Име: Мартина
Години: 19
Тегло: 54 кг
Височина: 1,75
Очи: Зелени
Коса: Попринцип кестенява, но в момента черна
Зодия: Близнаци
Местожителство: гр. Пловдив
Семейно Положение: необвързана
Прякор: не се сещам някога да съм имала такъв..
Как ми викат: От всичките галени имена, най-много ми допада
Март - кратичко и нелигаво..

Допускат се Мартинче и Мартинке.. но Марти влиза в графата с най-непредпочитаните..
Работа: От октомври месец студентка трябва да се водя..
Слушам: Общо взето всичко без чалга, но попринцип всичко си зависи от песента, стилът не е от огромно значение.. Ако съответната песен ми въздейства и я свързвам с даден, важен за мен, момент и ако текстът е смислен и отговаря на емоциите ми, значи няма нищо, което да ме накара да не я харесам.
Домашни любимци: В момента само мъничка костенурка на име Писдер..

Преди имах и рибки, и хамстери.. но незнайно защо бързо се споминаха предишните ми животинки..

Вярно, може би не съм прекалено грижлива, но все пак винаги съм гледала да им обръщам внимание и да не ги оставям без храна и вода...
.gif)
Е, като изключим мъничкия гризач Мишо, който месец и нещо стоеше под елхата (клетката му беше сложена под масата, върху която поставяхме елхата и имаше покривка, благодарение на която той изобщо не се виждаше) и чак когато дойде време да я хвърляме, го забелязах, че лежи неподвижно, обърнат по гръб..

Доста тежко го преживях.. А пък Пльок (предишната костенурка), милият се разболя от пневмония, кой да се сети, че се нуждае от нагревател, за да не се простуди в хладната вода..

Изобщо, както може би се досетихе, полагам огромни грижи за домашните си любимци и никога не забравям нищо съществено, свързано с тяхното оцеляване..

Стискайте палци Писдер да има по-добра съдба от предшествениците си..
Вредни навици: Пуша, пия и по мъже ходя..
Характер: Забавна, умна, отнесена от вихъра

, непредсказуема, прекалено самокритична, адски емоционална, лекомислена, твърдоглава.. на моменти безотговорна... непостоянна ..Трудно допускам някого до себе си, но който успее да се промъкне в сърцето ми, трудно би могъл да излезе от там..

...Не знам какво искам... постоянно обърквам хората около себе си с променливите си настроения и желания.. Влияя се много от другите и често при дълго общуване с някого, се улавям, че придобивам доста от неговите характерни черти.. Постоянно се нуждая от чуждото одобрение и се стремя да се харесам на околните, но не по лицемерен и мазен начин, ами някак стараейки се да изтъкна хубавите си черти..

... За жалост, почти нямам самочувствие,адски неуверена съм и всичко и всеки може да ме срине..

Често изпадам в депресии и в безкрайни вътрешни конфликти, чудейки се дали съм достатъчно добра, умна... хубава и т.н..

Какво друго... а, да - на моменти съм страшно избухлива и много се инатя за на пръв поглед съвсем незначителни неща.. Мразя да не се оказвам права, така че, дори да се получи така, много рядко си го признавам... Понякога съм прекалено горда и изпадам в странни смешни ситуации, от страх да не се унижа..

Имам навика да разсъждавам над минали моменти и надълго и нашироко да разнищвам собствените си постъпки, като в повечето случаи ги определям като неправилни..

Не си позволявам да бъда спонтанна, именно защото се страхувам да не сбъркам и да не направя някоя фатална грешка, за която след това години наред ще се обвинявам.. Поради това рядко успявам да се насладя на мига, защото не оставям чувствата си да ме водят, а мисля прекалено много за последствията................................. Изобщо доста объркана и странна натура съм аз.. впуснах се в широки обяснения, но истината е, че мразя да се описвам, просто защото никога не мога да намеря точните думи, а дори и да открия подходящи, винаги имам чувството че пропускам най-важното..

Свободни сте, сами да си вадите изводи... като за завършек мога да заключа, че се определям като песимист с рядки, но все пак съществуващи, оптимистични наклонности..
Хобита: Страшно обичам да чета, да се разхождам (най-вече вечер

), да слушам постоянно музика... Обичам да пиша.. предимно стохотворения.. чрез тях успявам някак да се освободя от непрестранните бушуващи емоции, които ме натоварват..

Обичам да пея... и може да се каже, че сравнително ми се отдава...

Обожавам да се размотавам насам-натам с приятели, да ходя по барове, да танцувам... (тези емоции мн ме зареждат

) Какво друго обичам да правя..

Ами... да гледам въздействащи филми, чиито развръзки успяват да ме изненадат по някакъв начин ... същевременно да ме разчувстват и разсмеят.. обичам също такива с отворен край, които те карат да разсъждаваш върху възможните изходи..

Изобщо обичам разнообразието във всичко и монотонността и сивотата на ежедневието са способни да ме унищожат...
Малко бонус инфо: Обожавам дъждът, гръмотевиците, спането до късно и огромната доза сутрешно кафе..(по възможност горещо

)