Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ogata
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ogata
Години: 18
Тегло: 63 кг
Височина: 1,78
Очи: Кафяви (като побеснея стават пъстри;зеленикави)
Зодия: Близнак и с рогата напред (Вулкан)
Местожителство: България (Патриот съм - обичам си родината , но не и държавата !)
Семейно Положение: home alone
Прякор: Ога
Работа: През ваканцийте механик и бояджия , иначе съм професионалист-безделник в даскало smile.gif
Как ми викат: Ога , Гопе , Жоре , Оги (само 2ма човека !)
Любим стил музика: Яко жица и по специално алтернатив , готик и хардрок (напоследък се кефя нещо и на денса unsure.gif ) Мразя чалгата от дъното на душата си и всичко свързано с нея . Тотален "Лайнер" хейтър съм smile.gif !

Любими цветове - черно , бяло , всякакви нюанси на синьо и камуфлаж xD
Домашни любимци: Само електроника бе ... тц,тц... и един сив геврек наричан от хората котка ... в случая - Мурка smile.gif
Любими актьори , групи , игри и т.н. - За мен най-кадърния холивудски актьор е Брус Уилис , най-великата банда - никълбак (nickelback) , а относно игрите ... яко пукалка в цс и мазаница в уаркрафт tongue.gif

Характер: Чеп и половина . Понякога съм идеалния човек , но всеки си има лоши дни или си прави такива и тогава си прося яко боя , пък и раздавам същия smile.gif или късам тотално нервите на хората около мен (БЛИЗНАК съм бе - споменах по-горе !)

Хобита: Обичам да не си губя времето с четене на книги , ходене по кафета , плажчета и други глезотийки . Работохолик съм , обичам да си запълвам времето със работа която да ми докарва сухо (по възможност - много biggrin2.gif ) . Обичам да излизам с приятели (истинските се броят на пръсти ) , рядко - да пия бира докато ми се скъсат оплатненията на пикочния мехур и ми се наводни мозъка , да карам колело (екстремално и опасно за пешеходците) , да правя мизерий на тези които ми правят мизерий , да се разтоварвам с пс-то .

Линк към галерията - тук
Hermes
Ога , момче младо и засмяно имаш моя глас , имаш моята благословия. Мога от време да те гълча в твоите енртита, но винаги си ми бил любимец. Може би за усмивката която е неотменна от твоето лице. В третия кръг отново ще имаш моя глас.

Успех Ога......... smile.gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif

П.П. Това е човекът с многото момичета, който и до сега луди по него...
Цитат
Чеп и половина wink.gif.
. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

unvisioble
Огата е типичен Близнак - противоречиви по природа; с невероятно чувство за хумор; бунтари и в същото време безкрайно кротки и сърдечни; отзивчиви и благосклонни, а на моменти непреклонни и неотстъпчиви, т.е. винаги двете крайности... Имам си те такова едно същество вкъщи, та ми е познат прекрасно техния характер. biggrin2.gif

never_mind
Тук ще взема да се спра... каквото и да кажа за него, ще е малко...
LiQuIfY
Цитат(never_mind @ Aug 8 2007, 07:24) *
Тук ще взема да се спра... каквото и да кажа за него, ще е малко...

Да до някъде си пра
3pacalypse Now
Лууууд smile.gif Евала огата smile.gif Мн голям веселяк smile.gif
*PeyT*
rolleyes.gif Попринцип съм скептично настроена към мъжките представители на моята зодия, защото засега тези от тях, с които съм имала честта да общувам, не са ми направили особено добро впечатление.. rolleyes.gif Но ето, че имало изключения.. biggrin2.gif ...Пресилено ще е, ако кажа, че вече го познавам, но пък няколко разговора според мен са достатъчни, за да си изградя някакво мнение.. Готин, умен, забавен и болезнено откровен.. biggrin2.gif 10.gif Едно много свястно момче! happy.gif 4.gif
club135
Така като гледам, май не само момичета, ами и момчета са луди по тебе...

Цитат(Hermes @ Aug 8 2007, 01:18) *
П.П. Това е човекът с многото момичета, който и до сега луди по него...
Цитат
Чеп и половина wink.gif.
. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ogata
Щото съм пич smile.gif
fNatic.
Цитат(ogata @ Aug 11 2007, 09:19) *
Щото съм пич smile.gif

Щото си пич smile.gif
LiQuIfY
Като момче е стабилно и става за компания но понякога е по буен и това се отразява във форума
Angel-oF-DeatH
Бротхерс :биггрин2: . Ами огата си е пич лаф пада с него винаги а смях да не говорим , Ога имаш моя глас !
Connect
Той наистина е ПИЧ!
Mrs.Ackles
Определено много готин!
13.gif
ogata
Благодаря (Стил Лили Иванова - с притаен дъх на о-то) smile.gif
Mimsey
Сгоден, а?!(ударението е на е-то).. И само след няколко часа си свободен... Аз май съм много руса, тогава, когато Не трябва! dry.gif
ogata
Цитат(Mimsey @ Aug 18 2007, 06:32) *
Сгоден, а?!(ударението е на е-то).. И само след няколко часа си свободен... Аз май съм много руса, тогава, когато Не трябва! dry.gif

Омг ... как съм го пропуснал .. .ей сега ще го едитна ! Мерси blush.gif

Цитат(ogata @ Aug 7 2007, 23:54) *
Години: 17
Тегло: 63 кг
Височина: 1,78
Очи: Кафяви (като побеснея стават пъстри;зеленикави)
Зодия: Близнак и с рогата напред (Вулкан)
Местожителство: България (Патриот съм - обичам си родината , но не и държавата !)
Семейно Положение: Free like a wind smile.gif
Прякор: Ога
Работа: През ваканцийте механик и бояджия , иначе съм професионалист-безделник в даскало smile.gif
Как ми викат: Ога , Гопе , Жоре , Оги (само 2ма човека !) , Мило Copy of wub.gif
Любим стил музика: Яко жица и по специално алтернатив , готик и хардрок (напоследък се кефя нещо и на денса unsure.gif ) Мразя чалгата от дъното на душата си и всичко свързано с нея . Тотален "Лайнер" хейтър съм smile.gif !

Любими цветове - черно , бяло , всякакви нюанси на синьо и камуфлаж xD
Домашни любимци: Само електроника бе ... тц,тц...
Любими актьори , групи , игри и т.н. - За мен най-кадърния холивудски актьор е Брус Уилис , най-великата банда - никълбак (nickelback) , а относно игрите ... яко пукалка в цс и мазаница в уаркрафт tongue.gif

Характер: Чеп и половина . Понякога съм идеалния човек , но всеки си има лоши дни или си прави такива и тогава си прося яко боя , пък и раздавам същия smile.gif или късам тотално нервите на хората около мен (БЛИЗНАК съм бе - споменах по-горе !)

Хобита: Обичам да не си губя времето с четене на книги , ходене по кафета , плажчета и други глезотийки . Работохолик съм , обичам да си запълвам времето със работа която да ми докарва сухо (по възможност - много biggrin2.gif ) . Обичам да излизам с приятели (истинските се броят на пръсти ) , рядко - да пия бира докато ми се скъсат оплатненията на пикочния мехур и ми се наводни мозъка , да карам колело (екстремално и опасно за пешеходците) , да правя мизерий на тези които ми правят мизерий , да се разтоварвам с пс-то .

Линк към галерията - тук
Mimsey
Хехе, ся вече замяса на нещо! Не ме стряскай така, момченце! biggrin2.gif
LiQuIfY
Голям смях става с вас двамата biggrin.gif
$windle
Ем те толкова казаха, само ше се повторя. Огата е голяма лудница, много интересен човек, забавен и весел, харесвам характера му, имаме общи неща. Респект братле и keep it real!

П.П. Другото лято ше обърнем някоя бира се виим ей smile.gif
ogata
Никаква грижа нямаш smile.gif
club135
Защо-о-о-о-то знам, че другите момчета
нямат бански на лалета,
шаляляляляляляляля...
Bloody_Tears
Оф, как съм пропуснала да пиша тук Stupid.gif Страшно много ме кефиш worthy.gif Не се познаваме лично, но съм останала с впечетлението, че си много мил, забавен и интересен човек smile.gif Както беше писала Хейли в годишника на Лукас "Stay cool for ever!" 18.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Bloody_Tears @ Sep 1 2007, 13:18) *
Както беше писала Хейли в годишника на Лукас "Stay cool for ever!" 18.gif 4.gif

Той не гледа One Tree Hill, доколкото знам.. Едва ли ще зацепи. 18.gif
Иначе вече съм изказала мнение за него - много печен. 4.gif
ogata
... та чак препечен ... Благодаря Ви smile.gif

Цитат(club135 @ Sep 1 2007, 09:10) *
Защо-о-о-о-то знам, че другите момчета
нямат бански на лалета,
шаляляляляляляляля...

... и сега ще си призная , с теб обичам да ПИКАЯ ... !!! bounce.gif biggrin2.gif
$windle
Ей загорял xD га направи 3k поста е, спамър emoticon1 (53).gif
K_f_R
Хх Огата е пич ва,Имам предвид бяхме скарани за 1 година ама се пак пич си е,но може му се утрече особенно понякога кърти СИФОНИ с лафове biggrin.gifbiggrin.gif гг Ога
ogata
Луд нефелник викаш ... ти беше виновника този лаф да се появи на бял свят xD
Peyton___
Аве Огата верно си е мн пекан...адски мн мн ме радва като човек
евалата smile.gif
ogata
Еййй.. тц , тц мерсии smile.gif
HappyPurpleGhost
Познавам те от цели...Чек...9 часа май(никога не ми е вървяла математиката).Но мога да ти кажа,че си голям сладур...Забавен си,а и имаш адската усмивка tongue.gif
ogata
Цитат(HappyPurpleGhost @ Jun 9 2008, 19:28) *
Познавам те от цели...Чек...9 часа май(никога не ми е вървяла математиката).Но мога да ти кажа,че си голям сладур...Забавен си,а и имаш адската усмивка tongue.gif

Тва беше ... край ... ВДИГНА МИ СЕ САМОЧУВСТВИЕТО ... горко Ви biggrin2.gif biggrin2.gif

Иначе благодарско Силве wink.gif
c0mp
Цитат(ogata @ Jun 9 2008, 20:41) *
Тва беше ... край ... ВДИГНА МИ СЕ САМОЧУВСТВИЕТО ... горко Ви biggrin2.gif biggrin2.gif

Отиде коня в ряката biggrin2.gif

Иначе едно съм ти признал - кат не тъ кефи някой му го казваш моменталически smile.gif Еваля
Niksana
Ogata като чуя това се сещам за 2 неща :
1.За теб
2.За Sadako Ogata
Цитат
(绪方 Ogata Sadako?), Родена през 1927, е японски учен и администратор. Тя работи като Върховния комисар на ООН за бежанците от 1991 г. до 2001 година. Тя е назначен за председател на Япония агенция за международно сътрудничество на 1 октомври 2003 г. и все още е като на 2007 година.

Майка и е grandchild на Inukai Tsuyoshi и бе повлиян от неговата либерална политическа нагласа. Тя е родена в Токио, присъстваха на Catlin Gabel училище, клас от 1946 и завършва Университета в свещената сърце, Токио, преди да учи в Университета в Джорджтаун и неговите Едмунд А. Walsh училище за дипломатическата служба и получава докторска степен по политически науки от Университета на Калифорния, Бъркли, през 1963 година. Ogata по-късно преподава в международната политика Sophia университет.

През 1994 г. Тя беше удостоена с наградата за свобода на Либералния International. На 4-ти юли 1995, Ogata стана първият женски получателя на Liberty медал за усилията, както Върховния комисар на ООН за бежанците. През 2005 г. Ogata получи Световната награда за гражданство от Световната асоциация на Момичето Ръководства и Момиче Scouts.
biggrin.gif

П.П:
не си приличате не сте роднина фхю успокоих се biggrin.gif
HappyPurpleGhost
Тцтц...Почвам да се чувствам виновна...Нали само самочувствието се вдигна?
/Спирам,удариха ме по главата и ръся глупости/
c0mp
Дигнал е и едно "Наздравйе" за здравйе wink.gif
Plamie
Това май беше първият човек с когото се запознах тука. tongue.gif
Изключително забавен, слуша най яката музика, много чаровен.. абе пич отвсякъде...
Кефиш яко! 4.gif
Цвете от луната
Няма спор че е забавен. Коментари като "Обичай ближния и ближи обичания" радват окото. Много точен пич е огата...
girl_from_hell
много често ме е дразнил в форума, но нз защо все пак ме кефи smile.gif
ogata
Благодаря народе ... знаех си че не съм сам xD
unvisioble
Ога, много си готин на снимката по-горе! 4.gif
ogata
Едит в инфото : Имам си котка .. и съм на 18 xD
angel_girl
Охооо, честита ти котка. Значи остана, а? laugh.gif
Как се разбирате? laugh.gif
vess
Това беше първият човек,с който се запознах тук!!! biggrin.gif Много си готин и страхотен приятел!!!! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.