Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Covenant
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e

В самия край на 17 век пет семейства, притежаващи нечувани сили, сключват споразумение да пазят тайната си от другите хора. Времето, обаче, разубеждава едно от тях и те напускат тайния завет с желанието да ползват дарбата си, както намерят за добре.

Следите на "отцепниците" се губят и няколко века по-късно потомците на четирите семейства учат заедно в престижен колеж в Нова Англия. Надарени със свръхестествените сили на предците си, Кейлъб (Стивън Стрейт – "Школа за герои"), Поуг (Тейлър Кич – "Змии в самолета"), Тайлър (Чейс Кроуфорд) и Рийд (Тоби Хемингуей) усещат, че нещо лошо предстои да се случи.

Отраснали заедно от деца, те се познават добре и осъзнават, че надвисналото зло ще засегне еднакво и четиримата. Заплахата придобива реални измерения, когато се появява Чейс (Себастиан Стан), който е наследник на петата, отделила се фамилия. Притежаващ изключителни сили Чейс, не само е по-силен от тях, но и планира да ги унищожи. Единственият шанс на колежаните е да се обединят, което се оказва трудно, защото някои тайни от миналото на "Заветът" започват на излизат наяве.

Трейлър

Гледайте го! Много добър филм wink.gif
CheerFuL-F
Супер филмче! Да не говорим за акьорите,който играят главните роли blush.gif
vasinka_{P}
О този филм много го харесвам, преди време го гледах на кино и останах много доволна biggrin2.gif worthy.gif
dEniChka
оХХ скоро мисля да го гледам и ще дам мнение tongue.gif wink.gif
never_mind
На мен не ми хареса... плосък е... но пък има луда музика...
Крадец на рози
Цитат(never_mind @ Aug 13 2007, 18:21) *

Съгласен съм :> Все пак е нискобюджетен, но не съжалявам, че го изгледах. Групата е още по-жестока.
ThePinkDuck

Съгласна!
Иначе няма нужда да ви описвам колко харесвам Стивън Стрейт! Аз заради него изтърпях филма до края! mrgreen[1].gif
Jolly_GirL

Няма какво повече да добавя...
Gossip Girl
На мен пък ми хареса. Не е с типичната история. Сега, който и филм да гледам все си приличат поне с нещо. Този е по-оригинален от всичко, което изгледах в последно време. Стивън Стрейт е супер готин. Това е първия филм, който гледам с него, но забелязвам, че е голям сладур. А Чейс....Оле мале...Бонбон. И Тейлър, и Себастия, и Тоби. wub.gif А и музиката е много добра. 4.gif
ladysunshine
Хареса ми от гледна точка на това, че имаше интересна история и определено беше оригинален. Актьорите също ми харесаха. Всъщност го гледах заради Чейс Кроуфорд, но той много много не се мяркаше във филма и ролята му не беше запомняща се. В началото дори не успях да различа точно кой от всичките е 18.gif Не е лошо филмчето, но определено нещо му липсва, въпреки че не мога да разбера какво
club135
Ужасно скучен и осмукан филм. Това е от тези продукции, които богаташите правят, че да си лансират дечицата, които за съжаление в повечето случаи нямат грам талант... сюжетът беше толкова плосък и изтъркан, че на 10тата минута вече знаех точно какво ще се случи до края и всичко протече без изненади. Ефектите стават, но битката накрая е изключително бозава...

П.П. Г-жицеслънчевасветлина, ще ти кажа какво му липсва - смисъл и сценарий, актьорска игра и някакво развитие.
DeSeRt^RoSe
Филма е хубав не е нещо кой знае какво ,но става.Аз си го изтеглих заради Чейс Кроуфорд а и като видях и останалите актьори wub.gif филма почна павече да ми харесва.
logicfox
На мен пък въобще не ми хареса. Идеята не е лоша, ама реализацията куца.
divata_airis
Значи филма хич не ми хареса...но само заради четиримата пича, още го държа на лаптопа си...Макар че скоро ще намразя силно един от тях, ако стане това, което се опасявам че ще стане...Подробности...Трябва да благодаря на Жани, че ми каза за него...и аз като нея бих каза - ЧЕЙС, Тейлър, Себастиан...Тоби....но не и Стивън----той ще чака на опашка, че сега нещо ми е бръкнал в здравето, макарда не отричам че е сладък.
brooke_scott
Ем на мен филма ми хареса доста. Верно, че не беше кой знае какво, но пък според мен си струваше и бих го гледала пак (не съвсем скоро де biggrin.gif) От момчетата си ми хареса само Стивън, въпреки че го гледах като С, главно заради Чейс, който обаче там ми се губеше. Всъщност веднага го познах, макар че косата му беше ужасна меко казано 18.gif но за сметка на това Стивън компенсира biggrin.gif

ПП: мацката толкова време се чудех от къде я зная, ама накрая се сетих, че играеше в She's the man biggrin.gif
leidi blue
Много е як филма бе хора!Още щом го гледах така бях запленена!Значи гледах го по "HBO"и си казах този филм ще си го сваля!А Сивън Стрейт е адски сладък!Чейс също не е за изпускане!Евала им правя за якия филм,много сполучлив е станал филма!привлича вниманието1 worthy.gif
elitu
Филмът има интересен сюжет.Определено ми хареса и актьорския състав е добър.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.