Име: Евгения
Прякор: Принципно нямам, но много често ми казват Зара...заради Зара от ББ
Дата на раждане: 29.07.1991 => зодия Лъв
Град: Пловдив
Очи: кафеви
Коса: естественият ми цвят е тъмно кестеняво, била съм сто цвята, но точно в момента се приближава до естествения; дълга, чуплива, но много рядко ще ме видите с неизправена коса...
Височина: 174-5
Кила: 59
Семейно положение: свободна
Музика: Обожавам ретрото от 80те и 90те. Това е музиката, която винаги ми е харесвала и ще продължава. Просто тази музика, правена през онези години, никога не може да бъде заменена, ритмите, мелодиите, измислени тогава, не могат да бъдат претворени по никакъв начин. Като чуя ретро и ми настръхва косата...размазвам се ха
Филми: комедии, психотрилъри, романтични, драми
Характер: Ъм..тука става доста сложно. Малко са хората, които не са се опарили от познанството ни
Хм...какво друго. С мъжете съм пълен хаус. Сигурно, защото незнам какво искам...и накрая те страдат от цялата работа, аз пак си излизам с чисти ръце хохо.
Доста съм отмъстителна. Ако някой посмее да се подиграе по някакъв начин с мен, 100 процента ще намеря начин да му го върна в пъти...уат гоус араунд комз араунд
Това, което с най-пълна сила важи за мен, е че се отнасям с хората така, както те се отнасят с мен. Каквото посееш, такова ще пожънеш. Мога да бъда най-земния човек, мога да бъда и най-гадната ..
Адиос
Споменах ли, че обичам да се усмихвам
:Р Ми това засега, ако се сетя нещо, ще допълвам.
Чакам коментари