Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Private Practice
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Страници: 1, 2
DesiTo
Private Practice

Режисьор: Michael Grossman

Жанр: Драма, Комедия

В ролите: Кейт Уолш (Grey's Anatomy), Тим Дейли (The Nine), Тай Дигс (Day Break), Ейми Бренеман (Judging Amy), Пол Аделщайн (Prison Break), Крис Лоуъл (Veronica Mars)

Сайтове: ABC.com, IMDB, TV.com

Ревю: Създателката на "Анатомията на Грей" и носителка на наградата Златен Глобус, Шонда Раймс, започва история за ново начало и стари приятели. Тази есен, ще започне излъчването на нов сериал, т.нар. "spin-off" на "Анатомията на Грей", озаглавен "Private Practice". В него главна героиня ще бъде д-р Адисън Монтгомъри-Шепърд.
Адисън Монтгомъри е известен неонатален хирург, уважавана от нейните приятели и колеги в болница "Сиатъл Грейс". След като решава, че вече не може да живее близо до бившия си съпруг, Дерек Шепърд (McDreamy), и бившия си любовник, Марк (McSteamy), Адисън се отправя към Лос Анжелис за по-топло време и по-сполучливи възможности. Отново събрана с вече разведените си приятели от университета, Наоми и Сам, тя се присъединява към тяхната частна практика. "Private Practice" разказва историята на една жена, която не се страхува от промените и е готова да започне нов живот.
Доктор Пете Уилдер е привлекателен и уверен, привлякъл вече вниманието на Адисън, химията между тях е очевидна. Доктор Купър Фреедмън е преуспяващ педиатър, който обича интернет срещите и винаги е привлечен от младите жени. Но повечето му връзки завършват неуспешно. Той намира спокойствие при своята близка приятелка, психиатърката Виолет Търнар, тя няма никакъв късмет в любовта. Способна винаги да дава съвети на пациентите си за техните връзки, тя е силна и решителна, непозволяваща на другите да видят вътрешно колко е съкрушена след раздялата със съпруга си, който вече я е забравил и отново се е оженил. Уилиям Пакрър е млад и самоуверен, създаващ впечатление, че е безгрижен сърфист, но той силно се интересува от медицината. В Адисън той вижда шанс да има наставник, който да му помогне, за да постигне мечетата си - да бъде акушер.
За Адисън, поканата от старите й приятели е началото на нов живот, пълен с обещания.

Пилотният епизод на "Private Practice" бе излъчен под
формата на епизод от третия сезон на "Анатомията на Грей".

Още снимки тук.

Трейлър:
Official ABC Trailer 1
Official ABC Trailer 2
Private Practice Interview - Behind The Scenes
Интервю с част от актьорския състав
Private Practice Promo
Private Practice "The Cast"

Актьорски състав:
Kate Walsh
Dr. Addison Forbes
Tim Daly
Dr. Pete Finch
Paul Adelstein
Dr. Cooper Freedman

Audra McDonald
Dr. Naomi Bennett

Amy Brenneman
Dr. Violet Turner
Taye Diggs
Dr. Sam Bennett
Chris Lowell
William Cooper

KaDee Strickland
Charlotte King

Private Practice Gets a Theme Song

Песента се казва "What I’ve Done" - Until June. Може да я чуете тук.

Download:

1x01 - In Which We Meet Addison, A Nice Girl From Somewhere Else
26 септември 2007
Private Practice S01E01@Zamunda.Net

1x02 - In Which Sam Receives An Unexpected Visitor
3 октомври 2007
Private Practice S01E02@Zamunda.Net
Private Practice S01E02@ArenaBG

1x03 - In Which Addison Has A Very Casual Get Together
10 октомври 2007
Private Practice S01E03@Zamunda.Net
Private Practice S01E03@ArenaBG

1x04 - In Which Addison Finds The Magic
17 октомври 2007
Private Practice S01E04@Zamunda.Net
Private Practice S01E04@ArenaBG

1x05 - In Which Addison Finds A Showerhead
24 октомври 2007
Private Practice S01E05@Zamunda.Net
Private Practice S01E05@ArenaBG

1x06 In Which Charlotte Goes Down The Rabbit Hole
31 октомври 2007
Private Practice S01E06@Zamunda.Net
Private Practice S01E06@ArenaBG

1x07 In Which Sam Gets Taken For A Ride
14 ноември 2007
Private Practice S01E07@Zamunda.Net
Private Practice S01E07@ArenaBG

1x08 In Which Cooper Finds a Port In His Storm
21 ноември 2007
Private Practice S01E08@Zamunda.Net
Private Practice S01E08@ArenaBG

1x09 In Which Dell Finds His Fight
5 декември 2007
Private Practice S01E09@Zamunda.Net
Private Practice S01E09@ArenaBG

Private Practice - season 1@ArenaBG

Субтитри:
Private Practice - 01x01@subs.sab.bz
Private Practice - 01x02@subs.sab.bz
Private Practice - 01x03@subs.sab.bz
Private Practice - 01x04@subs.sab.bz
Private Practice - 01x05@subs.sab.bz
Private Practice - 01x06@subs.sab.bz
Private Practice - 01x07@subs.sab.bz
Private Practice - 01x08@subs.sab.bz
Private Practice - 01x09@subs.sab.bz

Private Practice - season 1@subs.sab.bz

Втори сезон

2x01 - A family thing
01 откомври 2008

S02E01@Zamunda.Net
S02E01@ArenaBG.com
2x02 - Equal & Opposite
08 октомври 2008

S02E02@Zamunda.Net
2x03 - Nothing to Talk About
22 октомври 2008

S02E03@Zamunda.Net

2x04 - Past Tense
29 октомври 2008

S02E04@Zamunda.Net
2x05 - Let It Go
05 ноември 2008

S02E05@Zamunda.Net

2x06 - Serving Two Masters
19 ноември 2008

S02E06@Zamunda.Net
2x07 - Tempting Faith
26 ноември 2008

S02E07@Zamunda.Net

2x08 - Crime and Punishment
03 декември 2008

2x09 - Know When to Fold
10 декември 2008

2x10 - Worlds Apart
17 декември 2008

2x11 - Contamination
24 декември 2008
2x12 - Ties That Bind
31 декември 2008
2x13 - Nothing to Fear
07 януари 2009
2x14 - Second Chances
14 януари 2009
sulu
Супер мен много ми харесаха двата епиздоа в които тя беше на гости там,а сега като знам че целия сериал ще се развива там просто нямам търпение.Според мен "Private practice" ще надмине "Анатомията на Грей",който този сезон свърши много тъпо.
ludoto_mimi
Нямам търпение да почне тоя сериал. Много ми хареса ощте от онзи епизод на Анатомията и съм съгласна, че ще го мине.
Nasi
Един от сериалите, които чакам с огромно нетърпение. "What I’ve Done" - Until June. Страхотна песничка.
divata_airis
Леле, тука са събрали сумати народ от сериалите: Беглецът, Бягство от затвора, Кевин Хил, Вероника Марс и още много. Ама сериалчето ще е яко чувствам го - него и Госипа ги чакам с нетърпение mrgreen[1].gif
CheerFuL-F
Цитат(divata_airis @ Aug 8 2007, 21:36) *
Леле, тука са събрали сумати народ от сериалите: Беглецът, Бягство от затвора, Кевин Хил, Вероника Марс и още много. Ама сериалчето ще е яко чувствам го - него и Госипа ги чакам с нетърпение mrgreen[1].gif

и аз така мисля.Ще е интересно...ще се гледа
dudenceto
Хубаво ще е сериалчето smile.gif Още от Анализът на Грей като гледах епизода ми хареса tongue.gif
ladysunshine
изглежда готино, ще се гледа
brooke_scott
ами ако съдя по последните епизоди на "Анатомията на Грей" няма да е лош, стана ми интересно и се радвам 44е Адисън се махна от Алекс, ина4е да определено ще се гледаsmile.gif
fenka_1
Чакам го с нетърпение,сигурна съм,че ще е много добър сериал,ще си заслужава гледането 4.gif А и актьорите са страхотни,няма грешка wink.gif
Menna
Премиерата не ме впечатли особено, но заради Тим и Пол ще му хвърля едно око на този сериал. biggrin.gif
DesiTo
Нови Промо снимки:

TV Guide Scans (Спойлери)

ludoto_mimi
Промо снимките са страхотни!

Първата на Кейт е the best!, както и на всички останали. вече нямам търпение да почва.
girl_from_hell
изглежда много интересен, ще го следя вече ми е ясно
а тези епзиоди от анатомията на грей точно заради крис ми харесаха пък те какви били, хм доста интересено
ladysunshine
Всъщност от коя дата започва?
girl_from_hell
четете бе хора

" Private Practice, Премиера: 26 Септември"
ladysunshine
Цитат(girl_from_hell @ Sep 1 2007, 00:25) *
четете бе хора

" Private Practice, Премиера: 26 Септември"

еее добре де не съм го видяла благодаря все пак:)
ludoto_mimi
Ето едно клипче от ABC за каста и героите.

PRIVATE PRACTICE "THE CAST"
ludoto_mimi
People Magazine Scans

Ето и две кратки промота, почти еднакви са:
Private Practice Promo 1
Private Practice Promo 2
Nasi
I really can't wait. МЪничко остана още.

А за промото 18.gif 18.gif 18.gif. Мерси Мимс, че ми ги показа, че аз пак нямаше да ги видя.
Катeто
изглежда интересен има познати актъори,дано да не е някоя боза dry.gif
DesiTo
TV Guide Scans

HiLaRy`DuFf{}
Наистина изглежда доста интересен и снимките са много добри .. този филм ще има доста оспехи smile.gif
ludoto_mimi
Благодаря, Деси. smile.gif 4.gif

Promo #5 - ново промо, по-дълго от предишните.
Официални снимки от първи епизод
Roxanne
Е, нямам вече търпение да почва... Мисля, че има потенциал да ми хареса дори повече от Grey's Anatomy rolleyes.gif
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 7 2007, 19:00) *
Promo #5 - ново промо, по-дълго от предишните.

Ауу страхотно е, мерси Мимс. Благодаря, че си сложила снимките от епизода само на линкове 10.gif Поне за този сериал няма да гледам снимки, преди да съм видяла епизодите.
ludoto_mimi
Цитат(toho @ Sep 16 2007, 16:40) *

Това е най-ужасното качество, което съм виждала. 18.gif Но все пак беше интересно. Не гледах абсолютно всичко, защото звукът е много зле и ще го гледам пак като излезе официално. Може и да има някакви промени в епизода до тогава.
Успях почти да се справя с песните от този епизод: (3/4)

Scissor Sisters - "I Don't Feel Like Dancing"
Brandi Carlile -"California"
Chris Garneau - "Sad News"
Swingfly - "Something's Got Me Started"
DesiTo
1x01 - In Which We Meet Addison, A Nice Girl From Somewhere Else

Private.Practice.S01E01.HDTV.XviD-NoTV@Zamunda.Net
ludoto_mimi
Промо за 1х02
ludoto_mimi
Много хубав епизод. Лично на мен, страшно много ми хареса. rolleyes.gif

Песните от него:

Frank Popp Ensemble - "Leave Me Alone"
James Blunt - "Same Mistake"
A Fine Frenzy - "Hope For The Hopeless"
(CODA)
mi6eto_
На мен от zamunda.net ми се изтегли до 42% и не иска повече. Незнам защо така. Първи епизод се изтегли много барзо, но не и 2.
ladysunshine
Мерси за линкчето. На мен също 1 епизод много бързо ми се изтегли, надявам се и този да стане бързо. Тъкмо днеска си мсилех кога излиза следващия епизод, а той излязал :Р
dudenceto
private.practice.S01E03-caph@zamunda.net
ludoto_mimi
Страхотен епизод. Много ми хареса. biggrin2.gif
На някои моменти умрях от смях. Особено този:

Хаха, това ще ме държи доста време. 18.gif
sulu
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 12 2007, 01:13) *
Страхотен епизод. Много ми хареса. biggrin2.gif
На някои моменти умрях от смях. Особено този:

Хаха, това ще ме държи доста време. 18.gif

И мен така.Аз свикнах в "Prison break" да го гледам зъл,мрачен убиец и тука просто се вижда, че е добръ актъор щом може да ме убеди, че е обикновен педиатър, който се опитва да угоди на "малките сини жени" worthy.gif
girl_from_hell
нз как успях,но бях забравила за този сериал, но вчера изгледах 3-те епизода и ми хареса и ще продължа да го следя
dudenceto
private.practice.104-caph@zamunda.net
Още не съм гледала епизода чакам субтитри happy.gif Надявам се да интересен tongue.gif
DesiTo
Първи сезон ще бъде от 22 епизода!

"Private Practice" Gets Full Season
ABC has given "Private Practice" the back-9 order, picking the freshman drama up for a full season of 22 episodes. Also, CBS renewed "The Big Bang Theory" and "The Unit."

"Private Practice" Still #1
Capitalizing on the blockbuster power of its parent series "Grey's Anatomy" as well as the star power of Kate Walsh, ABC's "Private Practice" has now emerged as this season's highest rated new series in both total viewers and adults 18-49.

Top-3 new shows on network TV (October 7-13, adults 18-49)
1. Private Practice, ABC (4.8)
2. Big shots, ABC (3.9)
3. The Bionic Woman, NBC (3.8)

Top-3 new shows on network TV (October 7-13, total viewers)
1. Private Practice, ABC (12.2 million)
2. Women's Murder Club, ABC (10.8 million)
3. The Bionic Woman, NBC (10.1 million)
Pushing Daisies , ABC (10.1 million)

YouTube - Private Practice Episode 105 sneak preview 1
YouTube - Private Practice Episode 105 sneak preview 2
Private Practice - Home - ABC.com
sulu
Не няма какво да говорим.Поне за мен сериала е много добър.В последната серия малко ми напомни на Хаус с това как всички се бяха събрали и мислеха диагноза.Иначе ми харесва, че се различава от другите докторски сериали, което погледната реално е доста трудно, защото те са доста.Също така още от епизодите, които бяха част от Анатомията на Грей в края на 3-ти сезон си знаех, че Купър харесва (явно обича) Вайлет.Общо взето доста ми харесва сериалчето, доста се набляга на емоционалността и затова не се учудвам, че има високи рейтинги 4.gif
Alanna
Много ми харесва на мен този сериал. Чакам с нетърпение всеки епизод. Адисън ми е супер любима. Дори заради нея започнах да гледам Grey's Anatomy! Изключително колоритна личност е и персонажа и самата актриса.
Абсолютен фен съм! worthy.gif
ludoto_mimi
Ето и новия епизод в Арена: Private Practice 1x05
~Bruk~
Просто толкова ми харесва този сериал. Направо само като го гледам и видя че вече са минали 30 минути и само си мисля..оф де да можеше да е по-дълъг.. Особено новата серийка ми беше много приятна. Всичките моменти...Особено Ади все като падаше от леглото и края на серийката направо не се сдържах да не се усмихна...Както си гледам ис е усещам че се усмихвам rolleyes.gif biggrin2.gif Чакам с нетърпение всяка следваща серия и то не защото е някакъв такъв край, в който нямаш идея какво ще стане, а просто защото ми е приятно worthy.gif
Alanna
Цитат(~Bruk~ @ Oct 25 2007, 13:35) *
Чакам с нетърпение всяка следваща серия и то не защото е някакъв такъв край, в който нямаш идея какво ще стане, а просто защото ми е приятно worthy.gif

Точно същото си мисля и аз. smile.gif
Много ми хареса епизода изкл забавен.. и просто Адисън е култова личност. worthy.gif
Обаче колкото повече ми харесва.. толкова повече имам чувството, че е с продължителност 5 мин! unsure.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
Хахаха, Адисън ме разби с нейните сънища. И как само пада от леглото. 18.gif 18.gif
Ох, и аз нямам търпение за следващата серия. Хах, а Дел като й се развика на онази. 18.gif
fenka_1
Цитат(Alanna @ Oct 22 2007, 13:10) *
Много ми харесва на мен този сериал. Чакам с нетърпение всеки епизод. Адисън ми е супер любима. Дори заради нея започнах да гледам Grey's Anatomy! Изключително колоритна личност е и персонажа и самата актриса.
Абсолютен фен съм! worthy.gif

Абсолютно споделям 4.gif Kate Walsh е супер яка ! happy.gif
ludoto_mimi
Michael Lavine Photoshoot

Още снимки тук...
pretty_girl
Private Pracitce 01x06
sulu
Не беше лош епизода.Като цяло не ме впечетли особено историята с онази болната, но много ми хареса историята за малтретираното дете.Отначало не повярвах, че жена болна от МС може да бие детето си, но определено я бяха направили добре тази история, дори и аз отначало не вярвах, като Сам.
Като гледам нещата с Вайлет и Купър бавно, но славно почват да се оправят.Тя почнала да ходи по срещи, купува му вратовръзки, а той чака търпеливо.Дано скоро ги съберат, защото те са ми най-интересните в целия сериал. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.