Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: adoration_
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
adoration_
адорасион_(adoration_)

Години: 17 smile.gif

Размери: Джобно гадже! mrgreen[1].gif (Той Зуум заради това ме обича (е,и не само заради това де)) mrgreen[1].gif

Цвят на Очичките: Кафяви,но доста хора твърдят,че били по-скоро пъстри wink.gif

Зодия: Ммм...Упорито,инато... рогато :Телец smile.gif

Местожителство: гр. Пловдив smile.gif

Семейно Положение: Омъжена,без деца smile.gif

Прякор: Бонбон mrgreen[1].gif

Любима Музика: Слушам всякаква музика.Имам любими песнички от почти всеки стил.Не се ограничавам само в един. smile.gif

Образование:
От 1ви до 7ми клас съм учила в ОУ"Стоян Михайловски",гр.Пловдив; От 8ми клас - Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери", гр.Пловдив

Домашен Любимец: Руска синя котка - Грей smile.gif Снимка може да видите в галерията ми(не тази за конкурса) smile.gif

Спорт: Тренирала съм доста неща...Най-мн време спортни танци,но вече не се занимавам с това...Кой знае,може скоро да започна пак smile.gif

Интереси: (Копирам от профила ми) Музикаааааааааааааа smile.gif Фотография ... Животинчета smile.gif (най-вече делфини,котки и кучета) Обичам да мечтая и вярвам,че един ден мечтите стават реалност,ако се бориш за тях!"Искам " значи "Мога"!Няма невъзможни неща!Но...всичко се постига с цената на мн труд и упоритост и постоянство;)Обичам Готини,забавни...Истински хора:),Който знаят какво искат и как да го постигнат;)Обичам Грей(котарака ми),приятелите ми, семейството... и не на последно място онова сладко и мило същество до мен!!!:) Гушшш за всички и много цунки по муцунки от мен!!!
Ваша Сис smile.gif

Характер: Типична представителка на зодия Телец.Прекалено мекушава на моменти.Голяма мечтателка,в някои случаи дори леееко наивна!Понякога мисля прекалено мн преди да направя нещо,но и това си има своите плюсове.Никога не бих отказала помощ на никого!Обичам близките си(в това число роднини,приятели...).Пея доста често и май понякога побърквам останалите около мен.Старая се да бъда добра с всички,но дали успявам... можете само вие да кажете.Като си наумя нещо,никой не може да ме разубеди.По-голям инат от мен - НЯМА! mrgreen[1].gif

Снимчици smile.gif

П.П.Ако се сетя още нещо,ще допълвам! smile.gif

Сис
ZzoOoMeR
Лъчезарна , Усмихната , Позитивно настроена и винаги все така ПРЕЛЕСТНА ... и си само МОЯ МОЯ МОЯ wub.gif

10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif

P.S. Гласувам и с двете ръце ( : )
Mrs.Ackles
Много мила, лъчезарна и адски сладка. happy.gif smile.gif
unvisioble
Много чаровна, емоционална, чувствителна, добронамерена, отзивчива, сърдечна... така мога да изброявам още много, защото, Сис, ти си невероятна млада дама. rolleyes.gif
Connect
Цитат
Много чаровна, емоционална, чувствителна, добронамерена, отзивчива, сърдечна... така мога да изброявам още много, защото, Сис, ти си невероятна млада дама. rolleyes.gif

Нямам какво да добавя...smile.gif
vasinka_{P}
Моята фаворитка biggrin2.gif biggrin2.gif
susito
Уникална сладурана!Имаш и моя глас : )
LiQuIfY
Едно от най кротките момичета които познавам други думи нямам
ALeX4e7y^
Голяма си сладурана 4.gif Имаш моят глас happy.gif
akolevutd
Готино момиче. Винаги съм я харесвал. Ти не си едно от многото бонбончетата в кутията, а цяло млечно шоколадче emoticon1 (53).gif
fNatic.
adoration щом си учила в Стоян Михайловски би трябвало да се познаваме ам трудно щото мисля ,че не съм те виждал 18.gif
Passionatelly desire
Невероятно чаровна и сладка wink.gif
LiQuIfY
Цитат(fNtc. @ Aug 9 2007, 01:14) *
adoration щом си учила в Стоян Михайловски би трябвало да се познаваме ам трудно щото мисля ,че не съм те виждал 18.gif

Въпроса е дали ти си ходил на училище за да е видиш biggrin2.gif
biggrin2.gif
3pacalypse Now
adoration_ всичко най-хубаво smile.gif Винаги си се държала добр екъм мен следователно ти пожелавам успех smile.gif
adoration_
Благодаря на всички!Страшно много се зарадвах като прочетох написаното! smile.gif
gotinoto_baby
Мила, сладка, добричка, лъчеразна и какво ли още не. Много радваш! 4.gif 4.gif 4.gif
LiQuIfY
Цитат(gotinoto_baby @ Aug 10 2007, 23:05) *
Мила, сладка, добричка, лъчезарна и какво ли още не. Много радваш! 4.gif 4.gif 4.gif

Вярно е може да и се довериш че ще запази твоя тайна и можеш да споделиш лична информация за тебе без да се притесняваш че някой може да разбере затова
Angel-oF-DeatH

Вярно е може да и се довериш че ще запази твоя тайна и можеш да споделиш лична информация за тебе без да се притесняваш че някой може да разбере затова
[/quote]
за това сам напално сагласен с теб ! иначе само хубави неща мога да кажа за нея :чаровна винаги засмяна (евала за което ) разбрана това е от мен! и успех в конкурса
Fixer
Невероятно момиче. Успех в конкурса! smile.gif
g0blin
Радвам се, че все пак имаше резултат от споровете относно цветовете и шрифта на текста в мненията ти :> Не беше длъжна да го правиш, но по-умния отстъпва...така го приемам, 'щото аз като си наумя нещо ставам говедо малко тааа....няма значение де, не беше длъжна да се съобразяваш с мен, макар че аз почти те задължих ахахаах , съжалявам за което...

Икзлючвам момента със споровете и спокойно казвам, че е супер сладурана и си тежи на мястото (ъъ...не в буквалния смисъл де) и печели точки в графата "уважавани хора" в моя списък :>

Успех и поздрави ! :>
SweetDreams
Не знам как така не съм казала нищо за теб Сис, но веднага смятам да поправя грешката wink.gif
Ти си едно изключително хубаво момиче, изпълнено винаги с положителна енергия, лъчезарна, усмихната и добричка... има още много неща, които могат да бъдат добавени, но и ти си ги знаеш, а и ги има по-горе изброени biggrin2.gif
Успех миличка rolleyes.gif
*PeyT*
Ако има конкурс Мис Съншайн, то ти задължително ще го спечелиш. smile.gif Рядко се срещат толкова лъчезарни, мили и невероято позитивни хора. Страшно ти се радвам, адски сладка си. smile.gif
Успех! smile.gif
galdoka
Със супер добри впечатления съм останала от нея ... и е много красива ей
ohmy.gif тренирала спортни танци ... супер и аз тренирах около 7 години biggrin.gif демек още повече я уважавам
Memoria on Rails
Успех, слънчице smile.gif
adoration_
Цитат(Memoria @ Aug 20 2007, 16:45) *
Успех, слънчице smile.gif

Благодаря,Мими smile.gif blush.gif
Morska~Vu6ka
Уу каква си сладка biggrin2.gif Ще ти изям ушите ей, успехчета в конкурса и изобщо! biggrin2.gif
hristin4e
аз незнам как до сега не съм писала нищо в твоята темичка... rolleyes.gif не се познаваме, обаче от мненията ти във форума само хубави неща мисля за теб smile.gif
Според мен си много мило и добро момиче, дано винаги да си толкова щастлива и усмихната и изобщо позитивно настроена към всички smile.gif
айде късмет във... всичко което си пожелаеш wink.gif emoticon1 (44).gif
Memoria on Rails
Какво стана с конкурса, спечелихме ли? smile.gif
Electrum
Винаги усмихната,винаги позитивна,винаги мила,винаги съпричастна и винаги красива .... мога и да продължа така,но тъй като повечето я познавате - сте напълно наясно за какво говоря - един прекрасен човек! bigarmhug.gif
ПП - спечелиха с Наско,естествено 10.gif
adoration_
Благодаря ви!!! smile.gif blush.gif
fNatic.
Цитат(Тоя пост е копиран ама не помна от кой :) @ confused.gif clock: confused.gif ) *
Не се познаваме, обаче от мненията ти във форума само хубави неща мисля за теб smile.gif
Според мен си много мило и добро момиче. Ако кажа нещо повече зууууууууум ше са сърди и ще пусне хака.. rolleyes.gif

adoration_
Цитат(fNtc. @ Oct 3 2007, 21:09) *
confused.gif clock: confused.gif :name=Тоя пост е копиран ама не помна от кой smile.gif)--><div class='quotetop'>Цитат(Тоя пост е копиран ама не помна от кой smile.gif @ confused.gif clock: confused.gif ) *</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Не се познаваме, обаче от мненията ти във форума само хубави неща мисля за теб smile.gif
Според мен си много мило и добро момиче. Ако кажа нещо повече зууууууууум ше са сърди и ще пусне хака.. rolleyes.gif

Ти гледай само за т'ва да не се захване,че тежко ти и горкоsmile.gif mrgreen[1].gif

П.П. Шегичка де... Той не е ревнив... много mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Memoria on Rails
А така, сега като спечелихме трябва да почерпите smile.gif предлагам да е с едно дуетче в петък wink.gif
club135
Е, може и биричка...
Bebssii
Невероятно магнетична мацка.......
adoration_
ахахах smile.gif 'айде сега всички,които са ме хвалили да повтарят след мен: "Пу-пу-пу, да не ти е уроки! "

mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
{`BrukaS`}
Хех наистина изглеждаш много готина,а и от коментарите на хората разбирам,че си сладурана по душа smile.gif

"Пу-пу-пу, да не ти е уроки! " mrgreen[1].gif
aria
Много сладка,много миличка и добричка!!!Един човек който да мисли като мен на този неразумен свят.Страшно много ме израдва че се запознахме smile.gif
Супер си,Сис!
smile.gif smile.gif smile.gif

Пу-пу-пу, да не ти е уроки!

4.gif 4.gif 4.gif
girl_from_hell
много сладка и лъчезарна smile.gif беше ми много приятно, че се запознах ме smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(girl_from_hell @ Oct 22 2007, 21:31) *
много сладка и лъчезарна smile.gif беше ми много приятно, че се запознах ме smile.gif

Напълно съгласна. А и много хубава реклама ни направи на Пловдив. mrgreen[1].gif И аз много се радвам, че най-накрая се запознахме! mrgreen[1].gif
ZzoOoMeR
Зех да се притеснявам ... голяма конкуренция се навъди ... Всеки иска моята Принцеса - ама аз на никой няма да я дам emoticon1 (106).gif

P.s.
Цитат
Пу-пу-пу
Стига сте плюли , че като дойда ... 0039[1].gif
fNatic.
начиии... ей така за густу мога да кажа ,че адорасион мимс или там как се води ,че много ми станахте с еднаквите имена (шъ м извиняваш smile.gif ) е Супер пекана само дето на срещата каза ,че я е страх от мен :S sad.gif
ZzoOoMeR
Цитат(fNatic. @ Oct 30 2007, 22:56) *
начиии... ей така за густу мога да кажа ,че адорасион мимс или там как се води ,че много ми станахте с еднаквите имена (шъ м извиняваш smile.gif ) е Супер пекана само дето на срещата каза ,че я е страх от мен :S sad.gif

Бъркаш се човече ... не се казва мимс моята принцеса ( : )

п.П. Виж профила wink.gif
fNatic.
а да а да e толкова и съм гледал се забравям сис мимс то 1 дол дренки макар ,че сис е по яко и по рядко се среща а ти стига си прай постове пиши в мойто представяне поне кво ми се праиш тука biggrin.gif
LiQuIfY
Не мога да кажа нищо повече от това че е състрадателна и много готина приятелка .И много умее да изслушва хората.
Катeто
[color=#000000]Първо си много красива happy.gif Освен това си много лъчезарна и сладка.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.