Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Комиците" в Пловдив
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
BlueMotion
"Комиците" ще имат представление на 28 август от 20:00 часа в Античния театър . Това събитие не мога да го пропусна , ако има още мекарлии , пишете да се разберем да ходим зеадно или да стане нещо като среща на форума icon_peace.gif

P.p. билети се продават пред централна поща , поне така пише ! tongue.gif
fNatic.
о0 няма как да го испусна.. Идвам макар и да не знам каде ще ни е срещата съм там :]
BlueMotion
срещата тепърва ще се обсъжда , чакай да видим какво ще каже шефа по въпроса

цени: 6 , 8 и 10 лв. (това са неофициални данни , не съм ходил до центъра , такива са цените в другите градове)
club135
Идеята е добра... айде някой да изнесе офисиално цените на билетите.
vIkToRsHeFa
Цитат(stranger_bg @ Aug 14 2007, 15:10) *
чакай да видим какво ще каже шефа по въпроса

Само съберете конкретно инфо за цени на билети, кога и къде ще се чакаме и т.н. в първият пост. 4.gif
Крадец на рози
Ще съм там, но отделно, горе на моето местенце с точния човек :>
gangs7a
Ее яко ще има смях май.Ще трябва да съобщя на партиите да идем да се посмеем малко biggrin.gif
adoration_
Цитат(club135 @ Aug 14 2007, 15:43) *
Идеята е добра... айде някой да изнесе офисиално цените на билетите.

Билетите са по 6,8 и 10 лева (в зависимост от местата) smile.gif
Работното време на касата: 9 - 17 часа - всеки делничен ден smile.gif
Mrs.Ackles
Аз съм там! smile.gif
fNatic.
трябва само нащи да ме спонсорират happy.gif
Refuse
Пишете ме е и мене, там съм! smile.gif
fNatic.
Добре аз предлагам на 28 Август в 19:15h да се чакаме под часовника на пощата. Кой ще дойде със сигурност?
adoration_
Цитат(fNtc. @ Aug 25 2007, 15:05) *
Добре аз предлагам на 28 Август в 19:15h да се чакаме под часовника на пощата. Кой ще дойде със сигурност?

не че нещо,но нали се сещаш,че трябва да имаш билет smile.gif
Преди седмица купих почти последните... невъзможно е да се намерят в последния момент...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.