Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Elisha Cuthbert
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
ThePinkDuck
Elisha Cuthbert

Елиша Ан Кътбърт е родена на 30.11.1982г в Калгъри, Албърта, Канада. На 7 год. започва работа като модел и не след дълго осъзнава, че това е кариерата която иска да преследва. След появяването и през 1997 в Dancing on the Moon, Елиша печели мястото на водеща в популярното и награждавано предаване на канадската телевизия Popular Mechanics for Kids. Отзивите за изявите и са толкова добри, че самата Хилари Клинтън лично кани Кътбърт на среща във Вашингтон.

По-голямата част от детството си Елиша прекарва в Монреал, но на 17 год се премества в Лос Анджелес, за да преследва актьорска кариера. Скоро е избрана за главни роли в Airspeed (1998), където и се налага да пилотира самолет и в Time at the Top (1999), където пътува във времето. След избирането и за сериала на Nickelodeon Are You Afraid of the Dark? през 1999 вече ясно се вижда как таланта и се развива.

Ролята и в канадският телевизионен филм Lucky Girl я утвърждава като красавица способна да играе драматични роли. Въздействащите и лицеви изражения и убедителнаи гра скоро хващат окото на продуценти, подготвящи нов трилър-сериал за FOX. Избрана за ролята на стресираната дъщеря на Джак Бауър (Кийфър Съдърланд), Кимбърли в мегахита 24, героинята и преминава през серия отвличания и всякакви нападения през първите два сезона на сериала.

По време на снимките на 24, Елиша участва в комедията Old Schoo, след което се появява в романтичните комедии (2003) и The Girl Next Door (2004).

През 2005 участва в House of Wax и The Quiet, а списание FHM я нарежда на 5то място в класацията си за 100 Sexiest Women .

През 2007 с нейно участие излезнаха He Was a Quiet Man (2007) и трилърът Captivity (2007). До края на годината и началото на другата се очакват да се появяат на екран My Sassy Girl (2007) и Cat Tale (2008) (voice) - Cleo

Лично мнение: Млада, красива и страшно талантлива. Филмите с нея ми харесват, винаги успява да изгради достоверни образи. Мисля, че бъдещето и крие още по-бляскава кариера и още по-интересни роли.

TheUnknown
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 7 2007, 20:41) *
а списание FHM я нарежда на 5то място в класацията си за 100 Sexiest Women .

Не случайно - това е единственото русо момиче което съм харесвал през целия си живот ( говоря напълно сериозно )
Иначе играе ролите си перфектно.
Miss_Duff
Гледала съм я само в Girl Next Door и House of Wax.Ами симпатична е и дано занапред продължава да участва в интересни филми.. smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
В The Girl Next Door е много яка .. секси : ) ..... Талантлива е сладка ... добра актриса .. House of Wax там много добре играе .. smile.gif супер е ..
divata_airis
Голяма сладурана е. Кефеше ме в 24 и в Къщата на восъка и в Съседка за секс - мнооого е сладинка
Gossip Girl
Оо голяма мацка е..Много добра актриса с предстоящо бляскаво бъдеще. Първо я гледах в 24, но не ми направи впечатление. След това в The Girl Next Door, вече започнах да я харесвам..Изгледах няколко нейни филма и определено мнението ми е доста добро за нея..Сега в Captivity е невероятна..За визията й няма какво да кажа..Просто е страхотна..
f0rgy
Ооо кефи ме,много mrgreen[1].gif Играе супер доволно и е бомбаааа

П.С.
QUOTE(Dark Phoenix @ Aug 7 2007, 21:12) *
QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 7 2007, 20:41) *
а списание FHM я нарежда на 5то място в класацията си за 100 Sexiest Women .

Не случайно - това е единственото русо момиче което съм харесвал през целия си живот ( говоря напълно сериозно )
Иначе играе ролите си перфектно.

Пф...аве мен не ми вярват ама нещо повечко по руси си падам biggrin.gif
ogata
Абе тя че игра хубаво в съседка за секс - игра , ама самия филм sux hard . Обаче в 24 се представяше отлично smile.gif .
vikihill96
Цитат(ogata @ Aug 10 2007, 09:14) *
Абе тя че игра хубаво в съседка за секс - игра , ама самия филм sux hard . Обаче в 24 се представяше отлично smile.gif .

Е това е твое мнение,че филма е тъп,на мен пък ми хареса. Моментът когато нашето момче трябваше да краде наградата с форма на .....сещате се какво имам предвид 10.gif . Играта на Елиша ми хареса много,всъщност както във всичките й филми . За визията й просто няма смисъл да говоря наистина неслучайно е била на 5-то място в класацията на FHM. Красива и талатлива,какво повече може да иска човек happy.gif happy.gif !!!
brooke_scott
мн е сладка външно и беше готина в "Съседка за секс" и в 24, но в House of Wax напрао разби.
ladysunshine
Много ме кефи Елиша. Още в Съседка за секс много ми хареса. А във Восъчната къща ако нз, че е тя може би нямаше да я позная. Но факт е, че е много добра актриса. Особено във Восъчната кйъща играе страхотно
Tedds
Рабива мацката..Сестри4ката на Чад в ''Къщата на восъка''В ''Съседка за секс'' още ми направи впечатление.Скоро гледах един филм с нея...''Похищение'' се казваще...сюжета не блестеше ама Елиша пак беше страхотна!
Refuse
А, голям фен съм й на Елиша, много ме кефи като жена и като актриса, изобщо мацката е на 6! wink.gif
vasinka_{P}
Цитат(Miss_Duff @ Aug 8 2007, 16:57) *
Гледала съм я само в Girl Next Door и House of Wax.Ами симпатична е и дано занапред продължава да участва в интересни филми.. smile.gif

На същото мнение съм mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Mr. Winchester
Много яка мацка, гледал съм я само в Съседка за Секс
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 27 2007, 21:10) *
А във Восъчната къща ако нз, че е тя може би нямаше да я позная.

18.gif о да, като се сетя с 1 фр колко се 4удихме тая от къде ни е позната и докато загреем че Елиша 16.gif ина4е тя е готина мацка, кефи ме happy.gif

П.П. а ся като написах за House Of Wax и се сетих само Чад като си свали потника и й го даде да го облече и той на дължина й беше дълъг, а на ширина и залепна, мн се хилих тогава 18.gif 10.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 10 2007, 17:17) *

18.gif о да, като се сетя с 1 фр колко се 4удихме тая от къде ни е позната и докато загреем че Елиша 16.gif ина4е тя е готина мацка, кефи ме happy.gif

П.П. а ся като написах за House Of Wax и се сетих само Чад като си свали потника и й го даде да го облече и той на дължина й беше дълъг, а на ширина и залепна, мн се хилих тогава 18.gif 10.gif

Хахах да бе тва с потника беше много смешно направено 18.gif Е, ама важното е, че Чад беше без потник wink.gif
n3v3r4o
Незнам що Просто не ми харесва sleep.gif на външен вид... Колко по-хубави има... А колкото до актйорската и кариера незнам ,щото такива филми не гледам happy.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 10 2007, 18:32) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 10 2007, 17:17) *

Хахах да бе тва с потника беше много смешно направено 18.gif Е, ама важното е, че Чад беше без потник wink.gif

о да, то тва си беше най-якото от филма(шегувам се) mrgreen[1].gif
dragon_girl
Много добра и лъчезарна актриса!

http://i37.photobucket.com/albums/e62/kool...bert-toro-2.jpg
ladysunshine
Едно банерче, което току що направих
djesito
Еййй много е яко банерчето.Кефи ме много.Браво!!!А за Elisha тя е много лъчезарна и много красива.Харесва ми.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.