ThePinkDuck
Име: Емилия
Години: 22
Височина: 173 см
Цвят на Очите: Зелен
Зодия: Златен Телец
Местожителство: София
Семейно Положение Щастливо необвързана
Прякор: Pinky
Музика: Метъл, американски рок, поп, джаз, електронно... От висчко по много. Умирам си за класическа музика и опера. Не се ограничавам със стилове, а с хубава музика. Единственото нещо което не харесвам е чалгата, но за мен това не е музика и няма смисъл дори да се споменава.
Филми: The Lord of the Rings, The Green Mile, Life as a House, In From The Night, Hairspray, всички приказки от каталога на Hallmark. И не малко други. Хресвам драми и стойностно кино. На кино обичам да гледам епични битки и много екшън. На малкия екран или пред компютъра се задоволявам с житейски истории и разкази не винаги завършващи с хепи енд. Силно пристрастена съм към всякакъв вид мюзикали.
Образование: Завършила съм 15 СОУ "Адам Мицкевич" в София, специалност Немска филология.
Спорт: Тренирала съм волейбол и лека атлетика, но в момента съм се отдала изцяло на фитнес.
Интереси: Не са чак толкова много. Главно насочени към киното и телевизията. Интересувам се от изобразително изкуство и анимация.
Професия: Едит 13.08.2008: След дълго търсене намерих себе си в областа на търговията. Занимавам се с импорт на стоки от чужбина, кореспонденция и командоренето на офисът в който се подвизавам в момента.
Характер: Труден. Перфекционист съм. Ако аз не мога да свърша нещо качествено не се захващам, оставям го на по-компетентните от мен. Не обичам половинчати работи или върша нещо като хората или не се опитвам. Ако трябва да използвам думата мразя, то ще кажа, че мразя насилието. Не се обвързвам с толкова силни думи, защото са безсмислени и пречат много повече на този който изпитва такива чувства, отколкото на обекта към който са насочени. Винаги съм абсолютно директна и казвам всичко в очи, независимо кой, защо и как ще нараня. Има тонове човешки качества които не понасям, но гледам да ги игнорирам. Имам тесен кръг приятели и не обичам да съм заобиколена от големи шумни компании. Обичам да съм сама, но това не значи, че съм самотна. Не поставям критерии на хората около мен на които аз самата не мога да отговоря. Имам много остър език и не ме е страх да го използвам. Рядко някой може да ме учуди или изненада с нещо, камо ли положително. Но често се изненадвам колко проклета мога да бъда. Мога да бъда и често съм най-веселия човек на масата. Обичам да ходя на дискотека, стига никой да не ме закача. Често сменям цвета на косата си и формата и. Била съм във всички тонове на дъгата. От блондинка минах към бялото, от розовото през синьото и на края зелено. В момента съм с леко потъмнение на етествения. Отговарям изцяло на описанието на зодията си, при това съм точно Златен Телец.