Здравейте

Гррр, как мразя такива теми
Та значи отново - Здравейте
Години: 17Тегло: 52 тон... кила
Височина: ЦЕЛИ 1,59 см
Очи: Небесно зелени

Зодия: Близначета
Местожителство: Етрополе - София и обратно
Семейно Положение: Необвързан/а
Прякор: МагДжунга, Въшка
Работа: Безработна
Как ми викат: Йо, Йоши, Йоли, Йоца, Ани и производни. По възможност без предпоследното.
Любим стил музика: Зависи от настроението - по принцип всякаква музика ми харесва в даден момент.
Домашни любимци: Куче, коли /шотландска овчарка/, казва се Джеса, ама най - често й казват Ласи. Тя на всичко отговаря по принцип, стига да й даваш ядене
Характер:Миличка, добричка, умничка
, забавничка, общителна, веселка, дребничка въшчица 
Хобита: Хмм... хобита. Предполагам тук трябва да пиша какво обичам да правя? Обожавам да папкам
, обожавам да се забавлявам, обичам предизвикателствата - вдигат ди адреналина безбожно много, и е супер яко! Обичам да ходя на кино - в повечето случаи обаче си гледам домашно кино, обичам да чета ИНТЕРЕСНИ книги - падам си по фентъзи, по ужаси, по психарии, обаче заплетени книги с убийства, загадки, като "Шифърът на Леонардо" например - оле Боже *кръсти се*, пази от такива "бестселъри"... всички ми казват че съм луда да не ме кефят, но е така - супер тъпи са ми и затова не ги чета. Обичам да съм навън, сред природата, затова и от тази година станах Скаут - много съм горда, беше супер изживяване ^^ Харесвам и морето, и планината - по възможност и двете да ги мина по веднъж всяко лято е най - добре Та, тва е от мен, влачете

Очаквам въпросите ви с неТърпение.
Отговор на въпроси: 100%