Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Успение на Пресвета Богородица- 15 Август
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
ChristinaDeath
Честит Празник на всички, които носят това красиво и свято име Мария ! Пожелавам им много здраве, защото без здраве не може, много любов, романтика, щастие и не на последно място пари smile.gif . Желая на именниците приятно прекарване на празника smile.gif
qwe123
Честито на всички Марии и от мен smile.gif Те май са много във форума smile.gif Честито най-вече на Bloody_Tears, mimencety, sanuvam, както и на всички останали tongue.gif
Bellatrix
Честит празник и от мен на именниците и именничките. Да ви е живо и здраво името smile.gif и полека с алкохола довечера biggrin.gif

P.S. Шефе, тази година да не забравиш да честитиш на Лудото Мими 18.gif Ти си знаеш... 18.gif
Mrs.Ackles
Честит Имен Ден на всички Марии! smile.gif Най-вече на жена ми (Bloody_Tears) и на баба ми (която все още не се е регистрирала във форума mrgreen[1].gif ). Всиичко най-най им желая. tongue.gif
Sharo
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 15 2007, 14:28) *
Честит Имен Ден на всички Марии! smile.gif

:]
unvisioble
4part[1].gif Честит празник и от мен на всички Мимета! 4part[1].gif
Пожелавам им преди всичко здраве,
любов в изобилие
и много пари в излишък!
4bira[1].gif Наздраве за ваше здраве! 4bira[1].gif
hristin4e
Честит имен ден и от мен! smile.gifsmile.gif
Bloody_Tears
Мерси на всички, честито и от мен на другите именнички smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Bellatrix @ Aug 15 2007, 14:12) *
P.S. Шефе, тази година да не забравиш да честитиш на Лудото Мими 18.gif Ти си знаеш... 18.gif

Че как мога да пропусна... Ще вземе да лудне и като набара някой 20Килограмов чук и не я е жал за чука най-важното... biggrin.gif
Иначе сега сериозно! Честит Имен Ден на всички дами и момци носещи подобно име, няма да се конкретизирам с никове че толкова много хора с това име познавам, че все някой ще изпусна... blush.gif
Memoria on Rails
ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Бъдете живи и здрави, много щастливи, и носете с гордост едно от най-хубавите хриятиянски имена bigarmhug.gif
Честито на взички с името Мария, Марияна, Мариана, Мариян, Мариан 5daga[1].gif

Името Мария произлиза от древноеврейското име Miryam (Мирям), така че ако има жени с това име - и те да се чувстват поздравени. smile.gif

miim4eto
Мерси и честито на всички имали късмета да бъдат кръстени с най хубавото име : P : )
fenkanabrooke
Честито на вс празнуващи днес, много здраве, щастие и късмет ви пожелавам. Всичко, което си пожелавате или сте си пожелали да ви се сбъдне и не на последно място хубаво изкарване. smile.gif
djesito
Честито на всички празнуващи днес.Пожелавам ви с гордост и с кеф да се наслаждаваете на хубавото си име,пожелавам ви много здраве и мн късмет.Приятен празник =]

Memoria on Rails
miim4eto, Честито! Страхотно да отпразнуваш хубавия ден smile.gif smile.gif smile.gif
Niksana
Честито на всички празнуващи днес smile.gif
vasinka_{P}
Честито на всички именници. Желая ви да си носите името със много любов, усмивки и здраве. biggrin2.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 15 2008, 11:47) *
Честито на вс празнуващи днес, много здраве, щастие и късмет ви пожелавам. Всичко, което си пожелавате или сте си пожелали да ви се сбъдне и не на последно място хубаво изкарване. smile.gif

8.gif 8.gif 8.gif Честито на всички именници и всичко най-най! Няма да повтарям другите. rolleyes.gif
Craft
Честито на всички именнци! smile.gif
manchester_united
Честито на всички които празнуват fun.gif нека да ви върви по вода във всяко начинание и да ви се сбъднат всички мечти ... айде наздраве за вас wine.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.