Име: Мария Минкова Найденова
Години: 14
Очи: Кафяво-зелени
Ръст: 1.70
Зодия: Лъв
Прякор: Моджо

Един приятел на брат ми ми го измисли. =D
Домашни Любимци: Куче (Анджи) и котка (Пухчо). Ужасно много си ги обичам, бих направила всичко за тях!
Музика: Мразя чалгата! Падам си най-вече по хадр рока, но слушам и други стилове. Любими групи:
RED, Three Days Grace, Seether, Saliva, Daughtry, Lacuna Coil, Breaking Benjamin, Crossfade, Nirvana, Skillet, Papa Roach, Godsmack, Slipknot, Apocalyptica, 12 Stones, Hatebreed и др.
Филми: Ужаси.

Любими филми: Silent Hill, Dead Silence, The Ring 1и2, Fear of the Dark и др.
Характер: Такаам. Много бързо се ядосвам, но и бързо ми минава. Не мога да се сърдя дълго. Попринцип съм адски весел човек, рядко ще ме видите сериозна

Мисля, че съм добър приятел... МНОГО, ама много съм срамежлива. Зависи де, ако съм с приятели и трябва да се направи някоя глупост, аз съм първата
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Но например, ако ще се говоря с момче, тогава вече все едно е друг човек

Само от приятелите на брат ми не ме е срам, те са зле колкото мен

Постоянно имам някъква мания. Преди беше One Tree Hill, сега
RED. Да не започвам да говоря за тях, че вече започна и на мен да ми писва от мене си

Страшно много обичам брат си, той е най-важния човек за мен. всичко давам за него, нищо, че доста често ме ядосва. Особенно като започне да ме ревнува от приятелите си

Знам, че мога да разчитам на него за всичко и обратното. Просто е невероятен човек! Още какво да кажа за мен... Много съм чувствителна...много! И много доверчива, но работя над това.

Когато се ядосам трябва да счупя нещо и веднага ми минава.

Обичам да се подигравам на себе си
Обичам: брат си, майка си и приятелите си... хубавата музика
Мразя: Лицемерието, лъжата, предателството, използването
Девиз: "Това, което не ни убива, ни прави по-силни"
Галерия: Мимс