Ами аз малко сериалчета следя с интерес, например да започнем от "
Изгубени"- сериал, със супер много приключения и най -вече --мистерии--, този сериал го гледам точно заради мистериите които те държат в напрежение до следващия епизод, много ми харесват такива сериали като "Изгубени" които да те карат да пуснеш следващия и следващия епизод

такива сериали гледам с голям интерес, от драма/тийн сериалите гледах с много голям интерес 2-
The O.C. & ОТХ, сега остана само "
ОТХ"- Трий Хил- самотното дърво на хълма и подобни дивотииш

кнал 1

) и третия сериал, който гледам с мноого голям интерес е "
Смолвил" -голям интерес е, историята за супермен в началото. Това са ми трите сериала ,които гледам с голям интерес веднага когато епизодите излезнатги гледам, и съответно тях чакам през есента с най -голямо нетърпение... След това вече са
Prison Break -братята от затвора- не го гледам заради Уентуърд-Майкъл, а най -вече заради яките приключения-ако може така да се наречат

също пичове са Сукре и Линк

, след тва са братята уУинчестер-
supernatural , накрая (може би едва ли ще гледам 3ти сезон на
HEROES) просто за мен тва беше много тъп финал и мисля че за фентъзи сериал на тоя му липсват специални ефекти и повечко екшън

от комедиите, то не може да се нарече и комедия щото аз по принцип мразя комедии,много ми се струват идиотски и няма никакъв смях в тях , но както и да е от тях гледам
Ugly Betty -то не е точно комедия аа комедия/драма