Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 17.08.07-19.08.07 Open Air Party
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
4i4iba
Събирам навити за партито.Ето информация:

Дни - 17.08.07 , 18.08.07 , 19.08.07 (петък, събота и неделя).

Местоположение - хижа Родопски Партизани (над село Храбрино)

DJ's - Chris Bau , Maker , Vinul , Streetrock , Joy , Mavri , Rossen (Wonder) , Nick Ko , Kenny K

Вход - 8 лева (ако дойдете в неделя 5 лева)

Стилове музика - Progressive , Deep , Minimal , Tribal , Dark (общо взето всичко е HOUSE wink.gif )

Официален сайт - тук

Флаер - тук

П.С. Ако има навитаци да се присъединят да пишат лично или на скайпа ми който е споменат в акаунта ми тук wink.gif.
Titan
4i4iba е яко прав. biggrin2.gif

Та по темата, DJ-те не са от "наще" иначе с 1 фр щяхме да дойдем...
4i4iba
Цитат(Titan @ Aug 16 2007, 12:38) *
4i4iba е яко прав. biggrin2.gif

Та по темата, DJ-те не са от "наще" иначе с 1 фр щяхме да дойдем...

Кои са от ваще?
1200 mics, Iron MAdness, Psysex, Psycraft.... ако те са от ваще значи няма да ги дочакате да дойдат mrgreen[1].gif .
ventzo
4i4iba много е брутално там бате.Бях на миналото и ако ти кажа кви грозни муцуни имаше,сигурно няма дами повярваш.
Като се качили горе,всички така са се изшили,че направо полудяваш.Още повече музиката тогава беше мноо гадна...предполагам,че и сега ще бъде подобна като гледам кои ще пускат.

П.С. Скоро бях на Санди и сега в близкия месец неискам да си развалям приятно усещане.Пак да гледам старите избочляци и пак да не стъпна на парти 3-4 месеца.
4i4iba
Цитат(ventzo @ Aug 17 2007, 13:52) *
4i4iba много е брутално там бате.Бях на миналото и ако ти кажа кви грозни муцуни имаше,сигурно няма дами повярваш.
Като се качили горе,всички така са се изшили,че направо полудяваш.Още повече музиката тогава беше мноо гадна...предполагам,че и сега ще бъде подобна като гледам кои ще пускат.

П.С. Скоро бях на Санди и сега в близкия месец неискам да си развалям приятно усещане.Пак да гледам старите избочляци и пак да не стъпна на парти 3-4 месеца.

Да ве майна...ииии дейба и тъпата раота.То всичко организирано хубаво ама музиката почти не ставаше.И там се качили най големите наркомани, дето не им пука за музиката.Отишли смао за да друсат.Дейба и тъпата раота дето беше.На бресник миналата седмица на транса беше много по яко.
Но квото е тва е, като излезнат снимките ще ви отделя мойте и ще им дам линкове тук smile.gif.
4i4iba
Снимки от партито - тук
Ето двете снимки на които ме има и мен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.