Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bloody_Tears
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Bloody_Tears
Име: Мария Минкова Найденова
Години: 14
Очи: Кафяво-зелени
Ръст: 1.70
Зодия: Лъв mrgreen[1].gif
Прякор: Моджо dry.gif Един приятел на брат ми ми го измисли. =D
Домашни Любимци: Куче (Анджи) и котка (Пухчо). Ужасно много си ги обичам, бих направила всичко за тях! wub.gif
Музика: Мразя чалгата! Падам си най-вече по хадр рока, но слушам и други стилове. Любими групи: RED, Three Days Grace, Seether, Saliva, Daughtry, Lacuna Coil, Breaking Benjamin, Crossfade, Nirvana, Skillet, Papa Roach, Godsmack, Slipknot, Apocalyptica, 12 Stones, Hatebreed и др.
Филми: Ужаси. biggrin2.gif Любими филми: Silent Hill, Dead Silence, The Ring 1и2, Fear of the Dark и др.
Характер: Такаам. Много бързо се ядосвам, но и бързо ми минава. Не мога да се сърдя дълго. Попринцип съм адски весел човек, рядко ще ме видите сериозна biggrin.gif Мисля, че съм добър приятел... МНОГО, ама много съм срамежлива. Зависи де, ако съм с приятели и трябва да се направи някоя глупост, аз съм първата mrgreen[1].gif Но например, ако ще се говоря с момче, тогава вече все едно е друг човек 18.gif Само от приятелите на брат ми не ме е срам, те са зле колкото мен 18.gif Постоянно имам някъква мания. Преди беше One Tree Hill, сега RED. Да не започвам да говоря за тях, че вече започна и на мен да ми писва от мене си biggrin.gif Страшно много обичам брат си, той е най-важния човек за мен. всичко давам за него, нищо, че доста често ме ядосва. Особенно като започне да ме ревнува от приятелите си 18.gif Знам, че мога да разчитам на него за всичко и обратното. Просто е невероятен човек! Още какво да кажа за мен... Много съм чувствителна...много! И много доверчива, но работя над това. biggrin.gif Когато се ядосам трябва да счупя нещо и веднага ми минава. biggrin.gif Обичам да се подигравам на себе си biggrin.gif
Обичам: брат си, майка си и приятелите си... хубавата музика rolleyes.gif
Мразя: Лицемерието, лъжата, предателството, използването
Девиз: "Това, което не ни убива, ни прави по-силни"
Галерия: Мимс
hristin4e
Страшно лесно е човек да говори с теб, умееш да разбираш хората и това е много хубаво. Незнам за колко хора може да се гласува, но си ми фавотирка. Много сложно ще е да се избира... happy.gif bigarmhug.gif Успех smile.gifsmile.gif
qwe123
10+++ имаш от мен, любов моя biggrin.gif

ПС: Най-невероятния човек тук! Въобще няма значение какво мислите за нея, защото не я познавате!!!
Fixer
МимС smile.gif МнОо сладка, един глас от мен wink.gif
vasinka_{P}
Много си сладка, много готин човек biggrin2.gif Успех
Bloody_Tears
Мерси на всичкии blush.gif happy.gif
susito
Моита любоФ!Многу многу многу си те бичкам...страшно рабран човек си,лесно се говори с теб и си много забавна (hug)
Angel-oF-DeatH
Цитат(qwe123 @ Aug 7 2007, 15:16) *
10+++ имаш от мен, любов моя biggrin.gif

леле тук работите станаха сериозни mrgreen[1].gif ! иначе мимс е много готина и забавна! Много се раджам че я познавам blush.gif
lemmy
Сладуранката ми тя и аз те обичам и всичко което каза за мен е вярно и за теб... не искм да се повтарям smile.gif
storm
Цитат(Bloody_Tears @ Aug 7 2007, 14:35) *
Нещо, за което съм сигурна, че доста хора ще ме упрекнат (и го правят), а то е, че когато ми зададат въпроса "Ако имам избор да спася животно или човек, кой ще спася?" отговарям, че ще спася животното. 15.gif 18.gif
Обичам: Семейството си

Успех на всички 4.gif

Тоест, ако имаш избор да спасиш човек от семейството си и животно - кучето си пухчо - ще избереш животното - кучето така ли? Явно наистина обичаш адски много животните. worthy.gif Това е похвално! Успех в конкурса.
3pacalypse Now
Много добричка
Bloody_Tears
Цитат(storm @ Aug 14 2007, 00:00) *
Нещо, за което съм сигурна, че доста хора ще ме упрекнат (и го правят), а то е, че когато ми зададат въпроса "Ако имам избор да спася животно или човек, кой ще спася?" отговарям, че ще спася животното. 15.gif 18.gif

Успех на всички 4.gif

Тоест, ако имаш избор да спасиш човек от семейството си и животно - кучето си пухчо - ще избереш животното - кучето така ли? Явно наистина обичаш адски много животните. worthy.gif Това е похвално! Успех в конкурса.

Не съм казала, че е човек от семейството нито кучето (което не се казва Пухчо) Имах впредвид непознат човек. И ще те помоля поне веднъж да спреш да ми се заяждаш!
storm
Цитат(Bloody_Tears @ Aug 14 2007, 14:00) *
Цитат(storm @ Aug 14 2007, 00:00) *

Успех на всички 4.gif

Не съм казала, че е човек от семейството нито кучето (което не се казва Пухчо) Имах впредвид непознат човек.

Ахаа! Сега разбирам вече. Тоест, ако са непознато куче и непознат човек, ще избереш непознатото куче, а ако са познато куче и познат човек, ще избереш семейството си, оставяйки кучето, което не се казва Пухчо, на произвола на съдбата! Тогава веднага възникват въпросите, ами ако са познато куче и непознат човек? Или пък непознато куче и познат човек?! Как ще се процедира? Аз затова попитах, защото ние, които искаме да те опознаем, се интересуваме и като пишеш постовете, трябва да има изчерпателна информация, защото иначе видя какви обърквации стават wacko.gif

Цитат
И ще те помоля поне веднъж да спреш да ми се заяждаш!

unsure.gif Аз? Аз за първи път те видях в тази тема, съмнявам се, че сме имали какъвто и да е контакт. Явно някой ужасен човек се заяжда с теб и си се объркала. Искам да знаеш, че си ми сред фаворитите в конкурса и даже през ума не ми е минавало да се заяждам. Дано това недоразумение не се повтаря и още веднъж успех в конкурса. 4.gif
Mrs.Ackles
Аз сериозно ли не съм писала в тази тема? blink.gif 16.gif Мимс, страхотен човек си. Както съм ти казвала и преди, с теб винаги мога да си говоря за абсолютно всичко! Супер сладур си. emoticon1 (45).gif Знам, че винаги мога да разчитам на теб, както и ти на мен. tongue.gif Обичам те! bigarmhug.gif
Стискам палци за конкурса!
brooke_scott
мн си готина и мн ме радваш, имаш глас4е и от мен wink.gif бтв прайш страхотни ав4ета tongue.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 9 2007, 17:32) *
прайш страхотни ав4ета tongue.gif

ахам ахам абсолютно съм съгласна фенка съм ти на аватарчетата, а с последния уол на Брукас, които си качила направо ме разби. Браво, супер си smile.gif
♥Didito♥
Най-голямата фенка на Red щукала по тая земя biggrin2.gif Мимс страхотна си във всяко едно отношение.
Много забавна супер си много се радвам че те опознах =)
*гуши*
ani4ka_89
Мимс, знаеш, че много ти се радвам. Много си готина и забавна и все ми помагаш, като те помоля. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Чак сега виждам коментарите 16.gif happy.gif
Цитат(ladysunshine @ Oct 9 2007, 20:01) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 9 2007, 17:32) *
прайш страхотни ав4ета tongue.gif

ахам ахам абсолютно съм съгласна фенка съм ти на аватарчетата, а с последния уол на Брукас, които си качила направо ме разби. Браво, супер си smile.gif

Мерси и на двете. От много време не съм правила нищо, в скоро време ще си изтегля Фотошоп и ще направя нещичко happy.gif

Цитат(♥Didito♥ @ Jan 31 2008, 22:35) *
Най-голямата фенка на Red щукала по тая земя biggrin2.gif Мимс страхотна си във всяко едно отношение.
Много забавна супер си много се радвам че те опознах =)
*гуши*

Благодаря ти много blush.gif И аз се радвам, че се запознахме и, че и ти ги харесваш толкова mrgreen[1].gif От скоро не сме си писали, някой път се обади да си побъбрим малко smile.gif bigarmhug.gif

Цитат(ani4ka_89 @ Feb 1 2008, 14:28) *
Мимс, знаеш, че много ти се радвам. Много си готина и забавна и все ми помагаш, като те помоля. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Мерси, чувствата са взаимни mrgreen[1].gif bigarmhug.gif

P.S. Пообнових си там глупостите в началния пост mrgreen[1].gif
Tedds
Леле как не съм писала тук... biggrin2.gif
Мимс е страхотен човек,мога да споделя всичко с нея,и плюс това дава много добри съвети,много добра приятелка си Мимс *гуш*.Освена това е супер забавна,винаги ме разсмива ими оправя настроението ако съм нещо сдухана biggrin2.gif
Винаги може да се намери тема за която да говорим с нея и много може да се научи от това невероятно същество bigarmhug.gif
Катeто
изглеждаш ми много ведър и забавен човек.Слушаш хубава музика и гледаш ОТХ /бонус точки biggrin2.gif /.Само с хубави впечатления съм останала от теб,много успехчета.Бтв,правиш много яки авчета,зарадвай ни с нещо,чакаме 4.gif
girl_from_hell
много сладка и много миличка и с мнооооого хубав вкус за музика smile.gif гушкам те много
Bloody_Tears
Мерси много и на трите bigarmhug.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Ееее Мимс е първия човек, с който си писах тук..
Мога да кажа само, че е уникално яка личност и ми е супер готино да си пиша с нея..
Имаме еднакви вкусове...за музика, филми =]

susito
абе Мимс,ние женени ли сме още?
Bloody_Tears
Чи къ mrgreen[1].gif Аз съм с един развод и четири брака (а единия ми мъж, само веднъж съм го виждала 18.gif ) А за Джаред ти ме омъжи, не помниш ли mrgreen[1].gif Аз съм като султаните ли, как се казваха онея. С много жени и мъже 18.gif
Мерси Мите bigarmhug.gif
susito
Цитат(Bloody_Tears @ Jun 10 2008, 17:04) *
Чи къ mrgreen[1].gif Аз съм с един развод и четири брака (а единия ми мъж, само веднъж съм го виждала 18.gif ) А за Джаред ти ме омъжи, не помниш ли mrgreen[1].gif Аз съм като султаните ли, как се казваха онея. С много жени и мъже 18.gif
Мерси Мите bigarmhug.gif

пък с мене се виждаш сряда и петък нали 16.gif а пъъъккк Джаред...може ли да ми го отпускаш за уикенда(понякога)..аз ше ти плащам 18.gif
Bloody_Tears
Ммм, ще си помисля за Джаредчо mrgreen[1].gif А за мъжа ми, омъжиха ни без дори да се познаваме 16.gif Поне с теб се познаваме 18.gif С теб не ми пречи и всеки ден да се виждам biggrin.gif Както е казал един велик мислител (мечо Пух) "Колкото повече, толкова повече" 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.