Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jane
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Jane
За начало ще кажа, че НЯМА да участвам в конкурса. Но понеже скуката си казва думата, пускам тази тема:}

Име: Евгения
Прякор: Принципно нямам, но много често ми казват Зара...заради Зара от ББ
Дата на раждане: 29.07.1991 => зодия Лъв
Град: Пловдив
Очи: кафеви
Коса: естественият ми цвят е тъмно кестеняво, била съм сто цвята, но точно в момента се приближава до естествения; дълга, чуплива, но много рядко ще ме видите с неизправена коса...
Височина: 174-5
Кила: 59
Семейно положение: свободна shocking.gif Вечно търся, но все не намирам...

Музика: Обожавам ретрото от 80те и 90те. Това е музиката, която винаги ми е харесвала и ще продължава. Просто тази музика, правена през онези години, никога не може да бъде заменена, ритмите, мелодиите, измислени тогава, не могат да бъдат претворени по никакъв начин. Като чуя ретро и ми настръхва косата...размазвам се ха rolleyes.gif Иначе доволно слушам и хаус, комерсиална музика и рок от 90те.

Филми: комедии, психотрилъри, романтични, драми

Характер: Ъм..тука става доста сложно. Малко са хората, които не са се опарили от познанството ни rolleyes.gif . Много труден характер. Адски суетна съм, мога да седя с часове пред огледалото. Мога да разговарям с всякакъв тип хора на всякакви теми. Не мисля, че има тема, която да ме притесни. Отегчавам се бързо. Иначе съм добра приятелка. Приятелите ми знаят, че винаги могат да разчитат на мен, винаги съм готова да помогна, каквото и да ми коства. Супер искрен човек съм, винаги казвам това, което мисля и понякога си навличам неприятности от това, но пък..принципи. Иначе като съм в лошо настроение, по-добре да няма никой около мен, защото бълвам огън и жупел...когато съм ядосана не ме интересува на кой ще си го изкарам, всъщност като се замисля...нищо не ме интересува в такива моменти...Маниачка съм на тема дрехи, гримове...общо взето съм привърженик на шопинг терапията, а на мен, честно казано, често ми се скапва настроението biggrin.gifbiggrin.gif:D, или просто си намирам повод. Обичам скъпите и стилни неща. Обичам честните и непринудени хора. Не обичам тези, които се хвалят колко им струвало тва и онва и колко коли имали и дрън, дрън, дрън. Не обичам да съм в компания на мъже, които си говорят само за спорт, коли, мотори... за жени може..а! като казах жени - имам навика да оглеждам хубавите жени по улиците, кафенетата и където се сетите..хах biggrin2.gif Просто, както казах, обичам хубавите неща.
Хм...какво друго. С мъжете съм пълен хаус. Сигурно, защото незнам какво искам...и накрая те страдат от цялата работа, аз пак си излизам с чисти ръце хохо.
Доста съм отмъстителна. Ако някой посмее да се подиграе по някакъв начин с мен, 100 процента ще намеря начин да му го върна в пъти...уат гоус араунд комз араунд 15.gif
Това, което с най-пълна сила важи за мен, е че се отнасям с хората така, както те се отнасят с мен. Каквото посееш, такова ще пожънеш. Мога да бъда най-земния човек, мога да бъда и най-гадната .. smile.gif

Адиос smile.gif

Споменах ли, че обичам да се усмихвамsmile.gif))?

:Р Ми това засега, ако се сетя нещо, ще допълвам.
Чакам коментари happy.gif
devon
Много си готинка happy.gif И дори ако не участваш в конкурса мога да кажа,че си победителка защото наистина си много красива...И специално за музиката те поздравявам...Ретрото от нея годинки (80-90) си е музиката,която ще си остане номер 1...
*PeyT*
Ами.. не ти симпатизирам особено. Най-странното е, че не мога да си обясня защо, просто има нещо в теб, което не ми харесва.. rolleyes.gif Реших да съм честна.. пък и да си призная имам доста бегли впечатления и не може да се каже, че те познавам, така че може сегашното ми мнение да се окаже преходно.. wink.gif
Мисля, че ако участваш в конкурса имаш достатъчно голям шанс да спечелиш.. Успех, ако решиш да се включиш, . wink.gif
qwe123
Цитат(Jane @ Aug 9 2007, 22:46) *
Това, което с най-пълна сила важи за мен, е че се отнасям с хората така, както те се отнасят с мен. Каквото посееш, такова ще пожънеш. Мога да бъда най-земния човек, мога да бъда и най-гадната .. smile.gif

Това вече знам, че е така smile.gif Иначе и аз да съм честна, защото сама си ми казвала, че обичаш чесните хора. В началото правиш (поне на мен) впечатление на ку*ка (не се обиждай (ама едва ли ще се обидиш, ако съдим по аватара ти biggrin.gif)), ама след като прочетох повечето ти мнения и тази темичка, смятам, че не си такава. Даже напротив. Умно момиче си, познаваш хората, отвръщаш с каквото ти покажат, което мисля, че е правилно... Абе свястна си, да го кажем с 2 думи. Айде успех wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Jane @ Aug 9 2007, 22:46) *
Семейно положение: свободна shocking.gif Вечно търся, но все не намирам...

Търсене му е мамата, че и таткото... tongue.gif
Иначе като човек... Отворена на всякакви теми, пряма, директна и не цепи много много басма на никой... tongue.gif
За физическа красота, снимките в галерията говорят сами за себе си... 4.gif
3pacalypse Now
Много е пекана . Бтв понякога изпитвам стърахопочитание към нея има нещо дяволито в нея biggrin.gif
f0rgy
мхм и аз тва си мислих ... точно като някФо дяволче biggrin2.gif бту обещала ми е да ме снима mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
ogata
Цитат(*PeyT* @ Aug 9 2007, 22:41) *
Ами.. не ти симпатизирам особено. Най-странното е, че не мога да си обясня защо, просто има нещо в теб, което не ми харесва.. rolleyes.gif

Не мога да се изразя по-добре ...
Крадец на рози
Цитат(ogata @ Aug 10 2007, 09:22) *
Цитат(*PeyT* @ Aug 9 2007, 22:41) *
Ами.. не ти симпатизирам особено. Най-странното е, че не мога да си обясня защо, просто има нещо в теб, което не ми харесва.. rolleyes.gif

Не мога да се изразя по-добре ...

Човек, който само ще настигате е тя.
unvisioble
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 10 2007, 01:33) *
Отворена на всякакви теми, пряма, директна и не цепи много много басма на никой... tongue.gif
За физическа красота, снимките в галерията говорят сами за себе си... 4.gif

Съгласна с всичко това. rolleyes.gif Мога да добавя, че си много щура глава, "крачиш" смело и уверено, имаш самочувствие... Харесвам те и то точно за това, че си директна и открита. 10.gif
Bloody_Tears
В началото не те познавах толкова и не ми беше много приятна, чесно казано Но след като видях някои други хора как се държат и какво самочувствие имат.... Направо вече те обичам happy.gif Не, наистина. Мислех те за много по-различна, не те познавах много, не, че сега те познавам много добре, но имах друго мнение за теб smile.gif Сега ми правиш друго впечатление, хубаво smile.gif
Mrs.Ackles
Умно момиче си.. забелязала съм го. smile.gif
Mimsey
Интересно момиче, симпатяга, допадаш ми! Имай предвид, че нещо съм взела да ти се навивам biggrin2.gif малко хора знаят(вече няма да са малко), но аз съм Би-сексуална! blush.gif
Jane
Цитат(Mimsey @ Aug 18 2007, 07:38) *
Интересно момиче, симпатяга, допадаш ми! Имай предвид, че нещо съм взела да ти се навивам biggrin2.gif малко хора знаят(вече няма да са малко), но аз съм Би-сексуална! blush.gif

хохохо rolleyes.gif ще чакам, докато ми се навиеш напълно тогава :Р
ALeX4e7y^
Цитат(Jane @ Aug 18 2007, 21:50) *

Лелееееее ohmy.gif blink.gif
Крадец на рози
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 18 2007, 21:53) *
Цитат(Jane @ Aug 18 2007, 21:50) *

Лелееееее ohmy.gif blink.gif

И аз т'ва викам :Р
storm
Като e готово навиването, ще чакаме развиването на историята.
С подробности biggrin.gif .
Крадец на рози
Цитат(storm @ Aug 21 2007, 20:04) *
С подробности biggrin.gif .

Линчувайте го!
Jane
Не ми флуудете темата, моля. Вие като чуете нещо за две момичета и се самозабравяте. :Р
storm
За човек, който не обръща внимание на детайлите/подробностите, се смята, че проявява лош вкус. wink.gifbiggrin.gif
А, и извинение за флууда, ама трябваше да обясня на жадния за знания Крадец.
The Shaman
Много кучета виждам тук ,които лаят,но не хапят...Нали Джейн smile.gif
g0blin
За Джейн не знам, обаче и аз ги виждам тия кучета :Х

Иначе по темата ... какво да говоря, то галерията и коментарите и постовете и темите - въобще изобщо фигуративно казано е супер точна във всички отношения. Личен контакт не съм имал с нея, но по това, което виждам в мненията и, начина и на мислене и поведение, го преценявам :>

Поздрави! :>
Jane
The Shaman така си е, хаха, нищо.. елате ми на ято, както се вика 10.gif

g0blin никога не е късно за личен контакт 16.gif

и изобщо благодаря на всички за хубавите, а не по-малко и за лошите думи happy.gif
3pacalypse Now
aхаха не майна няма толкова луд човек като нея smile.gif Jane супер забавна си biggrin.gif Евалата
Jane
Имам нужда малко да ми се понадмазвате :} c'mon
advokata
Джейн... признавам си... като видях снимката... се *цензура*... 2sor[1].gif 3shut[1].gif happy.gif ohmy.gif
vasinka_{P}
Много готина мацка, останала съм със супер готино впечатление, мисля че си много точна и иимаш много як характер. Успех, продължавай все така. smile.gif biggrin.gif biggrin2.gif
g0blin
QUOTE(vasinka_{P} @ Jan 4 2008, 03:08) *
Много готина мацка, останала съм със супер готино впечатление, мисля че си много точна и иимаш много як характер. Успех, продължавай все така. smile.gif biggrin.gif biggrin2.gif

Мда...ама къде се изгуби по трасето тая булка smile.gif
Jane
Тук съм rolleyes.gif
DeViL^PLaYeR
Много си сладка!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.