Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Йо мен <3
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Morska~Vu6ka
Темата е направена заради конкурса, някой се е излъгал да ме номинира и сега за ваше разочарование тряя да четете, четете, четете... sp_ike.gif

Здравейте

Гррр, как мразя такива теми wacko.gif Трябва да говоря, говоря, говоря за човек, който имам чувството, че не познавам изобщо, когато започна да пиша на такива места - затова ще се водя по образеца biggrin2.gif И ще напиша само каквото е дадено там, пък който има въпроси - да пита, никой няма да пренебрегна biggrin2.gif

Та значи отново - Здравейте

Години: 17
Тегло: 52 тон... кила
Височина: ЦЕЛИ 1,59 см
Очи: Небесно зелени
Зодия: Близначета
Местожителство: Етрополе - София и обратно
Семейно Положение: Необвързан/а
Прякор: МагДжунга, Въшка
Работа: Безработна
Как ми викат: Йо, Йоши, Йоли, Йоца, Ани и производни. По възможност без предпоследното.
Любим стил музика: Зависи от настроението - по принцип всякаква музика ми харесва в даден момент.

Домашни любимци: Куче, коли /шотландска овчарка/, казва се Джеса, ама най - често й казват Ласи. Тя на всичко отговаря по принцип, стига да й даваш ядене biggrin2.gif И рибки имах, ама все ги забравях, и накрая им откривах само костите. И костенурка, ама кучето я изяде.. И хамстери, ама без да искам ги зарових живи.. и котка, ама за малко не я удуших и ми я конфискуваха.. та затова, сега съм си само с кучето.

Характер:Миличка, добричка, умничка , забавничка, общителна, веселка, дребничка въшчица

Хобита: Хмм... хобита. Предполагам тук трябва да пиша какво обичам да правя? Обожавам да папкам , обожавам да се забавлявам, обичам предизвикателствата - вдигат ди адреналина безбожно много, и е супер яко! Обичам да ходя на кино - в повечето случаи обаче си гледам домашно кино, обичам да чета ИНТЕРЕСНИ книги - падам си по фентъзи, по ужаси, по психарии, обаче заплетени книги с убийства, загадки, като "Шифърът на Леонардо" например - оле Боже *кръсти се*, пази от такива "бестселъри"... всички ми казват че съм луда да не ме кефят, но е така - супер тъпи са ми и затова не ги чета. Обичам да съм навън, сред природата, затова и от тази година станах Скаут - много съм горда, беше супер изживяване ^^ Харесвам и морето, и планината - по възможност и двете да ги мина по веднъж всяко лято е най - добре biggrin2.gif Обожавам да пътувам - досега съм била на доста места из Европа, и все не ми стига - искам още и още! Харесва ми да съм с готина компания, отворена съм към нови запознанства - с нетърпение чакам да дойда на някоя форумска среща на Ggbit ((: 'Щото тука са само готини хора (: Музиката няма нужда да казвам, че я слушам непрекъснато - тя е неразделна част от живота ми. Какво още какво още... а да, не ми давайте шоколад, щото съм като баракуда при вида на това изкушение... пристрастена съм и трябва да го спирам, той не изгражда, той разгражда! Ама е мн вкусен laugh.gif

Та, тва е от мен, влачете

Очаквам въпросите ви с неТърпение.

Отговор на въпроси: 100% biggrin2.gif
*PeyT*
Е, не, безбожно мн ме кефиш... emoticon1 (109).gif worthy.gif Дали защото сме родени на една дата, дали защото си супер сладка, или защото имаш страшно яко чувство за хумор.. emoticon1 (63).gif Заради 3-те най-вероятно! emoticon1.gif Вече наистина нз за кого да гласувам, мамка му.. dunno[2].gif Толкова съм раздвоена, разтроена.. и т.н.. wacko.gif Хах.. макар че още щом видях, че си си сложила снимчици в галерията и ще участваш, ме връхлетя усещането, че съм с два крака и две ръце за теб.. 10.gif Изобщо страшна фенка съм ти.. smile.gif .... Засега заемаш челно място в графата с фаворитките ми.. rolleyes.gif emoticon1 (44).gif Дано може да се гласува за повече от един човек.. emoticon1 (5).gif

П.П. Хах т`ва за домашните любимци ме разцепи.. 18.gif За беда и аз съм също толкова грижлива и внимателна към всевъзможните животинки, които съм имала.. 1 (4).gif
devon
Еми ето на до оня ден си имах една фаворитка,после станаха две и ето че сега станаха 3...И аз като Мартиту само кат ти видях снимките в галерията и имах чувството,че вече съм избрала за кой ше гласувам...Супер сладка си и страшно много ми напомняш на мойта любима какичка,което още повече ме кара да гласувам за теб...Оффф дано наистина да може да се гласува за повече от един...
Morska~Vu6ka
Ааа фенклуб biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Пейт, с тебе се знаем, мн голяма мацка си ^^

а, devon, теб не те знам, ама така като гледам и ти не отстъпваш! Драсни някой ред в скупето, да се поопознаем biggrin2.gif

Бтв разгледах ти галерията, мн си сладка smile.gif

Аре питайте нещо че темата ми и тука ще стане само флууд - не че имам нещо против, Флууда на власт! - обаче да не ми я делнат, нали разбирате... хе хе rolleyes.gif
3pacalypse Now
Това е страхотен човек. Нямам думи просто. Една от най-добрите ми приятелки , а дори не сме се виждали biggrin.gif
f0rgy
Мда...нз оправяйте са,аз няя подкрепа нея,ше подкрепа Лутиен tongue.gif
never_mind
Цитат(Morska~Vu6ka @ Aug 12 2007, 16:47) *
Аре питайте нещо че темата ми и тука ще стане само флууд -

С кво си миеш косата? Не те ли е страх, че ще претрепеш въшчиците? biggrin.gif Защо в семейно положение пише Необвързан/а, за хермафродит ли се имаш? biggrin.gif ... е те такива неща.. иначе симпатяга...
g0blin
Много много многоо0о0 ме кефи, супер сладка е, няма грешка в описанието :
Характер:Миличка, добричка, умничка , забавничка, общителна, веселка, дребничка въшчица
Браво на въшката!

Гласувам за нея и с двете ръце! biggrin.gif 10.gif

Morska~Vu6ka
Цитат(never_mind @ Aug 13 2007, 07:43) *
Аре питайте нещо че темата ми и тука ще стане само флууд -

С кво си миеш косата? Не те ли е страх, че ще претрепеш въшчиците? biggrin.gif Защо в семейно положение пише Необвързан/а, за хермафродит ли се имаш? biggrin.gif ... е те такива неща.. иначе симпатяга...

Ми аз затова си мия косата със специален шампоан, обогатяващ и стимулиращ растежа и разможаването на въшчиците - те са специален сорт и изискват специални грижи и внимание rolleyes.gif

А за необвързан/а - та, не знам що съм го написала laugh.gif ама ме кефи, няма да го махна laugh.gif
never_mind
Аре питайте нещо че темата ми и тука ще стане само флууд

Керемидка Тухлева, тва ще да е френско? biggrin.gif Защо си безработна, недъзи? biggrin.gif И аз обичам много шоколад, какъв ти е рекорда ( за 1 ден )? Припадна ли след това ( да знам само на мен ли ми става така) ? biggrin.gif
Morska~Vu6ka
Цитат(never_mind @ Aug 13 2007, 17:20) *
Аре питайте нещо че темата ми и тука ще стане само флууд

Керемидка Тухлева, тва ще да е френско? biggrin.gif Защо си безработна, недъзи? biggrin.gif И аз обичам много шоколад, какъв ти е рекорда ( за 1 ден )? Припадна ли след това ( да знам само на мен ли ми става така) ? biggrin.gif

Керемидка Тухлева всъщност е от шопския край, сигурно заради акцента ти се струва френско biggrin2.gif Недъзи сякакви, но най - вече безработицата ми се дължи на факта, че съм неизлечимо болна от страшна болест - мързел sad.gif
Рекорда ми за един ден е... сравнително голям - беше около Коледа, нали тогава бабките и дядковците подаряват много шоколад на внучетата да се кефят там, и аз изядох 5 шоколада един след друг, после и торта с шоколад, и вафли с шоколад... чак да припадам не - ти явно си уникален случай 4.gif , ама се чувствах странно, в еуфория, имах усещането че мога да направя всичко, като суперъбгрейднат хюмън казвам ти! Тряя пак да пробвам някой път.... 16.gif
g0blin
Ц ц ц, как ще пробваш такива неща пък ти?! Забранявам! biggrin.gif
То на една въшчица колко и трябва да получи натравяне някво и да се гътне :X
Аз съм ял така 3 шоколада и после се борих със себе си да не припадна, а пък да не говорим, че карбуратора ми се разхлопа и на всеки удар на сърцето подскачах целия... dead.gif wqd.gif ph34r.gif

И айде стягай си багажа вече за Пловдив emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
sanuvam
Еййййй тази въшка от където и да е погледнеш ти става хубаво smile.gif)) Подкрепям теее ! Иии пази се .. заради нас !!! smile.gif Правиш ни щастливи ! Много ти се радваммм !!!!! (happy)
vasinka_{P}
Готино моиче, а и като гледам е много "пекана" biggrin2.gif biggrin2.gif Успех на конкурса
galdoka
Я съм и на тъз мома най големата фенкъ!

Най разцепващия израз е "брули марули" те тва аз го броя за неин патент
susito
А?Ти не беше ли въшка?Ся пък ОхлюФ...аз се обърках вече
Ем първо да кажа,че и с двете ръце и изобщо с всички крайници давам глас за теб,защото го заслужаваш!Определено си един от най-запомнящите се образи тук...хах...супер много радваш!
adoration_
Мнооого е диво т'ва момиче! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif emoticon1 (56).gif
Morska~Vu6ka
Абе Сис не можа ли да кажеш нещо друго кой знае какво ще си помислят хората сега shocking.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Ама като се замисля...

...

......

'Ич ми не е biggrin2.gif

adoration_ = сладка Сис, хубава Сис emoticon1 (56).gif
unvisioble
Първо: изключително атрактивно име - Керемидка Тухлева. biggrin2.gif
След това мога да добавя, че е много веселяшко момиче, на мен лично ми е много забавна, освен това от снимките й виждам, че е и особено привлекателна млада жена. rolleyes.gif
ZzoOoMeR
Шеметче във всяко едно отношение 20.gif
въпреки , че е познавам само от форума ми се струва много остроумна , забавна и лъчезарна ...
Запази се все такава ВъШчИцЕ 0106[1].gif
Angel-oF-DeatH
ей сега взимам маста и гъзта mrgreen[1].gif на лов за въшки biggrin2.gif ! По темата много забавно момиче много обича да се заяжда с мен (както и аз с нея tongue.gif) весел човек smile.gif
fNatic.
пфф
3pacalypse Now
Въшкъ аз съм фен на тапетите ти Ю ноу ит biggrin.gif Тел ми От Кде си ги Байнала biggrin.gif
Velsis
Т'ва е най-великата мацка , която познавам.Страхотна е!Няма никъде другаде такова чувство за хумор , такава оригиналност и въобще ... невероятна си Йо.
Просто си те обичкам много :*:*:*

inlove.gif 0106[1].gif 11.gif
Morska~Vu6ka
Да е са Вели не лъжи оня ден на концерта само простотии говоря не ме хвали така хората ше си изградят грешна представа за мене biggrin2.gif

Бичкам те мила :*:* wub.gif
f0rgy
Чакам си подаръка за НГ ля-ля-ля happy.gif
girl_from_hell
обичам лъчезарнии, усмихнати и забавни хора и точна такава е въшчицата smile.gif а и които се гушкат много smile.gif много се радвам че се запознах ме и трябва по често да се виждаме smile.gif bigarmhug.gif и много добра на боулинг внимавайте
aria
emoticon1 (56).gif Въшчицееееееееее... много си те обичкам душичка... цунк... най големия сладур в тоя форум си smile.gif Много кефиш,радвам се,че най после се видяхме и на живо smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.