Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Среща под часовника на пощата
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Страници: 1, 2
club135
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 17 2007, 16:23) *
За съжаление не успях да присъствам на това събиране, поради независещи от мен обстоятелства. wacko.gif

Не се оправдавай. Разконспирирахме те - несериозен си. И телефона ти беше изключен. Сигурно дори не идваш по срещите, а пращаш дубльор или кукла-манекен, управлявана с дистанционно. Не стига, че връзваш тенекии, ами и сирене не ядеш.
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Aug 17 2007, 17:26) *
шефе изпусна една голяма чаша кола biggrin.gif

Толкова ме заболя от последното изречение, че за малко да се хвърля от терасата... biggrin.gif
Сега сериозно, искаше ми се да дойда и до вчера бях на 100%, но в последният момент... sick1.gif

ПП. Шаро е черпил със бомбони а не с стари кокали, които и той не ще да дъвче та поне да ги пробута като почерпка !? shocking.gif biggrin.gif shocking.gif

Edit: Бях в толкова отдалечена на север джунгла, че нямах и обхват, а дори и да съм получил смс от глобул за пропуснати повиквания: http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...;showentry=1921 biggrin.gif
ALeX4e7y^
Оле хораааа супер сте.Сега си идвам и съм много доволна.След малко качвам снимките само да се оправя.Направо супер си изкарах!!!

А и шефе сърдита съм ти happy.gif

club135 как ще сме приказвали постоянно,нас ни беше толкова срам в началото,че няма по-накъде. biggrin2.gif И като дойде изобщо не знаех,че си ти.Виждала съм твой снимка,ама сега беше много по-различен. rolleyes.gif biggrin2.gif
hristin4e
аз съм доволна happy.gif
чакам да видя снимките tongue.gif
ALeX4e7y^
Ще ги кача,но незнам дали в Срещи на форума или в Потребителски албуми.Питах Шефа,ама той сега е по жени и не може да ми отговори. biggrin2.gif
club135
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 17 2007, 17:40) *
Оле хораааа супер сте.Сега си идвам и съм много доволна.

През цялото време ме гледаше с поглед "Ш`та сгъна на четири и ш`та разрежа по чупките с лъжичка от кафе!"
ALeX4e7y^
Цитат(club135 @ Aug 17 2007, 19:21) *
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 17 2007, 17:40) *
Оле хораааа супер сте.Сега си идвам и съм много доволна.

През цялото време ме гледаше с поглед "Ш`та сгъна на четири и ш`та разрежа по чупките с лъжичка от кафе!"

Хяхя така ти се е сторило 10.gif Аз така си гледам smile.gif
PoLiTy'
Да,готино беше.Направо им завиждам на хората,които са Пловдив и могат да ходят на срещи редовно biggrin.gif
ALeX4e7y^
http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=6900

Ето ги и снимките.Ако някой не се харесва на някоя снимка да ми каже да я махна.Някои снимки съм ги изсветлила,защото бяха малко тъмни.

Айде дано ви харесат. smile.gif
SoARoN
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 17 2007, 20:22) *
http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=6900

Ето ги и снимките.Ако някой не се харесва на някоя снимка да ми каже да я махна.Някои снимки съм ги изсветлила,защото бяха малко тъмни.

Айде дано ви харесат. smile.gif

аз не се харесах на повечето...все някаква мутра съм направил smile.gif
но не махай да стоя да плаша хората smile.gif
f0rgy
Супер са снимките бе tongue.gif яя остава Фанатика да качи няколко mrgreen[1].gif
fNatic.
Ето ги и моите снимки от днешната збирчица smile.gif много яко си прекарахме. лично на мен ми хареса ,за вас незнам 18.gif unsure.gif
ALeX4e7y^
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 14 2007, 17:57) *
Има официална среща на форума на 18.08. Защо не отидеш на нея, вместо да организираш друга, на която се съмнявам да дойде някой,

ДамМм,почти никой не дойде....само 10 човека нищо повече... 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.