Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Клан
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
f0rgy
ок...дали има навити да се съберем 5-6 човека да напрайм някъф клан и да жулим петици...ама не някво лигаво ми сериозно(не вманиачено) ама да си прайм мачове ау мау...кажете кво мислите по въпроса blink.gif
The Shaman
Ми то кланове се направих доста,но няма сериозни...Аз съм навит макар и да съм ламерче още...иначе си имам клан де :>
Крадец на рози
Oстарях вече... но не ми пречи да спретна тийма и да ви помелим. С други думи приятелски съперник имате. :>
f0rgy
QUOTE(The Shaman @ Aug 14 2007, 21:11) *
Ми то кланове се направих доста,но няма сериозни...Аз съм навит макар и да съм ламерче още...иначе си имам клан де :>

Аз говоря за малко по сериозна работа tongue.gif смисъл да пукаме 5в5 не само по масаци ау мау wink.gif мен ми е зор да се съберем нали ви казвам и да жулим smile.gif
Fixer
f0rgy, аз съм навин, но не съм много добър wink.gif
f0rgy
QUOTE(Fixer @ Aug 14 2007, 21:36) *
f0rgy, аз съм навин, но не съм много добър wink.gif

кво ти пука wink.gif само още да има навити и ше се съберем tongue.gif
fNatic.
f0rgy аз съм навит. макар и да имам клан не ми пречи да играя 5ци с друг приятелски клан тъй като в последно време със 6th.Sence (клана в който членувам) не се събираме да играем
supernova
прекалено много труд трябва да се положи за да може 5 човека да станат отбор.
а не се обиждайте ама в сървъра не съм видяла нито един който наистина да се е запалил по отборната игра, което прави ситуацията в отбора Mision Imposible smile.gif
добра идея е да се направи представителен отбор на гигабит.инфо и да се играе не за пари, а слава и популярност от което единствено ще се спечели хем кеф хем и популярност на сървъра smile.gif
ама като си помисля само колко занимаване е да се обиграят 5 и 1 резерва 6 човека за за да станат като 1, всеки да пази другия, при 1 положение на 1 другия веднага да намери правилното стратегическо място за пазене или атакуване да може хем да защити съотборника си и хем да се бори за спечелване на врътката smile.gif
просто е доста трудоемко, а единственото което виждам от вас е само малак ентусиазъм и никакво сериозно отношение, за да си губя и аз времето за нещо изискващо толкова усилия които може накрая да се окажат напразни smile.gif

но иначе като цяло, предложението е повече от добро, един вид ще сплотите играчите в сървъра ви smile.gif
защото най важното в един отбор е съотборниците да се харесват, оважават и да са сгурни в това че винаги могат да разчитат на съотборника си.
Tedo1912
догодина лятото като ми минат изпитите може да ме броите wink.gif
The Shaman
Цитат(supernova @ Aug 24 2007, 23:08) *
прекалено много труд трябва да се положи за да може 5 човека да станат отбор.

Права си Поля и ми знаеш мнението.Точно поради липса на сериозност в доста хора се отказах от инициативата :>
bLex
ако ще праите.Включете и мен.Винаги на линия :>
Titan
Аз също съм съгласен за клан, но той трябва да е сериозен. Писнало ми е от ламе кланове. За да играем петици трябват опитни играчи и капитан на отбора. Не става с 1 може друг не може да играе. ТОва не е отбор. wink.gif
Съгласен съм да направим отбор, но трябва лидера да тества всички. Да кажем играете срещу мен или някой друг, ако ме биете сте вътре 100%, ако паднете по моя преценка зависи как играете. smile.gif
f0rgy
Точно де и аз за тва говора....вие пишете ама никой не дава конкретен отговор dry.gif до ся само Титана...аре който е навит да пише да или не ми не локуми dry.gif
supernova
пак се опитвате да изтъкнете неопитен опит.
тия кланове дет се правят от играчи дет бият някой си там 1в1 за да влезант са кланове на 15 годишните масакарчета дет се пишат с клан само и само да покажат че имат клан в масака.
за отбор който играе стабилно красиво и е удоволствие да се гледа неговата игра , не е задължително да си добър 1в1, а да си полезен на състава с каквото може, да играеш за другите, да се разбираш с сички в отбора, да ги уважаваш и най-важното при добър отбор е така да се съберат играчите че слабите страни на единия да могат да бъдат допълнени и компенсирани от другия, и ако не се случи да го могат то да се научат да се допълват и помагат в игра.
в един отбор има само 5 правила и те са в съответния ред:
1. Удоволствието е на първо място.
2. Не е важна индивидуалната слава, а славата на отбора.
3. Печеленето на рунд от играч да се прави с умисъл, че го печели за отбора, не за лично самочувствие.
4. Пазенето на съотборник е по-важно от елиминирането на враг.
5. Преди среща се уважава мнението на всеки от отбора, не само на [c]-то защото и той е само част от отбора в който всички са равни.

смело мога да заявя....
никой от вас няма да си искарва прехраната с ЦС, за това играйте за удоволствие и чак тогава ще разберете и научите за какво наистина става въпрос в тоя смотан ЦС. wink.gif
bLex
аз съм сериозен !!! Ще играя !!!
Цитат(f0rgy @ Aug 28 2007, 13:56) *
Точно де и аз за тва говора....вие пишете ама никой не дава конкретен отговор dry.gif до ся само Титана...аре който е навит да пише да или не ми не локуми dry.gif
OpSsS
ако има още място пишете и мен
van Nistelrooy
Аз искам да напраа клан със слабаци. Досега почти никога не съм играл за кланове по простата причина че не мога много да играя и само ми мрънкат защо не съм направил така или така. Как така съм нямало да го взема в гръб и т.н Та идеята ми е за играчи които не са много силни и да си цъкаме приятелски и за удоловолствие и искам хора които не им пука загубата. Ако иска някой може да пише да видим да го усновем.
c0mp
@supernova те тези дето си вадят хляба с Counter Strike не са много и едвали някой от тук си мисли, че ще се намърда измежду тази шепа отбори... Иначе за останалото си напълно права, за да стане изобщо нещо трябва много труд и от там по мое мнение доста свободно време. Ако се търсят високи резултате трябва да се дава нещо, да се правят понякога жертви(няма тази събота и неделя ***** да ходи на прасе при баба си, ами ще се емнете на турнир, например). Точно поради причината, че трябва да посветя твърде много време на играта преди доста време реших, че няма да се занимавам сериозно с нея. Да тук всеки ще каже "ма ние даже не знаем кой си, къде си, за к'во се бориш..." Е да не съм никой по простата причина, че реших CS да не ми отнема свободното време smile.gif А за потенциал за игра, колкото и нескромно да звучи го имам до някаква степен. Ако се замислите по-известните играчи, пък дори и тези, дето си "вадят хляба" с gaming по някое време се сещат, че е време да спрът и да се захванат с по-сериозни неща smile.gif

ПП: Ако ви трябва пети човек пишете едно ЛС да поиграем и да ви кажа дали ще се сработим и дали усилията, които ще трябва да се положат си струват(поне от моя гледна точка). Иначе в идеята няма нищо лошо. Поздрави !
ludacris
Мене много са ми смешни някви кланове "Pro-Players" "Mashini" и.т.н , дето цъкат само някакъв масак и се мисялт за някакъв отбор smile.gif
Петиците се учат с години и нямат нищо общо с играта в масака ..
Както по горе се спомена - там трябва да имаш свободно време и най-вече да забравиш за бутона "TAB" smile.gif защото не е важно дали си 0/10 или 30/0 (примерно говоря)
b00m*
имаш 1 човек ! biggrin.gif Ако неШто земе че се навият още неколко ламета пишете едно ЛС :] (за LaZiaN4o )
bLex
вище датата на темата.Няма да се прави клан щом до сега няма xD
b00m*
че аз не говоря за първото предложение а за на лазианчо предложението :}
klark21
Цитат(ludacris @ Feb 7 2008, 17:00) *
Мене много са ми смешни някви кланове "Pro-Players" "Mashini" и.т.н , дето цъкат само някакъв масак и се мисялт за някакъв отбор smile.gif
Петиците се учат с години и нямат нищо общо с играта в масака ..
Както по горе се спомена - там трябва да имаш свободно време и най-вече да забравиш за бутона "TAB" smile.gif защото не е важно дали си 0/10 или 30/0 (примерно говоря)

еми аз примерно като играя 5-ци след като видя горе в дясно някви букви (демек някой е килнал някой) веднага натискам таб за да видя колко на колко сме в момента не 4е гледам статс просто тая опция да можеш да видиш колко остават от противниковия отбор е полезна

иначе за другото съм съгласен и мен ме нервят кланове в масаци в повечето от тях думата "pro" участва (eg. [PrO7eaM] , [pr0stacite]...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.