Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери : "Action"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
toho
Стана известно името на 5-ти епизод.То е "Action".Според спойлерите в епизода ще става дума за заснемането на филм по комиксовия герой Warrior Angel.

Update : 22 август 2007

- Главната актриса в филма за Warrior Angel е заплашвана от феновете на комикса защото нейната героиня не трябвало да участва в проекта.
- Един от персонажите в този епизод Бен асистент продуцент става свидетел как Кларк хваща куршум с голи ръце предназначен за главната актриса и досажда на Кларк,че трябва да използва силите си за доброто на света.Вероятно Бен е фанатизирания фен който се опитва да убие главната геройня.
- Лайнъл е отвлечен и затворен в изолирана кабина от мистериозна жена на име Мерелин.Той успява повали Мерелин и избягва през гората,но е хванат от човека който е платил на Мерелин да го държи в кабината.Инициалите на този човек са L.L.
- Лекс спасява баща си(това изключва Лекс от хората с инициали L.L. сещайте се кой остава wink.gif ),но Лайнъл го обвинява че той стой зад всичко това,докато двамата спорят Мерелин изважда пистолет и го насочва срещу тях.Тя отново е повалена от Лоис,която е следяла Лекс.

toho
Според мен най-вероянтно Лекс ще спонсорира "филма" по този герой,защото като малък е бил фен на този комикс.
toho
Добавих спойлери за този епизод в първия пост.
sonofsparda
Ще го видим епизодчето - аз лично искам да науча нещо повече за "Лара", но и този ще си го бива без никакво съмнение. smile.gif
toho
Изпуснал съм да добавя един спойлер(може би най-заинтригуващия от всички) за което се извинявам.

- Лайнъл е отвлечен и затворен в изолирана кабина от мистериозна жена на име Мерелин.Той успява да повали Мерелин и избягва през гората,но е хванат от човека който е платил на Мерелин да го държи в кабината.Инициалите на този човек са L.L.
- Лекс спасява баща си(това изключва Лекс от хората с инициали L.L. сещайте се кой остава ),но Лайнъл го обвинява че той стой зад всичко това,докато двамата спорят Мерелин изважда пистолет и го насочва срещу тях.Тя отново е повалена от Лоис,която е следяла Лекс.
vikihill96
Cool... Ще бъде поредният пирон в ковчега ми този епизод, предчуствам го 10.gif 10.gif !!! Ще бъде интересно, кой ли ще е този ЛЛ.... happy.gif happy.gif - абе и едно въпросче към разбирачите тук. Как ще се казва Кара в Смолвил, в смисъл Линда Лий или с някакво друго име, все пак Кара Зор-Ел някак си не върви да се казва наляво и надясно(ако се знае като информация де-как ще се казва точно Кара happy.gif )?
toho
Вики, по правилно е да се каже КОЯ е тази с инициали L.L. smile.gif
Според мен ще се казва Кара, не ми се вижда толкова странно име.
vikihill96
Цитат(toho @ Aug 22 2007, 19:36) *
Вики, по правилно е да се каже КОЯ е тази с инициали L.L. smile.gif
Според мен ще се казва Кара, не ми се вижда толкова странно име.

А то не че Кара е странно име- мисълта ми беше като цялостно име, защото Кара Кент или нещо от сорта по-скоро ми навява смешни асоциации за момента, но ще поживеем, ще видим. А иначе за ЛЛ -прав си, че ще е жена, дори е почти ясно коя, но хайде да не "разваляме кефа" на другите около познаването й biggrin2.gif !!!
free_soul
Мерси за инфото Тедо.

Ще се наслаждаваме явно пореден изклкючителен епизод от Смолвил.
Л.Л - май май ще видим връзка към нащо момиче с дълга черна коса и красиви очички ;- )
toho
Всъщност другата и единстена възможност този с инициалите да е Лукас Лутър но веротноста да е той почти нулева според мен.
vikihill96
Цитат(toho @ Aug 23 2007, 16:35) *
Всъщност другата и единстена възможност този с инициалите да е Лукас Лутър но веротноста да е той почти нулева според мен.

Ми така си е- за чий(да не казвам какво 10.gif ) ще го намесват и него точно в този момент от сериала, съвсем нелогично би било huh.gif . Наистина е най-вероятно това да е нашето "обичано, чернокосо девойче" happy.gif happy.gif !!! Абе да ви питам-като ще се намесва(макар и в женски род) "Мерелин", къдеще бъде Ланселот или Галахад,а .... 18.gif 18.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.