Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: *PeyT*
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
*PeyT*

Име: Мартина
Години: 19

Тегло: 54 кг
Височина: 1,75

Очи: Зелени

Коса: Попринцип кестенява, но в момента черна happy.gif

Зодия:
Близнаци

Местожителство: гр. Пловдив

Семейно Положение: необвързана biggrin2.gif banana.gif

Прякор: не се сещам някога да съм имала такъв.. rolleyes.gif

Как ми викат: От всичките галени имена, най-много ми допада Март - кратичко и нелигаво.. biggrin2.gif Допускат се Мартинче и Мартинке.. но Марти влиза в графата с най-непредпочитаните.. rolleyes.gif

Работа: От октомври месец студентка трябва да се водя.. happy.gif

Слушам: Общо взето всичко без чалга, но попринцип всичко си зависи от песента, стилът не е от огромно значение.. Ако съответната песен ми въздейства и я свързвам с даден, важен за мен, момент и ако текстът е смислен и отговаря на емоциите ми, значи няма нищо, което да ме накара да не я харесам. emoticon1 (116).gif

Домашни любимци: В момента само мъничка костенурка на име Писдер.. rolleyes.gif Преди имах и рибки, и хамстери.. но незнайно защо бързо се споминаха предишните ми животинки.. rolleyes.gif Вярно, може би не съм прекалено грижлива, но все пак винаги съм гледала да им обръщам внимание и да не ги оставям без храна и вода... emoticon1 (63).gif Е, като изключим мъничкия гризач Мишо, който месец и нещо стоеше под елхата (клетката му беше сложена под масата, върху която поставяхме елхата и имаше покривка, благодарение на която той изобщо не се виждаше) и чак когато дойде време да я хвърляме, го забелязах, че лежи неподвижно, обърнат по гръб.. ohmy.gif Доста тежко го преживях.. А пък Пльок (предишната костенурка), милият се разболя от пневмония, кой да се сети, че се нуждае от нагревател, за да не се простуди в хладната вода.. 16.gif Изобщо, както може би се досетихе, полагам огромни грижи за домашните си любимци и никога не забравям нищо съществено, свързано с тяхното оцеляване.. 4.gif Стискайте палци Писдер да има по-добра съдба от предшествениците си.. bigwink[1].gif

Вредни навици: Пуша, пия и по мъже ходя.. mrgreen[1].gif

Характер: Забавна, умна, отнесена от вихъра wacko.gif , непредсказуема, прекалено самокритична, адски емоционална, лекомислена, твърдоглава.. на моменти безотговорна... непостоянна ..Трудно допускам някого до себе си, но който успее да се промъкне в сърцето ми, трудно би могъл да излезе от там.. wink.gif ...Не знам какво искам... постоянно обърквам хората около себе си с променливите си настроения и желания.. Влияя се много от другите и често при дълго общуване с някого, се улавям, че придобивам доста от неговите характерни черти.. Постоянно се нуждая от чуждото одобрение и се стремя да се харесам на околните, но не по лицемерен и мазен начин, ами някак стараейки се да изтъкна хубавите си черти.. rolleyes.gif... За жалост, почти нямам самочувствие,адски неуверена съм и всичко и всеки може да ме срине.. huh.gif Често изпадам в депресии и в безкрайни вътрешни конфликти, чудейки се дали съм достатъчно добра, умна... хубава и т.н.. wacko.gif Какво друго... а, да - на моменти съм страшно избухлива и много се инатя за на пръв поглед съвсем незначителни неща.. Мразя да не се оказвам права, така че, дори да се получи така, много рядко си го признавам... Понякога съм прекалено горда и изпадам в странни смешни ситуации, от страх да не се унижа.. rolleyes.gif Имам навика да разсъждавам над минали моменти и надълго и нашироко да разнищвам собствените си постъпки, като в повечето случаи ги определям като неправилни.. 16.gif Не си позволявам да бъда спонтанна, именно защото се страхувам да не сбъркам и да не направя някоя фатална грешка, за която след това години наред ще се обвинявам.. Поради това рядко успявам да се насладя на мига, защото не оставям чувствата си да ме водят, а мисля прекалено много за последствията................................. Изобщо доста объркана и странна натура съм аз.. впуснах се в широки обяснения, но истината е, че мразя да се описвам, просто защото никога не мога да намеря точните думи, а дори и да открия подходящи, винаги имам чувството че пропускам най-важното.. ermm.gif Свободни сте, сами да си вадите изводи... като за завършек мога да заключа, че се определям като песимист с рядки, но все пак съществуващи, оптимистични наклонности.. mrgreen[1].gif 10.gif

Хобита:
Страшно обичам да чета, да се разхождам (най-вече вечер happy.gif ), да слушам постоянно музика... Обичам да пиша.. предимно стохотворения.. чрез тях успявам някак да се освободя от непрестранните бушуващи емоции, които ме натоварват.. ermm.gif Обичам да пея... и може да се каже, че сравнително ми се отдава... biggrin2.gif Обожавам да се размотавам насам-натам с приятели, да ходя по барове, да танцувам... (тези емоции мн ме зареждат 10.gif ) Какво друго обичам да правя.. rolleyes.gif Ами... да гледам въздействащи филми, чиито развръзки успяват да ме изненадат по някакъв начин ... същевременно да ме разчувстват и разсмеят.. обичам също такива с отворен край, които те карат да разсъждаваш върху възможните изходи.. smile.gif Изобщо обичам разнообразието във всичко и монотонността и сивотата на ежедневието са способни да ме унищожат... closedeyes.gif
Малко бонус инфо: Обожавам дъждът, гръмотевиците, спането до късно и огромната доза сутрешно кафе..(по възможност горещо rolleyes.gif ) 10.gif

P.S. Промених си мнението... biggrin2.gif Ще участвам.. 10.gif blush.gif
CrAzY_LaDy
хехе супер си smile.gif мнооого радваш smile.gif що не се запишеш в конкурса 10.gif според мен заслужаваш да спечелиш 4.gif
*PeyT*
Хах, мерси, мн мило.. blush.gif но нямам такива амбиции.. rolleyes.gif А пък като не ми идва отвъртре, какъв е смисълът да участвам? rolleyes.gif Идеята ми е просто да се представя.. 10.gif Пък ако трябва да съм съвсем честна, навих се си направя темичка, щото снощи не ми се спеше и нямаше к`во да правя... biggrin2.gif
CrAzY_LaDy
Както прецениш smile.gif Но според мен имаш голям шанс да спечелиш ако решиш да участваш 10.gif Аз съм Криси междудругото smile.gif Приятно ми е (:
ogata
а галерията къде е smile.gif ?
*PeyT*
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 8 2007, 11:04) *
Както прецениш smile.gif Но според мен имаш голям шанс да спечелиш ако решиш да участваш 10.gif

Мислиш ли? huh.gif Не бих казала, че имам, но така или иначе ми липсва мотивация да се включвам.. smile.gif

Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 8 2007, 11:04) *
Аз съм Криси междудругото smile.gif Приятно ми е (:

На мен също ми е приятно smile.gif

Цитат(ogata @ Aug 8 2007, 11:05) *
а галерията къде е smile.gif ?

Едитнах началния пост.. wink.gif
CrAzY_LaDy
10.gif
а нищо не губиш ако се запишеш...в смисъл...само 1 албум тряа да си направиш happy.gif аз нямам кой знае каква мотивация...просто видях че има и реших да се пробвам...не че ще спечеля естествено...просто така 10.gif най-малкото ще се азпозная с повечко хора,като си направя тема...но ти я имаш темата...бе както искаш но ти препоръчвам да се пробваш smile.gif
girl_from_hell
ау миличка и ти ли си тука smile.gif хах ама как може да не участваш виш колко много твои фенове се събрах ме smile.gif
*PeyT*
Цитат(girl_from_hell @ Aug 8 2007, 12:03) *
ау миличка и ти ли си тука smile.gif

Мн ясно.. biggrin2.gif Как ще изпусна да се набутам.. Все на всяка манджа меродия.. 18.gif

Цитат(girl_from_hell @ Aug 8 2007, 12:03) *
хах ама как може да не участваш виш колко много твои фенове се събрах ме smile.gif

blush.gif rolleyes.gif bigarmhug.gif Стига ме навивайте, щото се изкушавам така, а вече си дадох дума, че няма да участвам.. emoticon1 (63).gif Пък и ако се включа ся, ще излезе, че все едно нарочно съм писала, че не искам, за да чакам някой да ме кандардисва... huh.gif А няма нищо такова.. Не искам да ме разбират погрешно. smile.gif
susito
Уникална си...винаги успяваш да ме изненадаш с нещо!Много си ми сладичка,МарТ...а пък ОТХ клиповете ти ги обожавам

П.П.Ще бъде много готино,ако и ти се запишеш в конкурса!И все пак ти си решаваш!
LiQuIfY
Много хубаво и забавно момиче поне това разбрах от разговорите ми със нея
dEniChka
Мали кфа си сладкаа tongue.gif Браво како wink.gif
devon
Супер сладурка си Март bigarmhug.gif Мноо та уважаааааам wink.gif
LiQuIfY
интересно какви коментари отправят жени за жени просто ме изумявате happy.gif
*PeyT*
Охх.. мерси мн на всички.. blush.gif blush.gif

Цитат(kunlao @ Aug 8 2007, 19:17) *
интересно какви коментари отправят жени за жени просто ме изумявате happy.gif

Хаха.. не намесвай мръсното си подсъзнание с невинните комплименти.. 18.gif Макар че и на мен ми е малко сконфузно, щото не мисля че заслужавам толкова внимание.. blush.gif
vIkToRsHeFa
Мяркали сме се на живо на абитуриенския бал мисля, а и не само, живи и здрави догодина колеги! happy.gif
Като характер, доста откровена и непринудена.
unvisioble
Творческа натура, чувствителна и много чаровна. rolleyes.gif
*PeyT*
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 8 2007, 20:07) *
Мяркали сме се на живо на абитуриенския бал мисля, а и не само

Ами, да ти кажа, май само на бала сме се мяркали.. rolleyes.gif Пред хотела, по време на цялата дандания.. wacko.gif Макар че сме били и по едно и също време в Сл. бряг, но там нямам спомен да съм те видяла.. smile.gif

Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 8 2007, 20:07) *
живи и здрави догодина колеги! happy.gif

Ако питаш мен, направо тая година ше е.. biggrin2.gif

Цитат(unvisioble @ Aug 9 2007, 00:02) *
Творческа натура, чувствителна и много чаровна. rolleyes.gif

blush.gif
ogata
Познавам я от около 2 дена , и то не кой знае колко добре , но бих казал че е страхотен човек , адски сладка , струва ми се много чуствителна , но пък има особено яко чуство за хумор smile.gif . Снимката която е сложила тук в профила искам да подчертая че уникално яка , а тя изглежда прелестна на нея .
Bloody_Tears
Супер сладък и добър човек. Приличат си със сестра си (бтв тряа да сме някфи роднини, след като се оженихме със систра ти biggrin.gif ) Успех, за теб съм 4.gif emoticon1 (56).gif
*PeyT*
Цитат(ogata @ Aug 10 2007, 12:23) *
Снимката която е сложила тук в профила искам да подчертая че уникално яка , а тя изглежда прелестна на нея .

Хах.. rolleyes.gif Да не преувеличаваме.. mrgreen[1].gif

Цитат(Bloody_Tears @ Aug 11 2007, 22:30) *
бтв тряа да сме някфи роднини, след като се оженихме със систра ти biggrin.gif ) Успех, за теб съм 4.gif emoticon1 (56).gif

Хмм.. хич ме няма по роднинските връзки.. wacko.gif Все пак - добре дошла в семейството! biggrin2.gif
Успех и на теб. 4.gif
Mrs.Ackles
Най-готината сестра! emoticon1 (44).gif Няма какво повече да добавя...
ludoto_mimi
Давай, Март. 4.gif Не се познаваме много "отблизо", но съм останала с добри впечатления от теб. smile.gif
Успех в конкурса.
qwe123
Марти, нали знаеш, че открих доста прилики между нас (докато четях коментарите по темата ти намерих още една tongue.gif mrgreen[1].gif) И трябва да имаш по-голямо самочуствие (айде, кой го каза biggrin.gif), защото имаш качества за това smile.gif Имаш страхотни очи wub.gif biggrin.gif Абе супер си, заслужаваш да си щастлива smile.gif Късмет с конкурса (ще те подкрепя) и успех за напред smile.gif Особено с университета ;]
*PeyT*
Цитат(ludoto_mimi @ Aug 14 2007, 22:37) *
Давай, Март. 4.gif Не се познаваме много "отблизо", но съм останала с добри впечатления от теб. smile.gif
Успех в конкурса.

Мерси, Мимс! Симпатиите са взаимни. smile.gif

Цитат(qwe123 @ Aug 15 2007, 00:25) *
Марти, нали знаеш, че открих доста прилики между нас (докато четях коментарите по темата ти намерих още една tongue.gif mrgreen[1].gif) И трябва да имаш по-голямо самочуствие (айде, кой го каза biggrin.gif), защото имаш качества за това smile.gif Имаш страхотни очи wub.gif biggrin.gif Абе супер си, заслужаваш да си щастлива smile.gif Късмет с конкурса (ще те подкрепя) и успех за напред smile.gif Особено с университета ;]

Не знаеш колко ме трогна.. emoticon1 (32).gif Благодаря ти, Диди. bigarmhug.gif
..Колкото до самочувствието.. То невинаги се изгражда лесно.. wacko.gif Ти от собствен опит го знаеш, макар че честно казано не мога да разбера какви са причините при теб да липсва .. huh.gif Както и да е.. Аз все се успокоявам с мисълта - По-добре без самочувствие, отколкото с голямо, но без покритие. biggrin2.gif

Стеф, мерси много и на теб, слънце. emoticon1 (56).gif
qwe123
Цитат(*PeyT* @ Aug 15 2007, 00:45) *
Цитат(qwe123 @ Aug 15 2007, 00:25) *

Не знаеш колко ме трогна.. emoticon1 (32).gif Благодаря ти, Диди. bigarmhug.gif
..Колкото до самочувствието.. То невинаги се изгражда лесно.. wacko.gif Ти от собствен опит го знаеш, макар че честно казано не мога да разбера какви са причините при теб да липсва .. huh.gif Както и да е.. Аз все се успокоявам с мисълта - По-добре без самочувствие, отколкото с голямо, но без покритие. biggrin2.gif

Мхм, отново съм на същото менение (за последното де biggrin.gif) Знаеш ли как можеш да имаш самочуствие - всяка вечер преди да легнеш се поглежай в огледалото и си казвай колко си красива biggrin2.gif Китайците таки били правели и им се получавало mrgreen[1].gif Не знам до колко е вярно и нямам намерение да го пробвам, защото няма да мога да се понасям после biggrin2.gif Оффф,много се отклоних. В крайна сметка исках да кажа, че отново съм съгласна с теб mrgreen[1].gif
girl_from_hell
Мила, това е единственият недостаък който виждам в теб ако въопще може да се нарече така или по точно нещо за доизграждане самочуствието, а и се надявам след като виждаш колко много хора те харесват и те обичкат(като мене) да имаш по голямо самочуствие, защото наистина няма да е без покритие при тебе
хаха миличка като спечелиш конкурса да видим тогава кой няма да има самочуствие тогава smile.gif ай де отново успех и гушита smile.gif
*PeyT*
Охх.. тъкмо мислех да спра с флууд-а за тази вечер, но просто не мога да се сдържа... blush.gif

Цитат(qwe123 @ Aug 15 2007, 01:09) *
Знаеш ли как можеш да имаш самочуствие - всяка вечер преди да легнеш се поглежай в огледалото и си казвай колко си красива biggrin2.gif Китайците таки били правели и им се получавало mrgreen[1].gif

Хахах.. Не знаех, че този метод е измислен от китайците, но много пъти съм го пробвала.. rolleyes.gif Не помага особено.. 18.gif Макар че може би ще има някакъв ефект, ако се прилага ежедневно.. rolleyes.gif Постигането на всяка цел изисква постоянство, което за жалост на мен ми липсва. biggrin2.gif

Цитат(girl_from_hell @ Aug 15 2007, 01:19) *
Мила, това е единственият недостаък който виждам в теб ако въопще може да се нарече така или по точно нещо за доизграждане самочуствието, а и се надявам след като виждаш колко много хора те харесват и те обичкат(като мене) да имаш по голямо самочуствие, защото наистина няма да е без покритие при тебе
хаха миличка като спечелиш конкурса да видим тогава кой няма да има самочуствие тогава smile.gif ай де отново успех и гушита smile.gif

Сонче, как успяваш все така да ми стопляш сърцето.. emoticon1 (45).gif Просто се чудя как е възможно да съществуват толкова милички хора .. emoticon1 (32).gif Не знам какво да кажа .. blush.gif bigarmhug.gif Теб човек е трудно да не те заобича. emoticon1 (44).gif ..

Налага да подчертая, че не смятам, че ще спечеля, а и откровено казано - НЕ ИСКАМ! Може би звучи малко странно, при положение, че все пак се навих да участвам в конкурса.. но си е самата истина, а не поза и начин да се направя на интересна! Според мен първите места трябва да бъдат заети от хора, които от доста повече време обитават целия форум и заслужено са получили уважението и симпатиите на по-голямата част от потребителите ...като invisioble и Whip например.. Те са две от многото ми фаворитки.. Няма да продължавам да изброявам останалите ми любимци, защото към тях може да се каже, че не съм напълно безпристрастна, защото малко или много повече сме си обущували.. blush.gif Изобщо изборът не е лесен, но аз ще гледам да съм напълно обективна и не искам никой да ми се обижда. wink.gif
SweetDreams
Изглеждаш ми доста интересна и определено си много сладка... за самочувствието - ако наистина го нямаш, мисля, че е крайно време да го продобиеш, защото си наистина хубаво момиче wink.gif Това е от мен и успех biggrin.gif
Bloody_Tears
Тцтцтц, просто ти се възхищавам какво търпение имаш, Марти! huh.gif worthy.gif И наистина трябва да имаш по-голямо самочувствие, защото си едно мнооого красиво момиче! Не ти го казвам, защото се познаваме и с жена ми сте сестри ( biggrin.gif ), а защото е истина! И още веднъж успехчета в конкурса, знам, че не е от голямо значение за теб, защото не си такава. Изглежда за други хора е въпрос на живот и смърт да спечелят...тяхна си работа. Не слушай злобните и глупави коментари по твой адрес, защото не съдържат нито капка истина, нито капка ум happy.gif Много целуфки и прегръдки! bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
*BringMeToLife*
Адашката .. мНого яка мАцка smile.gif Успех !
f0rgy
хихи...кк имаш моя глас..донт уори mrgreen[1].gif супер сладка и готяна си mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif само с тва ОТХ малко се излагаш ама може (мога 15.gif ) да се корегира rolleyes.gif
fNatic.
и аз мисля кът ф0рги ама ти по добре ф0рги не ги зачеквай на таз тема ОТХ че ша ти стопат лагериес. сладка си {P}
girl_from_hell
ние сме отх мафията :)хахха

мила нали знаеш обичкам те smile.gif
fNatic.
аз също ^^__^^ мила {P}
f0rgy

QUOTE(fNtc. @ Sep 2 2007, 02:23) *
и аз мисля кът ф0рги ама ти по добре ф0рги не ги зачеквай на таз тема ОТХ че ша ти стопат лагериес. сладка си {P}

няма няма spx,аз са оправям с ОТХ warriors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif с брат ми едно време бяхме анти ОТХ тийм..ех времена времена...както и да оспамихме темата на момичето blush.gif enough

QUOTE(girl_from_hell @ Sep 2 2007, 02:25) *
ние сме отх мафията :)хахха

мила нали знаеш обичкам те smile.gif

и аз и аз 179.gif
*PeyT*
Хаха, за една вечер колко хора ме заобичаха не е истина... 16.gif 18.gif
f0rgy, трогната съм. blush.gif А за ОТХ-то, няма нужда никой да ме разубеждава.. така или иначе сериалът вече не е т`ва което беше и отдавна не съм толкова запалена. rolleyes.gif Все пак остава в графата с любими. biggrin2.gif
fNtc. , с теб, надявам се, се изяснихме вече. rolleyes.gif Никви лоши чувства няа от моя страна, но ако продължиш в същия дух.. споменах ли, че съм злопаметна? 15.gif
Сонче - emoticon1 (45).gif Само ти ме разбираш тая вечер. biggrin2.gif

П.П. Стига сте ми флуудили темата. biggrin2.gif
П.П2 SweetDreams, Мимс, Heaven's A Lie, Адашката ( biggrin2.gif ), благодаря ви. blush.gif
Brooke
Мила какви са тези глупости с ниското самочувствие huh.gif .Не се излагай ,моля ти се ,че иначе ще се караме . Да знаеш ,че ако знаех как да гласувам (тъй де знам как принципно,ама ме мързи ) ти щеше да си ми фаворитката.За малкото време , от което се познаваме ми стана много близка и се надявам и за в бъдеще да е така bigarmhug.gif .
storm
Цитат(Brooke @ Sep 2 2007, 22:18) *
Мила какви са тези глупости с ниското самочувствие huh.gif .Не се излагай ,моля ти се ,че иначе ще се караме . Да знаеш ,че ако знаех как да гласувам (тъй де знам как принципно,ама ме мързи ) ти щеше да си ми фаворитката.За малкото време , от което се познаваме ми стана много близка и се надявам и за в бъдеще да е така bigarmhug.gif .

Марти, тя и на мен ми ги говореше тея приказки в началото, после ме прати да прекопавам диви картофи dry.gif . дано не те сполети същата участ. biggrin2.gif
А иначе, щом имаш симпатиите на Brooke, автоматично получаваш и моите 4.gif .
Brooke
Цитат
Марти, тя и на мен ми ги говореше тея приказки в началото, после ме прати да прекопавам диви картофи dry.gif . дано не те сполети същата участ. biggrin2.gif
А иначе, щом имаш симпатиите на Brooke, автоматично получаваш и моите 4.gif.

Какви диви картофи те гонят пък теб,бяха фъстъци 18.gif и стига си плашил момичето,че кой знае какво ще си помисли за мене...
п.с Март не го слушай,той ревнува и за това говори така 15.gif
*PeyT*
Цитат(Brooke @ Sep 2 2007, 22:18) *
.За малкото време , от което се познаваме ми стана много близка и се надявам и за в бъдеще да е така bigarmhug.gif .

bigarmhug.gif Наистина за страшно кратко време се сближихме супер мн. smile.gif Може би е, защото доста си приличаме и покрай тези толкова общи черти, нямаше как да не намерим теми за разговор. happy.gif
Предчувствам, че тази година морето ще е страхотно. 59.gif emoticon1 (44).gif Несебър, баце. biggrin.gif

Цитат(storm @ Sep 2 2007, 22:31) *
А иначе, щом имаш симпатиите на Brooke, автоматично получаваш и моите 4.gif .

Хах.. радвам се. smile.gif Ти отдавна имаш моите. wink.gif

П.П. Колкото до прекопаването на диви картофи и... фъстъци ( blink.gif ) нищо не успях да разбера.. 18.gif Вие си знаете. 10.gif
Иначе аз имам пълна вяра на Над. Тя няма да ме прецака. biggrin2.gif
Brooke
Цитат
Предчувствам, че тази година морето ще е страхотно. Несебър, баце.
Март ,защо ни издаде,искаш да ни урочасаш ли happy.gif .Обаче ще си прекараме супер на това море,вече и аз нямам търпение и дано се оправи тъпото време. worthy.gif
Цитат
П.П. Колкото до прекопаването на диви картофи и... фъстъци ( ) нищо не успях да разбера.. Вие си знаете.

То не ти и трябва да ни разбираш нас двамата ,ние вече и без думи се разбираме,а и както ни е ударила лиготията днеска,само ти спамим темата blush.gif
Цитат
Иначе аз имам пълна вяра на Над. Тя няма да ме прецака.

Един човек да вярва в мен. bigarmhug.gif Е всъщност двама сте де ,ама единия се колебае нещо 18.gif
storm
Така, докато първото мнение в тази тема беше насочено към друг човек, сега е време да бъде към главния герой, а именно към съименничката на Моцарт biggrin2.gif (не е Моцарела 9.gif, ако това ви хрумне, тя си знае). Аз в стихотворна форма ще изкажа настроението си спрямо теб!

С Марти става парти!
Тя изключение от всички прави,
което страшно много ми се нрави.
Изключение е фактът неоспорим,
че сред любимците й съм любим
(завиждайте ми tongue.gif)
Може да не е безкрайно милостива,
ама пък е умна, че е и красива!
Комбинацията уж е нвъзможна,
ала Марти е персона сложна.
Всичко е възможно, щом
е намесен нейният геном.
За изумрудения поглед
много хора й завиждат,
че прекрасен е ... това всички го виждат wink.gif.
Но дали пък не е само привидно тъй добра,
и дали в нея не се крие сатана 15.gif ?
Това само тя може да ни каже
и само времето ще ни покаже.
Но... с Марти става парти happy.gif .

Не съм се придържал към класическото силабическо стихосложение, но както казах вече Марти си е изключение.
*PeyT*
18.gif 18.gif 18.gif
Поласкана съм! blush.gif

П.П. Засега това стихотворение взема челната позиция! happy.gif Личи си, че много си се постарал. passifier.gif

П.П.1
Цитат(storm @ Oct 31 2007, 11:33) *
Но дали пък не е само привидно тъй добра,
и дали в нея не се крие сатана 15.gif ?

emoticon1 (107).gif

П.П.2 Оправи ми настроението, мерси. bigwink[1].gif
ludoto_mimi
ХАхах, стихотворението е много хубаво. biggrin.gif
vasinka_{P}
МИ не те познавам лично, обаче супер много ме радваш. От ентритата в блога ти и коментарите ти съм останала със много добро впечатление. Малко си лудичка като мен, ама в това ти е чара. Продължавай в същия дух mrgreen[1].gif rolleyes.gif biggrin2.gif
Катeто
Не те познавам,но по това,което си написала за себе си,мсиля че си стархотно,освен това си Лйетънче,значи fUlL rESpECt от мен smile.gif Много успехи през новата година happy.gif

**Sophia**
Мн точен човек,много си сладка rolleyes.gif ..напоследък имам много общи мнения с тебе..С удоволствие чета постовете ти..успех! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.