Стана извесно името на 6-ти епизод.То е "Lara".Заедно с него изтече и малък спойлер за епизода.Освен майката на Кларк Лара в този епизод ще видим и бащата на Кара Зор-Ел.
toho
Aug 10 2007, 06:51
Тоя епизод ще е размазващ.Стискам палци да поканят още някой известен за ролята на Зор-Ел.
MaHeKeHa
Aug 10 2007, 08:24
Цитат(toho @ Aug 10 2007, 06:51)
Тоя епизод ще е размазващ.Стискам палци да поканят още някой известен за ролята на Зор-Ел.
Винаги съм бил на тезата, че всички епизоди (поне за мен) и... както казваш ти... "размазващи"
Ето, това е епизода, който ще бъде 'Flashback' и ако сме кАсметлии може би ще видим Криптон - yay, how cool is that, a?
vikihill96
Aug 10 2007, 09:55
Значи "молитвите" ни да видим майката на Кларки - Лара се сбъднаха. А ще видим и Зор-Ел....наистина много cool !!! А ако и наистина видим Криптон,мама миа-направо ще си "отлетя" с кеф за няколко дни(тоест няколко дни изобщо няма да имам връзка с планетата Земя ...не че сега имам де ). Наистина ще бъде един от най- най- епизодите на сезона !!1
MaLkIq_MuKi
Aug 10 2007, 11:21
Много ще ми е интересно да видя как биха представили Криптон Аз много обичам подобен тип епизоди...обичам да се връщам назад Мерси за инфото
free_soul
Aug 10 2007, 12:30
Новината направо тресе. Страхотно. Наистина съм любопитен кой ли би могъл да изиграе ролята на Зор-Ел. . .
sonofsparda
Aug 11 2007, 13:10
Поклон. Просто нищо друго не мога да кажа в момента. Това ще е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ сезон на Смолвил до момента - няма две мнения по въпроса.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.