Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Среща под часовника на пощата
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Страници: 1, 2
ALeX4e7y^
Който иска в петък(17.08.07г.) на центъра,под часовника на пощата,аз и PoLiTy' ще сме там.Някъде към 10.30 часа.Ako имате желание да се запознаем,елате. smile.gif
Mrs.Ackles
Има официална среща на форума на 18.08. Защо не отидеш на нея, вместо да организираш друга, на която се съмнявам да дойде някой, при условията, които си поставила (главната причина е часът, не мисля, че някой ще стане толкова рано за твоята среща..) Може и да бъркам, но ти си знаеш.
ALeX4e7y^
Ами не съм от Пловдив и не мога да идвам всеки ден.Пък и както вече казах съм се уговорила вече с няколко човека от форума,които ще дойдат!
hristin4e
аз мисля, че ще дойда smile.gif
f0rgy
QUOTE(hristin4e @ Aug 14 2007, 18:17) *
аз мисля, че ще дойда smile.gif

да ше гледам и аз да съм там,ся ше кажа на сички че в петък иам раота wink.gif само тоя час ми бърка в мозъка ама ше гледам да стана mrgreen[1].gif
Titan
Ще гледам и аз ако мога да дойда. smile.gif
f0rgy
QUOTE(Titan @ Aug 14 2007, 18:38) *
Ще гледам и аз ако мога да дойда. smile.gif

А и Какаши са обади mrgreen[1].gif ,тъкмо шса видим и с теб и с момичетата tongue.gif
Fixer
Ако имам възможност и аз ще дойда wink.gif
fNatic.
няма как трябва да те оважа dry.gif идвам. Та последно ще има ли среща или не защото като гледам никой непише тукинка biggrin.gif wink.gif
ALeX4e7y^
Ще има,ще има.Шефа,Митака,Хрисито и Шаро са обещали,а за другите не знам. smile.gif biggrin2.gif
Fixer
Аз няма да идвам, немога са ориентирам wink.gif Приятно прекарване!
Крадец на рози
Цитат(Fixer @ Aug 16 2007, 17:06) *
Аз няма да идвам, немога са ориентирам wink.gif Приятно прекарване!

Aз ще те ориентирам :> Проблем никакъв :>
Fixer
То остава и с теб да дръгна немога са пребера после wink.gif
Крадец на рози
Цитат(Fixer @ Aug 16 2007, 17:50) *
То остава и с теб да дръгна немога са пребера после wink.gif

Споко :> Не съм такъв
Titan
Прав е, не е такъв. Ти тръгнеш ли няма да стигнеш пък за прибиране да не говорим. biggrin2.gif Бъзик. tongue.gif

Та както и да е, аз 90% идвам. wink.gif
fNatic.
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 16 2007, 16:28) *
Ще има,ще има.Шефа,Митака,Хрисито и Шаро са обещали,а за другите не знам. smile.gif biggrin2.gif

Значи аз ще водя Шаро ,че кат го знам сигурно незнае каде е пощата biggrin.gif Утре значи 101% аз и Шаро сме там за шефа и другите незнам ,но щом са обещали ,тряя да дойдат :]

п.п. фиксер в къв смисъл неможеш да се ориентираш. фашташ от гарата 7ца или 20ка и си готов rolleyes.gif
Titan
Или 2-ка маршрутка или 12 и ходиш малко или 29 и пак ходиш и т.н. ...
Както и да е. Шанса от 90% мое присъствие спадна на 20% sad.gif . Изникна ми 1 работа след 10. Все пак ако се отложи имам телефона на Алекс, ще й се обадя. wink.gif
fNatic.
Цитат(Titan @ Aug 16 2007, 20:49) *
Шанса от 90% мое присъствие спадна на 20% sad.gif . Изникна ми 1 работа след 10.

А ся и ти кат няма да идваш то кой ще присъства? Накрая да не си останем само аз ,шаро и 2те девойчета? dry.gif
Fixer
Fanat1c, аз ще стигна до Пловдив, ама от там на татък......ни ми са занимава за търса, нямам толкова търпение.

Цитат
Накрая да не си останем само аз ,шаро и 2те девойчета? dry.gif

Как така dry.gif ? Виж каква възможност mrgreen[1].gif 18.gif 18.gif
ALeX4e7y^
Ти,шаро,митака и шефа и Христинчето(май)
fNatic.
Fix дай да та чакам някаде ако искаш на гарата или кадето искаш?!
Fixer
Абе човек наслаждавай се на женската компания. Утре няма да дойда по две причини:
1. Трябва да чиста
2. Няма да допусна толкова хора да се съобразяват с един човек.
fNatic.
както си решил.. ти си знаеш
f0rgy
хих..няя как Убищах на Шаро,начи ше съм тама mrgreen[1].gif
fNatic.
Ти знаеш ли как съм го опитомил Шаро? утре ще го яхна и от Кичука до пощата ще ме носи на гръб biggrin.gif
LiQuIfY
Aко не бях на работа щях да дойда да се запознаем sad.gif
Sharo
Цитат(Fanat1c @ Aug 16 2007, 22:12) *
Ти знаеш ли как съм го опитомил Шаро? утре ще го яхна и от Кичука до пощата ще ме носи на гръб biggrin.gif

ти си по дълъг мене ша носиш smile.gif

fNatic.
Цитат(kunlao @ Aug 16 2007, 22:13) *
Aко не бях на работа щях да дойда да се запознаем sad.gif

ти не че пак неможеш да дойдеш за 30 мин ама си мързел ! dry.gif
club135
Аз можеше да се появя за едно сутрешно кафе, ама Алекс4е7и^ ще ме тресне с някоя питанка (или цял ред питанки) по главата... явно ще се придържам към караокето. smile.gif
ALeX4e7y^
хяхя,не се притеснявай,ако искаш,ела smile.gif
club135
Страх ме е... абе нека да видя колко хора са. Ако са повечко, няма лошо. Едва ли ще направиш нещо необмислено пред свидетели, ама ако са само 3-4 човека - лоша работа.

П.П. Абе основната причина е безбожно ранния час, ама ме е срам да си кажа. Все пак това ми е последния ден от отпуската. Ще го измисля. Има време до утре.
ALeX4e7y^
Не се оплаквай,аз трябва да стана към 6.30,така че вие сте си мн добре happy.gif

Това е от мен,лека нощ
fNatic.
лека до утре emoticon1 (32).gif passifier.gif
Крадец на рози
Цитат(club135 @ Aug 16 2007, 23:07) *
Страх ме е... абе нека да видя колко хора са. Ако са повечко, няма лошо. Едва ли ще направиш нещо необмислено пред свидетели, ама ако са само 3-4 човека - лоша работа.

П.П. Абе основната причина е безбожно ранния час, ама ме е срам да си кажа. Все пак това ми е последния ден от отпуската. Ще го измисля. Има време до утре.

Човече, да пием сутрешна бира :> ?
club135
Навитак. Там съм.
fNatic.
бира ли закусваме smile.gif ?
club135
Зависи от настроението. Може и кафе с бира.

П.П. Отивам да се къпя докато има топла вода.
f0rgy
Шшш как станах толкова рано един бог знае mrgreen[1].gif зиам 1 душ и тръгвам
fNatic.
Зимам зарядното с батерийте и фотоапарата и тръгвам smile.gif
sanuvam
Тъкмо се прибирам след дъъългото ми отсъствиеsmile.gif Да дойда и аз по този слу4айwink.gif
fNatic.
всеки е поканен smile.gif
f0rgy
Ае аз изнасям щот мисля съм там 20-на минутки по рано да удара един МакДоналдс mrgreen[1].gif
club135
Изобщо утре на официалната среща ще има ли толкова хора, колкото се очаква да се съберат днес? Тръгвам след 20тина минутки, само да поподредя тука.

П.П. Взимам си каската и бързите обувки.

бърза редакция (след срещата): Бахти жените... повече на кафета с жени от ггбит-форума - никога. Не можеш да вземеш думата. Не спряха да мелят през цялото време. Щом аз не успях да се включа в разговора смятайте горките съфорумци как са мълчали жалостливо. Иначе горе-долу протече добре, ама ако бяха замълчали поне за минутка, щеше да е по-добре.
SoARoN
Е успях и аз да ви уважа и да заделя от работното си време за това събиране...добре, че имах работа по центъра иначе нямаше да ми видите сините очи smile.gif
f0rgy
Е бомбай беше mrgreen[1].gif въпреки че както каза club135 момичетата не спряха да приакзват...fNtc.-а се натрови с бомбоните на Sharo...айляк 4.gif
Craft
Дам срещата мина супер 4.gif
sanuvam
Абе вие нещо се бъзикате tongue.gif

Аз съм доооволна! smile.gif
Fixer
Абе Митак пусни два им два лафа и няма станат от земята от смях и почвайте с мухабета 18.gif 10.gif Радвам се, че сте си изкарали добре с малки изключения biggrin.gif
vIkToRsHeFa
За съжаление не успях да присъствам на това събиране, поради независещи от мен обстоятелства. wacko.gif

Цитат(club135 @ Aug 17 2007, 09:49) *
бърза редакция (след срещата): Бахти жените... повече на кафета с жени от ггбит-форума - никога. Не можеш да вземеш думата. Не спряха да мелят през цялото време. Щом аз не успях да се включа в разговора смятайте горките съфорумци как са мълчали жалостливо. Иначе горе-долу протече добре, ама ако бяха замълчали поне за минутка, щеше да е по-добре.
Хаха щом и ти не си могъл да се вредиш да изцепиш нещо, т'ва е показателно... biggrin.gif
Всичко поне от моя страна в кръга на шегата де, вярвам сте си прекарали подобаващо. 4.gif

Цитат(SoARoN @ Aug 17 2007, 13:51) *
добре, че имах работа по центъра иначе нямаше да ми видите сините очи smile.gif

36_6_1[1].gif
Sharo
бахти гадните бонбони а 5.gif

шефе изпусна една голяма чаша кола biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.