Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Casanova
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
girl_from_hell
Casanova

Жанр : Комедия, Драма, Романтичен

Година : 2005

IMDB : http://imdb.com/title/tt0402894/

User Rating : 6.4/10

Режисьор : Ласе Халстрьом

Участват : Лина Олин, Хийт Леджър, Джереми Айрънс, Оливър Плат, Сиена Милър

Резюме : Той беше най-прочутия съблазнител. Майстор на шпагата, дегизировката и остроумията – беше известно, че нито една жена не може да устои на обаянието му. До сега.

За първи път в живота си легендарният Казанова е на път да срещне достоен противник в лицето на привлекателната Франческа, която прави единственото нещо, което прочутият любовник е смятал за невъзможно – отказва му.

Чрез дегизировка, хитруване и остроумие, Казанова успява да се сближи с Франческа. Но той участва в най-опасната игра, която някога е водил. Игра, която застрашава не само живота и репутацията му, но и единствения му шанс за истинска любов.

Download : аренабг замунда

Мисля, че е много хубав филм, а и е с моя любим актьор Хийт Леджър така че ако има и други фенове на него неможе да не са гледа ли този филм, а ако не сте гледайте го !
Крадец на рози
Жесток филм, много му се радвам :>
dEniChka
Цитат(Крадец на рози @ Aug 10 2007, 12:11) *
Жесток филм, много му се радвам :>

Браво бе..и аз така biggrin2.gif 10.gif
CheerFuL-F
Страхотен филм!
PoLiTy'
Филмът е върховен worthy.gif
ThePinkDuck
Вече където и да чуя Казанова пред очите ми се появява Хийт. Филма определено си заслужава гледането. Легендата е претворена много умело, актьорите показват игра на високо ниво, режисьора за пореден път доказва класата си. Харесаха ми и музиката и цялостната обстановка. mrgreen[1].gif
girl_from_hell
Е Пате тука като ти чета коментарите и вече си мислех това критично Пате нищо не харесва, но явно все пак оценяваш наистина хубавите филми
ganiy79
Много свежарско филмче.
angel_girl
Филмът е много як. Изгледах си го с кеф. А Хийт Леджър си е тооочно за ролята... tongue.gif
brooke_scott
мн готин филм, мн радва wink.gif
tania
Обичам го тоя Леджър. Филма м хареса, става за релакс.
dragon_girl
Готин филм,супер актьори... blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.