаква магия.Лична аз го гледам, защото така се озовавам в друг свят, опознавам различните персонажи и определено променям начина си на мислене.Определено One Tree Hill оказва влияние върху хората, които го гледат.
Не знам за вас, дали сте си мислили някога, но за мен OTH откри една истина - на много места съм била в България, но никаде не съм видяла такова приятелство, ученици да разговарят така с треньора си, момичета и момчета на тази възраст да разсъждават по такъв начин.
Не знам дали разбирате какво искам да кажа, но ще ми бъде любопитно да разбера какво мислите!
Иска ми се и аз да открия такова приятелсво... може би някаде тук...
Bloody_Tears
за мен този филм не е просто едно обикновено сериалче,като "трима братя,три сестри" 18.gif
всяка сутрин когато стана,първата ми мисъл е "one tree hill".през целият ден седя само във форума или гледам сериалчето отново и отново.когато съм на училище с приателките ми си говорим само за "one tree hill".когато се върна от училище веднага си пускам филма.вечер заспивам с мисълта за "one tree hill".за мен няма нищо по-важно от този филм сега.знам,че звучи малко преувеличено,но сякаш живея само за този филм.той е в мислите ми всеки ден,всеки час всяка минута,всяка секунда! worthy.gif
НАПЪЛНО ВИ РАЗБИРАМ И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ИМА ХОРА КАТО МЕН,ЗА КОИТО "one tree hill" Е ЕДНА МАГИЯ!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
DaniEl
И аз като по-голямата част от вас започнах да го гледам заради Чад Майкъл Мъри smile.gif Бях го виждал в "Шантав петък" и "Историята на Пепеляшка" .Беше ми любопитно в кои други филми участва Написах името му и ми излезоха тези два филма плюс еди сериал(One Tree Hill) за когото даже не бях и чувал smile.gif .И пускам си го аз, изгледах 1-на серия и се отказах.Помислих си това ще е поредния тийнеиджарски сериал подобен на "The O.C" (Бил съм голям глупак 2.gif )И така след няколко седмици реших пак да пробвам(и аз незнам защо)Понеже цялата нощ беше пред мен изгледах 6 серий biggrin2.gif И така не можах да се спра изгледах го буквално за една седмица shocking.gif И аз се влюбих в него rolleyes.gif Просто няма никой друг сериал или филм който да ме е завладявал така както го направи One Tree Hill.Най-великия сериал worthy.gif В него има всичко което има и в реалния живот-Любов,гняв,омраза,завист ,болка,страдание,истинско приятелство и разбира се всички онези моменти който ни подсещат че живота понякога може да бъде прекрасен.В лицето на всеки един герой виждам малка част от мен.Незнам за вас,но аз обичам този сереал wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
Днеска се замислих реално и дълбоко над всичко което ми се случи през изминалата година и по точно от началото на 2006-та!Всичко свързвам с ОТН,суеверна ли съм и аз не знам но просто толкова неща ми се случиха,и толкова се доближават до филма че просто и аз не мога да се осъзная все още!Няма да затрупвам страницата с ненужната ми история,няма и да карам никой да я чета,важното е че аз знам за какво говоря и главната ми цел за това мнение е,че искам да кажа че от както почнах да гледам този филм страшно много се замислих за това коя съм,какво искам да бъда в живота и най-вече кои са хората които държат на мен,кои са истинските ми приятели!Защото като се замисля реално всеки си има своята история,всеки преживява възходи и падения,и честно колкото и глупаво и налудничево да звучи,когато гледах филма и когато имах падения той ми помагаше да премина през тях,защото животът е болка и борба и всеки трябва да се научи да живее с това и да се бори за да оцелее!Започнах да говоря прекалено философски но това е нещото което мисля в момента,това са нещата които ме мъчат сега!Защото малко хора от форума знаят-може би 1 или 2 ,че не отдавна се скарах с най-добрата си приятелка и си казах-Боже как ще живея без нея?!Да вярно отношенията ни бяха съвсем различни от тези на Брук и Пейтън,всъщност бяха различни докато се карахме,защото до колкото си спомням Брук и Пейтън никого не са се обиждали по начина по който моята приятелка направи с мен-упс сори отплеснах се-мисълта ми беше че когато се скарах с нея се сетих за 1 сезон,защото аз не за 1 път казвам че съм 2-ра Пейтън,та се замислих и си спомних че Пейтън се справи без Брук-вярно това е само филм,но все си мисля че не съм единствената която мисли че това може би е един от най-реалистичните филми до сега,защото показва истинския живот-такъв какъвто е!
Та исках още веднъж за кажа едно БЛАГОДАРЯ че има такъв филм и че го има този форум за да обсъждаме всичко!!!

ПС:Сигурно ме помислихте за луда!!!
Jordan
ммммм...Жу(нали може... blush.gif ), съглъ съм донякъде но не мисля, че пресъздава нещата точно в реалност. Има много неща, които са такива и ме радва това на трети сезон, че залегнаха наистина много важни теми от реалността(пример е случаят с Джими. Показаха, че трябва да опознаем един човек преди да го съдим).
Но и има и много неща, които се случват точно, така както ние искаме да се случат. Има и много неща, които са стереотипни за подобен вид сериали(Хубавото момиче харесва Лошото момче, да ама се появява добрия Красавец и Хубавото момиче предизвиква война между Лошото момче и Красавеца, защото харесва втория).
Сега, не искам да ме разбирате погрешно, че сега излизам срещу филма- напротив, обичам го. Но просто има някой неща, които са "като на филм".
На мен лично не ми е повлиял особено, поне не точно този сериал. Има един друг, които наистина повлия на живота ми, даже сигурно повече отколкото съм си мислел, че филм може да ми повлияе, но това е друга история. Някой хора, ако четат тук ще се сетят за какво иде реч.
Просто сериала ме привлича с това, че пресъздава доста картини от реалността, не е много измислен и има смисъл в повечето неща. biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Хаха Много оригинално Жу!Хаххаа никой до сега не ми беше викал така! 10.gif
Та относно твоето мнение-вярно че има моменти в които си е баш като на филм,но аз специялно имах предвид нещо от сорта на любовния триъгълник Пейтън-Лукас-Брук-защото ми се случи и още едно съвпадение Брук в случая беше най-добрата ми приятелка!След което се скарах с нея не само заради момчета ами и доста други неща!Мисълта ми беше ...главната цел на миналия ми пост беше че исках да кажа че аз намирам доста общо с мен в този филм и най-вече в Пейтън!Някои ще кажат "Чакай ти си Брукас фенка"-да такава съм но всъщност съм доста като Пейтън даже съм и като близначка-сама,вместо да рисувам пиша,разбито сърце,изгубена добра приятелка,всичко това ми се случи и се случва на мен-и мисълта ми беше че филма ми дава сили да продължа напред,дава ми надежда!Това имах предвид!
Bloody_Tears
Жаки,това което каза...просто нямам думи.никога не бих те помислила за луда,след като каза,толкова вярни и толкова хубави неща.изрази се точно както трябва и можеби твоето мнение наистина най-ми хареса от всички.незнам,може би защото се чувствам по същият начин или защото те разбирам и знам,че мислиш,че звучи лудичко,но за мен е най-хубавото мнение до сега.smile.gif
браво!
fenka_lucas_i_brooke
Мария мерси че ме разбираш-малко са хората които днес ме разбират!Радвам се че ти харесва това което съм написала,може би защото съм написала това което наистина чувствам!Много се отклоних-съжалявам лирическо отклонение! blush.gif
Jordan
Жуууууу, сега да не си помислиш пък, че те смятам за луда и не те разбирам. Разбирам напълно за какво говориш защото ми се е случвало, макар и не с ОТН. Въпреки че и в ОТН има адски много неща, които са ми познати в реалния живот... wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Нееее глупости Йордански!Секи си има различно мислене за филма и секи има право да си изкаже мнението!Просто след като се замислих осъзнах че тоя филм малко или много ми промени начина на мислене най-вече!И тази промяна ми харесва! blush.gif
Ice^Ice^Baby
Боже хора взехте ми акъла-толкова хубави неща можете да напишете...Да се изразявате толкова правилно и хубаво smile.gif
{HoNeY}
Аз пък влизах в един форум, където много хора го гледаха. Реших да видя за какво стана въпрос, обаче останах с отворена уста като разбрах, че отскоро любимият ми актъор(не кой да е, а Чад Майкъл Мъри) участва в него. Тогава се чудех от къде мога да си го сваля и попитах Марги (Summer), която познавам на живо много добре. biggrin.gif Тя ми даде сайта, свалих 1-2 епизода да видя за какво става въпрос и се зарибих... Няма мърдане! След това се регнах във форума, видях, че има печени хорица и си влизам! А по сериала съм толкова зарибена, че мисля всеки ден колко серии да гледам, сънувам ОТН, зарибявам приятели, а в училище нон-стоп говоря на тази тема. на горките хорица вече им е писнало. biggrin.gif
**Sophia**
Този филм наистина ми харесваи има много причини!Например че тези мисли в края на всяка серия наистина те карат да се замислиш в какъв свят живееш,какви са приятелите ти.Има интересни случки,които могат да се случат в реалният живот,също сериала ни учи да не бъдем груби един към друг защото това не оправя нещата,да не се доверяваме сляпо на хората.има толкова уникални работи.Също ако си мислил че никога не можеш да се включиш в някаква компания и накрая успееш че си щастлив че си бил себе си през цялото време а не си се променил към нещо лошо за да можеш да се харесваш на другите!дори и възрастните го гледат!Наистина този филм ми харесва!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.