Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lost at Comic-Con 2007
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Новини
the_mouse

Създателите на Lost дават пресконференция за това как ще се развие сериалът в четвъртия сезон.
Ето какво казват Деймън и Карлтън:
  • В четвърти сезон ще има и flashbacks и flashforwards!
  • Бен е попаднал в капана на Русо по случайност.
  • Това което видяхме накрая на сезон 3 с Кейт и Джак НЕ Е краят на "Изгубени".
  • Ще видим Либи в ретроспекции.
  • Ще има ретроспекция на Русо,но тей като в нея ще има големи разкрития,може би ще бъде показана не през 4-ти,а през 5-ти сезон.
  • Черният дим е Цербер,споменат на картата от станция "Лебед"!Какво е и защо "съди" хора са въпроси,на които няма да бъде отговорено за "10 секунди" казва Карлтън.
  • Nestor Carbonell(Ричърд Алпърт) играе в друг сериал в моментаи ще получи малко време в "Изгубени".
  • Джак и Клеър ще разберат ще са брат и сестра през следващият сезон.
Накрая беше показан и нов Дарма филм от станция "Orchid",което най-вероятно ще видим и в самият сериал.Може да видите новият "Orientation" ТУК

За първи път бе показан и трейлър от играта по "Изгубени",който може да видите ТУК

Можете да видите четирите клипчета от пресконференцията в comic-con тук:
Lost at Comic Con '07 (clip 1 of 4)
Lost at Comic Con '07 (clip 2 of 4)
Lost at Comic Con '07 (clip 3 of 4)
Lost at Comic Con '07 (clip 4 of 4)

Източник: LOST-BG.com
club135
Цитат(the_mouse @ Aug 15 2007, 13:12) *
[*] Това което видяхме накрая на сезон 3 с Кейт и Джак НЕ Е краят на "Изгубени".

Е, честно ли? mrgreen[1].gif
The Black Dragon
Цитат(the_mouse @ Aug 15 2007, 13:12) *
[*] Ще има ретроспекция на Русо,но тей като в нея ще има големи разкрития,може би ще бъде показана не през 4-ти,а през 5-ти сезон.

А да, те обещаваха в трети сезон да има, са чак в пети dry.gif Аз най-много искам да видя нейната ретроспекция, щот Русо ми е един от най-интересните герои
The Shaman
Играта ще излезе през януари 2оо8 година.
ladysunshine
Уаау доста интересно се очертава. И на мен ми е интересно за Русо, а и ми е интересно какво ще стане с нея и дъщеря и. Също така се радвам, че Джак и Клеър ще разберат, че са брат и сестра, защото след като Чарли умря, Джак ще послужи за подкрепа на Клеър
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.