Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Into the Blue
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
girl_from_hell
Into the Blue

Жанр : Екшън, Криминален, Приключенски

Година : 2005

IMDB : http://imdb.com/title/tt0378109/

User Rating : 5.6/10

Режисьор : Джон Стокуел ("Диви и Красиви")

Участват : Скот Каан, Джесика Алба, Ашли Скот, Пол Уокър, Джош Бролин, Антон Лесър

Резюме : Екшън-драма разказваща за приключенията и неприятностите на група професионални гмуркачи, които неволно преплитат пътя си с безкомпромисен наркобос. Без да искат те се натъкват на ”специален товар” в потънал самолет, който е бил предназначен да бъде намерен от друг.

Tрейлар : ТУК

Download : arenabg , zamunda
CheerFuL-F
Страхотна игра на Пол и Джесика.Филма също си го биваше...
Gossip Girl
Ще се цитирам от един друг форум:
Цитат
Мен пък не ме изкефи много..Отначало действието се развива супер мудно и всичко интересно във филма става в последния половин час..Нито актьорите показват кой знае каква игра, нито има някакво развитие, за ефекти давам 0, а Пол Уокър през повечето време гледа като позабременяла овца..И въпреки това той и Джесика са единствените неща във целия филм, които могат да грабнат вниманието..А да и Джес някакси има абсолютно същата роля като в Фантастичната четворка, загрижена невеста на някакъв местен супергерой..
Най-интересно ми беше, когато акулата захапа оная мацка Аманда, или там каквато беше..
Jolly_GirL
Ами на мен филма ми беше интересен,смятам че и актьорската игра е на ниво.Общо взето хареса ми smile.gif
girl_from_hell
аз не съм казала мнение.. та преди няколко дена го гледах и разира се си го дръпнах заради актьора, но много ми хареса филми и реших да чуя и вашето мнение
f0rgy
QUOTE(girl_from_hell @ Aug 11 2007, 00:12) *
аз не съм казала мнение.. та преди няколко дена го гледах и разира се си го дръпнах заради актьора, но много ми хареса филми и реших да чуя и вашето мнение

Мхм и аз само че заради Алба 15.gif през повечето време гледах нея не следях филма ама може да се каже че ако имаш свободно време е добър за убиването му smile.gif
Nasi
Историята беше малко грешно измислена към края, но ми хареса филмчето.
ThePinkDuck
Цитат(f0rgy @ Aug 11 2007, 00:14) *
Мхм и аз само че заради Алба 15.gif през повечето време гледах нея не следях филма ама може да се каже че ако имаш свободно време е добър за убиването му smile.gif

Абсолютно.
Нищо особенно като сюжет или актьорска игра. Но за помежудругото става. Има красиви... природни картини. mrgreen[1].gif
ani4ka_89
Като цяло този филм го гледах заради Пол Уокър и Джесика Алба и те всъщност бяха единственото, което си заслужаваше да се види. Като цяло мисля, че сюжетът не беше изпипан, все нещо не беше, както трябва.
Peyton___
Into the blue e страшно филмче,мн ме кефи мен лично
Сюжета тавък мн интересен,Пол Уокър е супер сладък и Джесика Алба е готинка -сладка двойка са найстина wink.gif
brooke_scott
ами имах големи надежди за този филм, ама нещо не ме впе4атли, единственото хубаво бяха Джесика и Пол wub.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Aug 17 2007, 13:09) *
ами имах големи надежди за този филм, ама нещо не ме впе4атли, единственото хубаво бяха Джесика и Пол wub.gif

И аз мисля да го гледам заради Джесика и Пол, ама сюжета не ми изглежда мн интересен, а и щом на теб не ти е харесал, може би и на мен няма да ми хареса :Р
HiLaRy`DuFf{}
Един от любимите ми филми с Джесика .. smile.gif много интересен .. тя е мноого хубва там .. а пък и Пол Уокър е супер сладък .. и много си подхожат двамата.. rolleyes.gif
vasinka_{P}
Гледах го филма още като излезе и то без субтитри, и честно казано единственото хубаво в тоя филм беше страхотното тяло на Пол Уокър biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(vasinka_{P} @ Aug 30 2007, 18:09) *
Гледах го филма още като излезе и то без субтитри, и честно казано единственото хубаво в тоя филм беше страхотното тяло на Пол Уокър biggrin2.gif

4.gif 4.gif 4.gif
dragon_girl
Цитат
Цитат(vasinka_{P} @ Aug 30 2007, 18:09)
Гледах го филма още като излезе и то без субтитри, и честно казано единственото хубаво в тоя филм беше страхотното тяло на Пол Уокър

Ее,и Алба беше добре
djesito
А и аз гледах филма доста отдавна,но не беше кой знае какво.Да, беше ми интересен,но само толкова.А иначе Джесика си играеше ролята добре както обикновено.
Estell
Аз скоро разбрах, че ще се прави продължение на този филм, само че без Джесика и Пол. Трябва да излезе чак през 2010. IMDB
brooke_scott
лол не знаех, че ще има продължение. жалко, че ще е без Джесика sad.gif и все пак дано да е по-хубав от първата част ;]

ПП: аз така като гледам и Пол няма да го има wacko.gif че аз за кво ще го гледам тогава huh.gif
djesito
Цитат(brooke_scott @ Jun 18 2008, 22:12) *
лол не знаех, че ще има продължение. жалко, че ще е без Джесика sad.gif и все пак дано да е по-хубав от първата част ;]

ПП: аз така като гледам и Пол няма да го има wacko.gif че аз за кво ще го гледам тогава huh.gif

Да бе и аз така.Ако е по-як от първата част..супер,но пак нещо ще му липсва и това е актьорите.
**Sophia**
Много хубав филм.Гледала съм го доста отдавна,но си спомням че някъде накрая ме държеше доста в напражение.И Джесика беше супер.
angel_girl
Абе за феновете на жанра е хубав... На мен ми хареса, ама не ме впечатли кой знае колко. Виж актьорите мнооого ми харесаха... rolleyes.gif
Иначе ще ми е интересно да видя 2-ката.
Tonigirl
Филма е супер гледала съм го 3 пъти. Всъщност много са малко тъпите филми, в които играе Джесика Алба. worthy.gif
Steph
Филма е хубав и определено си заслужава да се гледа, но най-вече заради страхотните Джесика Алба и Пол Уолкър! wink.gif
naley_
свеж филм заслужава си (((;
moni_hs
Гледала съм го веднъж, още когато беше излязъл и ми хареса! 4.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.