Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ThePinkDuck
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ThePinkDuck
ThePinkDuck

Име: Емилия

Години: 22

Височина: 173 см

Цвят на Очите: Зелен

Зодия: Златен Телец

Местожителство: София

Семейно Положение Щастливо необвързана

Прякор: Pinky

Музика: Метъл, американски рок, поп, джаз, електронно... От висчко по много. Умирам си за класическа музика и опера. Не се ограничавам със стилове, а с хубава музика. Единственото нещо което не харесвам е чалгата, но за мен това не е музика и няма смисъл дори да се споменава.

Филми: The Lord of the Rings, The Green Mile, Life as a House, In From The Night, Hairspray, всички приказки от каталога на Hallmark. И не малко други. Хресвам драми и стойностно кино. На кино обичам да гледам епични битки и много екшън. На малкия екран или пред компютъра се задоволявам с житейски истории и разкази не винаги завършващи с хепи енд. Силно пристрастена съм към всякакъв вид мюзикали.

Образование: Завършила съм 15 СОУ "Адам Мицкевич" в София, специалност Немска филология.

Спорт: Тренирала съм волейбол и лека атлетика, но в момента съм се отдала изцяло на фитнес.

Интереси: Не са чак толкова много. Главно насочени към киното и телевизията. Интересувам се от изобразително изкуство и анимация.

Професия: Едит 13.08.2008: След дълго търсене намерих себе си в областа на търговията. Занимавам се с импорт на стоки от чужбина, кореспонденция и командоренето на офисът в който се подвизавам в момента.

Характер: Труден. Перфекционист съм. Ако аз не мога да свърша нещо качествено не се захващам, оставям го на по-компетентните от мен. Не обичам половинчати работи или върша нещо като хората или не се опитвам. Ако трябва да използвам думата мразя, то ще кажа, че мразя насилието. Не се обвързвам с толкова силни думи, защото са безсмислени и пречат много повече на този който изпитва такива чувства, отколкото на обекта към който са насочени. Винаги съм абсолютно директна и казвам всичко в очи, независимо кой, защо и как ще нараня. Има тонове човешки качества които не понасям, но гледам да ги игнорирам. Имам тесен кръг приятели и не обичам да съм заобиколена от големи шумни компании. Обичам да съм сама, но това не значи, че съм самотна. Не поставям критерии на хората около мен на които аз самата не мога да отговоря. Имам много остър език и не ме е страх да го използвам. Рядко някой може да ме учуди или изненада с нещо, камо ли положително. Но често се изненадвам колко проклета мога да бъда. Мога да бъда и често съм най-веселия човек на масата. Обичам да ходя на дискотека, стига никой да не ме закача. Често сменям цвета на косата си и формата и. Била съм във всички тонове на дъгата. От блондинка минах към бялото, от розовото през синьото и на края зелено. В момента съм с леко потъмнение на етествения. Отговарям изцяло на описанието на зодията си, при това съм точно Златен Телец.

mrgreen[1].gif
unvisioble
Не се познаваме лично, но постовете й винаги са ми правили силно впечатление. Харесва ми, тя е изключително интелигентна дама, а сега от снимките виждам, че е и много привлекателна. Приличаш ми на една млада актриса, но убий ме, ако се сещам за името й. blink.gif
Освен това си моята зодия. Ето защо имам такъв присантиман към твоята особа. biggrin2.gif
Hermes
Цитат
Музика: Метъл, американски рок, поп, джаз, електронно... От всичко по много. Не се ограничавам със стилове, а с хубава музика. Единственото нещо което не харесвам е чалгата, но за мен това не е музика и няма смисъл дори да се споменава.

Браво Емилия.... 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

За това получаваш моята благословия от Вестоносеца на боговете. Аз също симпатизирам на стилове като джаз и ритъмен блус. На "Острова на съкровищата" / виж моето представяне / има в изобилие от хубава музика. Между впрочем в момента се набира екип от корсари и корсарки за да попълват острова с много, много музика. Нашия кораб е страхотен и обезопасен от нагли преследвачи.

Емилия имаш моя глас и по-смело в следващия тур. 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif Сполука............
Gossip Girl
Цитат
The Lord of the Rings, The Green Mile

Охо..ето два от любимите ми филми, а и двете ми любими книги.
А иначе..запознахме с в MySpace. Мисля, че си много приятна и интелигентна личност. Продължавай в същия дух.
Fixer
Ето я и колежката smile.gif Аз също не я познавам, но както unvisioble по постовете разбирам що за човек е. Успех! wink.gif
DaniEl
Ей радвам се ,че си се решила да си направиш представяне.
Мнение за теб няма да давам ти си знаеш The Best mrgreen[1].gif
storm
Цитат(unvisioble @ Aug 12 2007, 22:36) *
Ето защо имам такъв присантиман към твоята особа. biggrin2.gif

Пинки, измислиха за теб специално нова дума - присантиман, което още веднъж потвърждава, че ти провокираш: творческото, креативното, нестардатното, разчупеното начало у човека и спомагаш за превръщането му в завършек, за метаморфозата му от нищо в нещо. Ти, Пинки, ще си причината този присантиман да се трансформира в пресантиман и да намаже с благ мехлем душите на пуританите. Като споменем и огромния ти филмов каталог в брейн диска, няма какво повече да добавям. Най-добрата tongue.gif.
ludoto_mimi
Цитат
Създавам темата с идеята потребителите да опознаят малка частица от мен и да видят, че не съм толкова лоша... примерно. mrgreen[1].gif

Bярваш ли си? biggrin.gif

Сега сериозно, това е най-щурата розова патка, която може да срещнете някога. smile.gif И както писа жоро, чак хората измислят нови думи за нея. bigarmhug.gif
unvisioble
Цитат(storm @ Aug 14 2007, 00:08) *
Цитат(unvisioble @ Aug 12 2007, 22:36) *
Ето защо имам такъв присантиман към твоята особа. biggrin2.gif

Пинки, измислиха за теб специално нова дума - присантиман, което още веднъж потвърждава, че ти провокираш: творческото, креативното, нестардатното, разчупеното начало у човека и спомагаш за превръщането му в завършек, за метаморфозата му от нищо в нещо. Ти, Пинки, ще си причината този присантиман да се трансформира в пресантиман и да намаже с благ мехлем душите на пуританите. Като споменем и огромния ти филмов каталог в брейн диска, няма какво повече да добавям. Най-добрата tongue.gif.

Благодаря ти, че обърна внимание, но прекалено ме ласкаеш, не ми се удава мисленето на нови думи. Възможностите ми се изчерпват с грешното им изписване, което пък от своя страна дава база за пословични изказвания.
girl_from_hell
едно прекрасно пате smile.gif с което се чудя кога ще се видим smile.gif отдавна не сем се виждали от някогашните времена sad.gif
Mrs.Ackles
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 12 2007, 01:41) *
Перфекционист съм. Ако аз не мога да свърша нещо качествено не се захващам, оставям го на по-компетентните от мен. Не обичам половинчати работи или върша нещо като хората или не се опитвам. Имам тесен кръг приятели и не обичам да съм заобиколена от големи шумни компании. Обичам да съм сама, но това не значи, че съм самотна. Но често се изненадвам колко проклета мога да бъда. Мога да бъда и често съм най-веселия човек на масата.
Интереси: Главно насочени към киното и телевизията.

Вярваш ли, че съм същата? smile.gif Малко е странно, но предполагам, че е заради зодията.. Това, което ми харесва в теб е, че никога не се подмазваш на никого.
aria
Като я видях на живо си помислих,че наистина прилича на сладко,розово пате.
Радва ме smile.gif smile.gif smile.gif
jivitu
Eee просто втора като нея няма.Направи ми много добро впечатление още от постовете и,които съм чела тук 4.gif Супер забавна,добричка и колкото и заклинания да ми прави,аз пак ще си я харесвам...и ще я побеждавам на НССЧ biggrin2.gif
*PeyT*
Личност, която просто не може да остане незабелязана. biggrin2.gif Луда глава, страшно интелигентна и забавна. Човек, който знае колко струва и деомнстрира самочувствие с неоспоримо покритие. Винаги се изказва компетентно и намясто!
Нямам честта да те познавам, но определено си заслужила уважението ми. 4.gif
hristin4e
Готино момиче. Правиш голямо впечатление с постовете си, интелигентна и както виждам много красива smile.gif Няма смисъл да ти изброявам качествата затова няма да продължавам wink.gif
Цитат(*PeyT* @ Oct 22 2007, 12:28) *

wink.gif
ZzoOoMeR
Хихи Веселячка ... Само дето на живо ми се стори по-ниска , от колкото на снимките ама карай ( : )

П.п. Голяма да пораснеш emoticon1 (81).gif 2084[1].gif emoticon1 (81).gif
never_mind
С добро впечатление съм останал за нея от коментарите и тук, а и на живо не го 
промени... филмов маниак като мен smile.gif  ... и в музикалните предпочитания си приличаме като гледам...
ani4ka_89
Цитат(*PeyT* @ Oct 22 2007, 11:28) *
Винаги се изказва компетентно и на място!
Нямам честта да те познавам, но определено си заслужила уважението ми.

И при мен е така. Коментарите ти винаги оставят голямо впечатление у мен, често пъти ме карат да се замисля повече, което е добре, защото все някой трябва да ме побутне да се размисля 16.gif
FrAgMaKeR
Изключително интересна личност. smile.gif Много уважавам мнението и, особено когато става въпрос за кино, филми и телевизия. Всичко, което казва, че е хубаво и си струва, веднага се приема за такова и се гледа. smile.gif Като колежка също си върви отлично работата, много точни и полезни изказвания и намеси когато и където трябва.. wink.gif

Наживо.. макар наблюденията ми над нея да са кратки и не много обстойни.. също мога само хубави думи да кажа.. tongue.gif
ludoto_mimi
Цитат(*PeyT* @ Oct 22 2007, 11:28) *

Bече можеш да едитнеш. biggrin2.gif
Катeто
Останала съм с впечатлението,че имаш собствено мнение,което е много хубаво smile.gif Много си сладка на снимките,само успехи и весело изкарване на Новата година 4.gif
ludoto_tedi
Ето го мойто Пате беееее.Олд Скула къртим тука ний сме най-яките хихихи (ГУШ)
girl_from_hell
и аз пък ви гушкам вас двете smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.