Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
s0me0ne
Как ще коментирате това, което се случи на карая? За тези, които не са гледали епизодът няма да споменавам как се развиват събитията, но тези които са го изгледали нека споделят какво мислят. Ще уточня - постъпката на Брук.
FrAgMaKeR
Каква постъпка, най-верояно нищо не е станало.. обаче тоз Крис така нагло се хилише, че ако бях на мястото на Лукас щях да му ******** ****** ** * ****** smile.gif
ThePinkDuck
И аз мисля..или поне се надявам Брук да е изсимулирала , но само времето или по - скоро осми епизод ще покаже!!!Тоя Келър много почна да ме дразни!Ако Брук е излъгала , то тогава се питам защо ли?Е може да е прескочила до баскетболното игрище точно когато не е трябвало, ама аз май написах нов сценарий!! rolleyes.gif Определено не одобрявам постъпката й!!! [bad]
_HriS_TinA_
хахах има6 предвид да е видяла когато Рей4ъл бе6е гола на игри6тето и да си е помислила не6то smile.gif ... ми наистина нз ...пък постънката и и аз много много не мога да си я обясня но нали уж
о6те проверява дали 4увствта на лукас към нея са истински biggrin2.gif ...4естно казано до сега же4е наистина трябжа6е да е разбрала 4е е така жсе пак тои напражи много за нея ... според мен ж момента тя само изли6но драматизира s тея not exclusively отно6ения между тях.... dry.gif
ludoto_mimi
Бе не ме интересува какво са мотивите й да го направи това обаче твърдо НЕ одобрявам постъпката й [bad]
mirka
Беше ужасно.Много ме е яд на Брук,защото сега пак няма да се съберат с Лукас
KiD^ViCiOuS
твърдо не одобрявам sad.gif
дано нищо не е станало sad.gif а Келър верно много мазно се изхили...гад мръсна sad.gif
Veronik
19.gif наистина доста глупаво от нейна страна, дори да е само инсинуация и дори и да е видяла нещо на баскетболното игрище доста прибързано реагира, но пък какво се учудвам все пак това е БРУК , така направи и при избора на момчетата миналата серия smile.gif
Аз пък все си мислех че в бъдещите серий ще има нещо между Крис и Пейтън ... явно съм се объркала
FrAgMaKeR
Обаче всички, които се изказахте по-горе умеете да правите свободни съчинения, къде видяхте че Брук била видяла нещо на баскетболното игрище или че е знаела, че Лукас ще дойде посред нощ при нея, за да симулирала.. чисто и просто момичето най-вероятно се е понапило малко и си е легнало с онзи тъпак.. това дали се е случило или не нещо е друг въпрос, важното е как е изглежало 9.gif
Toshev
През цялото време досега бях голям фен на Брук дори когато беше с Филикс а той е много дразнещо типче

Още от момента в който тя бе гола в колата му се надявах те двамата да се съберат , но това което стана в последния епизод няма никакво обяснение
1-Лукас не го беше провокирал напротив точно той трябваше да бъде сардития
2-Тя казва Лукас е единствения и след изчуква крис ей така за спорта

Няма как да е видяла Лукас на баскетболното игрище тя през цялото време беше в апартамента.

А и какво обяснение може да има като видиш гаджето ти с друг мъж в легото голи...той я прегръща тя седи мирно.
Още когато Лукас влезна в стаята в погледа на брук имаше вина

абе с 2 думи края ми еба майката така не ме е разтърсвало нищо .. направо бях като убит. .знам ,че е просто сериал , но .. . абе разбирате ме
ThePinkDuck
Хехе , аз с това баскетболно игрище ви дадох доста нелеп повод за разсъждане май , извинявайте. Мдааа след като свърши филма и аз стоях няколко минути без да мога да помръдна докато осъзная какво е станало.И все пак сигурно наистина питиетата са и дошли в повечко и така...
Toshev
Абе няма извинение тя доброволно е пила а и не му е била сърдита за да показва афектираност . .. а и тя обясни как той е единствени докато беше пияна ,,

аз ти казвам ако на мен ми се беше случио това щях да му разбия главата на крис бой до смъртsad.gif

след приятели никога не съм си мислил , че някой сериал може да ме накара да почувствам емоциите на главните герой. .
въобще ужасно е как на лукас нищо хубаво не му се е случило за 3 сезона. . порок на сърцето .. . няма пари да се лекува брук го съсипа
~Bruk~
Спред мен има голяма вероятност нищо да не е станало...Просто Брук да е легнала и Крис до нея...Защото точно в прешишната сцена с тях двамата Брук му каза колко държи на Лукас и каза на Крис,че нищо няма да стане dry.gif Но след 2 седмици ще разберем smile.gif
ludoto_tedi
колкото и да мисля не мога да разбера какво може да я е накарало да го направи и точно пък с Крис.не ми хареса как постъпи с Лукас като тя много добре знаеше че той обича еднствено нея.и си мисля че след тази случка Лукас и Рейчъл ще се съберат.нз защо!
^ice_kiss^
Добре бее...сигурно го казвам не на място...ама...*цензура*...тапа съм...кажете ми как да си сваля сериите след 4.-тата. Не мога бе! Умирам от лубопитство и супер ми е интересно ама просто не мога... кажете ми плс...smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(^ice_kiss^ @ Nov 20 2005, 10:24 AM) *

Dobre bee...sigurno go kazvam ne na mqsto...ama...mamka my...tapa sam...kajete mi kak da si svalia seriite sled 4.-tata.Ne moga be!Umiram ot lubopitstvo i super mi e interesno ama prosto ne moga...kajete mi pls...smile.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=637
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=636
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2059
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2089

Чети и ще поумнееш.. wink.gif
Scott
Брук си оправда репутацията на Ку*ва направо 16.gif
eL
Брук никога не ми е била от любимките....незнам защо но ме дразни ужасно понякога...още от 1ви сезон ... като видя Лукас веднага му се лепна въпреки, че знаеше че Пейтън го харесва... после пък обвиняваше нея поне половин сезон за това че го обича и че я била предала ...а Пейтън направи точно обратното ... не се събра с човека който обича за да угоди на капризите на Брук ... А ако Брук беше достатъчно "вярна" на приятелството си с Пейтън щеше да се отдръпне 19.gif 15.gif
По въпроса с Крис ... най-вероятно тва са поредните ТесТванИя на Брук ... проверка на чувствата на Лукас, към нея...само че ми се струва че тя е последния човек който има право на това smile.gif biggrin.gif е иначе е готина Брук 4.gif ХАха ...
Toshev
ебати тестаwink.gif
KiD^ViCiOuS
totally agree
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Nov 20 2005, 12:40 AM) *

колкото и да мисля не мога да разбера какво може да я е накарало да го направи и точно пък с Крис.не ми хареса как постъпи с Лукас като тя много добре знаеше че той обича еднствено нея.и си мисля че след тази случка Лукас и Рейчъл ще се съберат.нз защо!

И аз определено се изненадах от края,но пък нямам търпение за следващия епизод smile.gif
Иначе единственото,което ще ме разочарова е ако писаното в пресата преди няколко седмици-а именно,че сценаристите пренаписват епизодите,така че да няма общи сцени между София и Чад(и то по молба на София) се окаже вярно-в такъв случай напълно възможно случилото се в последния епизод да си е част от този сценарий sad.gif -
Toshev
Е в интервю относно третия сезон София каза , че няма никакав проблем да се снима с Чад а и много ме съмнява да прави такива претенции...
KiD^ViCiOuS
стига бе...чела съм куп интервюта точно със София,в които тя обяснявя че и двамата с Чад са достатъчно големи професионалисти и личния им живот няма да промени отношенията между героите им в сериала...така че тва едва ли е вярно..
eL
Иначе единственото,което ще ме разочарова е ако писаното в пресата преди няколко седмици-а именно,че сценаристите пренаписват епизодите,така че да няма общи сцени между София и Чад(и то по молба на София) се окаже вярно-в такъв случай напълно възможно случилото се в последния епизод да си е част от този сценарий

Изтеглете си тва интервю на Хилари Бъртън от :Houston's 104 KRBE interview with Hilarie
и ще разберете че няма нищо такова...Хил казва че случилото се м/у тях не променило нищо в играта им и че е очаквала мн напрегнатост помежду им ... но това не се е случило даже се двамката се разбирали доста добре засега ... 4.gif
там също се споменава и за причината поради която Чад и София са се разделили а именно ...тва че многоуважаемия "младеж" е преспал с Парис Хилтън ... ха сега кажете ми кой е по-гаден argue.gif biggrin2.gif
AZDEAZ
Според мен нищо няма да се е случило. Брук се е напила и си е легнала, Крис се е намърдал при нея какъвто си е интригант. Не видяхте ли колко изненадана беше Брук, а колко самодоволен беше Крис. Според мен ще е номер от негова страна. Нали ги въртеше същите и с Хейли.
KiD^ViCiOuS
окай...намерих нещо изклучително обезпокоително...
това е програма на WB от сайта на Хилари Бъртън ( http://hilarie-burton.com/ )

Wednesday, December 7:
8:00p WB - One Tree Hill [R]
"Like You Like An Arsonist"
9:00p WB - One Tree Hill [R]
"From the Edge of the Deep Green Sea"

Wednesday, November 30:
8:00p WB - One Tree Hill
"The Worst Day Since Yesterday"

Wednesday, December 7:
8:00p WB - One Tree Hill
"How a Resurrection Really Feels"

Wednesday, December 14:
"An Attempt To Tip The Scales"

Wednesday, December 21:
"A Multitude of Casualties"

Wednesday, December 28:
"Locked Hearts and Hand Grenades"

Wednesday, January 4:
"Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends"

незнам доколко тази информация е проверена и сигурна,но определено не ми харесва sad.gif според нея след следващите 2 епизода ще има нещо от рода на месец без нова сеиря sad.gif знам че се говореше нещо че ще има такава "почивка" и тя се очкваше след 3 епизод ако не ме лъже паметта..sad.gif
някой знае ли защо става така?имам предвид защо правят такава пауза?
ThePinkDuck
Какво според вас се чете в този поглед на Брук?Може би изненада...или "Опаа , гафче!!"
http://onetreehillcorner-gallery.com/pictu...p&cat=0&pos=103
KiD^ViCiOuS
ето още снимки от 8ми епизод smile.gif

http://onetreehillcorner-gallery.com/pictu...s.php?album=616
Toshev
значи след епизода на 30 ноемрви следвашия е чак на 14 декември..

въобще яко ни държат в напрежениеsmile.gif
KiD^ViCiOuS
мне...по-скоро след епизода на 7 декември не се вийда нов епизод в близкия месец sad.gif
бтв...съжеляжам че съм побликувала тоя пост тука sad.gif объркала съм темите sad.gif сори
Ralna
Брук постъпи отвратително. Нейтън ще вземе да прости на Хейли, а тя не го заслужава, и защо не дадоха да видим какво написа Нейтън на лисчето. sad.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Nov 25 2005, 07:51 PM) *

и защо не дадоха да видим какво написа Нейтън на лисчето. sad.gif

Да и на мен това ми е много любопитно.
Ralna
QUOTE(Nasi @ Nov 26 2005, 01:55 PM) *

да ама едвали ще разберем скоро sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Nasi @ Nov 26 2005, 01:55 PM) *

За да може да ни е интересно до следващия епизод... 15.gif
solenka
Уаууу! Как само свърши. shocking.gif Според мен Крис се опита и успя да напие Брук, заради дрехите направени по нейни скици и след това се е намърдал в леглото й. А и тя нали каза, че Лукас е единственият и Крис сигурно е решил да пробва дали е така. Но в следващите серий ще се разбере точно какво се е случило. Но 100% ще има още неприятни моменти докато Брук и Лукас се съберат, ако се съберат.
Относно Нейт и Хейли - имах чувството, че Нейт едвам се държеше, за да не я целуне когато бяха на покрива. Според мен на листчето е написал, че иска отново да са заедно. Пък и когато каза, че от сините цветя, където са се оженили са останали корените все едно имаше впредвид за отношенията им, че имат корени и ще трябва време, за да се възродят отново истинските чувства.
BoOTy
ми ад то това се разбра че имаше предвид отношенията им но адски много се ядосах че не дадоха поне ние да видим какво пише на листчето 19.gif
solenka
QUOTE(BoOTy @ Dec 1 2005, 12:07 AM) *

ми ад то това се разбра че имаше предвид отношенията им но адски много се ядосах че не дадоха поне ние да видим какво пише на листчето 19.gif

Вярно, че няма да можем да спим докато не разберем какво пише, но така е по - интересно. smile.gif
peeev
Здравейте всички!

Закъснял съм малко .... има няма година и половина, tongue.gif tongue.gif но трябва да кажа, че това беше най-добрия финал на серия досега. Имам предвид Хейли и Нейт. Най-после Нейт й даде надежда. Много се радвам за Хейли.
А пък Лукас и Брук ще се оправят някъде около 20-ти епизод .... предполагам де
Hazel^eyes
и тази серия страшно ме изкефи(освен края й де.до последно си знаех,че така ще стане,но не ми се искаше...).това за "Тетрадката" беше размазващооо laugh.gif а Деб и Карън...ахах супер го подредиха постера на Дан.Хейли и Нейтън...дааа пак ще са заедно wub.gif най ме е яд за Лукас обаче...Брук си е к**ва...
Mr. Winchester
Жалко 4е не дадоха да видим какво написа Нейтън на лист4то
mak3-l0ve
Лукас беше толкова сладък като влезе в стаята й 3.gif biggrin2.gif ии като видя Крис ...... ужас. Тоя с мазната усмивка, аз ако бях нз на кво щях да го напрая. Тоя Крис в началото като че ли го харесвах ама напоследък не моа да го гледам :X вече развали една връзка, сега опитва да развали и друга .. dry.gif

иначе серийката беше сууупер интересна happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.