Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: RedLine / Червена Линия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
CheerFuL-F
Redline

Резюме : "RedLine" е много зрелищен и високоскоростен екшън, в който ще се насладите както на хубави жени, много пари и гонки с най добрите автомобили. Зрелищните и опасни каскади, са през целия филм. Направо ще ви спре сърцето като видите как се унищожават, последните модели на Порше, Ферари, Ламборджини и Мерцедес. Общо взето филмче което ще ви разтовари и ще остави приятно впечатление...

Режисьор : Анди Ченг
В ролите : Надя Бьорлин, Лойс Мандайлър, Фалайло Алайлима, Бен Александър, Моника Алгиър
Държава : САЩ
Година : 2007

Сайтове:
RedLine @ Zamunda.net
Redline @ Arenabg.com
IMDB
Devil^Rose^^
Невероятни коли rolleyes.gif ... нищо друго
ThePinkDuck
Цитат(Devil^Rose^^ @ Aug 13 2007, 16:00) *
Невероятни коли rolleyes.gif ... нищо друго

Абсолютно. Нито сюжет като хората, нито сценарии, да не говорим за актзорската игра, музиката обаче ми хареса. Абе реално пълна загуба на време, но ако го имате за губене става. mrgreen[1].gif
HiLaRy`DuFf{}
Вчера го гледах .. супер е .. smile.gif .. настина много интересен
sladuranka
Хубав е. Вчера го гледах и ми беше интересен, но не знам дали биха направили втора част dry.gif
Катeто
Според мен всичко си беше що-годе добре във филма,колите си бяха супер,сюжета ставаше...абе хареса ми много филмчето,но не бих залагала на втората част rolleyes.gif

miim4eto
Приятно филмче за разпускане smile.gif
logicfox
Гледайки тоя филм, аз се превърнах в безмилостен масов убиец на много невинни мозъчни клетки. Просто по-неадекватен и малоумен филм от тоя няма, сигурно няма и да има. Някакво жалко копие на "Бързи и яростни".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.