Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Scary Movie 1/2/3/4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
CheerFuL-F
Scary Movie

Режисьор : Кийнън Айвъри Уаянс
В ролите : Шанън Елизабет , Йон Абрахамс, Кармен Електра, Ана Фарис, Шон Уаянс, Джейсън Фрийдбърг, Лиза Блъм, Марлон Уаянс, Таня Рейчърт, Дейв Шеридан (I), Джеймс Ван Дер Бик, Брад Грей
IMDB : IMDB
Държава : САЩ
Година : 2000
Резюме : Изключително оригинална пародия на най-популярните моменти от нашумели филми и телевизионни реклами, както и на класически сцени от Писък, Шесто чувство, Матрицата, Знам какво направи миналото лято и Проклятието Блеър.
Всичко започва с убийството на красива гимназистка. Група заблудени тийнейджъри, чиито роли се изпълняват, разбира се, от 20-30 годишни актьори, осъзнават, че сред тях има убиец. Синди и приятелите й трябва да се предпазят от опасността... и от един досаден репортер, който в никакъв случай няма да ги остави на мира. Сценарият звучи ли ви познато? Сигурно, но точно когато се подготвяте да видите очакваната развръзка, се случва нещо необичайно - страховитите сцени се превръщат в смехотворни изненади.

Scary Movie @ Zamunda.net

Scray Movie 2

Режисьор : Кийнън Айвъри Уейънс
Жанр : Комедия, Ужаси
В ролите : Шон Уейънс, Марлон Уейънс, Ана Фарис, Реджина Хол, Крис Мастерсън, Джеймс Уудс, Тим Къри
IMDB
Година : 2001
Резюме : Още по-безжалостен.Още по-безсрамен.

Scary Movie 2 @ Zamunda.net

Scary Movie 3

Режисьор : Дейвид Зукър
В ролите : Ана Фарис, Чарли Шийн, Реджина Хол, Лесли Нийлсън, Памела Андерсън, Денис Ричардс, Куин Латифа, Саймън Рекс, Еди Грифин
MDB : IMDB
Година : 2003
Резюме : Куп звезди участват в тази страхотна пародия на най-големите филми от последните години!
Репортерка разследва случай, свързан със смъртоносна видеокасета, всяваща ужас, и по този начин открива загадъчни кръгове, появили се в царевичната нива на един бивш свещеник, след което се влюбва в един бял рапър! Звучи познато, нали?
Постоянен поток от шеги и напрежение, което ще ви накара да подскачате и да се смеете на глас. Това са симптомите на тази смахната комедия, която ще ви остави без дъх.

Scary Movie 3 @ Zamunda.net

Scary Movie 4

Режисьор : David Zucker
В ролите : Anna Faris,Regina Hall,Craig Bierko,Bill Pullman,Anthony Anderson,Leslie Nielsen,Molly Shannon,Michael Madsen,Chris Elliott,Carmen Electra
IMDB : IMDB
Държава : USA
Година : 2006
Резюме : „Страшен филм 4” е истинско нашествие в кино-салона със скандалните си пародии на "Война на световете", "Злоба", "Селото", "Убийствен пъзел", "Убийствен пъзел 2", "Момиче за милион долара" и още много други. Легендарният комедиен режисьор Дейвид Зукър се прицелва в някои от най-плашещите филми и бокс-офис хитове в киното и музиката, както и актуални събития, поп-културата и любимите ви знаменитости. Ана Фарис и Реджайна Хол се завръщат в ролите си на прекрасната и не много умна Синди Кемпбъл и нейната самообслужващата се приятелка, секс-маниачка - Бренда, но този път в компанията на Крейг Биерко, като готиният, но съвсем не в час Том Райън. Заедно, те се борят за да спасят света от безмилостно нашествие. И оставайки верен на традициите в стил "Страшен филм" екстравагантните появявания на известни личности са безспирни.

Scary Movie 4 @ Zamunda.net

източник:zamunda.net
Mrs.Ackles
И 4-рите части са просто зашеметяващи! 3.gif Понякога доста брутални, но страшно смешни. Не мога да кажа коя ми е най-любимата, защото всички ми харесват.. Голяма фенка съм на поредицата. Бренда адски много ме кефи.. нищо, че в 3-тата част я убиха, а в 4-тата се появи жива и здрава. 18.gif Синди пък ме разцепва от смях, мн е куха, горката.. 16.gif Страхотно пародират най-различни филми, иска ми се да има "Страшен Филм 5"..
PoLiTy'
На това му се вика размазваща комедия.Всички са яки,но май 2-рата част най-много ме изкефи smile.gif
dEniChka
1,2 са най яки..особено втората кьрти..мноу яки филмии mrgreen[1].gif bigwink[1].gif
CheerFuL-F
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 13 2007, 16:15) *
И 4-рите части са просто зашеметяващи! 3.gif Понякога доста брутални, но страшно смешни. Не мога да кажа коя ми е най-любимата, защото всички ми харесват.. Голяма фенка съм на поредицата. Бренда адски много ме кефи.. нищо, че в 3-тата част я убиха, а в 4-тата се появи жива и здрава. 18.gif Синди пък ме разцепва от смях, мн е куха, горката.. 16.gif Страхотно пародират най-различни филми, иска ми се да има "Страшен Филм 5"..

ще има и 5-та част 31 October 2008 е премиерата на филма Scary Movie 5 IMDB

Scary movie 5 trailer @ Youtube.com
Mrs.Ackles
Цитат(CheerFuL-F @ Aug 13 2007, 22:10) *

Хмм.. Аз съм гледала "Epic Movie", но си нямах и на идея, че това е 5-тата част на "Scary Movie"..
ThePinkDuck
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 14 2007, 10:37) *
Цитат(CheerFuL-F @ Aug 13 2007, 22:10) *

Хмм.. Аз съм гледала "Epic Movie", но си нямах и на идея, че това е 5-тата част на "Scary Movie"..

Ами че то не е! 5 излиза догодина. Epic Movie е от двама от създателите на Scary Movie и не е продължение на поредицата. Дадения трейлър си е към Epic Movie, а и снимките на Scary Movie 5 още не са започнали! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Нз дали 1 и 2 са хубави, защото не съм ги гледала, но 3 ед оста скучен,а 4 е направо боза. 3 и 4 са едни от най-тъпите филми, които съм гледала...
Mrs.Ackles
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 14 2007, 11:45) *
Ами че то не е! 5 излиза догодина. Epic Movie е от двама от създателите на Scary Movie и не е продължение на поредицата. Дадения трейлър си е към Epic Movie, а и снимките на Scary Movie 5 още не са започнали! mrgreen[1].gif

Ех, знаех си.. biggrin2.gif Бях чула, че "Epic Movie" е от създателите на "Scary Movie" и ми стана леко странно, че на трейлъра за 1-я филм в youtube пише, че това е 5-тата част от поредицата. smile.gif Иначе с нетърпение чакам истинското продължение.
ani4ka_89
1 и 2 не са лоши, дори на моменти са доста забавни, 3 не съм го гледала, а 4 ми се стори невероятно глупав. Най-вероятно 5 няма дори да си помисля да го гледам заради разочарованието от четвъртия филм.
ladysunshine
Аз пък може би ще изгледам и 5 филм отгоре отгоре, за да заключа, че това е най-тъпата поредица филми
brooke_scott
гледала съм само 1 и 2 и после вси4ки ми казаха 4е другите 2 са страшно тъпи и не съм ги гледала и не мисля. а относно 1 и 2 - те са си готини и пада голям смях и бтв С ако си щяла да гледаш някои от поредицата е трябвало да е 1или 2 , а не по-тъпите 4асти, ама все тая, говорили сме ве4е по тая тема
jivitu
Гледала съм само последната серия,но се заливах от смях 18.gif 18.gif 18.gif
Miss_Duff
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 13 2007, 16:15) *

Няма какво повече да добавя. smile.gif 4.gif
Brooke
Първата част леко ми изпростяваше,но трябва да призная ,че имаше доста смешни моменти(особено когато "убиеца " се криеша под килима и я питаше(Сидни) дали го вижда 18.gif ,на този момент съм се заливала от смях).Обаче останалите части са под всякаква критика,втората я изгледах с нечовешки усилия,даже май й не я изгледах цялата,а останалите не съм се и пробвала да ги гледам .За мен това си е доста тъпа поредица,която дори не е смешна,защото си има просташки филми,които са смешни,но тези не са от тях за мен .
Mr. Winchester
2008 година ще има ScarY Movie 5 със Ана Фарис
toho
Първите два бяха култови, но следващите са по-слаби. Все пак стават за гледане де. blush.gif
divata_airis
Само първата част беше яка...другите не ме кефеха много, но и на тях се смях...Но първата си е най, най.
Mr. Winchester
Tази четирилогия е адски извратена и много смешна biggrin.gif много ме радват всички части
dEniChka
Наскоро гледах за пореден пьт 2ра част иии направоо е убиец! Баси якия филм...хХАхахахаха...
- Поли иска ли бисквитка?
-Поли иска сладкото дупее на майка ти biggrin2.gif

ioanka_vt
Мдам и аз така мисля 1 и 2 бяха разкъртващи но 3 и 4 ..... 4 беше голяма простотия... дано 5 да е по=добро .. но все пак Scary movie рулира biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Mr. Winchester
М аз не мисля 4е 3 и 4 бяха по слаби от другите . Според мен всяка 4аст си беше добра за себе си
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.