Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кои сериали очаквате есента?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2
toho
Кой сериали очаквате с най-голям интерес есента?
За мен са Smallville, Heroes, Scrubs, House M.D.,NCIS, Ghost Whisperer и Las Vegas
Също така и догодина The Sarah Connor Chronicles
f0rgy
Prison Break & Heroes
Connect
House M.D.
dEniChka
Prison Break emoticon1 (117).gif
Tedds
О за Ptison Break супер,баща ми ще се побърка се ме пита кога ще излиза да го успокоя biggrin.gif
brooke_scott
ами да видим Lost, Grey's Anatomy, House M.D. бих казала и One Tree Hill, но той е 4ак януари ;(
fNatic.
Бягство от Затвора
CheerFuL-F
Prison Break, Smallvile, Heroes, Supernatural и Dexter тези най-много smile.gif и OTH ама той е януари а темата е за есента smile.gif
Gossip Girl
Премиерата на Gossip Girl я чакам..също Supernatural, Heroes и Prison Break(може би)..Но първите два едва ги дочаквам вече..И после ОТХ, Kyle XY & Jericho.
divata_airis
Supernatural, Heroes, House M.D,Prison Break, Ghost Whisperer и премиерката Gossip Girl
The Black Dragon
Prison Break, Lost, Heroes, Friday Night Lights, The War At Home smile.gif
::Brooke::Davis::
Supernatural и Prison Break
Jolly_GirL
Prison Break,Supernatural,Smallville и Heroes
dudenceto
Smallville,Supernatural,House M.D.,Desperate Housewives и Grey's Anatomy smile.gif
vikihill96
Smallville- за него гаранция,че го чакам 10.gif !! Братята Уинчестър също са готини ,тъй че и Supernatural happy.gif !! Ghost Whisperer го гледах първоначално по БТВ и взе ,че ми хареса,тъй че и него също happy.gif !!! Бегълците от затворчето не са лоши, сериалът обаче поне за мен не означава гледане заради "великия господин Милър-Скофилд". Мен по-си ме кефи брат му,както и доста от другите герои. Не че Уенуърт е гаден нещо, но не ми е на първо място в списъка!
solenka
Офф, то да беше само един сериал. Вече забравям кой кога излиза и дали вече не е излезнал. Та ето ги и тях: Smallville, Lost, The 4400, Jericho, OTH.
girl_from_hell
мисля, че темата е безмислена защото повечето сериали имат почивка лятото даже на кажа всички и си ги чакаме есента
но по темата за жалост ми спряха доста сериали който харесвах, но все пак има все още 1 2 които чакам
DjuDju
Prison Break, Heroes, Lost...
DeSeRt^RoSe
Supernatural emoticon1 (119).gif ,Prison Break,Ghost Whisperer
Крадец на рози
Joey, Prison Break :>
toho
Цитат(Крадец на рози @ Aug 12 2007, 19:56) *
Joey, Prison Break :>

Joey?confused.gif
Че те го спряха миналата година.
Крадец на рози
Ще има следващ сезон о,0
Koe му е спряното, поне тук говорят за трети сезон.
Estell
Цитат(Крадец на рози @ Aug 12 2007, 20:08) *
Ще има следващ сезон о,0
Koe му е спряното, поне тук говорят за трети сезон.

За съжаление тази тема е от миналата година. Джоуи си свърши с 2 сезон. Пък и нищо не пише за 3 сезон в Imdb. sad.gif

По темата - очаквам с нетърпение Heroes, Prison Break, Dexter, How I Met Your Mother и сигурно има още някои, за които не се сещам в момента.
FrAgMaKeR
Лично аз ще очаквам с нетърпение: Heroes, Lost, Prison Break, Dexter, Weeds, House M.D, Stargate Atlantis, Smallville, Supernatural, The 4400, Greys's Anatomy, The War at Home, Friday Night Light, My Name is Earl, How I met Your Mother, на по-късен етап 24 разбирасе и One Tree Hill да не забравя. Имам чувството, че май съм пропуснал нещо smile.gif
ThePinkDuck
Ами два сериала очаквах, ама единия го спряха. Остана ми само Supernatural. Иначе със сигурност няма да пропусна Dexter, House M.D, Smallville, Reaper, Heroes, a ако случайно някоя тухла ми падне на главата през януари и OTH ще гледам. Другите които все още следя вече почнаха. mrgreen[1].gif
Nasi
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 13 2007, 00:42) *
ако случайно някоя тухла ми падне на главата през януари и OTH ще гледам. mrgreen[1].gif

18.gif ..... 18.gif ахаха.

Иначе аз чакам с най-горлямо нетърпение: Supernatural, Heroes, House, Prison Break. А от премиерните: Gossip Girl и Private Practice.
cassie
Ами Supernatural най вече, а по-нататък - Ghost Whisperer, Bones и Heroes
PoLiTy'
Prison Break,House M.D и Ghost Whisperer 4.gif
smallville_f
С най-голямо нетърпение чакам Smallville, а покрай него и House M.D. happy.gif
Alanna
хмм намаляха значително dry.gif House MD, Dexter, Supernatural и Heroes! smile.gif
ladysunshine
Grey's Anatomy, Lost и One Tree Hill(чак януари, ама нищо)
sladuranka
OTH, Supernatural, Prison Break, Herous, Grey's Anatomy, Smallville, Lost, How I Met... - Леле то не остана време за учене 18.gif 16.gif
ani4ka_89
Supernatural, Heroes, House M.D., Gossip Girl - мисля, че са това.(и ОТН през януари)
fenka_1
"Private Practice","Grey's anatomy" и OTH(Януари) wacko.gif
toho
Добавям още едно заглавие към моя списък - NCIS
Mr. Winchester
С най-голямо нетърпение чакам Smallville. После вече са - Ghost Whisperer, Supernatural, Gossip Girl, Prison Break, Heroes. One Tree Hill и Lost догодина.
^^HeLa^^
Prison Break; How I Met Your Mother; The War at Home; OTH; Ugly Betty;Everybody hates Chris; е май това е за други сериали, които следя не се сещам wink.gif
vasinka_{P}
House M.D., Lost, Prison Break. mrgreen[1].gif biggrin2.gif
toho
Цитат(^^HeLa^^ @ Aug 22 2007, 20:20) *
Prison Break; How I Met Your Mother; The War at Home; OTH; Ugly Betty;Everybody hates Chris; е май това е за други сериали, които следя не се сещам wink.gif

The War at Home е спрян
Mr. Winchester
Цитат(toho @ Aug 22 2007, 20:00) *

The War at Home е спрян

Така ли? ohmy.gif Жалко.
^^HeLa^^
Цитат(LeoWyatt @ Aug 23 2007, 09:16) *

The War at Home е спрян

Така ли? ohmy.gif Жалко.

Наистина е много жалко sad.gif Сериалчето беше много забвно.
Mr. Winchester
Цитат(^^HeLa^^ @ Aug 23 2007, 11:37) *
Цитат(LeoWyatt @ Aug 23 2007, 09:16) *

The War at Home е спрян

Така ли? ohmy.gif Жалко.

Наистина е много жалко sad.gif Сериалчето беше много забвно.

Дам, биваше го. Аз го гледах чат-пат.
DesiTo
С най-голямо нетърпение чакам Gossip Girl. Но ако ми остава време, бих гледала и Nip/Tuck, Smallville, Prison Break, Supernatural.
Bloody_Tears
Най-вече House MD smile.gif И Монк, но него го гледам по-рядко smile.gif
♥Didito♥
О4аквам Gossip Girl
The_Man_Of_Steel
Ами аз малко сериалчета следя с интерес, например да започнем от "Изгубени"- сериал, със супер много приключения и най -вече --мистерии--, този сериал го гледам точно заради мистериите които те държат в напрежение до следващия епизод, много ми харесват такива сериали като "Изгубени" които да те карат да пуснеш следващия и следващия епизод smile.gif такива сериали гледам с голям интерес, от драма/тийн сериалите гледах с много голям интерес 2- The O.C. & ОТХ, сега остана само "ОТХ"- Трий Хил- самотното дърво на хълма и подобни дивотииш 5.gif кнал 1 biggrin.gif) и третия сериал, който гледам с мноого голям интерес е "Смолвил" -голям интерес е, историята за супермен в началото. Това са ми трите сериала ,които гледам с голям интерес веднага когато епизодите излезнатги гледам, и съответно тях чакам през есента с най -голямо нетърпение... След това вече са Prison Break -братята от затвора- не го гледам заради Уентуърд-Майкъл, а най -вече заради яките приключения-ако може така да се наречат biggrin.gif също пичове са Сукре и Линк 4.gif , след тва са братята уУинчестер- supernatural , накрая (може би едва ли ще гледам 3ти сезон на HEROES) просто за мен тва беше много тъп финал и мисля че за фентъзи сериал на тоя му липсват специални ефекти и повечко екшън smile.gif
от комедиите, то не може да се нарече и комедия щото аз по принцип мразя комедии,много ми се струват идиотски и няма никакъв смях в тях , но както и да е от тях гледам Ugly Betty -то не е точно комедия аа комедия/драма
apophis
Аз очаквам на есен Smallville,OTH,Lost,SGA,Gossip girl,Supernatural и това са сериалите които гледам
Смолвил Ми води класацията попринцип никога не съм бил фен на супермен винаги ми е бил скучен но със Смолвил си промених мнението,Много добри ефекти добри ситории интересни персонажи (главно Лайнъл),жалко че 8 сезон ще е псоледен.
OTH направо невероятен сериал страхотни герои интересен сужет
Gossip Girl захаросана тийндрама за богаташчета но страшно ми допадна винаги са ме кефили таквиа сериали/филми малко ми бие на Секс игри филма,има интрига и интересни герои
SGA фен на старгейта съм много отдавна,тоя сериал е доста по свеж от SG1 добри ефекти страхотни епизоди.4 сезон досега ми ахресва (като махнем саманта картър много безлична ми се струва в атлантис)
Supernatural леко хорър сериал с добри ефекти най ме екфи че двамата братя нямат някакви супер сили(ала Бъфи) а са обикновени хора,да видим как ще измъкнат Дийн от договора.Тая Руби страшно ме кефи ма малко ми заприлича на бъфи(Демон от лошите да помага на добрите да му убиват приятелчетата)
Lost това което ме привлича в него не е толкоз мистериите а двете табута които разбива тоя сериал.1-во Главните герои не мрът каквото и да става,Тука никой не е застрахован от смърт може и Кейт да убият.2-ро най главните герои винаги са някви светци ми тука няма герой който да не е убивал човек през живота си всички са с тъмно минало правили са много грешки и се опитват да се променят(сравнение с кларк кентчо който неможе да убие човек защото не било редно не решавла той кой да умре и живее) героите са много реалистични а не някакви със супер добродетели
The_Man_Of_Steel
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 13 2008, 19:51) *
Ами аз малко сериалчета следя с интерес, например да започнем от "Изгубени"- сериал, със супер много приключения и най -вече --мистерии--, този сериал го гледам точно заради мистериите които те държат в напрежение до следващия епизод, много ми харесват такива сериали като "Изгубени" които да те карат да пуснеш следващия и следващия епизод smile.gif такива сериали гледам с голям интерес, от драма/тийн сериалите гледах с много голям интерес 2- The O.C. & ОТХ, сега остана само "ОТХ"- Трий Хил- самотното дърво на хълма и подобни дивотииш 5.gif кнал 1 biggrin.gif) и третия сериал, който гледам с мноого голям интерес е "Смолвил" -голям интерес е, историята за супермен в началото. Това са ми трите сериала ,които гледам с голям интерес веднага когато епизодите излезнатги гледам, и съответно тях чакам през есента с най -голямо нетърпение... След това вече са Prison Break -братята от затвора- не го гледам заради Уентуърд-Майкъл, а най -вече заради яките приключения-ако може така да се наречат biggrin.gif също пичове са Сукре и Линк 4.gif , след тва са братята уУинчестер- supernatural , накрая (може би едва ли ще гледам 3ти сезон на HEROES) просто за мен тва беше много тъп финал и мисля че за фентъзи сериал на тоя му липсват специални ефекти и повечко екшън smile.gif
от комедиите, то не може да се нарече и комедия щото аз по принцип мразя комедии,много ми се струват идиотски и няма никакъв смях в тях , но както и да е от тях гледам Ugly Betty -то не е точно комедия аа комедия/драма

Прибавям още един към листа:

Kyle XY- интересно сериалче,в което няма много ефекти,но е интересно и на места забавно,особено моментите с Джош
toho
Цитат(apophis @ Feb 14 2008, 01:08) *
Аз очаквам на есен Smallville,OTH,... и това са сериалите които гледам.

А ти от каде си сигурен че ще има нови сезони то чак от сега чакаш
A_l_e_x
Есента очаквам новите сезони на Изгубени,Heroes,Робин Худ,Gossip girl
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.